Гадже и неговият френд - една неромантична история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гадже и неговият френд - една неромантична история
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1531 пъти
Пичове! Помощ! Отчаяна женска! Чудех се къде да попитам, защото приятелите дават бъгави резултата и статистиката куца. За проблема ми женките казват едно, мъжете друго. Та опрях до вас и рационалният ви мозък.
Имам приятел от почти година. И двамата сме на по 29. Идеята не беше да се гаждосваме, но минахме през всички моменти и нещата взеха, че се получиха и то доста добре. Смея да твърдя, че наистина се превърна в моя най-добър приятел и страхона половинка в леглото.
Да обаче ето го и проблема. Най-добрият му приятел. Принципно съм толерантна - те се знаят от 10+г и нямам място във връзката им. Пряител съм със всичките му приятели и те ме харесват, но този един индивид. Бърка ми в здравето. За пример когато моята най-добра приятелка си хвана мъж, аз се отдръпнах от нея в името на тяхното щастие - тоест вече не водим всеки ден по 2 часа разговори или не излизаме взеки ден на кафе не сме залепени, защото тя има с кого друг да прави тези неща и моето място не е между тях. Този индивид - дребен, кльощав, не много умен обаче не мърда. Колкото пъти аз съм при приятеля ми в квартирата и това създание цъфва. Носи трева, всички се напушват и голям смях пада. Ок веднъж, дваж, обаче почна да предлага на приятеля ми и по-твърди неща. Отделно аз не всеки път мога да "консумирам" туй-онуй защото съм лекар и често държа спешния телефон с мен и се налага 24 часа да съм на линия - мозъкът ми да е на мястото си. На нова година бях в апартамент в който познавах 2 ма души от средно 30 - приятеля ми и още едно момиче. Тоя дойде и завлече половинката ми да пушат. На осми март беше много уморен да дойде в нас, но отиде при тоя да пушат... бях сготвила.... като човек със 16 часов работен ден и 1 ден почивен седмично познайте колко точно време имам да готвя, но тогава се постарах. Имахме идея за вечеря - отмени я за да ходи да пуши. Пичове, старая се да съм пич - не мрънкам, не го врача по молове, на свети валентин взех ваучери за стрелба с пистолети, защото обичам и той също. Не съм кифла, но не съм и няква тотал пропаднала. Глезя го - храна, секс, идеи, бельо, културни мероприятия.... трева. да и аз обичам, но не всеки ден, не постоянно. Даже обичам да ви чета постовете, за да знам кво гадже не искам да бъда. Та нали уж всички мъже мрънкат, че искат, умна, красива и готина приятелка. Не съм на 100% но се старая да поддържам нивото, за да няма оплакване.
Живея с баща ми, който е с алкохолна зависимост и преди си изкарваше селянията върху майка ми, а сега върху мен. Тя е влизала в болница заради него. Стоя при него с идеята да го наблюдавам, защото е възрастен и въпреки, че е задник ме е грижа. Но страх ме. Честно, не искам втори такъв живот. аЗатова не обичам нито алкохола без граници, нито дрогата, нито тревата... просто има неща, които по-добре да не са в обкръжението ми.
Помолих приятеля ми да не ме вика с тях когато този човек е там и ще се правят на магарета. От там на татък всеки път като се видим само за него се говори. Почна да ме лъже заради него, почнаха да стават неща, които не контролирам, почнах самата аз да губя контрол. Не иска да скъсаме, защото гледам от практична гледна точка и му казах, че щом не се получава всеки поема по пътя си. Не иска. И аз не искам, но както казах уж да мислим като възрастни. Харесвало му да разпуска и били бфф, много преживели, тва-онова, върти, суче, как между тях има нещо повече не само тревата. Замислих се. В нета колкото пъти публикувам наша снимка - заедно или на чашите стар уорс за кафе в които си пием шибаното сутрешно кафе и малката мижетурка навсякъде говори за дрога. всеки коментар. Браааттт.... това го вижда семейството ми, приятели, шефове, клиенти... Как ще се почувствате, като засечете вашия личен лекар във фейса и единственото което има по постовете са вулгаризми и намеци за тежки наркотици. Не е яко нали. Това е човек, който трябва да има вашето 100% доверие.
И така. Ултиматуми? Късане? Да го питам да избере? Звучи тъпо. Помощ? Съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: b471d056f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Умна жена си - сама си стигнала до правилното решение -КЪСАНЕ.

„Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си“

Ти си лекар, сама знаеш, че човешката психика е сложна, а и понякога ставаме жертви на физиката си. Добрият, редовен секс и влюбването са те заслепили временно, но сега падат розовите очила и виждаш реално с какво си се събрала.
Не си проваляй живота като майка си. Учила си, знаеш, че такива типове завършват точно както баща ти, а освен това и ти си имаш ген за пристрастяване и трябва да внимаваш с тази история.
Аз самата съм дъщеря на алкохолик и нито пия, нито пуша, нито съм пробвала наркотици заради това, че си знам, че няма да мога да спра. Освен това виждаш кои е реалната жертва на алкохолиците и наркоманите, дори да става дума „само“ за джойнтче - жените и децата.
Приятелят ти е асоциален. Нямаш какво да правиш с такъв Ти като лекарка си и пример, имаш положение в обществото и ако искаш да правиш кариера трябва да имаш и добро име и не можеш да си позволиш джойнтове и крясъци, не можеш да си позволиш грешки, защото това може да коства животи. Имаш нужда освен това от стабиляга, от подкрепа в живота, от дом, не от свърталище.
Този господин просто не ти е на нивото, не ти е за възрастта. Да се влачиш с такъв тип на 20 г. е едно, на 30 е друго.
Аз самата си избрах съпруга първо с акъла, след това дойде и любовта. Не пие, не близва! Спря цигарите заради мен! Работи здраво и има добро име, не се шляе с приятели, а си гледа семейството, няма асоциални приятели. С такъв човек можеш да правиш семейство, да съжителстваш ако щеш. Като го прецених, че е подходящ, тогава го допуснах до себе си, до сърцето си и до леглото си -не в обратния ред. След 25 г. възраст някъде една жена или има акъл, или страда до живот. Ако искаш по-добър баща за децата си от своя собствен - вземи си чантичката и се махкай от там. Не е нужно обаче да страниш от приятелките си, защото си имали гадже. Всичко е до човек - нормалните двойки се събират двойка с двойка, но теб няма кой да те кани с такова същество. Така без да се усетиш и ти самата губиш социални контакти и приятели
Знаеш какво се прави с тумори - отстраняват се преди да са пуснали разсейки. Действай!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbea87cb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич? Сериозно ли? На 29год и лекар да пише с правописни грешки, да ходи с някаква мижитурка и да пуши трева!? Странно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e8de2a6c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мила, прочети тази история, на която попаднах преди около седмица. Почти идентична с твоята. http://spodeli.net/3/story-108078.html
Ако не искаш това да продължи, късането е единственото решения. Номер 1 го е казала право на място!

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a1c92d0604
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако това са днешните млади лекари, то тогава Бог да пази България!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c6a2d10834
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чакай, чакай, мацка! Да забравим стила на писане. Само едно: казваш - личен лекар с 16-часов работен ден и 6-дневна работна седмица? На чист български - БУЛШИТ!!! :D
ж28

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6bdfb092f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако? , е вярно всичко това, девойко-било то и "Лекар"? какво правиш там? ! след всичко което си видяла и учила можеш ли да бягаш-бягай, не разчитай на промяна, най- много да те повлече този"пич"по спиралата надолу, осъзнай си потенциала и дерзай света е пълен с точните хора и без тем подобни треви и прочии... започвай на чисто- отърваване от НЕГО и приятелчетата! докато не е късно- УСПЕХ!
ж48

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbe769eadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бягай надалече. Какво си губиш времето с боклуци? На 30 години пушел трева той.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker