Нервна съм и това ми пречи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нервна съм и това ми пречи
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1803 пъти
Здравейте, моля за помощ! На 28 съм, той на 32, връзката ни е неопределена.. от 2 години, заедно сме, но просто нямаме никакви планове. Не знам това ли е причината за моята нервност непрекъснато. Дразнят ме много неща в него, после като се замисля си казвам, че все пак е мъж, те често виждам, че са недосетливи и глупави в някои отношения. Аз съм нетърпелива, обичам бързо да се действа. И с останалите хора съм такава, нервен шофьор съм.. Искам да бъда спокойна, да не се напрягам излишно, да бъда по-добра. И сега почнах много често да избухвам срещу него, като съм сигурна, че това го отблъсква и въпреки всичко ми прощава, което ме навежда на мисълта, че държи на мен наистина. Пропуснах да спомена, че сме в различни градове и се виждаме събота и неделя, май е важно. Искам да оставя нещата да се случват и да става каквото ще.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: edb341d69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам колко тъпо ще ти прозвучи, но запиши се на йога, пилатес или какъвто и да било друг спорт - успокояват или поне си изкарваш яда на място и после си по-спокоен. А колкото до плановете - говори с него сериозно. Не крий нищо, в една връзка трябва да има общуване, дори спорове понякога.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2abe203f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти си водолей, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 509f232755
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, стрелец съм.. Наистина водолеите са май такива нерваци. Иначе спортувам също, не ми помага и това. Пак се скарахме, не съм приемала никаква помощ.. говорихме за климатика на колата ми понеже не охлажда добре.. аз съм в офиса, в стая с още колеги, той шофираше.. и се разбрахме да закарам колата при него, в неговия град. Само че той пак продължи да дъвче тая тема и му казах че нали сме се разбрали вече и той от там почна ето пак ти се обаждам като нормален човек, не съм приемала помощ, всичко съм разбирала, повече нямало да се занимава с мойте неща и т. н. Факт, свикнала съм сама да се оправям, сама ровя из форуми за коли.. абе общо взето имам самочувствие, че знам повече от обикновеното за една жена, че дори и някои мъже. Интересувам се от технологии, коли, птици, астрология, политика.. приемам нещата навътре, имам мнение и понякога споря. Това нещо се вижда обаче само от много близките ми хора, иначе съм скромна, тиха и добра.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bf03b57746
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен ти се насилваш да бъдеш с него, защото си от хората, които на всяка цена трябва да са в сериозна връзка и на всяка цена трябва да правят планове за семеен живот, та дори и доста да се нервят един на друг (в случая ти на него нали).
Щом казваш, че те дразнят много неща в него по - добре се разделете с добро, защото след още години няма да започне да те дразни по - малко, а напротив.

И имам чувството, че ти си от хората, които искат от партньора си сам да отгатва желанията им - сякаш е пророк. (даже и на нас така си ни описала ситуацията си едно заобиколно такова, макат че аз те разбрах какво искаш, но е дразнещо просто да изискваш човек по принцип всеки път да се напъва да мисли за неизказаните ти искания и желания)

"все пак е мъж, те често виждам, че са недосетливи и глупави в някои отношения" - такива изказвания по мое мнение са изключително глупави, при това меко казано.

А може пък и да се досеща приятеля ти какво искаш, но просто да не му е до семеен тип обвързване - да си му е добре просто да си има гадже в съседния град, в което няма нищо лошо принципно.
Но след като ти искаш повече просто трябва да го търсиш при човек, който също иска същото нещо като теб.


ПП: странно е как хора, които не искат твърдо обвързване често попадат на хора, които пък искат точно това.
Ей тези дни беше, едно момче на 27 писа тема, че от 2-3 месеца ходил с някакво момиче и вече й бил предложил да живеят заедно, ама на нея все още не й било до това.. Май беше "Първи проблеми при млада връзка", та ти някакъв като този трябва да си търсиш май..
Направо си разменете половинките.. (базикам се)

Жена на 28 години

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 578dc00a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Запиши се на спорт или. вземи някакви успокжителни за известно време.
Щом искаш нещата да се случват от само себе си значи не неговото бездействие те тревожи. а по друг повод си нервна.
Открий проблема и го отстрани. успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 597344f38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, авторката е. Снощи домашният ми любимец ме ядоса до такава степен че цялата треперех... направо ми пада перде пред очите. А иначе с приятеля ми имахме разговор пак снощи по-късно.. Той не знаел какво иска, не бил сигурен. И му казах месец и край /понеже сме на море средата на август/. Тва е. Време е. Не ми пречи още да се мотаме така, но ще мине още една година, две, той ще ме зареже.. и за мен ще бъде още по-трудно да си намеря мъж. Не че сега ще ми е. Жена съм все пак.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6a195b1f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   " Здравейте, авторката е. Снощи домашният ми любимец ме ядоса до такава степен че цялата треперех... направо ми пада перде пред очите. " - Оф авторке, май имаш нужда от психотерапевт...

Ми то винаги може да те зареже, който и да е, независимо дали си жена, мъж или извънземно. Независимо на колко години си. Независимо каква ви е връзката - дали имате деца или не примерно. Никой не е вързан за никой. Никой не е длъжен да изпълнява желанията, фантазиите и крапризите на никой.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 407a61f4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 2: Изобщо не е глупав съвета за прктикуване на йога или пилатес, а може и зумба или някакви други танции, за изразходване на излишната енергия.

До авторката: млада си още, затова така трагично приемаш разни дреболии и се дразниш. Смърт на близък човек, болест, крайна бедност - ето, това е трагично, всичко друго минава и заминава.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 50803e4c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му било до сериозно обвързване, до семейство... Ми то за кога вече? Извинявай, обаче явно твоят човек не е влюбен в теб достатъчно, ами я кара така, че да не е сам и да си има някоя за секс и за приказки, за комапания. Така наистина ти губи времето, жената е хубаво да ражда по-млада. А ти вървиш вече към средната възраст. Егоистче е приятелят ти.
И ви е засмукала инерцията. А накъде ви води тя, сама си отговорила. Наистина трябва да си търсиш мъж, който да се влюби и да държи на теб, да е по-решителен и определен, да споделя плановете ти за семейство и деца. (Ние, мъжете, също искаме стабилна връзка и деца). Обаче без грубости. Направѝ така, че той да те гони, иначе ще имаш повторение на същата история, като с настоящия. И не му разкривай целите си, защото така плашиш мъжете. Стъпка по стъпка, малко по малко... И ако си го разпалила достатъчно, така че да ти е много навит, тогава му кажѝ: или сериозно, сватба, или никак! Никакви игри на шикалки. То ест, даваш бонбонче само срещу обезателство...

Освен това, искам да се съглася с коментиращите, които те съветват нещо да запишеш, да тренираш, да учиш, да танцуваш, да пееш, езици, компютри, кво ли не още. Алпинизъм също може... Или поне туризъм... Просто това едно че разсейва от натрапчивите лоши мисли, второ, се развиваш, култивира те и ти вдига тонуса и самочувствието, и трето, е добра възможност да завържеш нови контакти и евентуално да си намериш когото трябва. И тогава вече с наслада ще можеш да муе биеш шута на този, дето сега те разтакава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c41491f9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "да си намериш когото трябва. И тогава вече с наслада ще можеш да муе биеш шута на този, дето сега те разтакава. " - баси отврата... при това казано от мъж.

Толкова противното разсъждение: докато не се хване за друг клон да не пуска предишния... отврат, ужас, даже чак "с наслада"...

Леле номер10, колко са ми ГНУСНИ хора като тебе. С такова мислене не заслужавате нищо, ама абсолютно НИЩО! Хора като вас са отпадъка на човешкия вид!

От номер5/8

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fd97c94513
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако на тези години си така изнервена, какво ще правиш по нататък. Вземи мерки навреме, спорт и билки са за препоръчване. В противен случай си се запътила към психиатрията.
И съвет от мен. Ако от сега не вървят нещата, бягай, късай и хвърляй, колкото и да боли. Защото после ще боли повече. Запомни, винаги става по зле, никога по добре.
И както казват, по-добре сам отколкото зле придружен. Не се примирявай с остатъци, искай и търси най доброто за себе си. Съдбата може да ти е приготвила по добър вариант, стига да го поискаш
Печена и преминала през всичко

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 50803e4c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От 10 зо Н 11, Приятел, сериозно, не разбрах, с какво толкова те разгневих. Съжалявам за отрицателните емоции, които съм ти предизвикал, без да го желая, че чак и да ме проклинаш... Внимавай, обаче, клетвите имат тая особеност да се лепят по тия, които ги изричат.
По същество, предлагах на момичето вариант, за да си реши проблема. Естествено, че всяка жена държи сметка, в какво положение ща се окаже при едно или друго стечение на обстоятелствата. И всяка жена понякога е изправена пред избор. Така че, защо да не държи сметка за клоновете. А тоя, дето я разктакава, защо го прави? Защото не му стига мъжество да поеме отговорност, според мен, да вземе някакво решение и с оглед на НЕЙНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ, ИНТЕРЕСИ. Ми времето си минава, той значи не мисли за същинските ѝ нуждИ, а просто се ползва от нея. Това не е за похвала, мисля си. Докога ще го чака момичето, да се накани? Времето на жените за зачеване, раждане на деца е ограничено, ако не един, друг трябва да се реши, тя си иска своето. Нормално е. А ти се успокой, моля те. Защо го възприемаш лично?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 50803e4c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 10 до 5/8/11 - А, да добавя, че единствената максимална оценка от 5 звезди на коментара ти №5, е от мен... Явно трябва да помислиш върху своята толерантност към различните мнения, или върху липсата на такава.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 964d8078e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От 5/8/11 до 10 - не се интересувам от гласуването!

Разбира се, че съм толерантна към различните, например винаги защитавам хората с различна сексулност, което едва ли се отнася за човек като теб.

И още нещо - когато на двама души не им съвпадат интересите, просто е редно, културно, цивилизовано да се разделят, а не единия да "се държи" за другия, докато си намери някой със сходни на своите виждания... че после чак даже "с наслада" да му бие шута.
Никой на никой не е длъжен да угажда, независимо дали е мъж или жена!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 50803e4c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От 10 до 11. Така де, това си е твоята гледна точка, ама защо я налагаш с крайни осксърбления, не ми еу ясно. Както не ми е ясно и защо модераторите пускат подобни оскърбителни коментари при наличието на точка 3 от правилата. Аз бих поразсъждавал още малко по темата, ама на такова ниво не ми се слиза.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker