С напредването на връзката омръзваме ли на мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С напредването на връзката омръзваме ли на мъжете?
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2578 пъти
Здравейте!
Пиша главно до мъжката част от читателите и жени преминали нещо подобно.
Момиче на 21 години съм, имам приятел на 22. Заедно сме от близо 3години. Може да ви звучи смешно, но наистина сме преживяли много за това време. Разделяли сме се около 3 пъти но за много кратко и все за глупости. Въпросът е там, че преди около година го хванах, че си е отворил фейсбука и си е писал с разни момичета, и то не какво да е писане ами доста интимни неща. До тогава му имах пълно доверие. Когато видях чатовете направо не можех да повярвам на очите си. Тогава ми обясни, че просто му е било скучно и че не означава нищо за него... Аз знам че ме обича, показвал и го е доказвал е много пъти, всичко прави за мен, но оттогава просто доверието се изпрари.. След време пак го беше отворил, но не си беше писал.. Не искам да се изкарвам безгрешна, аз също съм правила грешки, но не такива. Въпросът ми е наистина ли с времето на мъжете им омръзваме и търсят нещо ново, но в същото време обичат половинките си? И също така вярно ли е, че любовта трае 3 години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8a4829aacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нали не си мислиш, че ще бъдете завинаги заедно? Ако мислиш така си много заблудена. Още си на 21, така че ще имаш още много връзки. И да след време ще омръзнеш на приятеля си, ще се разделите, ще си намерите нови гаджета. Обикновен кръговрат на живота.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a3222cf39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Принцесо, той може да си трие чатовете.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f401ff821
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей! Аз съм момче на 25 год. и ще бъда искрен. Мнозинството от мъжете сме си к*рвари, с много малко изключения. Няма какво да се лъжем. Аз съм необвързан, но в моята компания има 4 момчета, които имат връзки като твоята. Когато половинките им ги няма постоянно се оглеждат за други момичета, имат си по 2 профила във фейса (предполагам се досети, каква е причината). Баща ми изневеряваше на майка ми многократно. То и за това не искам да се женя. 90- процента от мъжете го правят, заради дете. Тоест женят се за бавачки (не МЕрси). Според мен любовта не е вечна, остава само уважението след време (може и да греша). Почти всички от моите връстници се задомиха и като ги питам как е семейния живот: " По добре не питай, живей си живота, ако не беше детето.... ". Говоря за мнозинството, разбира се винаги има изключения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 56a5a1ad9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато сърцето обича, очите не търсят, а всякакъв вид изневяра, за мен е долно предателство и точка. Ако си му омръзнала, то да се е разделил с теб като мъж, но аз не мога да схвана как като обичаш някого, той може да ти омръзне? Разбира се има вариант, в който след дълго съжителство, единият партньор става раздразнителен и мрънкащ, това може да отегчи и разочарова другия, но в такъв случай се говори и ако няма промяна - се слага КРАЙ, изневерите и такъв вид виртуални "развлечения" не са варианти! Аз лично не разбирам как още може да си с такъв човек, на когото не можеш да имаш безрезервно доверие? Аз лично не бих могла. Плюс това, ако 3 години за теб са ужасно много време, то какво мислиш за 30-годишните успешни бракове и т. н.?

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c815f8c201
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ами Чичи,просто ти омръзна на всички,не си нито мъж нито жена,определи се най после и спри да се самосъжаляваш казвам ти го най приятелски!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8f998ba3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   " Въпросът е там, че преди около година го хванах, че си е отворил фейсбука и си е писал с разни момичета, и то не какво да е писане ами доста интимни неща. До тогава му имах пълно доверие. Когато видях чатовете направо не можех да повярвам на очите си. Тогава ми обясни, че просто му е било скучно и че не означава нищо за него.. " - или му скъси верижката, или го разкарай, няма да стане по друг! Такава му е програмата, ще ти изневерява постоянно!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 66eb5b10c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами при нас мъжете секс и любов може и да са 2 различи неща, колкото и да обичаме, може би е в мъжката природа но изпадне ли случай се възползваме. Не случайно в интервюта компаньонките споделят, че над 90 процента клиентите им са мъже, но това в никакъв случай не означава, че същите тези мъже биха се отказали от любимите жени.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6d6876c159
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм заедно с жена си от 11 г. и също си пиша с други. Тя като разбра, доста се разочарова, но после и мина.

Аз определено мога да кажа, че я обичам, но въпреки това пак изпитвам нужда поне да пофлиртувам с други. При жените не е точно така, но при мъжете е абсолютно възможно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 36a03c6342
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Както на мъжете, така и на жените се случва да се захласнем в сивото скучно ежедневие... И това е нормално. Като цяло животът ни е низ от монотонност. През деня на работа, следобед малко почиваш. Вечерта излизаш с приятели, ако имаш сили. Ако не, хубава вечеря и интересен филм, 2 чаши вино/бира и заспиваш. И пак идва утрешния ден, който е същия като предния. Това беше просто пример. Не казвам, че всички хора и двойки живеят по този начин. Но, както и да е. След време е естествено да ти поомръзне, да искаш нещо ново, тръпка някаква. Но, това не е следствие от това, че ти е омръзнал партньора. По-скоро някои емоционално незрели индивиди, които не носят отговорност за действията си, се оправдават с това, че сте си били омръзнали и дай да забием нещо ново и свежо. Мислят, че така ще върнат живеца в живота си. Но, емоционално зрелите хора, осъзнават, че не жената/мъжа е виновен/на за скучното му ежедневие. Зрелите хора, осъзнаваме, че животът, който водим е в следствие от нашите избори. Ние сме си избрали тази работа, ние избираме какво да правим в свободното си време. Избираме как да се забавляваме, почиваме, живеем. Никой не им е виновен за собствените проблеми. И зрелите хора действат. Ако имат нужда от нещо различно, от някаква искра, сами си я намират. Дали ще бъде в ежедневието им, може да си вземат отпуска за няколко дни, да посетят нови места. Може да отидат на преход в планината, където да усетят величествената природа, която сама по себе си, те зарежда с позитивна енергия и те дарява със спокойствие. Може да направят нещо екстремно като това да скочат с парашут, бънджи, или просто да обиколят България на стоп. Ако монотонността се проявява във връзката се действа пак на същия принцип. Скучно ти е, искаш да върнеш искрата, да съживиш и освежиш връзката си.... Ами, при това положение, двойката говори по между си. Без сърдене и упреци. Ако така се чувства само единият, то това не е само негов проблем, а като цяло на двойката. Разбереш ли, че партньорът ти не се чувства добре, трябва да се опитате ЗАЕДНО да направите нещо по въпроса. И се почва, ново бельо, играене на роли, нови секс пози, нови приключения, анален секс, тройка/суинг (ако си падате по такива неща), и т. н. Списъкът е безкраен. От вас зависи с какво желаете да разнообразявате. Но, се полагат усилия от двете страни. И от вас зависи също дали ще успеете да върнете пламъка.

Категорично, съм против това, което приятелят ти прави. Той действа без твое знание и съгласие върху проблема. Един проблем между двама не се решава като се намесва трети човек. Аз не познавам приятелят ти, ти си го познаваш най-добре. Мислиш ли, че е способен да ти изневери, защото нещо му липсва? Би било малко по-разбираемо, ако първо беше говорил с теб, бяхте положили максимално усилия, за да оправите нещата, но не се получава. Но, вие говорили ли сте изобщо по темата? Ако не, започни ти първа разговорът. Не оставяй една три годишна връзка да си отиде ей така, дори без да сте се борили за нея. Поне това си дължите. Знаеш ли колко връзки приключват, защото липсва ясна комуникация? Знаеш ли колко двойки не говорят за проблемите си, а ги таят в себе си. И това се наслагва, започват да изпитват неприязъм към партньора си, който с времето само се увеличава, докато нещата ескалират по някакъв начин. Не позволявай това да се случи с вас. Щом още не ти е изневерил, още има шанс, но трябва и двамата да го искате, и двамата да работите по оправянето на проблема.

Желая ви успех. Но, също така не прави грешката да се вкопчиш във връзката ви като удавник за сламка. Ако видиш, че нещата наистина са изстинали и пред приключване, остави го. Не насилвай нещата, защото нищо хубаво не става на сила. Бори се, само ако видиш, че и отсреща искат да се борят за теб. Ако не, така е трябвало да стане за добро.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 63c5e1e887
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Омръзнала си му и определено не те обича. Оглежда се за друга и ако му се отвори шанс, ще те разкара. Твой е избора дали да му седиш резерва, докато го огрее слънцето при друга.

Иначе това няма нищо общо с мъжете и дали жената до тях след време им омръзва. С "напредването" на връзката и на жените им омръзва мъжът до тях. Като го видят, че е мухльо и мързеливец или като си запусне външния вид и жената почва да се оглежда за други.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2fa443a51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От Авторката:
Благодаря на номер 3, 7, 8 :)
А за другите ще опитам да уточня. Първо не, не мисля че ще сме заедно завинаги, може да сме може и да не сме това се разбира с времето. Другото което е, никъде не съм написала, че 3 години са ужасно много, казала съм, че сме преживяли много и не някави детински работи, доста сериозни, но това е друг въпрос.
5. "Ами Чичи,просто ти омръзна на всички,не си нито мъж нито жена,определи се най после и спри да се самосъжаляваш казвам ти го най приятелски!"
Това не можах да го разбера и да подчертая, че случайно попаднах на сайта и пиша за първи път.
Още веднъж благодаря на тези които са отделили от времето си и са написали нещо смислено :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 960d4a1356
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3, стана ми интересно, би ли разказал повече. Срещнах момче с подобни преживявания, което разсъждава по подобен начин. Въпросът ми е, затова ли момчета като вас отбягват връзките, както дявол-тамян, дори срещу тях да е едно привлекателно и стойностно момиче? Другото момче няма как да го попитам, затова питам теб. Не се заяждам, искам да разбера, да погледна нещата от друг ъгъл.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1408f88bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Значи много е важно ПРЕДИ да се впускаш в романса да опознаеш характера на човека и неговите вярвания и ако искаш да е верен ти трябва да откриеш човек който вярва във верността. Това обаче значи да гледаш за специфични качества на характера у човека а не за материални или други неща. Така, че проблема е в избора в началото. Ако човека не вярва във верността връзката е обречена от самото начало, защото той/тя се ръководи от чувствата и нагона си. Имах един познат с момиче с което уж се обичаха, познаваше се с родителите и, живееха заедно, но си чатеше интимно с други момичета и ми е казвал, че излиза с тях и прелюбодейства. По късно се разделиха, не ми каза причината. Разбери, че в днешния морално и сексуално деградирал свят елементарните добродетели като лоялността и верността не са даденост и ако искаш човек с такива качества трябва да си избираш човек притежаващ тези морални качества на характера и то за сметка примерно на материалните облаги, чувство за хумор или външен вид и т.н., защото не може всичко и едното и другото, това е много рядко.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1408f88bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Значи много е важно ПРЕДИ да се впускаш в романса да опознаеш характера на човека и неговите вярвания и ако искаш да е верен ти трябва да откриеш човек който вярва във верността. Това обаче значи да гледаш за специфични качества на характера у човека а не за материални или други неща. Така, че проблема е в избора в началото. Ако човека не вярва във верността връзката е обречена от самото начало, защото той/тя се ръководи от чувствата и нагона си. Имах един познат с момиче с което уж се обичаха, познаваше се с родителите и, живееха заедно, но си чатеше интимно с други момичета и ми е казвал, че излиза с тях и прелюбодейства. По късно се разделиха, не ми каза причината. Разбери, че в днешния морално и сексуално деградирал свят елементарните добродетели като лоялността и верността не са даденост и ако искаш човек с такива качества трябва да си избираш човек притежаващ тези морални качества на характера и то за сметка примерно на материалните облаги, чувство за хумор или външен вид и т. н., защото не може всичко и едното и другото, това е много рядко.

Между другото и аз започнах да се впускам в света на онлайн запознанствата по специално сайтовете за запознанства, но не го правя с цел блудство а с цел намиране на половинка.

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 70b5548297
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Може примерът да не ти хареса, но ще ти го дам, защото описва насищането на някаква емоция. Регистрирам се в сайт Н. Току-що съм го открил, нямам търпение да го проуча, да разбера всичко да него, какво може и какво не. Следва проучване, което все някой ден приключва. Тогава започваме да живеем с изучения сайт, а той вече не е толкова интересен и става все по-малко интригуващ. Какво искам да ти кажа ли? Подобно на примера, и в отношенията е така. В началото си на гребена на вълната и разучаваш с ентусиазъм новото. Още на следващия ден си по-малко ентусиазиран, защото си научил това-онова и вече загадката не е такава загадка. Така ден след ден ентусиазмът намалява и намалява. Това е причината да ти е трудно да четеш някоя дълга книга, особено ако не е поне с интересен сюжет. Всяко нещо в този живот омръзва - храна, предмет, дейност, човек. Ако очакваш някой вечно да те гледа с възхита и да е с онзи ентусиазъм от началото, се заблуждаваш. Това, което можеш да направиш е:
1. Не му позволявай да те опознае бързо и си остави някоя изненада за по-късно, като му загатвай наличието на такива, ама не грубо, а деликатно.
2. Докато се опознавате, опитай да изградите някакви по-силни отношения, защото любовта или секса са до време и трябва нещо да остане след тях, ако искаш той/тя да е тук тогава.

Така че отговарям с да - и това чувство има срок на годност като всичко в живота ни. Ако не го замениш с нещо друго до края на срока, следват грозни картинки, но никой не ти е виновен за тях. Все едно ти цял живот да си еднакво ентусиазирана от първия подарък, който си получила в живота си. Да, още предизвиква умиление, но вече не е същия фонтан от приятни емоции, който е бил в началото.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 311bf54483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Преди да се минем под венчилото, още в началото на уж връзката - аз и Той - ние :) ни беше прекалено скучно заедно. Виждахме се единствено да правим секс, а аз самата никога не си бях представяла бъдеще с този човек. Същевременно поддържах сексуални контакти с още един мъж, не съм си крила фейсбука, бях откровена пред неподозиращият ми тогава бъдещ съпруг. Бяхме точно на вашата възраст, в която да прекараш време в някоя дискотека беше по-важно от това да мислиш за чувствата на евентуално сериозен партньор.

В последствие, 5 години по-късно след завършване на университета започнахме да се опознаваме, преоткриваме, купища общи интереси, дори имаше месеци в които не сме правили секс... Точно този фактор ни помогна, за да се влюбим Истински! Това не се обяснява и се надявам авторката да ме разбере един ден :) Моят съвет е да оставиш това момче да си прави каквото ще, ти си на 22години и нямаш житейското право да ограничаваш хората от действията им(било то неправилни спрямо теб). Сигурна съм, че си добър човек и ще се справиш независимо. А от относно моят мъж - опознавам го, обичам го с всеки изминал ден повече и не се притеснявам да му го покажа! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker