Как да се разделим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се разделим?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1710 пъти
Здравейте, аз съм на 21 г. И имам връзка с едно момче което е психически нестабилно, естественно аз не знаех това преди и ето как започна всичко. Запознахме се във фейзбук от един град сме и той е Страшно красив с тяло мечта и като взехме да си пишем, писахме си около 3 месеца след това излязох с него още от първата среща хлътнах до уши и почнахме да се виждаме често, беше много вълнуващо дори сега като се сетя ми минават пеперудки в стомаха. Обаче с времето той започна да ме ограничава първо ми се стори много мило и позволих след това започна малко по малко да ме ограничава от абсолютно всичко, започна да ме бие без причина дори когато той е виновен и аз вече се страхувам от него изпитвам ужас като е ядосан, вече сме заедно година и три месеца и живеем заедно неме пуска да ходя при семейството ми а най лошото е че целият град се страхува от него защото пребива хора без причина и полицията нему прави нищо, избягах 2 пъти в чужбина но той ме примамва че ще се промени и аз повярвах и ме излъга стана по зле неме пуска и до магазина, найстина го обичам но немога да живея така постоянно да ме малтретира и обижда мен и фамилията ми макар че те много ни помагат финансово направо зависим от моята фамилия, много ме обижда това че е неблагодарен исках да се разделим но щом кажа раздяла ме пребива и заключва сега дори немога да избягам той не разбира от дума с него неможе да се говори имам чуството по някога че е чудовище мисля да се съмоубия само така ще приключи всичко от притеснения вече съм 40 кг. Моля за съвет всичко ще ми дойде от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: bca50686e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Офф момичее, никой не може да те върже на сила. Издебни като го няма и си тръгни. Не му вдигай, смени си номера ако искаш, блокирай го навсякъде! Тъп комплексар е. Никога, ама никога няма да се промени. Тръгвай си докато е време, докато не те е вързал с дете. Знам за случай, в който мъжа без да каже свършвал в момичето, за да го забремени. Едва една година сте заедно, добре че навреме си се осъзнала. Няма какво да се чудиш, махай се веднага от него!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4f94c0c33c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От такъв човек, няма да има отърване никога!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d6d9690548
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Оф, ай стига вече с тея фантасмагории :-/ Аман вече, като дойде лятото и се почва, толкова ли много деца без работа и приятели има? И въобще как сте го одобрили това? :-(

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 64f99b774b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Избягай сега и не се връщай назад никога! И нищо лично, но занапред преди да се впускаш във връзки, оправи правописа си, защото докато четях ми идеше да ревна поради две причини - твоята история и "прекрасния" ти правопис...

~Maribel~

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 75c5a366ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тези истории нaпоследък...дaли не сa новaтa тaктикa нa Чичо дa ни убеди в неговите си болни глупости?
Зa няколко дни се появихa достa истории зa "пребивaни" жени, които много обичaт инaче биячa си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 77eea16493
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такива са всички "мачовци" които си търсите, не си дават секс-играчките. Лоши момченца са. Като ти се насити, сам ще те изгони!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 62bce1f916
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Да той се е вкопчил в мен като пиявица казва че никога няма да ме остави болен мозък проклет да е деня в който го срещнах мразя се че пренебрегнах себе си за него

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 63da0a1d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 5

Стига с този "Чичо" бе! Ти сигурно го и сънуваш вече! Сериозно, помисли малко разумно, че никой не би се занимавал и не би имал възможност да прави нещата които ти очакваш от "Чичото". Ти го превърна в някакъв супер злодей който не спи, не яде и не прави нищо освен да пише тук и да коментира, не разбра ли, че изпадаш в параноя и, че пишат различни хора чиито мнения могат да съвпадат донякъде? Стига вече с този "Чичо", приеми, че има десетки "чичовци" чието мнение се припокрива и стига се опитва да неглижираш темите и проблемите на хора които нямат нищо общо с твоя "Чичо" който в този момент сигурно си върши някаква негова работа и изобщо не се сеща какво пишеш за него.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 544b977da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек сам е отговорен за хората около себе си. Мен защо никой не ме пребива? Откъде ги намирате Тея идиоти не мога да си обясня.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5ecc17a2eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Издебни го като го няма и си тръгни без да му казваш къде. Кажи му че пак си заминала за чужбина примерно. Кажи му, че вече не искаш да си с него и толкова. След което ама хич и не установявай контакт с него. Накрая ще му писне и ще продължи напред.

П. С: Ако един човек си е такъв НИКОГА не вярвайте, че ще се промени. Глупаво си направила, че си се върнала и си повярвала.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker