Недостатък и любов.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121264)
 Любов и изневяра (29728)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18546)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Недостатък и любов..
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1853 пъти
Пише ви момиче на 22. Изглеждам си добре, харесвам се. Искам да споделя това, което ме мъчи-В този раздел е защото става на въпрос за любов.. За това как ще реагира едно момче което...
Имам притеснение, става въпрос за 2 зъбчета, който са малко кривичко. --Апаратчета не съм слагала като малка, родителите ми бяха почти готови да ми сложат но аз отказвах.
И така до днес, преди се притеснявах повече-какво ще си кажат хората и т. н.
Но и до днес го има това притеснение.
Като изляза с момче, първото което си мисля е че няма да ме хареса точно заради това.
Имала съм си гаджета, познавала съм се с роднини, (не мисля, момчетата ги е било срам от мен)
Съгласни ли сте с това, че ако съм с някого може да му се подиграват, че е с момиче като мен с леко криви зъби? Какво ще си кажат приятелите им? Например -''е какво си се хванал с тази намери си някоя с прави зъби''
Искам да допълня, че единия който ми е отпред е по напред, а др е по навътре.
Много моля модераторите да добавят споделеното от мен, тъй като пред никого не се осмелявам да споделя///
Приемам всякакви мнения, но искам да кажа, че апаратче, шини не слагамм. Аз вярвам, че правилното момче ще ме хареса въпреки този недостатък.
Но много бих искала да чуя какво мислите вие, и ако има някой в моето положение многоо бих искала да сподели...
В главата ми е каша... Така, че много много не се замислям за това как изглежда написаното от мен и колко грешки има.. Споделям това, което ме мъчи доста....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: b590c964fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, не трябва да ти пука за мнението на другите. Проблема идва най-вече от това. че ти не се чувстваш добре. Вече има и безцветни брекети, защо не си сложиш, предполагам, че работиш?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 48454e179e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, аз съм с белези от шарка, малки цици, гърбав нос и изкривен преден зъб. Не съм девствена, да не повярваш...
Важното е зъбите ти да са здрави, но ще го разбереш след години. Дано само не си си пропиляла тогава възможностите заради шантави комплекси.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ee9cfbbacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз имам перфектни зъби - прави, бели, здрави. На зъболекар ходя само профилактично. Обожавам зъбите, косата и гърдите си. Е - да, но пък носът ми е леко гърбав. :) Харесвам си го и мъжът ми ме харесва! Обича ме! Така е в живота - перфектни хора няма! На един зъбите му са криви, на друг носа, трети е тъп като галош... :) А какви други нещастия има по света. Нека се радваме на това, което имаме! Don't worry, be happy! :)
Ж 30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 24d75b53e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, не се притеснявай... щом са две зъбчета едва ли е проблем.. пък и ти сама казваш, че си харесвана... сама си го създаваш този комплекс, никой не е идеален.. аз самата имах кучешки зъби като вампирите и обратна захапка, години наред си ходих така и чак сега събрах пари за брекети и си сложих.. но моите си бяха направо ужасни, не мисля че трябва толкова тревоги за два зъби.. горе главата и успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 51a968b3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами, ако те притеснява, защо просто не си сложиш брекети? Няма нищо срамно, ще изтърпиш малко, но после цял живот няма да се притесняваш! Иначе не мисля, че това е голям дефект, моите предните са като на Мадона -малко по-широки... не знам, но на мен не ми пречи. По лошото е да имаш жълти неприятни зъби, от колкото, че не са напълно идеални. На който не му харесва -прав му път, идеални хора няма, имам си недостатъци, имам си силните страни -със всеки е така. Н е се комплексирай, а и това е проблем който се решава относително лесно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7af3ddd028
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   здравей,
казваш, че изглеждаш добре - следователно нямаш проблем! Това, че са ти малко криви зъбите въобще не е голям проблем и никой няма да си каже "защо не си хванеш момиче с прави". Звучи абсурдно! Аз познавам едно много сладко момиче което е с доста разкривени зъби, но донякъде това й е чар, защото няма друга като нея. Много е сладка и за мен това не е проблем, нито някой около нея взима предвид това, че зъбите са й криви за да преценят как да се държат с нея.
Супер позитивен и приятен човек е. така, че и ти нямаш проблем от който да се притесняваш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ef1d7671c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът не е самите зъби, а това, че си си изградила комплекс, който ти пречи. Щом са леко криви ще се оправят бързо и ще забравиш. Иначе си права, на момчетата не ни дреме чак толкова и щом са леко криви не е никакъв проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 35e037ef38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Извън зъбчетата, мисля че имаш големи бариери. Първо хиляди хора са с криви зъби и без зъби, но се женят, развеждат... и т. н. Второ шини не слагам, ясно и категорично, мой познат от както се помня е със брекети, на 30 г. е, дори не съм си позволила да по попитам, защо ги носи толкова време, явно има причина. Човека е на топ позиция, среща се с хора на доста високо ниво, но очевидно, вижда нещата по друг начин.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3aa067a59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами... бях в абсолютно същото положение като теб, само че бях с 4 години по-малка. Не исках да нося апаратче/брекети, докато бях в училище, но същевременно си бях изградила големи комплекси относно зъбите. Общо взето, като се върна назад... иска ми се сега да имах същите "проблеми", каквито имах тогава. Бях взела решение да си сложа мост, тоест, да се изпилят моите зъби и да се сложи керамика, за да изглеждат по-прибрани и прави. Много трудно ми беше да си намеря зъболекар, който да се съгласи на тази процедура, защото първо, бях малка, с тенденция челюстта ми да нарасне още с времето и второ, това бяха реално здрави зъби, които никой не се наемаше да умъртви на моята възраст, просто защото съм решила, че не ми харесват. Е, успях да постигна това, което искам, и се сдобих с една по-красива усмивка, която не беше идеална, но поне не се притеснявах да показвам. Наистина, тогава се почувствах по-привлекателна и уверена. Честно да ти кажа, ако трябваше сега да взема това решение, вероятно щях да си сложа брекети. Но тогава ми се струваше като нещо адски отблъскващо и неприятно, най-малко като чуждо усещане в устата ти. Не можех да си представя как аз ще трябва да се размотавам година или повече с тези железа по зъбите си, които да ме загрозяват още повече. Предполагам и ти разсъждаваш по същия начин. Мисленето ми беше такова, докато не видях колко момичета, а и зрели жени на по 30-40 си слагат брекети и изооообщо да не им дреме, дори напротив, приемат ги като един вид аксесоар, който краси усмивката им. И откровено им завиждам, ако на времето бях малко по-уверена в себе си, сега щях да имам здрави и запазени зъби, а не изкуствени. Не, че не съм доволна от начина по-който изглеждат сега, но просто.. можеше да всичко да по-щадящо, а и всички такива дентални манипулации после носят рискове и проблеми след себе си, повярвай ми. Това е моят личен опит, мнението ми не е единствено, нито трябва да е правилно, просто споделям гледната си точка. Като човек, който е поживял мъничко повече от теб и се е сблъскал точно с такъв вид комплекс, мога да ти кажа, че сама преувеличаваш този недостатък. Аз не съм била обиждана от никого заради зъбите си, нито пък съм забелязала някой от момчетата, с които съм излизала да им обръща кой знае какво внимание. Цялото това пусто ниско самочувствие идваше единствено и само от самата мен, беше в главата ми и аз го пренасях в живота си. Един човек не може да бъде само зъби, кожа, коса, фигура и т. н., ти си цялостен образ и хората не винаги се концентрират толкова върху недостатъците ти, колкото си мислиш. Няма как всичко да ти е идеално и перфектно, все нещо няма да си харесваш, но не трябва да се вглъбяваш в него и да пренебрегваш всичко останало. Винаги съм била на мнение, че когато нещо във външния ти вид ти пречи толкова много, можеш да го промениш и да се почувстваш по-добре, но трябва да промениш и нагласата си към самата теб, за да не продължаваш да намираш още и още неща, от които да не си доволна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3b2800da65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма идеални хора, всеки има по нещо криво, напразно се хвърляш в тревоги. Медицината е на път глава да смени вече, ти за две зъбчета се тревожиш. На хубавият кон, и скъсано покривало му стои добре, на хубавата и умна жена, две криви зъбчета не са проблем. А ако съвсем те дразнят, има си начини да се оправят, ти за холивудска усмивка не си ли чувала? Аз лично съм с такава манипулация. И аз имах изкривени предни заби. Наложи се да се изрежат до половината, направиха им корони металокерамика и станаха като истински. А има и нови технологии. Вадят кривите зъби и имплантират титаниеви вложки в челюстта и после монтират керамичен зъб. По важно е, вътре душата ти да не е крива, криви зъби се понасят, но крива жена НЕ! Все някой ще те хареса, такава каквато си, само не си смъквай за това цената!

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 987e738c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо виждал съм подобни зъби, е да малко е странно, но не е кой знае какво.
Имах един познат в началото се заглеждах в зъбите му, после не ми правеха впечатление.
Това е като да имаш нещо забележимо, което повечето го нямат - в началото това привлича погледа, а после свикваш и спираш да го забелязваш.

Възможно е да го закачат - но ти такъв ли приятел искаш, повърхностен, слушащ хорското мнение.
Повечето предпочитат - самостоятелни личности, верни на своите убеждения.
Тъй, че другите и да говорят, той не бива да ги слуша.

Аз вярвам, че правилното момче ще ме хареса въпреки този недостатък. - Да така трябва да бъде.

Ти сама обръщай по - малко внимание на това, защото най - много засилваш вниманието към този недостатък, когато сама ти не можеш да го приемеш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 57b299226e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямери си някое свестно момче. Ако някой каже нещо ня приятелката ми моментално ще му пренаредя всички зъби с няколко туката.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1675ad08c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Моите зъби също бяха така криви. Това ми пречеше да се усмихвам. Нямах и пари за лечението. След 12 клас и някоя друга година, заработих пари и започнах лечение за поне 3 години. Извадиха ми един долен и един горен зъб. Извадих и 3 непоникнали мъдреци. Сложих брекети. Сега всичко е наред. Нямам брекети и мога да се усмихвам. Клишето "красотата изисква жертви" бе и още е вярно. Ако искаш това да спре - жертвай се. Ако искаш да продължи, то това е лично твой избор.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a7d0066bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако нямаш приятел, защо не издириш някой с подобен дефект? Не казвам да останеш с него завинаги, а да провериш как ти общуваш с такъв човек и дали ти пречи. Т. е. да се поставиш наистина на мястото на другия, а не да мислиш какво биха му казали. "Влез в обувките му" и виж дали са толкова неудобни! Преди някой да каже, че тя няма да има проблем заради споменатите зъби - не бъдете сигурни! Виждал съм всичко - дори дебели хора да псуват дебелите, така че нищо не гарантира, че ако е от другата страна, ще му съчувства и ще го разбере. Но нищо не гарантира и, че нейния избраник ще го прави, така че шансовете са добри. Вероятно ще си избереш някой, който ти напомня на теб или на твой родител (според учените), така че е добре да знаеш ти как би реагирала на нещо такова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker