Приятелят ми си пише с други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелят ми си пише с други
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 5541 пъти
Здравейте!
Заглавието не е много на място но не можах да измисля нищо друго.. съжалявам ако имам правописни грешки.

Не зная как да започна да пиша това но ми се иска да излея душата, чувствата си с вас едва ли не да ми олекне поне малко защото болката се осилва и осилва и не спира да боли. С моя приятел сме заедно от две години, наскоро се бяхме разделили за няколко месеца за да си дадем време един на друг да преусмислим нещата. Преди да си дадем "време" в началото от връзката ми съм го хващала в "изневяра" или не знам точно как да го нарека... поне за мен се смяташе за изневяра. Много пъти го бях питала, пишеш ли си с други момичета той все отричаше и ми беше дал паролата на фейса си и на скайпа и ясно имаше чатове с момичета с които си е писал за секс и тем подобни. Това дълбоко ме нарани и до ден днешен ме измъчва, когато аз съм била изморена лягала съм си, а той си е вирил "к*ра с извинение. Да вярно само по нета е, но това за мене е обидно. Питала съм го, аз не съм ли ти достатъчна, секс му давам и го обичам повече от всичко на света. Много се карахме и нещата не вървеха, разделихме се за 5 месеца близо и аз найстина се бях "отказала" от него и продължих напред но той ме търсеше на всякъде извини ми се за всичко което ми е наговорил когато се скарахме. И тогава имах огромна нужда от подкрепа, просто рамо на което да поплачеш, да споделиш. Явно не съм го била изтрила от живота си, защото сега го обичам още повече. Сега наскоро преди няколко дена се скарахме заради същия проблем, но този път той си призна, каза ми че отново си пише за секс с момичета, попитах го отново защо го прави аз не съм ли му достатъчна, той каза, че това е просто чат и че аз съм любовта на живота му. Да обаче той не може да разбере, че това за мен е обидно, по този начин той не ме цени и не ме уважава и не знам какво да правя вече. Защото ако аз го направя ще каже, че съм курва. Мен не ме кефи това да пиша с тоя и оня за секс глупости и т. н, Аз когато обичам си държа на човека и ми е достатъчен няма нужда да търся някой си. Ох много ми е тежко, постоянно си рева като легна става ми ужасно гадно, кофти. Обичам го адски много... и той мен знам, че ме обича, но на някой от вас случвало ли ви се е нещо подобно, моля дайте ми съвет, прекалено много ли съм ревнинва според вас? Не бих го зарязала, но просто някак не издържам понякога и ми се иска ей така да избухна в сълзи, искаше ми се да излея болката си. Някой от вас може да си каже, че това са лапешки работи, на 20 съм, а той на 27. Дайте ми съвет как да постъпя. Благодаря за вниманието и който го е прочел до тук, извинявам се, че ви занимах със мойте глупости:))))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: f9eaa9ac27
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да случвало ми се е. Пишеше си постоянно с други и го разкарах с удоволствие. Е, минаха 3 години докато се осъзная, бях по-малка, а той по-голям и явно си е мислел, че съм му в кърпа вързана. Казвам ти от опит, не те обича и те разиграва. И аз като го разкарах не спря да реве с месеци да се върна, че само мен обичал, бля-бля. Ти си направила тази грешка да му простиш и той затова продължава да прави каквото си иска, защото знае, че няма да го оставиш. Разкарай го, изобщо не ти трябва такъв човек. Това не е никаква любов.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: da5b2c8478
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Виртуалната изневяра си е вид изневяра, мила. Явно сексуалните му нужди се разминават с твоите, защо не опиташ ти да си пишеш виртуално с него, колкото и шантаво да звучи. Може просто да прави с теб тези секс чатове, вместо да търси с други момичета. Другият вариант е да му кажеш, че и ти ще опиташ, но няма да е с него, а ще се регистрираш в еротичен сайт, за да види какви ги върши и да усети ревност. Поиграй си малко с него, опиши му какви горещи чатове правиш вече, дано разбере тогава, колко си унизена, като го изпита на собствен гръб. Не знам защо се примиряваш с това, явно го възприемаш по-скоро като приятел и той теб, отколкото като любовници. Има вариант и да е пристрастен, както някои хора се пристрастяват към порното примерно. Според мен обаче си е жива мъка това, да се чувстваш по този начин. Каква връзка с човек, който те кара да се чувстваш по този начин. Напусни го и си намери нормален сексуален партньор, с който да си пастнете в сексуален план и да няма потребност от подобни чатове. Но преди това го накажи, казах ти как.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f34493f2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не се занимавай с него. Според мен е пълен недорасляк. Докато четях историята си помислих, че сигурно е на 17-18, но накрая споменаваш, че е на 27. Това е възраст, на която би следвало да е улегнал и сериозен в отношенията си с жените човек.

М 31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3fc24f04b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ох мила искрено ти съчувствам, защото знам как се чувстваш.. била съм в същата ситуация 5 години. За съжаление обаче няма и как да ти кажа, че нещата ще се променят.. или трябва да се примириш ( което не мисля, че трябва да правиш ) или просто да приключиш тази връзка и да намериш, човек който наистина да те цени и уважава.
Приятелят ти е от типа мъже, на които половинката им никога не им е достатъчно и ако могат ще изневеряват и после уж ще се разкайват, ако ги хванеш.
С бившият ми приятел беше така. Живеехме заедно, а той не спря с профилите по сайтовете за запознанства, използваше всеки миг, в който аз не съм вкъщи за да си пише и сваля разни жени, да ги кани вкъщи докато ме няма. Когато разбрах и той каза, че било само чатове и нищо не означавало и обеща да спре. Хванах го втори път, скарахме се жестоко и той уж изтри профилите си... е оказа се, че просто си е направил нови с други имена и години и дори си е направил паралелен скайп, за който да не знам, за да може спокойно да си чати там. Както за теб така и за мен това е неуважение към човека до теб, защото е неизбежно това да се превърне в реален контакт, ако нещата се задълбочат. В противен случай може просто да си пуска порно... Беше започнал да си пуска и телефона на вибрация, да му слага код или да му спира звука и да го обръща с диспля надолу. А иначе ако го знае човек уж даваше всичко за мен и беше много мил.
В последствие научих за 2 негови изневери, а кой знае колко са били. Няма да забравя и аз като теб колко страдах и се измъчвах, как са ми треперили ръцете когато съм прочитала поредния му чат с предложения за срещи и секс.
Това в никакъв случай не е нормално отношение и колкото и да ми обесняват, че сега едва ли не всичко е интернет и подобнни отношения са напълно нормални, за мен това са болни хора. Едно е да имаш приятелки жени, друго е да се размотаваш в сайтове, да лъжеш, че си необвързан, да предлагаш секс на други жени или да правите виртуален такъв и вечер да си лягаш до жена си!
С човека с когото съм сега е коренно различно, да и двамата имахме профили в сайт за запознанство и именно там се срещнахме. Щом нещата станаха сериозни изтрихме тези профили, сега никой не се притеснява дали ще си даде телефона, дали ще си влезем в скайп или вайбъри разни. Фейсбуците ни са постоянно отворени и всеки може да си чете какво е писал другия. Просто си имаме доверие. Когато това го няма се живее много трудно и болезнено. Никога не знае човек дали няма да ми изневери пак, но поне не ме унижава и ме кара да се чувтвам жена и единствена в живота му.
Така че мила хубаво си помисли можеш ли да живееш по този начин, хората много трудно се променят. Щом толкова го обичаш се опитай да му обясниш колко те наранява това, че искаш да спре. Ако те чуе добре, ако те лъже рано или късно ще разбереш, но дано тогава не си с дечица и не го хващаш в изневери. Такива мъже са коммплексари и все някак ще се опитва да те унижи дали съзнателно или не. Ти спокойна ли си с него, имаш ли му доверие когато излиза сам с приятели или някъде другаде, когато знаеш какви ги върши...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9d8676db66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, мъж съм на 33. Н4 ти го е написала много подробно и точно. Явно твоя човек е от този тип мъже, които просто немогат само с една жена. Виртуалните чатове говорят точно за това, и дори наистина да не го е правил реално с друга е въпрос на време да се стигне до това. Тези хора не се променят с годините и ако не можеш да приемеш това, че няма да си единствената просто си спести доста излишни нерви и главоболия и го зарежи. Не слушай глупости от сорта, че всички мъже са такива - има много свестни момчета и просто се поогледай наоколо. Още си малка, имаш много време да натрупаш опит с мъжете и да можеш да си избереш точния човек, с който да си щастлива.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 7f89c72d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На мен ми се случи да видя еротична кореспонденция на мъжа ми с т. нар. бивша приятелка. И твърдо стоя зад думите си, че емоционалната изневяра боли стократно повече. Много по-раняващо е да ти изневерят в ума и съзнанието, отколкото да отидат на ескорт и да се облекчат...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e36aa9e2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ей, толкова страхотни момчета на по 27 има, си нямат приятелки и им е тежко.. А вие пат.. такива се подир боклу... ходите. Яд да го хване човек

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3f90786872
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   И как реши, че те обича? така ли правят според теб обичащите хора? За мен просто си му удобна, за моментите в които никоя от чата не му върже. А ти, щом не би го напуснала, както казваш, седи си и си реви.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8a9520047d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката. Благодаря на всички за отговорите. Ще предприема нещо срещу него. Зная само, че той не е човека за мен.
Към номер 8: Зная че ме обича заради това, че когато се бяхме разделили направи всичко възможно за да ме намери отново. Но е възможно и да е луд. Ако си намеря друг приятел, той ще прати биячи и ще стане много лошо. :(
А към номер 7: Има страхотни момчета да съгласна съм, само дето тези стрсхотните са повърхностни момчета, които не биха се занимавали с мен.
И все пак благодаря Ви от сърце за съветите които ми дадохте.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f9eaa9ac27
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, това че те е търсел и е правел всичко, за да си те върне изобщо не е показател за любов! Просто се е уплашил, че ще му избягаш. Нали знаеш, че хората оценяват нещо, едва когато го изгубят. И моя така правеше. Скъсам ли го полудяваше, ореваваше света и ми сваляше звезди, но когато му простя и след време пак се почваше същата история. Писаници с други, свалки, глупости. Един ден просто ми писна. Осъзнах, че човек ако ме обича няма да има нужда от други. Просто тези мъже не са стока, не си заслужават ама грам. Дано рано се осъзнаеш и да не губиш повече време с него. Ще намериш стойностен човек, бъди сигурна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker