20 годишно приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

20 годишно приятелство
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3199 пъти
На 29 съм и съм страшно объркан. На скоро само преди месец приключих най-дългата си връзка. Дойде ми като гръм от ясно небе. Моят начин да се справям с такива неща са постоянни излизания и шумни компании. За отрицателно време си върнах целия социален кръг, който бях занемарил по врме на връзката. Естествено редувах купоните с излизания в по тесен кръг с близки приятели. Там се появи и и тя.
Познавам я от 6-7 годишна възраст. Вече 20 години си споделяме за всичко от живота. понякога се виждахме по-често друг път по-рядко. Познавам всичките и гаджета и тя моите. За тези 20 години нито веднъж дори за миг не ми е хрумвало да опитам каквото и да било с нея. Никакъв интерес, струва ми се и от двете страни, просто бяхме като брат и сестра. Когато и се обадих за първи път след раздялата бях много разтроен. казах и, че трябва да ме запознае с приятелките си. Видяхме се на кафе след обяд и останахме заедно до среднощ. От тогава се виждахме през 3-4 дена. Винаги когато и се обадя, тя намира начин да ми отдели време. Доста зряла, е горе долу моя възраст. Тя е най добрия човек който познавам. В момента е свободна точно както и аз.
Само преди седмица се бяхме събрали в нас към 2 часа другите си тръгнаха и останахме само аз и тя. Продължихме да пием и да си говорим до 6 сутринта. Нищо не опитах и никакви намеци не съм получавал. Тогава я поканих да дойде с мен на екскурзия в чужбина която бях предварително платил за бившата си приятелка. Това не е странно и друг път сме патували заедно. а и с нас ще има още познати двойки. Вчера пак бяхме заедно. аз дойдох с мой познат казаах му само, че тя е стара приятелка. Момчето опипа почвата и започна да я сваля. Той ме беше попитал предварително дали имам нещо против и аз най-чистосърдечно бях казал не Седях до тях и с ужас осъзнавах, че единствените мисли в главата ми са ревност към нея. Не знам какво става, но от тогава не спирам да мисля за нея. Не знам дали това не е подсъзнателен опит да забравя предишната или наистина се влюбвам. Незнам как би реагирала тя, освен, че със сигурност ще се шокира. Мисля, че трябва да изчакам ида си дам време. Вие какво мислите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4e8513b745
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичаш я :)има подобни историй на твоята,не си единствен!

Мн двойки са започнали връзката си с приятелство преминало в нещо повече :)Опипай предварително почвата,бъди внимателен,но не крий чувствата си,защото и тя може да мисли като теб.Няма да изгубиш нищо ако и признаеш:) отначало може да е шокирана,но след това може би приятно изненадана,опитай-заслужава си :)
Пиши какво е станало,успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker