Останах сам-самичък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Останах сам-самичък
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1944 пъти
Здравейте! Не знам дори откъде да започна, много неща се случиха, затова ще започна отначало. Преди година и половина тръгнахме с момичето, което съм обичал по-силно от всяка друга. През цялото време имахме проблеми, все се карахме за нещо, но аз съм човек, който прощава бързо, може би затова се задържахме толкова време заедно. Тя е най-красивото момиче, с което съм бил, наистина е хубава и много момчета я търсеха. Аз съм изключително ревнив човек и доста често се карахме, че се занимава с други момчета. Някъде по това време миналата година тя започна да излиза с някаква компания, която на мен никак не ми допадаше. Като ѝ казах това, тя ми отвръщаше, че ѝ е скучно да излиза само с мен, че съм я искал само за себе си и т. н. Позволих ѝ да излиза, макар че си знаех, че ще се караме много лошо накрая-така и стана. В компанията ѝ имаше едно момче, с което се мразим от много дълго време, защото искаше да ми я отнеме. Приятелката ми сподели, че всеки път като са излизали той се държал много мило с нея, постоянно я черпил и ѝ предложил да тръгнат, но тя му отказала заради мен. Ядосах се, че разбрах месеци по-късно, а като си призна, че е спала с него изпаднах в нервна криза. Не знам защо ѝ простих... Просто съм такъв, мога да простя всичко на човек, който обичам. Казах ѝ, че всичко, което ми е причинила някой ден ще ѝ се върне тъпкано. След няколко месеца нещата се поуспокоиха, но вече нищо не беше същото, не можах да я заобичам както преди (поради очевадни причини). Докато бях с нея изобщо не помислях за друга, тя беше всичко за мен и не съм общувал с други момичета. Не щеш ли, обаче, на мен ми се наложи да работя заедно с едно момиче и искам-не искам, трябваше да се запозная с нея. След известно време колежката ми започна да ме търси, да ми се обажда и започнахме да си говорим за неща, които нямат нищо общо с работата ни. Като видя, че общувам с нея, приятелката ми ме заряза. Казах ѝ, че съм ѝ простил неща, които тя никога не би простила, но беше ясно, че нямаше да се върне. Скарах се с колежката си само и само, за да си оправя отношенията с гаджето. И отново същата работа-само караници, проблеми и натяквания какво съм ѝ причинил. Каза, че се е събрала с мен, защото се чувствала виновна заради това, че ми изневерила.
Отваряме нова страница, защото тук започва истинският проблем. С най-добрия ми приятел се познаваме от 12 години. Винаги съм разчитал на него и съм вярвал, че никога няма да ме предаде. Но това беше поредното предателство. Приятелката ми ме заряза, каза, че не можело повече така. След време разбрах, че се занимават един с друг, тя започна да се снима с него, да му рисува портрети. Отидоха на екскурзия (заедно с други колеги) и от там разбрах, че постоянно са били двамата, че са гледали наши чатове. Не знаех какво да направя. Казах си, че ще изчакам, преди да нападна някого. С времето разбрах, че всичко е вярно, че като е канил гости у тях я е викал да дойде по-рано. Не се стърпях, обадих се на на вече бившата си приятелка и ѝ казах, че съм длъжен да знам. Тя ми каза всичко-след като сме се разделили, той започнал да "запълва празнотата ѝ" и го харесала. Побеснях, казах ѝ, че е много долно да харесва най-добрия ми приятел, а тя ми отвърна, че не можела да контролира чувствата си. С приятелят ми се виждахме често, но той като пълна пyтка мълчеше и не казваше нищо относно това, което става. Скарах се и с него, и с нея, дойде ми до гуша от кyрвенски номера от страна и на двамата. Вече не се занимавам с тях, да правят каквото си искат, лошото е, че останах сам, не съм споделял с никой от месеци. Имам и други приятели, но едни заминаха да работят в чужбина, другите в другия край на държавата. В един момент човек просто разбира какви са хората около него и как винаги могат да го заeбат и оставят сам. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 68e575fb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Прочетох до :
Aз прощaвaм
Aз съм ревнив
Aз и позволих...
Кой си ти, че си помисли, че имaш прaво дa "позволявaш" или не? !
Нямa дa се хaбя дa те четa нaтaтък, ясен си ми.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8c48c49e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брато, не се отчайвай.

сам съм от години; минах през две тежки връзки; едната беше, как да кажа, кофти депресия, за около седмица; другата връзка ми бе тъжно само 3 дни; Тогава разбрах, колко фалшиви са хората пред теб; а когато останат с другите, правят интриги и се закачат едни с други... Разбираш на къде бия.

Искам да ти вдъхна смелост: ти току що мина един огромен тест в живота си пич. Вече няма бъдеш същия. Няма да се доверяваш така лесно. НО! Прощавай! Много добре правиш и си направил. Прощавай - не задържай нищо в себе си, защото това само ще те мъчи.

А най добрият ти приятел, е наистина абсолютна путка. Да му набиеш канчето е малко. Аз бих го направил. Най доброволно, бих му сринал каската от бой, за да разбере че е пълен боклук.

Както и да е. Вече не си същия. Имаш нова страница пред теб. И не я гледай онази, че е много красива. Точно това е бил проблемът в тая връзка. Днес, както и в миналото, това една жена или мъж да са много красиви, е символ на огромно Его. Психологически един такъв човек, се е настроил, че не може да бъде с един човек.. а ако има пари? Ще е като Дан Билзериан... Пф.

Заеби човече. Да не ти пука изобщо. Започвай нов живот и им тегли сиктира на всички.
На скоро моя най-добър приятел се опари като теб; раздели се с лъжливата му приятелка, и веднага потърси, кой? Мен. Защото аз бях минал през това преди много години, още в гимназията, като тийнейджър. Естествено никога не е "рано" или "късно".

Взел си си урок. Продължавай напред и вече си имай едно на ум: Поемай отговорност във всяка една ситуация, без да говориш излишно, само нужното и не се колебай да набиеш канчето на такива предатели. Пълно е с тях.

Поздрави и да знаеш: като говориш, говори смело, и като биеш БИЙ СМЕЛО!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 96b0c275e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До номер 2-наистина ти благодаря братле! Радвам се, че все още има хора като теб! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5c804fac33
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчистил си боклука от живота си. Продължавай напред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 298ed0b2e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Тези хора нямат място в живота ти, но си постъпил тъпо спрямо колежката. Може би тя е била единствената искрена в картинката.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 318b27b6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм в гроба, заради една красавица. Но общо-взето нямах много късмет в живота и не трябваше да се раждам, така че със смъртта ми нещата си дойдоха на мястото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ac4dd95a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не си й простиш май. Не знаеш как работи прошката. Преглъщал си много неща и си й дал да те третира като изтривалка. Заради путки като тебе има такива курви като нея. Трябваше да й шибнеш два шамара и да я зарежеш. Простил бил той...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 07952a8bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Просто приеми.. , че не е било за теб, това момиче не е било за теб и амо ти е дало жизнен опит. Именно да видиш какви са хората. Дай си малко почивка, занимавай се с нещо друго. Един ден ще се появи някоя доста по-добра от нея. Не я чакай, просто и позволи да се появи. НЕ я мисли. Гледай си живота

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5a637b237b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пич, научил си надявам се един важен урок - ако една жена ти изневери, значи слага край на връзката. Ти си бил прекалено наивен и оглупял от любов да го схванеш. Забъркал си се с красива и желана жена, какво си очаквал? А относно "най-добрият" ти приятел, да му е честита. Най-вероятно и на него вече му е вързала рогата с някой негов приятел. Това не са мъже, а боклуци, по-добре че си го разбрал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker