Първа любов - чак на 27 год. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Първа любов - чак на 27 год.
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1742 пъти
Здравейте! Дълго време се чудех дали да напиша това което искам да споделя и най-накрая се реших поради ситуациите в които попаднах. Предварително искам да се извиня ако допусна правописни грешки.
Да се представя- на 27 години съм, от малък град близо до София; живея при родителите си, имам постоянна и сигурна работа в София; прекалено съм притеснителен и критичен към себе си (т. е. иска ми се половинката ми да получи най-доброто, а аз не мога да го предложа) и за това никога не съм имал гадже, никога не съм правил секс, даже и никога не съм се целувал. Момичетата в живота ми които съм харесвал винаги са били вече обвързани, а останалите не са ме харесвали и са ме отбягвали. Тук трябва да допълня че поради преживяна операция като дете на 7 год. винаги съм бил пълен с наднормено тегло - т. е. никога не съм имал самочувствието което би трябвало да имам.
Преди 2 години и половина започнах работата за която споменах по-рано и тук възникна проблемът с главно П - наложи ми се да работя с колежка в една стая по 8 часа на ден, от понеделник до петък. Естествено влюбих се в нея (поне така мисля, не съм сигурен дали това е любовта което изпитвам, за първи път се чувствам така). За две години и половина мисля че я опознах достатъчно. Харесвам всичко в нея - тя е мила, грижовна, отговорна, възпитана; харесвам погледа на сините й очи, меката дълга права коса, парфюма, гласът й, начина по който се изразява, усмивката й и начина по който се смее, тялото й, походката и даже начина по който седи на стол; харесвам как се облича- винаги семпло и с вкус, никога излишно провокативно. Знам всичко за нея- къде е живяла, какво е работила, какво обича да яде и пие, любимите й цвят, филм, песен и т. н. Знам и какво не харесва в хората. Също като мен тя е добра душа, обича животните, гледа винаги да помогне, стриктна е в работата си, въпреки че съм виждал много пъти как я използват и ми е било болно за нея.
За мое съжаление тя е две години по-голяма от мен и разбира се е обвързана от 4 години с мъж не малко на брой години по-възрастен от нея самата. За кратко време тя се превърна в момичето което е голяма и важна част от живота ми, тя е тази която се е държала с мен по най-добрия начин, говорили сме си най-много с нея, споделяли сме си неща от живота за които не съм си и помислял че някога мога да споделям с момиче; винаги съм срещал разбиране при разговори с нея, винаги е откликвала на чувството ми за хумор колкото и тъпо да е било. Да, по едно време си мислех че и тя ме харесва но тази надежда рухна бързо. В последния месец мислих много, анализирах някои ситуации и от мои лични наблюдения стигнах до извода, че тя вече не ме харесва- досаждам й, изнервям я, преча; има хора от работата с които й е по-приятно да общува и да се смее, в чиято компания е по-добре. Млъква в мое присъствие и търси оправдание да излезе от офиса. Единствено от възпитание не е решила да ми каже всичко това, може би знаейки че ще ме обиди. Всичко това ме съсипва! Аз съм човек който гледа на хората около него винаги да им е по-добре, съобразявал съм се, правя много компромиси. Знаейки че на нея не й е приятно в мое присъствие се чувствам зле. Винаги ми е било приятно да й помагам с работата ако мога. Когато тя е тъжна и аз съм тъжен, когато тя е щастлива и аз съм щастлив.
Тя ще напусне работа след една седмица... Никога не съм се чувствал толкова празен отвътре. Обичам я, обичам дори и само да я виждам всеки ден без да получавам нищо от нея. А сега сякаш гледам последния епизод на любим сериал. Няма да я виждам, няма да си говорим; ще ми остане единствено това да мисля първо за нея всяка сутрин когато се събудя и да мисля за нея до последно всяка вечер преди да заспя. Насълзяват ми се очите при мисълта че няма да знам дали е добре, как е, какво се случва около нея, как живее. Нямам никаква представа какво ще се случи с мен в бъдеще, какви други жени ще срещна и т. н...
Сигурно пропускам още много неща които са се случили, но ще ме извините. Благодаря предварително на всички отделили от времето си за да прочетат историята.
Какво е вашето мнение? Какво бихте направили на мое място? Как да продължа с живота си когато най-хубавото нещо което някога ми се е случвало си стъгне от мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: fbda14378a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Tи говориш за несподелена любов. Можем да спорим много, но поне моето лично мнение е, че това не е истинска любив. Любовта за мен е между двама души, а в случая си сам! Освен това от 2 г. си бил в така наречената „френд зона“ - тоест си бил просто приятел. Забрави!
Колкото за теглото - сам си знаеш, че не е проблемът в операцията, която е била преди... 20 г. Не пишеш какво точно е, но по принцип теглото винаги е заради неправилно хранене и малко движение. Дори да имаш някаква операция, която ти ограничава движенията, 80% от проблема винаги е в храната. Препоръчвам ти бедна на въглехидрати диета.
Колкото до любовта - не се цели твърде високо, а си търси жена, която е сходна на теб по привлекателност - тоест с наднормено тегло и така нататък.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 67bdb4cdd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си мисли, че не те е усетила че я харесваш. Две години са доста време. Тя много добре знае, че един опитен мъж би поел първо инициативата. Поне да я покани на кафе. Несигурността в един мъж отблъсква жените, не наднорменото тегло. Търси си по-достъпно за теб момиче, няма смисъл да вехнеш по разни идеали и то обвързани.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ed7df8c13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много добре те разбирам. Начина, по който се чувстваш и положението, в което си, са ми добре познати. За съжаление, ако виждаш, че тази жена си има свой живот и е щастлива, няма какво да направиш. Може само да се опиташ да не прекъсваш контакт с нея, но това ще бъде болезнено за теб. Пожелавам ти късмет в търсенето на половинка и се надявам в най-скоро време да се почувстваш щастлив.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 72195d62cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   стегни се и започни да сваляш килограми. представи си как ще я срещнеш след време и ще остане изненадана, че си направил чудеса със себе си, а кой знае, може да срещнеш дотогава и нещо по-добро :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d9c98bd3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мдаа, познато. И аз имам колежка, която е срамежливо, но в същото време и уверено момиче. Има красива руса чуплива коса и погледът и е уникален. Просто не съм срещал момиче с такова излъчване като нейното. Магнетична е, нежна е, интелигентна е, амбициозна е, има чудесно чувство за хумор и незабравима усмивка... Естествено, има си дългогодишен приятел, а и да нямаше, едва ли имам шанс - има къде къде по-добре изглеждащи и привлекателни мъже от мен.

Мъж, 23

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c2790e5cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Виж, разбирам те. Вероятно си се влюбил, но не защото това е жената на живота ти (ако беше за толкова време щеше и тя да ти отвърне на чувствата), а просто защото за пръв път получаваш внимание. Болно ти е, че винаги си се чувствал самотен и отхвълне, особено на тия години... разбирам те. Аз съм жена на 25 г., не съм имала сериозна връзка никога. И аз като теб съм затворен човек, който се чувства по-нисш от останалите. Мисля, че заради килограмите не бих могла да бъда харесана истински от никой мъж, което е факт. Това ме кара да се чувствам още по-асоциална и този кръг е безкраен. Съвета ми е да се фокусираш върху себе си - свали килограми, това ще ти даде увереност. Истината е, че ако ти сам мислиш че си нищо, то няма как някой да те смята за нещо. Повярвай, няма човек който да те разбира по-добре от мен...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 30cefe521f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Здравей! Напълно те разбирам, може би почти всички сме го преживяли. Затворила се е, защото е усетила чувствата ти и искта да се предпази от обяснения и неприятни за нея моменти. Всъщност, ако си по-решителен, защо пък да не се отвори към теб? На жените трябва да им се казва - ако си мълчиш, няма нищо да стане, естествено. Тук дори не е най-важното, какво тя ще ти отговори, а това, че ще прекрачиш през смущението си и ще ѝ споделиш чувствата си. Щом тя те е смутила, смутѝ я и ти нея - няма какво да я жалиш. Жените не бива да бъдат жалени, защото и те нас не ни жалят. Какво, като е обвързана? Ами ти ѝ кажи, че това е любовта на живота ти и искаш да се бориш за нея, ако не - поне да си пишете, да общувате. Това пък за годините, няма абсолютно никакво значение - че е 2 годидини по-голяма от теб... Какво от това??? Много по-възрастният ѝ приятел дори може да е шанс за теб. Може да иска да се прехвърли на по-млад... Щом още нямат деца, действай, не се предавай!

Колкото до съветите да си намериш по-подходяща девойка, това са пораженческии теории. Мъжът не се бои да си поиска, ако ще и от Клаудия Шифер, щом е влюбен до полуда. Само без грубости, разбира се, че да не викат кварталния да те арестува.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c9592dccbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ти си голям creep, сериозно... Момичето си има сериозен приятел, ти не спираш да й досаждаш, ужас. Естествено, че ще напусне, ти какво очакваш. Тя те е приела като приятел, ти си преминал тази граница. Търси си някоя свободна, която също да те харесва и ако си дебел, отслабни..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 023b966000
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съчувствам ти. Ето как седят нещата. Жената е обвързана и е неправилно да я желаеш за себе си, 10-та Божия заповед гласи да не пожелаваш нищо което е на ближния ти включително жена му а ако твоето нечестиво желание би се сбъднало то ти и тя бихте нарушили друга Божия заповед - не прелюбодействай. Така, че я забрави тя и без това се маха от работата ти освен това не иска да е в компанията ти, предполагам, че ти по някакъв начин си и намекнал, че искаш да си с нея и тя оттогава те избягва. Изобщо препоръчвам ти да избягваш приятелството с жени, безполезно е а можеш да си навредиш много ако се привържеш към тях. Разбирам те, самотен си и искаш да живееш с любов а не с тъга, за съжаление в днешния изроден свят по западен образец на блудство, егоизъм, материализъм и т. н. не любовта и честността и верността са на почит. В държавите където се спазват древни традиции за създаване на семейства и в които има стабилни семейства и стабилни общества хората се женят рано на 12-14-16 години когато е пика на сексуалността им и никога не са самотни защото щом природата им узрее за сексуалност веднага ги женят, в изродения западен свят се очаква да мислиш за семейство след 30 години когато е много късно и то ако всичко ти е наред, имаш пари, визия и т. н. което са 30-40% процента от хората което ни обрича на демографска гибел, да не говорим, че има над 50% разводи. Препоръчвам ти да свалиш излишните килограми, не е трудно стига да имаш желание и постоянство и да си решен да издържаш на лишения в името на постигането на тази цел. После можеш да се запишеш в някоя агенция за запознанства която събира хора търсещи любовта така мисля, че ще избегнеш много болка, разочарования и озлобление които биха ти се струпали ако решиш сам да си търсиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 60daa9a157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, Какъв пик на сексуалността на 12-14-16 години те гони тебе? Това, че е започнало да ги сърбят интимните части, съвсем не значи, че на тази възраст са готови за секс, камо ли за брак и деца. подозирам, че произхода ти е малцинствен за да пишеш подобни небивалици..

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d9c98bd3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно хората не харесват да слушат за бог и религии. И аз не съм религиозен, но мисля, че номер 10 е прав: не е правилно да пожелаваш и прелъстяваш чужда жена. Ще се аргументирам не чрез божии заповеди, а логически: Първо едва ли ще ти е приятно, ако някой сваля твоята жена. И второ, я си представи, че тая жена зареже приятеля си заради теб - това означава, че тя е невярна жена и е склонна да загърби дългогодишни отношения и преживявания заради нещо ново, което не е ясно дали ще е стойностно. Това означава, че след известно време шансът по същия начин теб да те зареже заради друг е голям. Освен това мисля, че номер 10 е прав и за приятелството с жени - мъжете сме устроени така, че да търсим повече от приятелство, когато става въпрос за дружба с жена. Но жените пък, ако са обвързани, са склонни да изграждат приятелства с други мъже и да гледат на тях така, както гледат на обикновени приятелки. Тогава се казва, че мъжът е във френдзоната. Преживявал съм го и наистина си е гадно..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bf1c90751a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От автора:
Благодаря ви приятели, че отделихте от времето си и се запознахте с историята ми. Въпросът тук е по-скоро какво да направя от моя страна за да задържа това "приятелство" ако мога така да го кажа, как да направя така че тя да иска да се виждаме понякога, отново да си говорим? Защото ако се откажа и спра да комуникирам с нея, тя няма да ме потърси...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a6218a5119
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, остави сектантските глупости за Бог. Прочети какво ти е написал номер 6. Влюбил си се не в НЕЯ, а просто защото няма други около теб. Огледай се и ще видиш, че има много момичета. Колежката ти добре знае какво чувстваш, ако имаше привличане и от нейна страна за две години нещата отдавна щяха да са се случили. Спри така да я идеализираш и ще видиш, че е съвсем нормална жена и съвсем не така неповторима. Най-доброто за теб е да започнеш да работиш над фигурата и самочвствието си и ще видиш как бързо ще се влюбиш отново този път в правилното момиче!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 624491760c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз съм от 10

До 11

Цитат
"Какъв пик на сексуалността на 12-14-16 години те гони тебе? Това, че е започнало да ги сърбят интимните части, съвсем не значи, че на тази възраст са готови за секс, камо ли за брак и деца. подозирам, че произхода ти е малцинствен за да пишеш подобни небивалици.. "

Да ме причисляваш към "малцинствените групи" е възмутително и обидно. Аз съм чист българин. Що се отнася до пика на сексуалността той наистина е тогава и това природата на човека го показва - точно тогава е бума на сексуалните хормони. Ако човек не трябваше да се жени и да прави секс от ранна възраст тогава не би съзрявал сексуално на тази възраст а на 20-22 или още по-късно. Доказателство за правотата на това е реалността - тези етноси и държави в които това се спазва, включително ислямските имат огромен демографски прираст а европейските и други имат демографски катастрофи. Ислямистите мигрират, идват и поглъщат местните народи с числеността си, местните европейци намаляват, изчезват, културата им се изгубва а с нея и глупостта им да приемат вредни феминистични доктрини за дълго образование, отлагане на семейството и децата, егоизма и многото разводи, сексуалните извращения и т.н.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1d1cc6e981
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей, авторе!
Аз мисля, че ако искаш нещо, трябва да се опиташ да го постигнеш. Другото са оправдания и нерешителност. Остави това, че е обвързана - не е женена. Остави това, че си с наднормено тегло - това не е решаващо. Не се подценявай, не си по - малко от някой мускулест "мачо", само защото не отделяш по 2 часа всеки ден във фитнеса. Моят съвет, не само в тази ситуация, но и като цяло, е по - глобален - Не отлагай живота си за тогава, когато ще бъдеш по - слаб, за тогава, когато ще си по - решителен, за тогава, когато ще срещнеш необвързано момиче. Изобщо всеки опит да отложиш живота си за "после", за "по - добри времена" не е нищо освен бягство, което времето няма да ти прости. Ние се раждаме в ситуациите, в моментите, когато преодоляваме себе си, когато се борим със собствените си недостатъци - всеки си ги знае и животът все си играе с тях, докато не се пречупим и не разберем, че НЯМАМЕ ИЗБОР и трябва да се борим с тях. Лесно и комфортно е да се примиряваме, да вярваме, че на нас "не ни е дадено", че "не става", защото "така е трябвало" и хиляди клишета, които ни карат да бягаме от ОТГОВОРНОСТ КЪМ СЕБЕ СИ.
Конкретно - обади й се след като напусне работа, уговорете си среща, носи й цветя и по - нататък... каквото дойде. Но трябва да разбереш, че значението на това, което ще направиш не е конкретната ситуация, а да убедиш себе си, че вземаш живота си в ръце и си готов сам да решаваш и да действаш според желанията си. Това е съзнанието, което трябва да имаш. Другото е да се скриеш от собствения си живот. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0584344055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да оставим всичките плюсове на така наречените мачовци, не говоря за селяците, които вдигат 70 от лежанка и смятат че стават за нещо, а за хора поддържащи се, които отделят огромна част от времето си на нещо със сигурност не лошо, бих казал дори хубаво, ако не друго, то поне няма да им казваш, че трябва да следват целта си.
Смисъл далеч не слагам на пиедестал това, но далеч не следва съветите даващи се от тебе за следване като цяло на това което искаш.
Хубаво е и да заговорим за типовете, видях пълно момиче във фитнеса, тя е там естествено за да изглежда по начин по който тя иска, аз лично съм се впечатлявал от всякакъв на външен вид момичета, но ако я бях видял на друго място нямаше да ми направи добро впечатление, ясно е че ако имаш наднормено тегло и то не се дължи на болест, то явно човека не полага грижи.
Мога ли ако съм в нечовешки лоша форма примерно, да искам много красиво момиче, да предположим трениращо нещо да ме желае като човека до нея и да си представя, че ще бъда нейната опора, тя изглежда невероятно и полага грижи затова, а аз не право абсолютно нищо.
Едва ли някой избира да е малко повече килограми от колкото се приема за привлекателно, това неминуемо не е показател затова какъв човек седи насреща ти обезателно, но е ясно че този човек би избрал да бъде в чудесна форма, а щом дори не е тръгнал да го постига, нещо което на този свят правят милиони хора, хора дори в много неудобна позиция, то би следвало да е разбираемо за всеки ако едно младо момиче и то красиво такова, не се привлече.
Сега има момичета заслужаващи твърдения, че искат повече, обикновено те са тези за които говорих сега, но от другия пол.
От гледна точка на това колко си успял, аз никога не бих си казал, е аз съм ей на това ниво и видиш ли ти тя като не е и не ме заслужава, тук обаче гледаме от съвсем различен ъгъл, защото тук става въпрос за супер много фактори, които евентуално са повлияли този човек да не е там където би могъл, а ти ще разбереш къде би могъл да бъде ако си достатъчно умен, тука говорим вече за момент в който ние така оценяваме човека срещу нас, защото да кажем си мъж с много качества и амбиции, до сега не си успял, но ти си същия човек, и тука една не меркантилна жена ще види това и без вече дошлите успехи.
Деликатно се опитах да кажа нещо, което би следвало да бъде ясно, нямам намерение да де мотивирам автора, а именно обратното, иначе като полезен наистина би могъл да се смята коментар 16, защото се говори именно затова как не трябва да се затваряме само в конкретния случай, макар и примера затова как не е по-малък от някой друг който постига определена своя цел да не е непременно супер точния.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker