Когато чакаш действие от него, а той не предприема такова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато чакаш действие от него, а той не предприема такова
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2721 пъти
Здравейте, съвсем скоро хлътнах по един рядък мъжки екземпляр. Впечатлих се от разсъжденията, говора, визията и не на последно място мъжествеността, която се усеща и когато не говори. От компанията на мой познат е и доста пъти бяхме заедно по разни места вечер. Първият, който ме впечатли така различно, и първият, който не отговори на провокацията ми. Не си падам по много нахални или прекалееено срамежливи типажи, но тук положението е съвсем различно. Една вечер му се облегнах на рамото и му дадох нещо като зелена светлина, а той не реагиира и не прояви интерес. От заглежданите момичета съм и не се хваля, само дето ми се случва за пръв път и не си го обяснявам. Разбрах това-онова той няма приятелка, не е антисоциален и когато му седях облегната на рамото се изненадах от самообладанието му, щото аз имам голям бюст и винаги ме зяпат там и му се откри хубава гледка, ама не реагира. Аз така си тествам чикиджийте и усетя ли треперене и напрежение, отствирвам и разбивам всичките им надежди, че ще ме третират като плючена играчка и после ще се хвалят как, къде и какво са направили. Той пък все едно е отегчен и винаги рзсеян и май не е нарочно, ами просто си е такъв.
Какво повече да направя и какви сигнали да му дам, няма как да го повикам у нас и да му се съблека и да чакам реакция от него, но не ми липсва и желанието. Ще излезе ли нещо или този бетонен характер е неразбиваем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: fd9f744f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може пък просто да не харесва момичета с твоето поведение. Не всички жени си падат по свалячи, както и не всички нъже си падат по...хмм.."тигрици"...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 992bc7de68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да има лека депресия.
Може просто да няма много опит с жените и да се притеснява да действа.
Може да са какви ли не причини, за които трябва да напънем доста въображението си за да се сетим.
След като няма как да го видя на живо просто не мога да ти кажа нищо по - конкретно, сори.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b532e59753
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Сигурно си млада и не повече от 20 годишна, нека предположим няколко варианта! Убеден съм, че един от изброените ще е причина за бездействието му. :
1. Имал е провали и разочарования и е загубил надежди.
2. Лични проблеми.
3. Сериозен и концентриран в работа или учене и съответно зает и уморен, ако е студент.
4. Не му се струва сериозно и си търси сериозно.
5. Има желание но бяга от обвързване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3f9268784a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Даъ, точно това е печелившето поведение на един мъж, когато жена го съблазнява и иска да го хване за канарче. Евала му правя, че не ти се е хванал на стръвта в капана. Обаче не всички, които се разтреперват, са чикиджии, желаещи да те опънат един-два пъти и после да се хвалят. Някои от треперливите и те желаят серииозна връзка, а това, че умишлено им разбиваш сърцата с тестовете си, ти трупа лоша карма. Всичко се връща. Аз, например, не харесвам големи цици, напротив, обичам фини стройни атлетични жени с малък бюст, въобще бюстът не е основното за мен. Най-вече лицето, очите, фигурата, особено краката да са стройни и атлетични, малко стегнато дупе е идеалът... И понеже и аз се разтреперах наскоро, и ме пратиха в Б-отбора на резервите, което е ужасно обидно, просто не очаквах, че така мълниеносно ще ме овладее страстта. А имам най-сериозни намерения, жената страшно ми допада. Какво ли не бих направил за нея. Обаче като почувства властта си и моята слабост към нея, вече си играе с мен игрички, гледа ме отвисоко, с пренебрежение, забавлява се с мен, и е една неописуема мъка. Сега се бия по главата, как не се сетих в началото да се престоря на хладнокръвен - вече щеше да е моя. Но дълго време нямах практика във флирта, всичко бях забравил, просто не ми беше до това, по-рано ги знаех хватките.

Извинявай за отклонението - в твоя случай, според мен, не трябва да действаш грубо - може и ти да се престориш за незаинтересована - не му се събличай повече, защото само ще си помисли, че си обикновена манипулаторка (не че ще сгреши де... ) Може да ходиш на общи сбирки с него, без да му обръщаш специално внимание - така по-може нещо да се заформи от само себе си, щом толкова ти харесва човечецът.

Само че, както се описваш, страх ме е, че ако успееш да го разтрепериш и него, и него ще го зарежеш на минутата, като другите - теб не ти е целта да създадеш хубава хармонична връзка със взаимна обич, ами само да си гъделичкаш егото. Да доминираш за сметка на чуждите мъки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b13a54fb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Звучиш ми като жена имаща се за нещо повече от останалите и с отблъскващо поведение.

Цитати

"Не си падам по много нахални или прекалееено срамежливи типажи"

Аз не си падам по надути кучки имащи прекалено голяма самооценка за себе си.

"Една вечер му се облегнах на рамото и му дадох нещо като зелена светлина"

Играеш тъпи игрички с намеци и догадки.

"седях облегната на рамото се изненадах от самообладанието му, щото аз имам голям бюст и винаги ме зяпат там и му се откри хубава гледка"

От това изречение веднага може да се разбере какво представляваш и какъв е житейския ти мироглед.

" Аз така си тествам чикиджийте и усетя ли треперене и напрежение, отствирвам и разбивам всичките им надежди"

Доста нагло отношение от твоя страна което ми е противно и ме отблъсква.

"Какво повече да направя и какви сигнали да му дам, няма как да го повикам у нас и да му се съблека и да чакам реакция от него"

Надявам се момчето да се отърве, откачи и да се спаси от теб, защото не виждам как може да е щастлив с такава като теб. Виждам, че се имаш за голяма работа с големия си бюст и морето ти е до колене, но това е типично за простоватия човек - колкото по-не знае и ограничен мироглед има толкова повече самочувствие и нахалство има. Примери - бай-Ганьо и шопите за които "нема такова животно" и "по-дълбоко от Искъра и по-високо от Витоша нема" та така и ти - с ограничения си мироглед и големите балкони си се самозабравила. И накрая една поука от Светите Писания, Притчи Соломонови 11:22 "Каквото е златна брънка на носа у свиня, също е жена хубава, но - безразсъдна. "

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 83869044ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подходи по различен начин. Не изпускаи момчето. Някои просто не са сигурни и не показват емоции. Най - добре ще го оцени ако му кажеш направо какво мислиш.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 33b850301f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А може би момчето не поставя на първо място големите бюстове? Може би иска първо да провери умствения багаж на момичето. Пробвай с разговор, флиртувай с думи, остроумни закачки.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a72f676efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Намерила си си майстора, евала, енджои.

Вероятно няма да имаш по-нататъшно развитие с него, така че го остави. Явно че той не си пада по-хубавата обвивка(и грозното съдържание отвътре most likely). Поздравления на него, че може да го постигне това. Сама виждаш, че това е рядкост. И да то е рядкост в днешното, пошло, идеализирайки секса време, в което истински важните ценности са забравени за нисшите страсти.

Та, Ако искаш да му привлечеш вниманието, пробвай на по-духовна тематика. Защо не си поговорите за любимата си книга. (надявам се, че си имаш такава).
Ако не книга то поне някой качествен филм със скрито познание, което и двамата да можете да разчетете.
Музиката също би свършила работа, като изключим чалгата, която цел е развратност. А твоят познат я е надминал.

Давам ти идеи, как би било възможно да впечатлиш явно превъзхождайкия, теб субект. Каквито идеи на по-интелигентно, нравствено, ценносто, човешко ниво ти дойдат по-добре. Надявайки се, животинското да вземе превес в него е малък, никакъв. Както вече си разбрала де.

А просто можеш и да се откажеш и да си намериш, някой по-близък до теб в нравствено ниво и разбирания, колкото и вероятно по-ниски да са те...

Коментарът е написан въз-основа на това, което авторката дава като случки, преминали през нейния филтър първо, след това минавайки през моите разбирания. Грешка/и са възможни и вероятни. Целта на авторката е да се възползва от тази част на коментара/ите, която би и помогнала, ако има такава. Това се подразбира, но не от всички, затова реших да го вмъкна.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8f5603873
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Просто му кажи какво точно искаш от него (ако знаеш какво е то). Може би пичът не си пада по лигли, които само търсят внимание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9cbc36426c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може би е влюбен в някоя или страда по бивша.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af6455092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз ще ти отговоря нещо подобно на номер 1, понеже съм имал почти същият случай, като описаният. Човекът може просто да не те харесва, както аз не харесвах момичето, което ми се натискаше пред всички. Не ми е ясно, защо много момичета си мислят, че като са симпатични или имат малко по-големи гърди, мъжете ще им падат в краката. Те вече и 15 годишните не се впечатляват от това. Освен това, как може изобщо да се натискаш на човек, който почти не познаваш и то пред останалите в компанията. И да ми е било симпатично подобно момиче, всичко много бързо ще се изпари.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ff7895c6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как е чувството да те отреже мъжа, по който ТИ течеш лиги?
Хората не четем мисли.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9f4c22c238
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много си самонадеяна, тествала чикиджиите. По-принцип това някоя почти непозната да се облегне на рамото е доста дързък жест. Може да реагира, може да не реагира, но също така е много вероятно да те помислят за повърхностна и нахална с леко поведение.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 13cde413b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Еми просто не те харесва! Мъжете обичат те да са активната страна, а когато жената е настъпателна им светва лампичката в главата, че не са от най-примерните и свестни жени.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1af916ff97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Подкрепям номер 5

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 930d9eaf31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Може да не си пада по леки жени. Хора всякакви.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ea9930b6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Може да е гей.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 58b2975386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   "Щото" той не е от "чикиджийте", та вероятно си търси освен голям бюст и голям интелектуален капацитет, мацко! :)
Упс - да нИ кажИш, че е женска злоба - с голям бюст съм и съм от заглежданите момичета. ;)
Залагам, че не те иска!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6f9aea4e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Авторке, тука ти се изредиха всичките комплексари ;)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fbca728310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Не знам какво очакваш, когато си плюснеш циците върху човек от твоето обкражение. Подобни игри са противопокозани за теб. Бъди откровенна с момечето. Ако се харесвате, отидете на среща.
Какво трябваше да направи, да те хване за едната гърда и да ти бръкне в гащите ли? Може би си мисли, че си се бутнала в него. Може да си мисли, че хломидиите не са приятно нещо. А може да е влюбен в някоя друга, или дори теб. Да, всички сме чували, как истинския мъж се хвърля като лъв на всяка жена, все едно е някакво разгонено псе, но нещата не стоят точно така.
Дори и да те беше обарил и да бяхте правели секс в същия час, казваш, че го харесваш поради причини, които не са свързани само с тялото му. Ако го искаш само за секс - супер! Ако е за нещо повече, смени подхода, че може да си останеш само с едното чукане.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8ff7377635
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

22.   Защо се привличате от пасивни мъже, а загорелите ги избягвате упорито? От загорелите е най-логично да останете задоволени. Пусни на някой в нужда, не се дърпай. Щом тоя буди такива чувства у едно хубаво момиче, значи е задоволен и му е писнало да го слага по разни места. Дай се на някой мераклия и не го мисли много. На момчетата им се иска и вие ги режете, като да откажеш да дадеш хляб на умиращ от глад. Много неадекватно светоусещане имате.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 910b84b56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Номер 22, много си прав. Загорелият мъж е всеотдаен любовник, благодарен, кеф е да му пуснеш! Който знае как да си поиска, ще получи!
А на авторката ще кажа, че дори да има перфектно тяло и прочие, мъжът просто може да не я харесва. Няма химия - няма физика. Айнщайн :-)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b2c6ed59d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Абее, почти няма момче да откаже на такова изкушение, просто всеки знае колко струвате, това е. :) Уверявам те, че всеки има един проблем и той е такъв: Колко скъпо ще ми струва да е моя. Повярвай, всеки мъж бяга от вас, защото е добре запознат, че при вас няма безплатен обяд. И номер 22 е много прав, ама както и да е. Хващам бас, че ако момчето е сигурно, че ще го харесаш и няма да го цоцаш за пари, ще ти откликне на секундичката. Познавала чикиджиите :D ии как ги познаваш? Познавам момче, което до 22 го ебавахме, че лъска по 10 пъти и наистина беше така, а първото му гадже беше много хубаво момиче и го мислеше за плейбой. Тука е много модерно в тоя сайт, как сте ги познавали девствените и нз си какво още. Това да не са ви пъпчиви пубери с лупи като буркан на лицето? Никой не може да усетите. На всяка тема пишат: Познават девтвените мъже, абе само това като го кажете и къртите. Кажи на някой доктор, че има девствен мъж. Има вкарване и изкарване, изпразване. И наистина пусни на някой в нужда, поне ще те остави пълнена и доволна. И аз давам плюс на номер 3.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker