Трети човек е една връзка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трети човек е една връзка...
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1556 пъти
Здравейте,
Преди време срещнах едно момче. След известно време тръгнахме. Първоначално като всяка една връзна всичко беше нормално, прекрасно, вълшебно. Всяка вечер се чудех как така има ощр такива мъже, всеотдайни, прекрасни и любвеобвилни. Излизахме на кино, разходки, пътувахме, разбирахме се с родителите и на двамата.. Всичко беше прекрасно.. До един момент. Решихме да излезнем с компанията на дискотека. И от там всичко тръгна на доло. Той изревнува от едно момче напълно непознато за мен. Както си танцувахме въпросното момче дойде при мен и ме покани на танц. Аз естествено отказах и целунах гаджето си.. За да му покажа, че съм обвързана. Той се ядоса.. След три, четири дни чак му мина.. През това време постоянно ми говореше, че ме гледали други мъже, а аз се опитвам не само да му казвам а и доказвам че е единствен. И уж всичко бе наред, но след седмица аз заминах на ваканция В Пампорово с приятелки и докато съм била там той ми е изневерил.. Уж си споделяхме, чувахме се и всичко бе наред до момента в които ми се обади и ми каза късаме.. Аз го питам срещна друга или.. И той не няма никоя. И аз ок щом искаш всеки си търси щастието не е моя човек.. Но най потресаващото беше че на др ден видях че се е обвързал с някоя си там.. Естественно, че му стана тъпо.. Но продължих напред.. До днес докато не ми звънна да се съберем.. Какво да правя.. много съм объркана.. Може би защото е един вид неизживяна любов ли незнам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d82630b747
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не случайно, хората казват, че който обича, няма очи за друга. Звучи като клише, но е истина! Сама си прави изводите за този човек. Избора си е твой.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bd1cbea18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Надявам се не си някоя слабохарактерна. Грешка ще е да се върнеш при него.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 44231b04cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Събереш ли се пак с него ще си съсипеш още една част от живота. Зависи колко продължи този път. Не си струва да бъдеш с него. Знаеш ли кога някой ще ми изневери и аз ще бъда пак с него? Унизително е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f6fd3c4781
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Махни го този, страда от болезнена ревност, която дори да сте заедно, само ще се задълбочава и ще ви кара да страдате. Отдръпни се за свое добро.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 579c27b3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има хора, и мъже и жени, които така и не могат да са наясно със себе си какво точно искат. В един момент едно, в следващия точно противоположното и ОК, лошо няма. До там, докъдето това не засяга взаимоотношенията и другия човек. Той ти плю на възможността да сте заедно. Дори не е имал кураж да ти каже за новата си звезда. И сега как да стане като преди. Ти си му давала всеки миг усещане, че е единствен и човекът се е самозабравил. Е, нека си е единствен, но не за сметка на твоя живот и на твоето щастие. Според мен. И ти го казвам, за да не се хлъзнеш по улея на страдание и игри на "иди ми доди ми". Нормално да страдаш, това ти е първата по-задълбочена връзка. Потърпи и ще видиш, че има меже с които става и другояче. Ако се върнеш просто слагаш началото на една разточена във времето агония, която пак води до край. Но след такъв край не остава нищо, което да ти дава смелост да си себе си. Остават последиците от грозни кавги, неуважение, безсънни нощи и плач от обида. И най-важно- пропиляни години от младостта.
Решението е твое. По ннаписаното личи, че знаеш правилното решение. Разума. Не сърцето. А дори и да решиш да се съберете-как ще го уважаваш и цениш по същия начин след като е допуснал и бил чужд. Целувал е имал е и е бил на друга....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker