Алергия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Алергия
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1119 пъти
Имам алергия към някой храни.Има ли някой с подобна алергия и може ли да си имал такава алергия преди но да не си разбрал и чак в по късен етап след години например ако често приемаш тези храни да ти проявят симптоми,при вас какви са те?И кои може да се причините,че си увеличил консумацията,от хапчета,на психическа основа ли или от какво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: a4c2bdb902
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хора имат алергии към много неща!
Ако ти наистина имаш алергия, поне веднъж щеше да си получавал алергична реакция, алергичен щок или не дай боже анафилактичен щок който е животозастрашаващо състояние!!!
Но щом задаваш такива въпроси (не са ти ясни най елементарните симптоми) най вероятно не си алергичен, а просто си попаднал на развален продукт или стомаха ти не харесва определени храни в голямо количество!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1824ef8eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам алергия с обриви по кожата, но докато разбера от какво е минаха години. Изключвах храни, за да видя от коя ще е, но наблюденията ми бяха противоречиви - ту че е е от олио или слънчоглед, у че е от солени колбаси, маслини или зехин, даже и прах в стаята. А веднъж и от диня ми се получиха. Накрая спрях разтворимите витамини и обриви не са се появявали. А тия витамини ги пия от 20 години. Може би са били развалени или някоя съставка в тях да е причината. А иначе ми действат ободряващо, но щом нещо в тях не се приема от организма ми, няма да ги пия. Може да пробвам да видя как е с неразтворими зимата, че тогава има нужда от малко допълнителнен прием.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 20934ba899
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Автор:Номер 1 точно това мисля получих но не съм сигурна дали е бил анафилактичен шок, помислих си че е алергична реакция от хапче, беше най отвратителното ми преживяване. Започна с подуване на езика, сама се оправих защото нямаше време линейка, имала съм късмет че не съм умряла но не знаех от какво е. Сега ми е потвърдено от алерголог че е алергия към храни и трябва да спра да ям тези храни. Но въпроса който зададох е друг всъщност защото преди години нямах такива проблеми и си хапвах от всичко. Номер 2 благодаря за отговора но мисля че и ти трябва да отидеш на доктор(алерголог).

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c4741ed1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че се е променило кaчеството нa хрaнaтa aвторке. Тъпчaт ни с боклуци, оргaнизмът ти се бунтувa, опитвa се дa изхвърли отровaтa от себе си. В същност е нормaлнa реaкция нa здрaво инaче тяло.
Контролирaй повечко кaкво кaчество хрaнa ядеш, пий нaтурaлни "чистaчки" зa оргaнизмa, поне веднъж в годинaтa добрa дезинтоксикaция примерно с брaшно от ленено семе.
Товa ти кaзвa тялото ти чрез aлергии- "не ме трови".
По подобни причини съм стaнaлa кaто детектив относно хрaнaтa. "Рaзследвaм" опaковките, търся месaрници с докaзaно кaчество и купувaм сaмо къс месо, никaкви сaлaми и подобни. Зеленчуци и плодове основно из мaлки мaгaзинчетa зa които знaм, че сaми си произвеждaт и с минимум или никaквa химия.
Където живея поне могa дa си берa портокaли и лимони и си ги пия ежедневно нa фреш.
A преди ту по кожaтa ми избивaхa петнa, ту се зaдушaвaх, ту пък се обсипвaх с пъпчици. И вечният отговор-" aмии, aлергия е". И лекувaт не, aми подтискaт симптомите, но чистят "отровaтa" в мен, дори не търсехa от кaкво е aлергиятa.
Спрях дa ходя по лекaри, поне дa не ме рaзболявaт и зaпочнaх сaмичкa дa си търся причините, съответно и решениятa.
Тa тaкa, грижи се сaмa зa тези нещa и ще изчезнa всякaкви aлергии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker