Стари чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Стари чувства
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1867 пъти
Здравейте. Преди три години на работното си място се запознах с един мъж. Той беше на 37, аз на 20. Идваше всеки ден да пие кафе с неговата групичка, закачахме се, говорехме си, но нищо сериозно. До момента, в който имах рожден ден и той дойде с още двама негови приятели. Пихме, забавлявахме се и нещо в мен трепна. Имах чувството, че това е човека за мен. Всички си тръгнаха и той ме покани у тях. Отидохме, стана каквото стана, той заспа, но аз исках да си тръгна. Станах, разгледах, докато той се оправи и около мен видях снимки на него с някаква жена. Попитах го коя е, а той ми каза:"ЖЕНА МИ"... МОЛЯ? !? !? !? Чувствах се най-долното същество... разплаках се и си тръгнах. Няколко дни той не идваше на кафе, а аз копнеех да го видя, макар че ме излъга. Една вечер след работа се прибирах и той ме настигна с колата, уж случайно и да си ме откара до вкъщи. Качих се, но отидохме в хотел. Всяка вечер той ме взимаше от работа. Така половин година, когато срещнах друго момче(ще го нарека Иво). Излезнах с него, няколко пъти, защото осъзнавах, че не може цял живот да съм любовница, но колкото и мило да се държеше, не го исках. Исках Женения, макар че, се оказа и с дете. Така няколко месеца и с двамата. Месеци, в които не бях аз, бях друга, но не се замислях. Беше ми добре така-един за СЕКС, другият за пред хората. Но един ден, моя "ПРИЯТЕЛКА" се погрижи Жената на Женения да разбере за нас, казала е, че ще ги разведа и т. н..
Тогава нещо в мен се преобърна, поставях се на нейно място, намразих се, чувствах се мръсна и гнусна. Тогава си казах, че прекратявам всякакви контакти с него, Стигнах до там да използвам наркотици, за да се чувствам добре. Иво беше до мен непрекъснато, подкрепяше ме, макар че и той разбра за другата връзка. След 1 година аз се възтанових, заживяхме с Иво заедно, скоро станахме и родители, НО ЖЕНЕНИЯТ НЕ СЕ ОТКАЗВА. Дори и той стана баща за втори път, месец след нас. А преди няколко дни ми се обади и ми каза, че пак ще бъда негова, и че никой не може да се Еба*а с него. Искам съвет(не мога да кажа на Иво, защото той е много избухлив и не мисли какво прави, когато става дума за мен).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 475f83a084
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам изобщо как този Иво е създал семейство с теб, след като е знаел, че го разиграваш. Но както и да е. Нали сама казваш, че не искаш цял живот да си любовница. Тогава какво още се чудиш за онзи? Той бил казал.. ама на теб някой трябва да ти казва ли нещо, иначе сама не можеш да вземеш решение? Изтрий го от живота си, имаш си мъж и детенце, не продължавай с глупостите. Онзи да си стои при жена си и така.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8ce8f0a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на Иво.

До момичетата:

Преди да бързате да си лягате с някой си направете труда да го опознаете. Не блудствайте с женени мъже.

Джон

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 33d96e7f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прочетох историята ти и те разбирам напълно! Нека да погледнем нещата реално. Замисли си! Първо, какво бъдеще очакваш с женения? Той според на колко е години? Достатъчно е голям, нали? Сега има 2 деца, живее с жена си и т. н. Ако искаш да се криете, знаеш ли какво ще се случи? Ти ще се умориш, Иво ще разбере и накрая ще останеш нито с женения и нито с Иво. Второ, какво бъдеще очакваш с Иво? Той е идеален за теб и баща на детето ти. Искаш ли детето ти да бъде щастливо? Да, искаме! Затова не разваляй семейството си и зарежи женения. Според мен имаш два варианта. Първия или втория? Изборът е твой! Пожелавам ти успех!
Ж24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c686b93b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, да оставим настрана факта, че той е женен - това са си техни проблеми, не си ти виновна пряко. Да оставим настрана и факта, че си лъгала приятеля си - след като той ти е простил, аз нямам право да те съдя. Но нямаш ли капка уважение към себе си? Не мислиш ли, че като човешко същество заслужаваш повече? Господин перфектния вечер ще се прибира при жена си и децата си, а ти ще си му на повикване, когато реши. И се надяваш, че все няога ще изостави жена си и ти ще заемеш мястото й. Е че ако го заемеш, нали и на теб ще ти кръшка? Такива мъже не се променят, баща ми беше такъв. Добре, влюбила си се в неподходящ мъж - на всеки може да се случи. Ама си имаш глава на раменете. Като го виждаш, че е боклук - късаш с него, плачеш известно време и ще ти мине. Колко да го обичаш - три-четири месеца, година, две... Все ще мине. Човек по-добре да е сам, отколкото с някой неподходящ. Невиждани очи се забравят. Но ти явно имаш нужда да доказваш нещо на себе си, след като продължаваш да се връщаш при човек, който те унижава и мачка. В случая според мен изборът е само един - прекъсваш всякакъв контакт с бившия си любовник, ако те тормози, пускаш жалба в полицията. И обясни на мъжа си какво става, по-добре да се ядоса сега, отколкото да разбере от другаде. Поне веднъж бъди честна с него.
Друго - създала си семейство с човек, когото не обичаш. Излъгала си го, излъгала си и себе си. Ако наистина не си го обикнала, дай му шанс да бъде щастлив. И за детето не е добре да расте в семейство, в което няма любов.
Най-добре е да посетиш и психолог, ако имаш проблем със самоуважението. Дори да разкараш мистър Перфект, има риск да се нахендриш на друг подобен.
Извини ме, ако съм бил малко остър. Преживял съм нещо подобно и историята ти ми върна някои спомени. Но помисли над това, което ти написах. Може да извлечеш полза от него. Объркана си, но исход има. Можеш да намериш мир и да бъдеш щастлива, но трябва целенасочена работа над себе си.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c94109dfcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ОТ АВТОРКАТА
Не ме разбирайте погрешно. Аз обичам Иво. Не искам да развалям семейството си-те със синът ни, са ми достатъчни. Към женения не изпитвам нищо. Безразличен ми е. Дразни ме факта, че иска да ми провали семейството. Кой знае какво ще измисли....

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a8dfbb5dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Джон, не за ситуацията. Говоря по принцип. Ако един мъж се представи за свободен или умишлено прикрие, че е женен, то грехът си го носи само и единствено той!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f930610471
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скрил е от теб истината, че е е женен, но ти бързо си разбрала-още при първият ви секс. Защо тогава се качи в колата му-наистина ли вярваше, че ще те закара само до в къщи? А към хотела насила ли те влачеше? Жалко за Иво... А, да, и не ти вярвам, че си безразлична към женения-ако беше щеше да го отрежеш директно, да го заплашиш, че ще се оплачеш на жена му от нахалството му, хиляди неща може да се измислят така че и най-нахалния мъж да те остави на мира. Спри се с глупостите, достатъчно си ги натворила вече, нямаш място в чуждото семейство. Оня, женения, ако е боклук-не ставай и ти такава.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 698c92409b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Абе кой ще ти провали семейството? ! Ако ти не си го провалиш. Той направил второ дете на жена си, с теб ще тръгне да се занимава! Не си фактор и явно това те съсипва. А може би си искала да остави жена си и детето си и да те последва. Щом си се утешавала с наркотици, явно мъката по него ти е била голяма. Не го мразиш. Мразиш себе си. Имаш нужда от консултация с психолог. Имаш мъж и дете. Вместо те да са ти приоритет, ти си губиш времето по сайтове да описваш сълзливи истории, които са случили от твоята глупост. Вразуми се и гледай напред. Никой не може да ти направи нещо, ако ти не го позволиш!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c94109dfcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката
До Коментар #9

Знам, че и аз съм виновна за миналото ми с този човек.... НО съм го зачеркнала от живота си. Аз сложих края!!! И аз не му звъня по телефона, а той. Не аз минавам покрай домът му, а той минава през моя дом.... и то не за друго ами, не може да се примири, че някоя си го е зарязала.. (по неговите думи-НЕ МОЖЕ НЯКОЯ СИ ДА СЕ Е*БАВА С НЕГО))

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3b602db53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мдаа, ти си мръсница в леглото и си му давала нещо което жена му е неспособна да му даде. И сега копнее за теб.
Зарежи го, не му отговаряй. Ще се примири старчока.
М32

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a35ed607f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Но как така преди няколко дни ти се обади, защо въобще вдигаш на този човек, който иска единствено да изневеряваш на мъжа си? Това просто не го разбирам. Ясно е, че оня ще те търси. Той е ударил абсолютния джакпот, много по-млада жена, само за секс и то без нищо от негова страна. Ти си пила, "почувствала си, че е за теб" и си се намъкнала в кревата му. Де да можех и аз така да ги приканвам. Грозно е, че "Иво" вместо да гледа детето, трябва да разгонва разни пръчове. Грозно е, че и ти вместо да гледаш сина си, ВДИГАШ ТЕЛЕФОНА на любовника ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker