На къде клони везната? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На къде клони везната?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1267 пъти
Здравейте
Много ме мъчи един въпрос. В едно семейство как да изчислим кой колко дава, кога да направим компромис, колко да се прощава? Моля хора с успешни бракове да кажат как се получава? Аз съм майка на прекрасно дете. Гледаме се без никаква полощ. от никъде. Съответно той работи и после си иска почивката. Аз съм домакиня, майка, жена... в чужбина сме, далеч от близки и приятели. Цял ден с малката, денонощни грижи. Никакво свободно време и лично пространство. Скоро и работа.... и време за мен 0. Той все ми казва, че така било при вс майки... гледа да се изниже, да седне на компа, да се махне. Да си почива!!! Защото работи!! Аз цял ден от кво съм уморена.... Искам семейно някъде. В годината два пъти. Е?? Кое енормалното и ненормалното. Много ли искам? Той ли е егоист? Кажете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 91d82a877b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами много лесно - направи си Exel таблица и си записвай!
Сега сериозно - въпросът ти е несериозен. Няма в брака, в семейството нещо като везни, в които си слагаме „услугите“ към другия. Ти мисля, че имаш прекалено много свободно време и неизпълнен живот, фрустрирана си с живота си и търсиш виновен - мъжа си в случая. Ако детето (децата) ти са над 2 г., дай ги на градина и си намери работа. Спести си пари и отиди някъде на почивка, а ако не си доволна от брака си - разведи се, но за това трябва да си финансово независима. Намери си още хобита и стига чака на мъжа си - може би се чувства задушен от теб и си търси повод да не бъде с теб. Замисли се също дали го правиш щастлив във времето, в което сте заедно - защо предпочита всичко друго пред това?
И още - като искаш лично време за себе си, защо не му оставяш детето да го гледа докато е на компютъра примерно, а ти да не ходиш на фитнес да кажем или с приятелки някъде? Освен това има всеки почивни дни - даваш му детето да го гледа и се изнизваш. Направи най-доброто от ситуацията. Така може би ще оцени и твоите усилия, но и ти трябва да имаш смелостта да се разделиш от детето си за малко, а когато имате семейни моменти все пак да се стремиш да ги направиш по-хубави, не да ги използваш за мърморене, караници или нещо такова.
Успех все пак и умната - може би просто си прекалено свикнала да си живееш за себе си и майчинството ти идва тежко, но детето ще порастне и проблемите ще се решат с времето.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: af6f9e7ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Везните ги сложих за лек драматизъм. Разбира се, че не е до мерене, но понякога човек усеща колто много дава, а отсреща недооцененост. Знам тези неща за личното пространство ит. н. Но аз съм щастлива, когато сме заедно. Много селейства иизат в свободното си време, радват се един на друг. Той търси само мъжка компания, все с някой друг да иезе. Това ме натъжава много. Изобщо не се караме като сме заедно. Аз съм толкова щастлива, че изобго пе ми минава през ума, но уви. Аз не искам да ми държи фустата и търчи за всяко пещо. Ако е услуга ще я свърши, ако е да помогне ще помогне. Но трябва ли заедно някъде, му виси носа. Като дойде пегов приятел и грейва. Това не ми се вижда ок. И аз имам приятелки, но със семейството ми е най-добре. Той е с четири години по-малък и много се радва на детето, но изобщо не иска да прекарва време с нас. Мислех, че това ще се промени, но не. Благодаря за искрения отговор.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2343385f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Оо, скъпа...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c1c40f1579
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Везната клони към онази тема, в която момчето се чуди защо аджеба българките не искат българите.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c7cf9f79e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всеки дава толкова, колкото може. Обаче, важното е да даваш всичко от себе си. Ако той (или ти) не влага усилия във връзката, тогава имате проблем. Споменаваш, че е 4 години по-малък, ами явно просто още не е улегнал и гледа да излиза повече с компания, отколкото да си гледа семейството. И докато това е било в реда на нещата преди, сега вече имате дете, към което сте отговорни и двамата. Пробвай да проведеш разговор с него. Обясни му нуждите и желанията си. Изисквай повече, ако смяташ, че имаш право. От един разговор може и да не се променят нещата, за това се въоръжи със сили и търпение за още, и още, докато ситуацията не започне да се подобрява. Това е, което аз бих направила. Вече всичко си зависи от вас. Дано да има промяна. Успех!

Depravity

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a583f57a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Липсва ѝ секс ...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5891476565
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Затворих си офиса и работя от къщи, за да съм до жената, когато разбрахме че е бременна. Почти една година бременност, вече и година с детенцето. И е прекрасно и е ужасно толкова дълго време почти непрекъснато заедно.

На моменти съм изключително нервен, особено когато ми трябва спокойствие за да помисля, а ту детето иска внимание, ту жената. От две седмици излизам в един близък парк, за да разпусна, да съм си аз. Насърчавам я да прави същото, поне 2-3 пъти седмично за по няколко часа. Отказва, но пък не пропуска от време на време да ми натяква как гледа детето, грижи се тя повече за него, аз какъв съм бил неблагодарен...

Няма лесно госпожо, дори когато поемам половината от грижите по детето и домакинската работа дори пак се намира за какво да те жегнат. Парите били малко, когато се нагъзя да работя повече вниманието било малко и нямала време за себе си.

Може би и вие и ние ще си отдъхнем, когато децата тръгнат на ясла.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: af6f9e7ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6-нямам желание за такъв, след като не получавам нужното внимание. Номер 7-при вас е по-различно. Наистина постояно заедно... аз искам веднъж седмично да излезем някъде семейно като нормалните хора. Не искам ежедневно и ежечасно обсебване. Съгласете се, че все пак трябва да си имаме нашето време. Освен всичко сме и партньори! Ние като деца сме израстнали в семейство в което където и да ходим, събирания, море, за риба... все си бяхме заедно. Смях, забавления, гости... Баща ми излизаше три пъти в годината по мъжки. За мен е до желание. Дано да се оправят нещата с времето, надявам се....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker