Той обича само себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той обича само себе си
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1260 пъти
Преди около месец се разделих с приятеля си. Аз съм на 20г., а той на 21г. Не беше сериозно, излизахме само петъците и то за по кафе, от време на време спяхме заедно. Виждахме се рядко, защото той просто не изявяваше желание за по - често. През другото време си пишехме във фейсбука. В началото бях много влюбена, защото е много красив, но с времето не видях никаква красота вътре в него. След няколко месеца връзка започна да се подиграва с чувствата ми, игнорираше ме. Обвиняваше ме за всичко, че аз съм виновна, като например "ти си виновна, че днес няма да се видим" и т. н. Реших да проведа сериозен разговор с него, по телефона, защото нали сме все далеч един от друг. Той реагира несериозно и започна да ме обвинява и да казва да млъкна, какво съм мрънкала. А аз само му казах директно, че имам нужда да е мил с мен и да се обичаме, нищо повече. На следващата вечер излезнахме и той ми съсипа вечерта, през цялото време не каза нищо и се заяждаше с мен, аз се разплаках, а той стоеше и ме гледаше все едно съм торба смет и хич не му пукаше за сълзите ми. Това преля чашата и си тръгнах, а той крещеше след мен, че ако го направя повече няма да ме приеме, била съм неблагодарница, толкова красив мъж като него да е с мен, той бил желан от толкова много жени. След няколко дни се сдобрихме, но по - късно той повече не ме потърси, както и аз него. Минаха около 3 седмици без да се чуем и аз споделях много с майка си и реших да прекратя отношенията си с него. Мина около почти месец, когато той ми се обади, но аз му казах че съм приключила. Той не ме отрази и каза да се видим. Когато го игнорирах се усети и започна да ме търси настоятелно, но аз отказах. Излъгах го, че съм срещнала друг, който се грижи за мен и да ме остави. Нарече ме с обидни думи и повече не се чухме. Само каза, че повече нямало съм да видя това секси тяло и красивото му лице и прическа, щяла съм да си мечтая за секси момче като него... Казах му, че неговата външност не ми е важна, защото само след 10 - 15 години от нея няма да е останал и спомен, а с грозната му личност не мога да бъда щастлива. Повече не ме потърси.
Не мога да превъзмогна обидата от този човек. Може би трябва да минат още няколко месеца.
Толкова се бях отдала, а той се оказа един нарцис, който дори не може да има връзка, неспособен е да обича друг освен себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: deace20057
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха, е тозие някакъв пълен гей, не знам зашо се занимаваш с него :)) А и след 10-15 години не сме толкова грозни :))

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bd0d260ec6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре си му казала накрая, че няма да си щастлива с грозната му личност. :) Съвсем права си. Този човек явно е самовлюбен и в сърцето му няма място за друг човек.
Радвай се, че от рано си разбрала какъв човек е и че си се отървала. Сега ще имаш възможност да срещнеш по-подходящ човек за себе си!
А обидата... остави я да си отиде, не си заслужава да се измъчваш заради подобен индивид.
Пожелавам ти да срещнеш скоро някой, с когото да изживееш наистина прекрасни моменти.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ffa6541a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз мисля, че си направила много добре, само че към края. Преди това си направила излишен компромис, който се е оказал много вреден за теб - че си го приела след всичките му обиди към теб. Виждаш, докъде водят компромисите.

Можеш да си извлечеш поука занапред, че не всичко, що блести, е злато. Така че, преди да допуснеш някое момче (мъж) до себе си или вътре в себе си, - в сърцето или в тялото си, - първо гледай да го проучиш и разбереш какъв е, що е - това би ти спестило много душевни травми, депресивни съсояния. Нервите ти са едни единствени. Ако ги съсипеш, как ще ги възстановиш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a9462d9c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторка: Благодаря за коментара, номер 1.
Най - тъпо ми е, че го обичах много и единственото, което исках е да ме обича и той и да сме заедно, а онзи ден казал на обща позната, че той ме бил зарязал, защото не съм знаела какво искам, а истината е съвсем друга.
Чувствам се объркана. Само ако можеше да не се бяхме срещали.
Трудно ми е да продължа напред.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 303b77cd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   " толкова красив мъж като него да е с мен, той бил желан от толкова много жени. След няколко дни се сдобрихме"

ГРЕШКА!

След подобни думи аз бих избягала от такъв мъж с 300!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c04e027d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Плюй си в пазвата и чукни 3 пъти на дърво, че толкова леко и бързо си се отвърнала. Той ще иска да се сдобрите, но моля те - имай сили и този път го игнорирай ти. Завинаги!!!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b1935326b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това момче вероятно страда от някаква форма на нарцистично личностно разтройство. Присъединявам се към изказването на номер 2 и също ти пожелавам много щастие!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 25e40c796a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Този да не би да е метросексуалист? Като е толкова красив да вземе и сам със себе си да се еve... Много правилно си постъпила моме! Умряла си за кирливото му тяло... Такива тела под път и над път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker