Съсипах си живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съсипах си живота
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2663 пъти
Преди да разкажа.. ви умолявам без упреци.. просто искам да споделя. Бях на 33г. семейна с две деца.. мъжът ми титаджия.. мъжат ми е грижовен. но бащтинкото в него го няма.. да обърне внимание на децата не е в негов стил. да играе пак неможе.. Прибираше се от път на 10дни и казваше здравйте и до там. внимание ни към деца. ни към мен. единствено носише пари. Все се опитвах да му обесня. че не всичко е пари. трябва да играе с децата и да обърне внимание и на мен. а той ми отг-не сме на 15г. а децата са добре. нямам време. След известно време правим събиране. там се запознах с новата ми любов. Започваме с кафе. приятели и после има любов. Той същто семеен. но без дете. а вече е на 42г. С течение на времето децата ги вземах с мен. а новата ми любов ги носише на ръце. глезише ги. подаръци. игри големи. а аз бях най щтасливата. децата ми и те. Така 1г. връзка. криехме се. но уви жена му на мойта любов разбра. обади се на съпруга ми и ние се разделихме. Любовта ми ни взе. закара ни далеч от този град. заживяхме като в приказка. имах ме си бизнес и продължихме.... Но. всичко хубаво беше първата година.. хората злобееха. мой близки плуят. неговите същто, е нормано никой нищто хубаво неказваше. Тои започна да пие. да ми посяга. ревности. опитвах да говоря но беше невъзможно. Тръгвах си няколко пъти и се връштах. защтото все ми ожещтаваше за промяна. но уви. Последният път като ме изгони. аз бях на пътя. сам сама. Забравих да спомен. че заради него се скарах с майка ми, близки и приятели. Вечерта се указах на пътя. сам сама и при кого и на кого да се обадя. като се скарах с всички, тогава с сълзи позваних на майка ми дали може да ме приеме и така аз се здобрих с майка ми и всички. Разбира се майка ми започва, обади се на бащтата на децата и му разкажи и ако може да се съберем. Послушах я, да той ме прибра отново, но ништо небеше както преди, турмозише ме много все като се напие. казах си щте траеш. да но нестига това, той неспира с любовниците си. все ми казва ако не са децата забрави. да така е, но и тва не е живот, съсипах си живота. А моята любов аз му прощтавам за всичко и си останахме приятели. но не мб. добри. Неговите думи бяха-върни се щте се променя, обичам ви, но за съжаление и аз го обичам и през сълзи му казах, немога аз имам деца. Като нестана на неговото, започна да ме заплашва, че щте ме съсипе. Познавам го, той е с голямо сърце, но като се ядоса е звяр. Понякога се питам, защто го обичам, та той ми съсипа живота. Прескачам доста детайли, мн. има за писане.. Неиздържам вече, бившият ме тормози, вторият иска шанс, не ме упреквайте моля ви. Просто исках да излея душата си, осъзнавам грешката си, но немога да върна времето назад. Благодаря че има такъв сайт, защтото има нешта, който тежат, а няма как да ги споделиш.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9e55e6e8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От трън на глога!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2bfb7bf4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Пак ли!!!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6088e8a1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако почна да говоря. Така ще те оплюя и аз.
Че няма да ми публикуват коментара.

Намразих те - Заслужаваш си всичко!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 089a5a7e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Боже опази. Госпожо, не знам какво ви накара да пишете тук. Нищо не разбрахме от историята, която е написана толкова неграмотно, че ми иде да си тегля ножа. Ако искате да си излеете душата или съвет, моля пренапишете я и мисля, че ще можем да ви бъдем полезни. Един буквар ще е много добро решение като за начало.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f4f9b64f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много тъжно.
Съжалявам че така се е получило.
Искам да попитам какво искаш ти?
С мъжа ти не са били добре нещата и все още не са като чета.
А с любовта ти... може би се е повлиял от всичко ставащо.
Не искаш ли да дадеш втори шанс на любовта си.
Поне има за какво и заради децата и заради вас.
Мъжа ти бившия само е давал пари не е бил баща.
Защо ти е.
Защо да живееш както преди.
Помисли си добре и вземи решение.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 08f2fc1e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Недей да се самосъжаляваш, човешко е да се греши, ти си направила своя избор, грешен или не, сега търпиш последствията от него. Щом човек има смелостта да взима такива дръзки решения, то той трябва да има и твърдостта да се изправи и пред последствията после. Оплакваш се, че предният ти съпруг не ти е обръщал внимание? А по-добре ли ти е, когато някакъв те тормози? Мисля, че първото е в пъти по-добре от второто. И за теб и за децата. След като имаш деца на къде си тръгнала? Явно не ти е в природата да поемаш отговорност, защото децата със сигурност са една много сериозна такава. Постъпката ти е меко казано егоистична. По-добре децата да имат баща, който не им отделя чак толкова внимание, отколкото да гледат някакъв изрод да тормози майка им. Това си е една психическа травма за тях. А след като си оставила първия, нима очакваш, че ще те приеме с отворени обятия? Прибрал те е ЗАРАДИ ДЕЦАТА, човекът, когото наричаш незаинтересован баща. Той е продължил напред без теб, както и ти с лека ръка си загърбила него, бащата на твоите деца. Това е доста лекомислена постъпка, но, съдейки по безобразния ти правопис, явно определено не си интелигентна жена. Вземи се в ръце и вместо да се впускаш в лекомислени гонения на любовта хвани се научи да пишеш грамотно, че е срамота просто, деца имаш, някакъв добър пример трябва да им дадеш поне.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 250cb93cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз съм Петко от Камено. Ако искаш ела при мен, аз ще се грижа за децата ти. Като влезнеш в селото, само попитай за мен, всички ме познават. Работих в 777 и съм доста умен, плюс това не съм расист и не мразя циганите.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8e10f606f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Прелюбодейството е тежко престъпление пред Бога, там където е писано не убивай е писано и не прелюбодействай и в миналото прелюбодейците и прелюбодейките са убивани с камъни както и днес в ислямски държави.
Хората трябва да разберат, че като нарушават Божиите закони и постъпват неморално и се отнасят нечестно с другия мислейки, че по-този начин ще се изхитрят, ще придобият полза, ще намерят щастие и т. н. всъщност падат под Божествено осъждане и това което им е определено като щастие и като техен живот се умалява. Те биват наказани и положението им се влошава, нещастието ги преследва. Защо? Защото са постъпили неправилно. Ето в твоя случай ти си имала мъж когото не си оценявала а си се заклела да бъдеш с него в добро и лошо, в радост и скръб, в болест и здраве, но когато е дошъл момента в който нещата са станали така, че той не ти е обръщал достатъчно внимание ти не си се смирила и не си казала в сърцето си "такова ми е положението, ще си нося кръста който ми е определен и ще съм вярна и няма да нарушавам Божиите заповеди". Не ти си казала в сърцето си "нещата не са както аз ги искам, не са така както аз си ги представях и както си ги мечтая, затова аз ще престъпя клетвата за вярност дадена на мъжа ми, ще постъпвам беззаконно, ще наруша Божиите заповеди, ще правя каквото си искам и ще прелюбодействам с друг мъж". Ти не помисли да запазиш вярност, да се побоиш от Бога и да спазиш правдата и клетвата която си дала и Бог ти отплати за делата ти. Близките ти те намразиха, мъжа с когото прелюбодейства и който изостави семейството си заради теб започна да пие и да те бие, истинския ти мъж също те намрази. Ти разруши две семейства, травматизира децата си и създаде чувство за срам и неприятни усещания в близките си. Сега ти се върна при мъжа си, но той те мрази защото ти го предаде и не си спомни клетвата за вярност която беше дала, ти разруши лекомислено семейството си. Сега той има любовници и ти виждаш това, както ти имаше любовник и той виждаше това и ти изпитваш страданието и болката която самата ти причиняваше на околните с недостойните си дела. Защо? Защото ти не беше смирена а мислеше, че заслужаваш повече - това е гордост а "гордостта върви преди унищожението" и "Бог смирените въздига а горделивите унижава". Ти си мислеше, че с блудство, с изневяра, с женска хитрост ще придобиеш щастие, но щастие, мир и добро не могат да се придобият с подлост, коварство, изневяра, лъжи и подобни. Доброто е за тези които постъпват добре и правилно и имат страх от Бога а страхът от Бога е да мразят злото а злото е за тези които са обикнали злото и го практикуват и съответно зло им се и въздава защото "който сее ветрове, жъне бури". Твоето положение сега е по-лошо отколкото ако се беше смирила и примирила със съпруга си, ти дори можеше с търпение с любов да промениш отношението му и да изгладиш положението, но сега това е минало. Сега ти си поставена пак в положение което не ти харесва и пак си поставена на изпит и този път дори условията са по-тежки и по-неприятни защото стойността ти като човек е смалена, ти си показала, че си човек недостоен за доверие. Сега отново както и преди има два пътя пред теб - или ще се смириш и ще приемеш положението си и ще осъзнаеш греха си и че това което си се случи е справедлива отплата за делата ти и ще се промениш в сърцето си и ще се покаеш от лошите си пътища или отново ще сметнеш, че заслужаваш повече и ще се опиташ пак по нечестен и недостоен начин да избягаш от положението си пак вършейки прелюбодейства и блудства и накрая попадайки в още по-тежко положение отколкото си сега и това ще е докато Бог има търпение към теб, защото свърши ли търпението Му и вземе ли духът си от теб и ти умреш неразкаяна и затънала в греховете си душата ти ще се озове на мястото за изтезания на тези които са обикнали злото и вършат делата на дявола. Затова съветвам те да се покаеш, смириш и да се обърнеш към Бога и Неговата правда и да постъпваш правилно.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 753fc9b04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво да те упрекваме, с тоя правопис, ясно е какъв ти е акъла!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c2b86f215
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Има правила за писане на коментари, а самите статии не ги спазват.

Тази статия е написана определено неграмотно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f8f9a44a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочетох около една пета и просто се отказах. Грамотност? Къде? И каква е тая простотия..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c40130c893
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не можах дори да дочета тая неграмотна история. Стигнах до половината и се отказах. Мога да предположа кой я е писал, след като няма елементарен правопис и граматика - трагедия. "Любовта" ти е страшна стока, щом е женен. Ти също си за "пример".

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1aef0d1771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не вярвам да е от Чичото тая тема-той пишеше далеч по-грамотно.
И да е истина-от това горе, дето не се чете-ми се отщя да чета.
Грешки при писане от телефон и вълнения-да, ама друг път.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bc8b782e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо се научи да пишеш и да се изказваш. В противен случай още много ще те " плуят" и подмяткват.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f3964b888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Изобщо, не си направих труда да чета цялата история! Когато сам си го направиш, никой не ти е виновен. А ти си много виновна в случая! И всички родители, на разведени или разделени родители са виновни, защо създавате семейства, като децата ви ще бъдат нещастни? Едно дете не може без баща, както и без майка... детето ви свиква с вашето отсъствие и после че чудите, защо е така дръпнато, защо вече не ви обича по онзи начин е задавате си риторични въпроси! Колко егоистично е да изневериш на човека с когото си създал семейство с причината, че не ти обръща достатъчно внимание ама не отказваш парите му нали? ! Защо още като си видяла липсата на отсъствието не си се разделила с него, защо не си му казала или работата или семейството? Била си с него и въпреки това си изневерила, даже не си изчакала да се разделите или по-точно ти с него като толкова ти е омръзнало, да го няма! Съсипването на живота си, си го направила сама не вини никой друг мила лельо.


Ж19

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f3964b888
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Изобщо, не си направих труда да чета цялата история! Когато сам си го направиш, никой не ти е виновен. А ти си много виновна в случая! И всички родители, на разведени или разделени родители са виновни, защо създавате семейства, като децата ви ще бъдат нещастни? Едно дете не може без баща, както и без майка... детето ви свиква с вашето отсъствие и после че чудите, защо е така дръпнато, защо вече не ви обича по онзи начин е задавате си риторични въпроси! Колко егоистично е да изневериш на човека с когото си създал семейство с причината, че не ти обръща достатъчно внимание ама не отказваш парите му нали? ! Защо още като си видяла липсата на отсъствието не си се разделила с него, защо не си му казала или работата или семейството? Била си с него и въпреки това си изневерила, даже не си изчакала да се разделите или по-точно ти с него като толкова ти е омръзнало, да го няма! Съсипването на живота си, си го направила сама не вини никой друг мила лельо.


Ж19

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5232b25786
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пази си здравето никой няма да ти го върне

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5232b25786
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Пази си здравето никой няма да ти го върне

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eae36dd315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Чичка, айде спри малко с проповедите, досаден си.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cbe259c53d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Към Номер 9:

"Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка. "
"Не гледай чуждата паничка. "
Също: по-хубав, по-умен, по-широкоскроен ;), най-задръстен, но - "по този начин" (без тире, то се използва за превъзходна степен).
И като допълнение: ТЯ (която не е тя) е развалила 2 семейства, еднолично, нали така? ;) А прелюбодеецът колко семейства е развалил, че не разбрах?
Прав си - "каквото посееш, това жънеш". Обаче това важи за всички. Ето - мъжът и е посял неизпълнени семейни и човешки дългове, пожънал изневери. И да - урокът и се повторя - просто трябва да започне да цени себе си, за да е добре и да я ценят другите. Щом се е върнала при мъжа си - не си е научила урока да се цени и да е с хора, които я ценят. Ха - теза и анти-теза, а? ;)
И не говори от Негово име! Не слагай в устата Му думи, породени от сбъркани човешки "ценности"!

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dc9a49fad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До 9. Хубаво охурихте жената, но не прочетохте ли как се е държал съпругът и с нея. Сега пък я съветвате да му търпи униженията и да се примири с положението, защото е грешница. Та, тя е човешко същество! Нямам думи...
Авторке, трябва да сте смела и да не се поддавате на унижения, каквото и да сте направили не се подлагайте, така всеки се възползва от слабостта ви.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 256d473e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Грешката е че сте подхлъзнали да слушате този и онзи и това ви е повлияло на отношенията и просто се рухнали психически. Всеки на всеки се меси и мисли, че знае. Живели сте добре, може ло и така да продължите, но от речено казано сте потънали. Сега най-добре почни на чисто, все ще си подредиш живота наново. И не на последно място, опитай се да пишеш по разбираемо, подчертава грешките. Малко трудно се разбира написано от теб, което не омаловажава проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 14c4ae39b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Чичка, колкото и грешки да правиш нарочно, нокого няма да заблудиш. Познаваме ти вече стила на писане, и темата, която те измъчва- а именно, че жените не си стоят до мъжете си, колкото и да са неудовлетворени. Повярвай, никого не можеш да накараш да вярва в неща, които са били валидни миналия век, но не и днес. Няма как да накараш жена да стои при съпруг, с когото не е щастлива. Разбери, времената са други, жената отдавна не е само придатък на мъжа, а личност със свой живот, цели и интереси. Жените се изявяват успешно във всички свери на живота, в много от случаите са стожера на семейството и тези съчинения за глуповати, неориентирани женици будят само смях, но не и някаква поука, както вероятно се надяваш. Така, че е време да спреш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6a20be4d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 24. А, това не е чичо или поне е друг чичо. С тоя чичо ставате жалки..
До авторката. Много сложна ситуация, трябва все около тебе да има някой искрен и безкористен човек, който да ти помогне да си стъпиш на краката и заживееш сама с децата си и да се успокоиш. Огледай се! Помисли за близък или далечен твой роднина или приятел.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker