Връзка тип - Не мога без нея, не мога и с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка тип - Не мога без нея, не мога и с нея
преди: 8 години, 4 дни, прочетена 2089 пъти
Здравейте! Момче съм, на 17, приятелката ми е на 18. Познаваме се от 2 години, и сме заедно от 1. Но проблема е там, че имаме караници почти всеки ден, тя ми влияе доста негативно и стресово, но просто не мога да се откажа от нея, защото я обичам. Много пъти съм опитвал да късам с нея, но тя все някак успява да ме спре, като се прави на жертва и мен ми става жало.. Хубава е, добра (понякога), но е леко глупава и наивна.. Винаги се смята за права, спори за някакви малки неща, инати се и така.. Абе голяма напаст е като се замисля.... Мисля, че заслужавам по-добро, а да съм честен относно нея- не знам кой ще я търпи, така както аз.. Аз живея далеч от нея (друга държава) и се виждаме 2 пъти в годината, но по месец-два примерно. Та една от причините да не мога да се откажа е, че главно общувам само с нея и сякаш ще ми е много самотно като я няма (въпреки, че 60% от времето сме скарани и не си пишем).. Знам, че вмомента звуча, като някой, който не знае какво иска, но просто това момиче ме е подлудило вече.. Кажете какво да правя? След седмица ще се виждаме пак, а сега пак сме скарани и този път беше сериозно.. Сега пък като остава толкова малко време и сякаш трябва да си търпя, ама пък от друга страна, имам много други варианти.. Моля ви даите ми съвет. Според мен е ясно- трябва да се откажа, но как? ! Тя просто не ми дава да се махна..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 ден
hash: 0b5bc3f9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Никаква връзка не е това. То и аз не знам какво е, лапешка работа. Ходите, колко да можете да кажете, че ходите с някой. Зарязвай я и си намери друга.

 
  ...
преди: 8 години, 17 часа
hash: 78173e2dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Към N.1 - Не е колкото да казват, че ходят с някого, смятам. Щото и аз съм в такава ситуация и навика си играе една над 90-процентова роля в цялото нещо. И ти сега като си помислиш "Ама аз какво ще правя без този човек" - и толкова. Ни напред, ни назад. Хаха. .-.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c94c42f166
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истинската връзка е между хора които се виждат поне два пъти седмично или както при по сериозните двойки всекидневно, номер едно е прав потърси си друго момиче. Защо да не можеш да се махнеш-привлича ли те, харесва ли ти? Ако си много влюбен, говорим за любов намерете начин да се съберете заедно. Ако е някаква зависимост не си струва да се занимаваш, потърси друга с която да водиш нормални отношения отказваш се от вредните навици и готово.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a79a26ed8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж аз съм същата и нещатата с моя са същите. Не знам как е при вас, но аз намирам начин и съм напъст защото си го обичам, да наивна съм и глупава и му вдигам нервите и той крещи и вика че съм му стрес и нерви.... но знам и че ме обипа.
Ние също сме разделени и той е в друга държава, караме се блокираме фб, трием всичко, но не се оставяме
Аз като инат мога да кажа, че няма да го оставя защото го ибипам безкрайно много и ще му вдигам нервите докато не го видя до мен. Виж разтоянието поражда съмнения, ревност, очуждаване и т. н. обръщай и повече внимание. Аз до сега не съм погледнала друг и се надявам и той да не е друга.. но като се осъмня... ела и виж скандали
Ииии сам се занисли, общуваш с нея защото ти е навик или защото я обичаш.. ако я обичаш обръщай и внимание и си я пази, ако е навик... не се мъчете
Но да знаеш, щом се натрапва и те търси и намира начини -ИСКА ТЕ защото ако не те искаше, щеше да е напаст за някой друг ;) Оценявай момичето до теб и не бъди краен, защото утре ноже да не е твоето момиче а на някой друг...
Ии извинявам се ако има гешки-пиша от тел..
Всичко хубаво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker