Влюбена - загубена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена - загубена!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1818 пъти
Здравейте, хора! Момиче съм и съм толкова влюбена, че вече не мога да си намеря място. На скоро се запознах с едно момче по интернет. В началото ми беше интересно, защото е малко по - особен характер и ми "хвана окото". Пишехме си през нощта до 3-4, на всякакви теми. Докато един ден не се реших да се видим. Видяхме се, той ме взе от уговореното място и отидохме в тях. Гледахме филми, слушахме музика, говорехме. Накрая той ме целуна, аз съответно отвърнах и така доста време продължи това, но нищо повече от целуване. Също така се гушкахме през цялото време, не знаех къде се намирам ха-ха. Е тръгнах си и от тогава той почна да ми пише през няколко часа, да съгласна съм, зает е, но преди това не правеше така. Отговаря ми с една дума от сорта на " мхм ", " аха " и накрая го питах защо не можем да проведем един нормален разговор откакто се видяхме и отговора беше " Не знам ". Не сме си писали от тогава, а аз се побърквам. Излизам с приятели по цял ден, за да не мисля за не го, гледам филми, слушам музика, опитвам се да спя, но в крайна сметка всичко ме свежда на мисълта за него. Бих искала критики и мнения, защото наистина нямам представа какво се случва вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d53bc987d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Уф, разбирам те напълно. По държанието му не можеш да разбереш какво му се върти в главата. Щом сте си прекарали добре, не виждам причина защо е променил поведението си.
Според мен ти нямаш вина. Ако просто не те е харесал на живо, според мен щеше да си проличи още тогава.

Остава примерно да те е търсил само за секс и като не се е стигнало до там да се е отказал от теб. Разбирам от разказа, че той не е понечил, което значи, че ако това е причината, просто е мухльо и сигурно е чакал ти да му предложиш. Тъпо отвсякъде. Бих ти препоръчала да не се занимаваш с такъв.

Сега, лошото е, че си си паднала по него и сигурно ти е трудно да си го избиеш от главата.

Ако искаш пробвай да си замълчиш и не му отговаряй известно време. Мълчанието ти може да го накара да се разкае за държанието си и да пробва пак да се държи добре като преди. Ако пък не те потърси, за съжаление ще е ясно какво му е отношението.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d1c3cceb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, момиче! Историята ти доста ме заинтригува, и искам да ти кажа, че с времето всичко ще си дойде на мястото! Не мога да определя, дали любовта ти е споделена, но със сигурност времето ще покаже!!! Остави го и ти също за няколко дни, предполагам, че той ще се сети за теб, и определено по нататък ще искате отново да се видите, и ще се втурнете във вашите приключения! Горе главата, той ще разберече, че ти си добро и искрено момиче (защото наистина ми изглеждаш такова! ) Късмет! И запомни, че нее 3динствено момче, ако не се получи с него, морето е пълно с
шарани! ;)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5033f043a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ей мила точно като с моята история с тази разлика, че аз съм голяма жена и т. н. Запознах се със страхотен мъж в интернет, ама наистина страхотен. Допаднахме си страшно. Видяхме се видимо много се харесахме. Обаче след това нито звънна нито писа. Стана ми ясно. Да ти кажа ли истината. Искал е или бърз секс или просто не си пада по теб. Продължавай напред. Не си заслужава. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b1fc4621a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай малко, на тебе да ти пишат през няколко часа ти се вижда малко и го отдаваш на заетостта му, така ли?
Или си се изразила неправилно или си такава лепка, че е направо чудно как той още ти отговаря.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2b9c87c03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Навсякъде ги има такива използвачи, направо ми е омръзнало!!!
Според мен е добро да си изясните ситуацията, а това че те избягва е супер глупаво, като има проблем да си го каже толкова ли е трудно. Ама това са повечето момчета играят си с едно момиче, дават му напразни надежди и накрая когато усетят, че нещата стават по-сложни просто го разкарват, толкова ''хубава'' постъпка, че няма на къде :@.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 17ff76aa2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кофти работа.. За съжаление, контактът в нета не може да се сравни с общуването на живо. Имаш чувството, че си опознала човека, а се оказва, че не е точно така. И аз съм имала подобни случаи, с тази разлика, че винаги момчетата не са били напълно непознати, а сме се засичали в обща компания, например или нещо такова, без да си говорим, и след това сме започвали да си пишем във фейсбук. Ей така, преди доста години, писах си с едно момче, с което сме си говорели часове наред, на най-различни теми, дори сме си споделяли разни лични неща, беше ми супер забавно и приятно. Това продължи няколко седмици, в които аз хлътвах все повече, без дори да съм си разменила и една дума с него на живо. Но..дойде моментът, в който излязохме на кафе, уж всичко беше ок, поне според мен, а след това постепенно той започна да ми пише все по-малко и по-малко, докато накрая не си хвана гадже и тотално спря. Е, изводът, който си направих, беше, че просто не съм му допаднала. Не е много приятно, но се случва. Смятам, че това е ситуацията при теб. Или се е появило момиче, което да му харесва повече. На теб може да ти е изглеждало сякаш всичко е било супер, но явно той не е на същото мнение сега. Разбирам, че с тези целувки и прегръдки, той те е подвел да си мислиш, че отговаря на чувствата ти, но.. поведението му в момента говори друго. Мисля, че той доста явно ти показва, че вече няма интерес, просто не ти го е казал съвсем в прав текст. Сигурно иска сама да се усетиш и да спреш да му пишеш, това е тактика, до която често прибягват хората, но е доста неуважително. След като си му показала, че искаш да се видите отново, а той ти пише по 1-2 думи, не виждам какво друго можеш да направиш. Ако бях на твое място, бих му казала:" Виж, аз те харесвам, искам да се видим пак, но ако ти не се чувстваш по същия начин, най-добре е да ми кажеш, за да не си губим времето". Само че, това бих казала на някого сега, когато съм на 24 и вече разсъждавам доста по-различно, отколкото като бях на 16. Тоест, не бих искала да хабя време и енергия по човек, който не се интересува от мен, защото е излишно и натоварващо, затова усетя ли, че има такава промяна в отношението и той нещо увърта, просто предпочитам да съм директна. Може и да не е най-правилната тактика, но това е моето мнение. Приеми, че понякога се случват такива неща, никой не е застрахован. В крайна сметка, той губи :) Горе главата, ще срещнеш някой друг, който да се държи с теб така, както заслужаваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c722237f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен не е готов за нещо по-сериозно и вместо открито да говори, се крие като се държи дебилски, съжалявам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9178fb203c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4 - Не, не съм лепка. Напротив, гледам да не му досаждам постоянно и т. н, но ми направи впечатление, че почна да ми отговаря с по една дума, преди също ми отговаряше през определено време, но с повече думи и развиваше разговора.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f1b5f9b5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е трябвало на първа среща да му даваш дори целувка и гушкане. Може да си е помислил, че си такава по принцип и да е изгубил интерес. Момчетата трябва да бъдат водени за носа, щото са несериозни и безотговорни в болшинството си. Съжалявам, постфактум е много гадно да разбереш за грешките си. Възможно е да не са вече поправими, уви.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3cd69b50fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   може би на живо не си му допаднала с нещо (вид, държане, маниери). може и да се е надявал на неангажиращ секс и щом е видял, че няма да го получи, а трябва да вложи усилия, е решил, че не си струва. може и да си има приятелка, а писането с теб - за развлечение. остави го, не се занимавай повече с него.
приемай писанията в чатове като начин да се запознаеш с човека, но оттам нататък разчитай на живия контакт. не можеш да кажеш, че го познаваш само виртуално. човекът може да прави копи-пейст на още 10 момичета, та белким една му върже.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ff605138d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разминаване между реалността и образът, който си е изградил и очаквал.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b096a7f2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Много ми е интересно, как така още на първа среща отиваш у тях. Нямаш ли поне малко инстинкт за самосъхранение, или ви е страх най-вече, от тези, които не знаят как да общуваш с жена?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker