Постоянно му се доказвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно му се доказвам
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2552 пъти
Моля модераторите да публикуват историята ми! Имам огромна нужда от съвет, понеже няма с кого да споделя.
Всичко започна преди повече от две години, от тогава сме заедно и много се обичаме. Нямало е друг човек, който да се държи толкова мило с мен, но не можем да се разберем. Постоянно се караме заради неговите изисквания. Той е много ревнив и в началото правех все неща, които го дразнеха. Но тези неща не бяха кой знае колко сериозни. Преди него бях с един човек три години и той не ми държеше сметка за нищо, бях свикнала по този начин да протича една връзка.
Проблемът е, че правех неща, за които и до ден днешен ме обвинява и ми няма никакво доверие. Дразнеше се, че излизам с приятелка на кафе, затова вече не излизам и нямам приятели. Дразнеше се, че когато почнах университет съм добавила мъже в профила си във фб. За него това означавало, че си пиша с тях и ги харесвам иначе не бих ги добавила. Разбира се не беше така, нямах никакви симпатии към никого, добавих ги просто така, както добавих и момичета. Махнах си всички мъже от там, за да има мир.
На една от първите ни срещи отидохме с компания на дискотека. Аз за жалост се напих от една, две чашки, понеже не пия и ме хвана много бързо и бях в голяма еуфория от новата ми връзка, малко ме беше срам да стоя до него и да го гушкам или нещо, нали знаете като се влюбите в някого ставате срамежливи към него, поне при мен е така. И понеже ме беше хванало съм се разтанцувала с един негов приятел, който е много грозен. И след тази случка до ден днешен ме обвинява как съм могла да танцувам с него, била съм го пипнала някъде, което изобщо не ми се вярва и помня, че не съм го пипала. Мисли си, че съм влюбена в него и го харесвам понеже съм му се сваляла, което изобщо не е вярно. И ме мисли за пияница, което също не е вярно.
Веднъж, докато още бях в училище 12ти клас, една вечер ми се обадиха две приятелки, че са се събрали и аз категорично отказах, защото знаех, че ако отида, ще се скараме и ще се разделим. Но след много убеждения реших да отида без да му кажа. Там имаше две момчета, но те си тръгнаха много бързо, така че бяхме само момичета. Но не след дълго той разбра и се скарахме жестоко. И малкото доверие към мен беше изчезнало. Аз не му казах, защото се бях ядосала, че сега ми е времето поне на една събиране с приятелки да отида и не исках да се карам с него.
В университета групата се бяхме снимали и едното момче си беше сложило ръката на рамото ми. Когато видя снимката ме заряза. Каза, че съм отишла там и на втория ден сме станали близки, не се знае какво друго сме били правили, но това не беше така. Никога не бих му изневерила. Нямам очи за друг, за мен той е единственият, но ми няма доверие, не ми вярва за нищо.
Аз по принцип съм свито и мълчаливо момиче, не си падам по компаниите и многото хора. Но заради него си седя постоянно вкъщи, нямам никакви социални контакти, единствено той ми е приятел и гадже и всичко. За жалост все се намира за какво да съм виновна постоянно. Мисли ме за такава, каквато всъщност не съм изобщо. Никога не съм се занимавала с друг мъж, не искам никой друг, но той все си мисли глупости. Не разбира, че съм се променила, че си седя само вкъщи както той иска, че съм прекратила всякакви приятелства. Не, че е имало защо да се променям от лошо към добро, винаги съм била примерно момиче. Но се промених спрямо неговите изисквания, но той стои настрана от мен, не иска да се виждаме толкова често заради нещата, които съм била направила. Да, признавам си, че съм го излъгала за някои неща, но все пак това за всеки друг човек са нормални неща, а за него и минималното е изневяра. От много време съм каквато той иска, не правя нищо, не го лъжа, но колкото и да му обяснявам той си знае едно. Не искам и няма как да го променя, винаги е бил такъв. Просто искам да ми има доверие, да сме заедно, защото към него изпитвам най-чистата любов. Ако изключим ревността му, той е най-прекрасния мъж, когото познавам. Когато съм с него се чувствам прекрасно и не искам друг, никой няма да ми дава любовта, която той ми дава. Но колкото и да му се доказвам, той не ми вярва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 44ffd5706f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами спри да му се доказваш и го разкарай!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 44ffd5706f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това неговото не е любов. Че пък и никой нямало да ти я даде. Дълбоко си заблудена и изманипулирана!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e684421ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се занимавай с този, това е болест. Ще ти отрови живота.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f6f88d9648
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В същото положение съм само, че аз съм ревнивата и го тормозя. Ще ти кажа какво иска той. Като излизаш го кани с теб откаже ли помоли го. Иска да е с теб но не иска и да ти се натрапва. Прави несъзнателно ревностните сцени. Поговори с него и го помоли за последен шанс да му покажеш, че нямаш очи за друг, че го обичаш и нищо няма да ви раздели, обясни му за ревността, че прекалява и, че няма да го оставиш заради никой друг.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 868f6e8d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че проблемът е в неговата глава. Като си му отстъпвала, за да "има мир", той е възприел, че е в правото си и че ти си виновната.
Опитай да поговориш с него и да му обясниш, че не си негова собственост, за да разполага с теб. Ти си с него, защото го обичаш. Ако не го обичаш, няма да си с него. Независимо дали те държи заключена у вас, без интернет.
Ако отказва да разбере, бих те посъветвала да обмислиш варианта да продължиш без него. Или той трябва да положи усилия да порасне, или ще ти отрови живота.
Успех!
Ж27

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 744c1bf939
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Едва издържах да го прочета до края, защото се уморих да слушам за поредния неуверен, психически неуравновесен и крайно комплексиран "мъж". Мил бил... Не разбирам, кое му е милото, на това някой постоянно да те подозира в нещо и заради него да си съсипваш живота. Обичал те... Егати любовта. XD "Когато съм с него се чувствам прекрасно и не искам друг, никой няма да ми дава любовта, която той ми дава. " Аха... Това първата връзка ли ти е? За пръв път ли се влюбваш истински? Всъщност, това няма никакво значение. Разбирам, че това, което ще кажа може да не прозвучи приказно и романтично, но говориш пълни глупости. В самозаблудата няма нищо лошо, стига да е полезна ( жокер: в случая не е ). Не си първото момиче, което го прави и едва ли ще си последно. Както и да е, за едно си права, ако зарежеш това нещо и си намериш някой наистина свестен, той със сигурност няма да ти дава такава "любов". Така де, ще те обича такава, каквато си и няма да те държи на каишка от страх, че ще му избягаш.
Може би ще е добре да си поговориш с нещото, току - виж получил прозрение и му дошъл малко ум в главата. Ако не стане, винаги можеш да го цапардосаш с някой тиган, вероятно пак няма да сработи, но пък ще е забавно. XD И разбира се, можеш да го зарежеш, което е доста разумна, макар че предполагам се страхуваш да не останеш сама... бля - бля - бля... криво разбиране на думата любов... (Ако знаеш, например колко много хора "обичат някого" само защото бъркат любовта с нуждата от такава без изобщо да го осъзнават. )... дрън - дрън -дрън... някакви си приказни истории като в книгите и филмите... и т. н. Както и да е... Глупаво е човек да си губи времето с хора, които го карат да се чувства зле по някакъв начин и му пречат да се развива. Би боло добре да си помислиш и за бъдещето. Какво например би станало след като изгубиш социалните си контакти, за да угодиш на приятеля си и в крайна сметка излезете с него на разходка (стига да ти позволява да излизаш, защото може да ти е забранил или да ти забрани, та да не би случайно, някой да те загледа - такива психопати също ги има), а докато си се разхождате някой злонамерен, извратен, перверзен (според приятеля ти) бръмбар случайно кацне на рамото ти и твоето съвсем психически "стабилно" приятелче закрещи: "Какъв е тоя бръмбар на рамото ти!? Нещо много бързо се сприятеляваш с него, а! Виж го как те опипва! С него ли ми изневеряваш? ! Да бе, "не"! Не ме лъжи! Изневерила си ми с бръмбара! " - и в крайна сметка те зареже? :D (Хъммм... Може би ще скучаеш и ще пишеш някакво тъпо "изказване" в някой сайт, точно като мен сега... XD). Имай предвид, че веднъж прецакаш ли си живота, после трудно ще го оправиш.
Както и да е, всяко твое действие или бездействие, носи отражение върху собственото ти бъдеще, а времето е едно от най - цените неща, които могат да се изгубя. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 41d39454ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един ден ще се събудиш и ще осъзнаеш, че само си си изгубила времето с него. Че нямаш приятели, че младосттта ти е минала и си останала с един ревнивец, който иска всячески да контролира живота ти и го прави. Ще те манимулира винаги и ще те кара да се чувстваш виновна за всяка глупост, докато те смаже психически.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9464ef4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От авторката-Много благодаря за споделените мнения. Няма как да говоря с него да се промени, защото във всичките си връзки е бил такъв. А когато му кажа да престане, той го приема нормално и казва, че се разделяме, за да не ме тормози повече. Знам, че ме обича и осъзнава как се държи, просто е такъв. Той е вторият мъж в живота ми. Предишният, с когото бях 3 години ми изневеряваше и какво ли не и накрая му бих шута с голямо удоволствие, така че не ме е страх да остана сама. Знам, че си пропилявам младините и че това не е нормално, но усещам, че той е човекът за мен. Няма как да ви опиша какво чувствам, а знам, че и той го чувства. Обмисляла съм раздяла, но се питам защо ще ми е цялата свобода и приятели, като няма да имам единствения човек, когото обичам. Разделяли сме се много пъти, но не издържаме един без друг и пак се събраме. Не знам какво да правя, пак сме скарани. Как да живея без него като го обичам повече от себе си?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ecd7bf559e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Допуснала си грешка в последното изречение. Ти не обичаш себе си. Човек, който обича себе си, не би допуснал това, което си допуснала ти. Останалото ти го е казала номер 6...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 23f5814713
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами, щом и двамата се обичате, би било хубаво да продължите. Любовта е най-ценното нещо. Обаче дано тая любов не се превърне в мъчение и за двама ви. Той трябва да разбере, че ако ти няма доверие, обижда и теб, и самия себе си.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c9e1a7aaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ами тоя рано или късно ще се превърне в насилник, а ти - в поредната жертва на насилие, която си обича насилника. Мъж който обича истински, не ти ограничава свободата, нито приятелите и тн

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9464ef4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката - Пак ме заряза. Казах му, че може да ходя на басейн с наще и той полудя. Каза, че съм му ясна и да не го търся повече. Мисли, че ще ходя, за да се свалям с мъжете полугола. Чувствам се ужасно. Питах го какво толкова лошо правя, защо не мога да правя нормални неща и за всичко, което правя се чувствам виновна? А той каза, че ако не съм била направила нещата в началото, сега всичко щяло да бъде различно. Какво толкова съм направила? Говори за тази дискотека, за купона с приятелките, за един път, когато в един магазин се засмях на продавача, защото ми каза нещо смешно, а приятелят ми го изтълкува като свалка.. и за още някои подобни неща. Защо трябва да ревнува от такива глупости? Може би наистина аз съм виновна и съм го наранявала, може да съм го лъгала за дребни неща, защото знам как ще реагира, но никога не е било нещо толкова гадно, че да ме обвинява постоянно и да ми няма доверие. Не може да възприеме, че съм само негова и това си е. Търся вината и в себе си, но вече дори не излизам от нас толкова често, нямам нито една приятелка, превърнах се в точно копие на неговите изисквания, погубих себе си, а той ме зарязва, не иска и да ме чуе. Толкова ме е яд. Искам поне да осъзнае колко греши. Искам да ми повярва...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a25f3a70c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   само не разбрах защо още с такъв навлек.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f6d7bee859
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ами, щом мислиш да прекараш живота си с него, изживейте си го заедно. Но, няма полза от такива теми. Или го приемаш какъвто е, или не. Ако го приемаш с всичките му качества и негативи, няма да ти прави впечатление неприемливото му държание към теб. Ако не го приемаш, и се обясняваш на разни непознати в анонимен сайт, то на къде си тръгнала с него? Във всичките си връзки е бил такъв, няма да се промени както на теб ти харесва. Както виждаш, не той се променя спрямо теб, а ти спрямо него. Ще те моделира както той си иска, скоро няма да знаеш дори коя си ти самата. Ще говориш каквото той иска да чуе, ще се държиш както той очаква от теб. Приятели ще видиш само по телевизора. Социални контакти пък забрави. Собствено мнение? Няма такова нещо, неговото мнение и дума са закон.
Ти трябва да разбереш за себе си дали искаш да останеш с него, докогато той реши. Или не. Ако искаш да продължите заедно, приеми го такъв, какъвто е. Все пак, не ти е опрял пистолет в тила, за да бъдеш с него на сила. Не, това си е твой избор, твое решение. Като зрял и възрастен човек, трябва да си понасяш последиците от всеки твой избор. Това е твоят живот, и само ти носиш отговорност за него. Ако някой те потъпква и наранява, от теб зависи да се справиш с него, или да се отдръпнеш. Но, когато изборът ти е да стоиш с него, въпреки че не те смята за равен човек, тогава защо се оплакваш? Приеми си последствията, или направи крачка към по-добър живот.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ca2ef57bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   ти си ненормална. Няма смисъл да говориш с него и да му обясняваш и не знам си още какво. Решението на проблема ти е ДА БЯГАШ! Това не е любов, това е някакъв мазохизъм.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3e8bde3755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами щом токова го обичаш, приеми го такъв какъвто е и живей така както той иска. Затвори се между 4 стени, даже за по сигурно да те заключи и докато е на работа да не излизаш никъде, пък ако реши да те изведе навън може една бурка да ти нахлузи да не би някой мъж да те загледа и т. н. Няма никакъв проблем, милиони жени по света живеят по този начин, основно са малко по на изток от нас, така че горе главата.
Сега по-сериозно, човека страда от много болезнена ревност, щом може да прави такива проблеми за някакви супер дребни неща и в бъдеще това ще се увеличи докато се стигне наистина до пълна изолация. Такива хора просто не се променят, животът си е твой и ако искаш да си тровиш нервите с такъв човек, продължавай.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5301ae9456
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, ти като се превърна в точно копие на неговите изисквания, харесва ли ти това копие? От такъв живот скоро ще се превърнеш в полуидиот без никакви интереси, и дори и за него ще скучна и безинтересна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9464ef4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката
Вече сериозно обмислям раздяла, но просто не мога да го оставя. Чета и други истории за ревност и ми изглеждат много по-сериозни от неговата ревност. Той не ми забранява нищо, казва ми прави каквото искаш, но направя ли го после ме смазва психически. Не ми посяга, не ми повишава тон, но не смея да мръдна, за да избегна караници. Не мога да реша кое ще е по добро. Наистина ли си заслужава да зарежеш една любов, за да ти е добре на теб? Като малка нямах търпение да порасна, за да правя каквото си искам. А сега като пораснах изобщо не е така както си го представях понеже попаднах на него. И не знам сега кое е нормално. Как да захвърля с лека ръка това, което имам с него, за да правя каквото си искам без някой да ми мрънка? Не е ли егоистично?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ce2e5f64a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, той просто умело те манипулира. В коментар 1 ти казах ВСИЧКО по темата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ce2e5f64a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Межу другото историята на Номер 6 за бръмбъра е в десятката! И е многозабавна, ако я четеш отстрани, но и много тъжна, ако я преживееш. Прочети я пак!
Най-доброто мнение, което съм чела в този сайт.
Номер 1

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 867a8a592e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Човека е прав, ти изглежда има наклонности към блудство и при удобен случай ще злоупотребиш със себе си и "няма да знаеш какво точно е станало". Ако искаш добри, чисти отношения трябва да разбереш, че те се градят на доверие и самоограничаване а не на провокации, "социални контакти" и блудства. Щом имаш приятел нямаш работа да общуваш с други мъже или да ходиш по купони - това е за необвързаните.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9464ef4bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката до номер 21
Първо, нямам наклонности към блудство. Що за глупост? Не искам контакти с други мъже, нито имам намерението да изневерявам. Чувствата ми са чисти и не съм го предавала. И второ-значи вие намирате неговото отношение за нормално? Да ме ограничава от всичко и да ревнува от въздуха? Не искам от него да ми позволява да правя глупости, а искам нормални неща за един свободен човек. Да правя това, което искам без да ме ограничават. И не говоря за други мъже, дискотеки и перверзии.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c4e93170b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не дочетох историята. Бягай от този самовлюбен тип. След време може и бой да ядеш от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker