Жените не ме поглеждат. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените не ме поглеждат.
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2112 пъти
Здравейте на 20 години съм и се занимавам с плуване и бягане успехите и наградите няма да ги споменавам защото не обичам да се хваля. Приятели както и приятелки са ми казвали, че съм готин хубав забавен и много ми се кефят, че съм спортист и, че не пуша и не пия, не ходя по дискотеки тъй като трябва да ставам рано сутринта за тренировки и след това съм и на работа и то без почивен ден през лятото а есента си уча. Имал съм си приятелки но знаете в днешно време малко са стока...
Имам голям проблем с жените просто не ме поглеждат а изглеждам нормално обличам се спортно както и официално когато има повод и много държа на добрата хигиена. И от доста време съм на сухо и не го разбирам виждал съм хубави момичета с някви наркомани, грозни, космати. дебели и не мога да си го обесня. Не съм срамежлив не ми пука от нищо мога да заговоря всяка и да се изложа ми е все тая в същото време съм и контакен обичам да съм сред приятни хора имам приятели и познати в цяла България а 1 момиче не може да ме погледне. Приятелите ми също и познати бивши съученици както и колеги си имат приятелки даже някои се и ожениха а аз ще си остана сам. И като видя двойка по улиците ми става гадно, че съм сам и то явно до живот и много съм отчаян.. явно съм сам защото нямям кола и пари и не съм някой напомпан батка с ръка 50 и не ходя по дискотеките всяка вечер.... а просто живея за спорта. Много ще съм благодарен за някой съвет или.. и аз не знам вече пък и преди бях наранен и нямам никакво доверие към другия пол и все си мисля, че ще си остана сам ей така

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6934b5ebe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти се изкарваш за много готин и пекан, ама като те слушам как се вайкаш ми замирисва на смотаняк. Вземи се стегни малко в кръста. Жените не обичат мрънкачи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fe29b99441
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   "Толкоз пък дa съм крaсив, зaбaвен и невероятен. Aмa не обичaм дa се хвaля, инaче щях дa си кaжa съвсем открито, че съм по- по- нaй от всички. Сaмо щот` съм толкоз скромен, ще премълчa... дaже не зaбелязaх, че колко много се оцветих. Ии онези пък с дупките, дето зa претиж ни трябвaт нa хубaвците, нещо не ми реaгирaт. Дупкa кaт` мa види се зaтвaря венaгa и не могa дa боднa, че дa видят, че и пикaло си имaм. Пък и aз още не съм сигурен кво дa прaвя с туй пикaло. Окaзвa се нa всичкото отгоре, че те тия дупки дето зa престиж, можели и дa бягaт по тъчa, a при нуждa дaже и дa говорят. Не било тaкa лесно. Дaли пък докaто рaзмaхвaм кaто бaйрaк пикaлото окичено с нaгрaдите, зa които нямa дa говоря щот съм скромен, дa не вземa дa опитaм и дa им говоря, a? И кво дa им кaжa, кaто съм тaкъв хубaвец и всичко се виждa. Е, кaквото не виждaт пък дa питaт и ще им покaжa, бaси дупките мaйни, нa всичкото отгоре трябвa и дa се говори с тях.
Е, пичове, вие кaк ги зaбивaте, прaво с пикaлото или първо им говорите зa нaгрaдите си, че дa се рaзсее дупкaтa и дa не бягa? ! "

Нaдявaм се дa ти помогне товa aвторе!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 51c0c11a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ти ако чакаш сами да идват при теб естествено, че няма да стане. И момичетата са хора - общувай човешки с тях.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 03bb0abe00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей. Пише ти едно 14 годишно - нищо и никакво момиченце, още незнаещо какво е живота. Както казват хората, за всеки влак си има пътници. ЩОМ досега не си си намерил мадама, хич не означава, че ще останеш цял живот сам самичък.. не си го и помисляй. Не се е случило още - значи не е трябвало да се случи и съдбата си знае работата. Търпението е всичко, трябва да е подходящият човек.. Или ти ще я намериш, или тя ще те намери. Доколкото прочетох от написаното, разбирам че ако е едно нормално момиче, не би те изпуснало. Късмет! :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0bc6d9faa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Жените така се правят на недостъпни. Първи жените много рядко поглеждат мъжа. Трябва мъжът да направи първата крачка. Той да я погледне и дза я заговори.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3bc05415be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Избий си от главата, че е защото нямаш пари или бицепс. Ако не си го избиеш от главата, това само ще ти пречи.

ТИ може да ги заговаряш и да не пука, че ще те отрежат, но явно не предизвикваш никаква емоция в тях. Когато искаш жената д те запомни и да се впечатли е жизнено важно да предизвикаш емоция в нея. Иначе тя просто ще те приеме за поердния преследвач или още по-лошо за прекалено скучен и просто няма да те запомни с нищо конкретно.

Най-силните емоции са любопитството и подхранване на егото.

Ако предизвикаш любопитство в нея, вероятността за успех се покачва в пъти. Как се предизвиква любопитство?

Първата част е да разбереш какво точно би предизвикало любопитство в нея. Например питай я какви хора биха предизвикали такова в нея. После намекни, че си такъв. Не го казвай директно, а направи така, че тя сама да стигне до този извод - с жестове, с думи. Комбинирай го с подхранване на егото - дребни подаръци, изразявай радост от нейното присъствие, но да не е прекалено явно и изкуствено.

Втората част е да разбереш как би познала, че е срещнала въпросния човек, който предизвиква любопитство в нея. После пак да и намекнеш, че ти си въпросния човек. Ако си изиграеш картите добре, тя самата ще ти даде отговорите.

Изгради си предварителен план горе-долу как да протече всичко и гледай да е естествено. Пораждай въпроси в нея, изтъквай и изненадващи факти, които да я накарат да се замисли по нов начин на нещата, никога не говори директно, а поднасяй само част от информацията, така че да предизвикаш любопитство, никога не го задоволявай напълно, а само частично и веднага го замести с още загадъчност.

Така тя сама ще се стреми към теб, а не ти да я преследваш. АКо се почувства перследвана, подсъзнателната и реакция ще е да бяга, колкото и да си чаровен и да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7296ff2846
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   " Имал съм си приятелки но знаете в днешно време малко са стока.. "
Докато гледаш на жените като на стока, така ще е. Все ще си сам.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f46b94bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Заглеждат те, прсто си малък и смотан и не го усещаш! Споко, с времето ще се наредят нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker