Играе ли си с мен или просто ми се подиграва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Играе ли си с мен или просто ми се подиграва?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1173 пъти
Здравейте, на 22 години съм и от 2 години съм обвързана. От около месец живеем заедно с приятеля ми на квартира. По принцип гаджето ми ми е най-близкия човек и всичко си споделяме, но се появи едно момче с което сме просто познати. Познавам го от около 2 години и не сме прекарвали повече от 5-10 мин. заедно и то не винаги насаме. Преди около 3 месеца той ми се обади от чужд номер и се държа много странно, накрая каза, че имал уж пропуснато повикване от моя номер и ми затвори. Стори ми се странно понеже той никога не ми е звънял. След около 2 седмици ми писа във Вайбър и ми каза, че ме харесва и че се чувствал много объркан, защото от 2 години не бил заглеждал друго момиче освен приятелката си. Аз му обясних, че съм обвързана и можем да бъдем само приятели, а и той също е обвързан. Той се съгласи, но не спря да ми пише и да ми се обяснява колко много ме харесвал, как искал да ме целуне и да ме опознае. Аз не исках да го режа окончателно и ми беше много важно да си запазим добри отношения с него, защото той ми прави едни услуги, от които аз завися и по стечение на обстоятелствата просто поддържам приятелско отношение с него. След известно време общуване с него, предимно чатене, приятелката му е разбрала, че си пише с друго момиче и го е скъсала. Той беше съкрушен направо, но каза че те само се карали в последно време и така било най-добре. После късаха още няколко пъти и се събираха. Аз го подкрепях и бях до него в това време като не сме правили нищо. Обаче след известно време се оказа, че на мен той не ми е безразличен, може би след като го опознах и започнах все по-често да мисля за него. През това време той упорито продължаваше да къса и да се събира с приятелката си. Когато бяха разделени се държеше супер мило и добре с мен, все едно аз съм най-прекрасното момиче на света, съберяха ли се изчезваше с дни и ако се случеше да го потърся или да се засечем, само гледаше как по-бързо да ме разкара. Аз след всичко това започнах да съм супер объркана и взех решение да спра всякакъв контакт с него. Точно на 8 ден след това мое решение той пак ми писа и ми пращаше и целувки дори. Аз вече съвсем не знаех какво да мисля, защото той не иска да се раздели с приятелката си както изглежда, не иска да ме остави и мен да си продължа живота, а най-странното е че и не прави усилие за нещо повече. Просто иска да си пишем и да се засичаме само когато на него му е удобно. Дори не се е опитвал да ме целуне даже.
Лошото в случая е, че аз хлътнах по него и връзката ми е застрашена. По всичко изглежда, че той не мисли да направи никакво усилие и крачка към нещо повече. Започвам да си мисля, че просто си прави шега с мен, за да се забавлява. Не знам, възможно ли е да иска просто да се занимава с друго момиче зад гърба на приятелката си, за да си повдигне егото и да си докаже, че още го бива да сваля момичета.
Моля ви, дайте ми съвет и кажете какво мислите вие по въпроса, защото вече няколко дни не излизам от вкъщи и нямам и желанието да го правя. Само плача и премислям всичко отново и отново. Аз ли сбърках, не съм разбрала правилно ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: f5f1241385
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Постъпваш много наивно. Защо все търсите вниманието на другите? Та ти си обвързана-как обичаш един, а харесваш друг? Ето това е главният проблем... Спри контакти с този и си гледай връзката, защото и аз бях като теб, а сега съм сам, не взех правилното решение и осъзнах какво съм изгубил.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 83c0beb37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако питаш мен, чеша си егото. Спри всички контакти с него, независимо какви услуги ти прави. И друг може да ти свърши услуга. Едва ли е единственият, който може да го направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker