Отношения, ама никакви - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отношения, ама никакви
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1621 пъти
Здравейте. Имах две годишни "отношения" с човек, отношения - чисто сексуални - и то доста рядко - през месец, когато той си прецени. Оказа се, че освен мен има и други на клона :) живеем в един блок. Разбира се като пълна глупачка, аз се влюбих, той пък постоянно ми повтаряше, че няма никакъв шанс за връзка и дори да не си помислям. Но сляпата неделя така ме беше пернала, че все си въобразявах, че ще стане чудо. И преди няколко месеца си излях всичко, което чувствам и приключихме. За протокола - и двамата сме необвързани, на по 30 - всъщност той никога не си е имал приятелка. Отскоро започна настоятелно да ме кара да се видим. Казах му, че две години се е държал като задник, въпреки, че е знаел, че имам чувства. И не искам да се връщам назад. Каза, че ако се съглася да се видим, ще определим брой пъти в седмицата, в които да сме се виждали!!! А това не го бил правил с никоя - тоест забива мацка и след това се покрива! А желаещи момичета - много. Тоест дтрашен "жест"!!! Хаха И ми даде срок до утре да си помисля и ако откажа, да не очаквам никакво нормално поведение повече от негова страна!
В момента дори ми е ядосано и срамно, че споделям такава простотия. Но просто не мога да си обясня поведението му. И ме е яд, че пак започна да ми обърква мозъка.
Моля ви, достатъчно ми е неудобно, че споделям тази сериозна житейска драма - бъдете снизходителни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 98fc6d3890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе махай го тоя :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f0a0fa7e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поставила си се в много неизгодно положение, от което единственият достоен изход е да не се занимаваш повече с него. Той те няма за нищо. На 30 години вече не може да си позволиш да си губиш времето с подобни хора.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5b60113ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отрежи го най-брутално!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ab15270820
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Що сте такива жените... унижават ви. бият ви. псуват ви. държат се с вас като с парцал. и пак тичате след насилника си.. що за хора сте??? А в същото време свестните мъже си седят сами.... защо винаги тичате след ненормалниците

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a8c632c409
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забрави го тоя кретен. Него трябва да го е срам, не теб.

Моли те, защото не иска той да е зарязан, после ако приемеш пак ще си продължи по старому. не се поддавай. Зарязвай и се оглеждай за свестно момче, което да заслужава любовтата ти. Този е ла*но.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 244a271a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   девойке, това същото ми се случи и на мен. но в рамките на 1 година. ние пък сме на по над 35... смятай какво значи за мен 1 година загубено време, при положение, че търся партньор, с който да си имаме дете.
драмата приключи преди няколко месеца. да спомням си за този човек. аз бях и също продължавам отчасти да съм влюбена в него... но всъщност освен един секс по разписание за него, той на мен нищо не ми даде. по-точно липсваше винаги. и винаги, когато потърсех близост от него, получавах скандал.
да и аз устонвих, че имало и други маймуни на клона...
всеки има право да си живее, както го разбира.
аз за себе си знам, че не мога да издържам така. заслужавам много, ама много повече.
минаха няколко месеца. тотално съм изгубила връзка с този мъж. но поне сърцето ми е доста по-спокойно.
надявам се да срещна моя си принц и то скоро.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a4fc8e18d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не си виновна, че си влюбила. Не си виновна, че си се влюбила в боклук. Защото от това, което пишеш, да той е такъв. Не му играй по свирката, не се съгласяй на сделките му. Не ставай втора, или по точно една от всичките. За кратко време делях съпруга си с любовница. Беше много, много за кратко, защото той бързо я отсвири, но не мога да ти опиша болката и страданието, което преживях. Отрази ми се и на здравословното състояние. Ужасно е, не си го причинявай, нямаш деца като мен. Колкото и да си влюбена, ще дойде ден ще ти мине, повярвай ми. Желая ти да вземеш най-правилното решение.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4335828755
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами ти сама и другите "желаещи момичета - много" сами се забърквате с такива хора. Когато от начало избора е грешен и самия човек не е наред и характера му е негоден а ти го избираш по повърхностни и външни белези и се надяваш да го промениш то резултата може да е само един - накрая се оказваш използвана и разочарована.

М

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 270489a52c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разкарвай го и си намери свестен мъж. Ама явно и ти много-много не ставаш за такъв, щом на 30 си позволила цели две години да си в чисто сексуална връзка. Загуба на време, той те е ползвал като проститутка, вместо да градиш нормални отношения с някого през това време. Но и ти си го позволила, значи и двамата сте имали изгода.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1059e5e669
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И това жена на 30 !? Леле мале.. ти до кога смяташ да си играчка? Акъл нямаш ли?

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f1a76c1947
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравей, много по-малка съм от теб, но да речем, че и аз съм била/съм в същата ситуация и ти препоръчвам да не се занимаваш, да ще ти е гадно и ще те боли, но по-добре да го оставиш отколкото да се мъчиш сама себе си. Той не го заслужава, ако е щяло да става нещо да е станало преди 2 години

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0affcb02d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Явно му липсваш в леглото и затова прави "големия компромис" - да ти определи дни за виждане. Не се връзвай. Ясно е, че няма истински чувства към теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b4fa4b973c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   На подобно унизително предложение се отговаря само със сарказъм, иначе отправилият го не разбира абсурдността на очакванията си. Кажи му, че си загрижена за него и не искаш да се претоварва, за това се отказваш да се виждате изобщо. И понеже има толкова много кандидатки, да почне да им събира такса, ха-ха-ха!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 256696aff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това сигурно е някакъв махленски простак, изживяващ се като Казанова на блока... ужас! Така и не разбрах как жените си падат по-такива??? Престани да се подаваш на тъпите му желания, престани да се самоунижаваш! На 30 си, не на 17! Зарежи го и си намери мъж на място!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d777e5e04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Кажи ми момиче как го избра този? Заради външния му вид ли, нахаканите обноски ли - неговата "увереност", за това, че е може да те предразположи с приказки ли, заради това, че демонстрира положение и финансови възможности ли? Докато гледате тези неща а не характера на човека, външното а не вътрешното, опаковката а не съдържанието и принципите или пълната липса на такива живота ви е ще е един хаос от случайности, пропилени възможности, разочарования, изневери, раздели и т. н. Когато облъчени от пропагандата поставяте измислени критерии пред свестните хора които те не могат да ги покрият и казвате мъжът ТРЯБВА да е такъв и такъв, ТРЯБВА да е постигнал това и това, ТРЯБВА да има това и това, ТРЯБВА да изглежда така и така, тогава сами се обричате на нещастие, защото гледате външното а важното пренебрегвате, защото за да са щастливи е необходимо двамата да са с достойни характери, да се обичат, да са си верни и добри един с друг а когато единия или двамата са с опорочени характери, когато си изневеряват, когато се нагрубяват, когато се лъжат, когато се карат и т. н. каква полза има от това, че единия е с външен вид или с пари или с положение или с каквато и да е външна примамливост когато характера му, вътрешния човек е опорочен и зъл. Разберете, че трябва да се гледа човека, неговият характер, принципите по които се ръководи в живота си, вие трябва да имате сходни ценности, сходни разбирания за живота, висок морал и лоялност това прави спойката между двамата здрави и това е което ги обединява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker