Дали ме обича и е просто "странна птица"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме обича и е просто "странна птица"?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1707 пъти
Здравейте! Имам нужда от страничен анализ на нашите отношения. Приятелят ми е на 31 г. и е меко казано неконвенциален тип мъж. Аз съм на 22 г., скоро ставам на 23 г. и приемам, че съм младичка :) и явно нямам много жизнен опит, пък и не съм имала много мъже в живота си. Нито пък той жени де, аз съм му втората, с бившата си е бил 4 години, а ние сме от 1 заедно. Като казах странен нека опиша. Той за мен е завършена личност. Знае какво иска, знае и как да го постига, много упорит и трудолюбив, не се и отказва, дори агресивно преследва кариерното си развитие. Успехите му в живота са големи за млад мъж, печели чудесни пари, има жилище, има още едно за под наем, има и кола. Много е грижовен към мен, винаги се интересува как съм и дали ми е добре всичко, което се случва - от закуска, до изпити (уча още). Но е тънък психолог - както се интересува, така и категорично отбягва нещата, които не го интересуват. Да обясня - примерно искам да ме придружи някъде с приятели в компания - до тук му е загрижеността вече, просто си е решил предварително какво ще прави и безпардонно отказва. Обяснява ми, че бил голям за тези неща, не се интересувал от алкохолни запои и говорене на глупости, имал нужда да спи и т. н. Обаче пък изобщо не ме е спирал, казва върви където искаш и когато искаш, не съм пъдар или полицай. Аз не се хваля, но съм заглеждано момиче с много ухажори и когато все излизам сама, а това е 90% от излизанията ми съм обект на всякакви намеци. Не, че не ми гали егото, но искам да е с мен моя приятел:(. Излизаме заедно само на места които той харесва - кина, разходки, екскурзии или ако рядко ни се пресекат интересите. Впрочем реагира с раздразнение ако му навлизам дълбоко в личното пространство, държи да има време за себе си през което... спортува. Проверявала съм го, Бога ми, това прави. Искала съм да ме ревнува поне малко, но веднъж отприщих такъв Ад с един мой намек, че мога да имам всеки, че замалко да сложа край на връзката ни - не, че е викал или се е държал грубо, просто ми показа вратата и съвсем смешна станах да обяснявам какво съм искала, но поне и той се смя. Междудругото вкъщи е напълно безпроблемен, дори чисти и мие чинии така, междудругото, понякога и закуски прави :), все едно майка ми е в нас. Обичам го, но искам внимание и жар (секса е добър, не се оплавкам там). Много ли искам или просто се превземам? А неговото любов ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 775b2802d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Все едно описваш мен, само че аз съм жена. Напълно го разбира, аз също не обичам такива излизания и многократно съм го казвала на човека до мен. Оставям го да ходи където си иска, щом му харесва.
Не се притеснявай. Според мен той те обича и ти има доверие, което е още по-хубаво. По-добре така, отколкото да не ти дава да и и да ревнува и да ти забранява да излизаш или да те следи на всяка крачка постоянно, това доста изморява. Точно защото е завършена личност, а вярвам, че и ти също, като такива имате нужда и може да си позволите да се забавлявате, да излизате и изобщо да правите неща поотделно, което е страхотно.
Познавам двойки, които "и до тоалетната сигурно ходят заедно" и това лично мен би ме побъркало тотално. Човек има нужда да остане сам, да си почине. Освен това е страхотно, че си част от двойка, но това не значи, че не си отделна личност със свои мисли, хобита, приятели и пр.
Щом се интересува от теб, грижовен е и те обича, недей да се притесняваш за нищо.
Интересно как хората търсят проблем във всичко. Живота е твърде кратък, радвай се на моментите прекарани с твоя човек, на отношението му към теб и как те кара да се чувстваш. Недей да вадиш от 7 кладенеца вода, какво аджеба не е наред, вероятно ни е в природата постоянно да търсим някакъв проблем във всяка ситуация.
Радвай се! Живей! :) Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: fc9fd1df07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е лошо да се говорят такива неща на млад и влюбен човек, но.. аз ще го направя. Аз нямам как да знам отговорите на въпросите ти, но ще ти дам пример. Моя братовчедка, млада се захвана с мъж по-голям с 10г. от нея, в началото всичко беше както ти описваше. Родиха си дете. След 5г. обаче тя е г/у на 28г. започна да се оплаква, че той само се прибирал, ядял понякога правили секс и заспивал. Кажа че дори през уикендите се излежавал или най-много до парка. Станал скучен...за бар или клуб като споменеше и той се изнервяше. Не му се ходеше, но не позволяваше и тя да отиде. Промени се -стана злобен и ревнив, тя също се промени ....стана кокетна и доста суента-има си любовник......
от Catwoman

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a958d910bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Нещо си се заблудила да мислиш, че да ревнуваш е признак на любов. Изобщо не е така! Ревността е винаги заради егоизма и неувереността, а той явно е уверен в себе си и в теб. Имаш прекрасен човек до себе си, но от прочетеното разбирам, че не сте един за друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 574423c825
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не това не е истинска любов и твоето към него не е истинска любов. Любовта се гради върху доверие, върху споделяне, върху вярност, върху нравствени качества и върху разбирането, че вие вече сте едно. В морално деградиралия западен тип свят пълен с изневери, блудства, сексуални извращения и подобни човек трябва да се пази да не изпитва такава любов, защото отсрещната страна е твърде вероятно да се окаже недостойна за доверието върху което се гради любовта. Той е готов да те изрита в момента в който усети признаци на морална деградация, поквара и изневяра у теб. Ти също не го обичаш истински иначе никога не би му казала неща от рода на "мога да имам всекиго" които са един вид манипулация на чувствата му чрез които да го накараш да направи каквото той иска против волята и убежденията му. Понеже той очевидно е наясно в каква морално деградирала клоака се е превърнал западния свят и в какви нравствено пропаднали дегенерати са се превърнали голяма част от хората той е втвърдил сърцето си и го е направил безчувствено за да не изпитва истинска любов и последвалото разочарование и болка когато доверието му бъде предадено. Затова той е готов да изхвърли и отреже от живота си всяка която и по най-малкия начин покаже признак за морална деградация и изневяра и по-такъв начин да предпази сърцето си. Това не е истинска любов, но той не може да си позволи да изпитва истинска любов, защото живеем в западен тип свят на сатанински доктрини, грях и морална деградация и той трябва да се предпазва от евентуалното предателство на недостойните хора които са твърде много. Факт е, че подобно емоционално затваряне държи връзката здрава, защото веднага се реагира остро и безапелационно към всякакви залитания към поквара от страна на другия и му се показва вратата, което предотвратява изневерите, но е и факт, че по този начин, човек не може да изпитва истинска любов. Това е един компромисен вариант между любов и сигурност в който човека отсреща е близък до теб, но ти няма доверие и знае, че ти можеш във всеки момент да го предадеш и той е подготвен във всеки момент при най-малкия намек за това да те изхвърли от живота си. До това доведе моралната деградация която блика от запад и това, че хората безкритично я приемат и прилагат в живота си.

Между другото не се самозаблуждавай, че "можеш да имаш всекиго", не можеш. Могат да те имат тези които имат желание за това, тоест тези които са отишли с цел да блудстват. Това далеч не е всеки, тези които не те искат не можеш да имаш. Аналогията на хвалбата ти, че можеш да имаш "всеки" е все едно някой да тръгне да се хвали, че като храни гладни кучета те ядат от ръката му. Ами да ядат, защото ти им даваш това което искат, това не е някакво особено постижение или подвиг и не изисква полагането на някакви усилия. Тези които не желаят да бъдат с теб, не те харесват, имат любим човек до себе си и мразят изневерите как "ще ги имаш"? Не можеш да ги имаш, те няма да ти позволят. Ти се заблуждаваш че "всеки" и "всички" са гладните кучета които искат да ги храниш с помията им и ти можеш да им дадеш това което искат. Ти дори не си причината и обекта на желанието им, това е техният глад - дали ти ще им дадеш храната им или някой друг за тях няма значение. Разбираш ли какво искам да кажа? Тези хора, тези "всички" за тях няма значение дали си ти или някоя друга, те се интересуват от задоволяване на глада си, на похотта си. А ти глупаво си мислиш, че като проявяват интерес към теб това те прави специална. Градиш самочувствието си на една лъжа, на една заблуда.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9a70fe80da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Превземаш се. На жените каквото и колкото да ви се даде все нещо не стига. За теб е лесно и не го осъзнаваш. Млада и красива, само да разголиш крака и вниманието е насочено към теб. Млади и красиви момичета има. Обаче млади и заможни мъже са рядкост. Аз също съм на 30, но нямам две жилища. Не, че не искам, но не е лесно. Нямаше да ме харесаш и да дойдеш при мен, нали? Без усилия си получила много и затова те избива на капризи. Но не се безпокой, когато го изгубиш, ще ти стане по - ясно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7026ff2728
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имате голяма разлика в годините ( не искам да кажа, че там е проблема ), но ти си по-млада все пак... искаш повече. Но човека явно си е такъв. Не можеш да го промениш. Обича те по негов си начин. Може и да те ревнува, а да не ти го показва. Кажи му как се чувстваш и виж какво ще ти каже. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d6130be1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   само не разбрах хвалиш ли се или се оплакваш :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 99eec1c043
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   страшно нещо са хората. абсолютно всичко ти е наред, ти напук ще го развалиш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b08cc3680a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз на твое място бих се радвала! Радвай се, че не те ограничава, че не ти прави проблеми, че е грижовен. Моят е на 33г, аз съм колкото теб и е адски ревнив, сърди се за пълни глупости и ако някой ме погледне или ми направи намек леле мале. Пази си своето като див лъв. Но това е задушаващо. Никога не бих му изневерила и не му давам поводи за ревност, но той си е такъв, а бих искала да е като твоя- да не ревнува и да не прави проблем за излизания, защото аз вече никъде не излизам заради него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e72b69cfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малка си още за да го оцениш напълно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 78ddbca850
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лигaвиш се. Aко искaш- рaзменям моят зa твоят :)
Моят- обичa дa излизa нaвсякъде, определено ревнувa, никaк не бъркa дa съм му в лично прострaнство, дaже не му хaресвa дa не съм. Aко му кaжеш, че можеш дa имaш всеки, със сигурност ще избухне и ще ти спретне един хубaв и желaн от теб скaндaл.
Може дa се рaзчитa нa него, добър приятел е, но товa, което искaш ти, мен ме зaдушaвa.
Хубaв е, много дaже, дa не стaне нaкрaя ти него дa ревнувaш :)
И освен товa живее(м) в един от нaй- крaсивите слънчеви острови.
Е, имa ли сделкa?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 74c7620450
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "странна птица", "А неговото любов ли е?" - мале що за коментари относно лоялен, зрял, уверен и знаещ какво иска мъж. Проблемът са ти годинките и опита, за което нищо не можете да направите за съжаление...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 996dd8b61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Споделям мнението на конентар 10 и13. Всичко с времето си. Сега дори да ти се обясни, няма как да го разбереш и оцениш. Опитай се да не разваляш изграденото до сега с изкуствени скандали за разкош. Любовта не е скандал, доказателство за страст. А е подкрепа, споделяне, изграждане и спокойствие.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 89c9e421ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Виждам желанието ти да разсъждаваш над неговата личност и това го правиш, защото искаш да докажеш на себе си, че не си по-назад от него. Винаги ще си по-назад от него! Откажи се от тази изгубена битка с вятърни мелници.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker