Съмнявам се в приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съмнявам се в приятеля ми
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3281 пъти
Здравейте! Пиша тука, защото няма към кого друг да се обърна. С приятеля ми сме заедно почти 3 години и като цяло всичко е наред. За това време сме се карали сериозно един път и тогава стигнахме до раздяла (за един ден)както и да е. Аз от време на време му проверявам телефона, без да имам за цел да му нарушавам личното пространство, а просто да ми е мирно и аз не знам защо го правя. Проблемът е там, че наскоро намерих СМС-и и разбрах, че той е искал и е щял да излиза с негова колежка, когато го попитах, каза че не са излизали и впоследствие разбрах, че това е истина. проблемът е там, че сега не мога да спра да мисля за това и постоянно мисля за деня и следващия ден когато са щяли да излизат, проверявам му телефона постоянно, опитвам се да го хвана в лъжа и вече се побърквам. Не знам какво да правя. започнах да го глезя, да правя всичко, което поиска само и само да не иска да бъде с друга. Той не е от тоя тип момчета, които само се оглеждат в мацките. Даже почти не е имал гаджета преди мен. Моля ви кажете ми нещо. Каквото и да е,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8a60ada240
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Имаш проблем с доверието и ревноста, това ще ти кажа. Нормално е човек да излезе да се види с колега/колежка. Това не означава че е тръгнал да ти изневерява. Сама казваш, че не е женкар. Докато ти, с тези проверявания на телефона и непрекъснати / и очевидно за момента - безпочвени/ съмнения, правиш впечатление на доста неуравновесена и недоверчива личност. Работи по проблема, защото това ще ви създаде сериозни проблеми напред във времето.

bile

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4266a24a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Има за какво да се притесняваш... Как така е обвързан, а си е определил среща и то с негова колежка? !? !? ! Направо го питай защо са щели да излизат и въобще всичко. Скъсай го, преди той да е скъсал с теб заради въпросната.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c54c365e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Страхотно си прекава с това глезене :) само това знам. хаха

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b0eb511aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Същия проблем с доверието го имам и аз. Въпреки, че никога не съм му разглеждала телефона, когато му звънне не изпускам и думичка. Когато е бил нервен ми го е бутал в ръцете да го разгледам, но пак съм отказвала и пак бих отказала!!! Виж що се отнася до регистрации в интернет всичко знам и ми отне доста време да разбера, че всичко се дължи на недоверието ми, но разбрах едно - той има много приятелки, това съвсем не значи че спи с тях! Не казвам, че не ревнувам няма как, просто ти трябва да предцениш случая има ли защо да му вярваш или не? Аз за себе си съм направила избор.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 9e1d5dca36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Направила си грешка като си тръгнала да му ровиш в телефона и сега само ще го дебнеш и това най-вероятно ще ти разбие връзката.

Сис

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c42913627a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма нищо лошо да го ревнуваш и т. н. Щом имаш това усещане.. значи наистина има нещо. Бил съм на твоето положение няколко пъти и когато се съмнявам в партньорката си - винаги излизам прав. Макари това да е нещо дребно, но мен просто ме засяга.

Освен да седнете една вечер и да му намекнеш, че си чела в някой форум или някоя приятелка ти е каза, че мъжът и излиза с други и просто да му намекнеш за изневяра и просто наблюдавай реакцията му. След това поговори с него за това дали няколко е бил склонен да ти изневери и дали въобще го е правил някога, но първо го напий - тогава ще разбереш всичко каквото поискаш ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c482c3eb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има момиче, което харесвам много... , но не искам тя да се съмнява в мен, за каквото и да е било! Това не искам да се случва, защото държа на нея. "Малките камъчета обръщат колата", но не зная как да постъпя за да разбере, че съм й верен! Трябва да поговоря с нея, за да разбера от какво има нужда и как да изгладим недоразуменията!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 45ea406490
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   човек който изневерява лесно се познава
SMS-и, skype, компютърна история, излиза ли от стаята да говори по телефона като звънне, намира ли си често причини да е извън къщи след работа...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d828e904a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   6, трудно можеш да прочетеш някого в днешно време, колкото и добре да си мислиш, че го познаваш. Хората могат да лъжат в очите без да им мигне окото...
Авторке, и аз съм ровила в личното пространство на приятеля ми, след което се почувствах глупаво, тъй като това само показва неувереност в мен самата. Истината е, че няма как да забраним на партньора да общува с другия пол, това е незряло и вредно. Когато притискаш един човек, той може нищо да не е възнамерявал да прави, но провокацията да го накара...
Ако ти си добра към него, той няма да иска друга, и пак не е сигурно. Никога не можем да бъдем сигурни, но поне ако си нормална и уравновесена, така да се каже, без излишни емоции и настроения, всякакви истерии, характерни за жените, може би това е първата стъпка да задържиш този човек. А следващата - с естествена женственост, неподправена същност и с голяма усмивка. Помни, че когато ти се чувстваш пълноценна и жива, няма как другите да не усетят това.
В крайна сметка, желана е тази жена, която е щастлива, весела, засмяна... Някоя отчаяна и нервна жена трудно би я търпял нормален мъж...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d219597653
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   аз в общи линий нямам проблем с това, че излиза с други. Правел го е и преди, проблема е там, че сега ме лъже и крие от мен. Това ме кара да се съмнявам

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d0ea20b0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   поговорете си, нека каже дали иска да е с теб, и зашо излиза с други жени? нещо му липсва ли?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3ea9ea62e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти нямаш ли приятели момчета/мъже? ! Що за глупости правиш? ! Всеки има право на лично пространство. Това, че сте заедно означава ли, че трябва да спрете всякакви контакти с противоположния пол? ! Най добрият ми приятел е мъж - трябва да спра да му звъня и да се виждаме защото имам приятел? ! Как ще се почувстваш ако разбереш, че приятелят ти рови в телефона ти, проверява пощата ти и регистрациите ти? Няма да ти стане приятно нали? Не прави това, което не искаш да ти правят на теб. И да ти кажа - ако продължаваш така да го следиш, да го притискаш и да показваш недоверие ще му писне и ще те зареже.
Ж27

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f698423983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз не излизам с момиче, което би накарало приятелката ми да ревнува! Запознах го с един приятел и сега са част от компанията ми!!! Нямам нищо общо с нея... , но не мога да позволя това терзание на моята приятелка да ни раздели! Ако тя наистина има антипатии към нея нека ми го каже в очите директно! Аз ще се съобразя с нея и ще огранича контактите ни, но да не излизаме заедно за по кафе или просто разтоварване ще е трудно! ... , но заради момичето на което държа бих направил доста компромиси, защото държа на него!!! Ще направя каквото е необходимо за да виждам усмивката й, въпреки, че живота ни поднася постоянно изпитания!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cd3c944415
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Искам и аз да потърся някой мнение.
Няколко дена ме нямаше и приятелката ми е излизала с човек от другия пол, лошото е че тези дни вечерите ги е прекарала повече време отколкото като сме само 2-мата... и започнах да подозирам съмнения в нея. Незнам как да постъпя, ако може мнения?
Благодаря предварително! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cd9f2cdc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз също съм доста ревнива, без повод ровя регистрации и не ме срам от това, не чувствам, че правя нещо нередно.
Не ме притеснява и моите регистрации да ги ровят, нямам какво да крия.
Изцяло не вярвам в приятелства между двата пола, освен ако единия от двамата човека не е особено физически непривлекателен или е стар. Единственият приятел мъж, който съм имала имаше деца по-големи от мен и бяхме колеги,имаше страхотно чувство за хумор. Въпреки това никога не съм си позволила да предизвиквам ревност като го каня на кафе или му пиша смс-и посред нощите.
Та авторке, не се притеснявай, не си само ти.
Колкото до другото - не казвам, че има нещо, но тази история с колежката бих я разровили, но без да правя излишни драми. Бих изяснила, че не ми е приятно. Ако продължи, би ми било ясно, че има интерес към нея и бих се ориентирала към край на връзката.
Като заключение ще кажа - не ми се води по акъла, аз знам, че имам проблеми с ревността, но от друга страна не си затваряй очите пред такива инциденти, особено ако продължават.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5dd76d77da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз бих му казал, че го ревнувам.. мисля, че ако му споделиш притесненията си, ъой ще те разбере и ще ти обясни... според мен напразно се притесняваш, но все пак е хубаво да се изяснят нещата. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker