Дали ме обича още - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме обича още
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1615 пъти
Здравейте! Искам да ви разкажа моята история. Имам дете от първи брак а от 4 години живея с друг мъж. През тези години аз много го обикнах и свикнах с него. Да, карали сме се, аз съм го обиждала в момент на гняв. Няколко пъти се разделихме, но след няколко дни се събирахме. Преди месец от едно няма нищо се скарахме жестоко, аз си събрах нещата и се изнесох на квартира. Много сълзи пропилях, много тежко го изживях, исках да умра. Само аз си знам през какво минах. Той не ме търсеше. Започнах аз. Той ми казваше, че не отрича, че ме обича и уважава, но нещо в него вече не е същото. Казваше ми, че няма бъдеще нашата връзка и няма смисъл да губим времето си. Аз го молих, на колене му падах Казах му, че ще се променя. Ще бъда друга. Само да ми даде един шанс. Той беше категоричен. "Не", "Няма смисъл" Вечер се напивах и започвах да му звъня. Кълнях му се в любов. Той казваше, че ако съм го обичала е щял да го усети, а до сега не е. Вчера го извиках в нас и с 1000 молитви и сълзи, по мое настояване ми даде шанс. Макар, че той каза, че се е примирил, че няма нищо да излезе. Даде ми срок от няколко дни за да види как се чувства и ако не е същото вече и, че се е променило нещо в него ще се разделим завинаги. Не отидохме отново в тях да живеем, а той дойде на квартирата при мен. Аз бях на 7-мото небе, но нещо в мен не ми дава спокойствие. Страхувам се, че ще ми се обади всеки момент и ще ми каже, че няма да се получат нещата, че няма да дойде днес, че не се чувства добре. Сърцето ми е свито на топка, усещам едно огромно напрежение. А толкова много го обичам, Боже! Кажете ми според вас защо ми даде шанс? От съжаление ли? Питах го дали ме обича, той каза-да. А дали ще се получат нещата този път Дайте ми съвет, не мога да издържа това. Помогнете ми. Моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: b3c4248d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той те обича, но както виждаш - любов не стига. Ти съвсем си излезнала от контрол, мислиш само за себе си - дори не мислиш за детето си, а само за себе си. Имаш неуспешен брак, имаш 4-година връзка, кажи-речи втори неуспешен брак. Това какво ти говори? Ти ТРЯБВА да се промениш, не мъжете. Следващата ти връзка ще завърши пак трагично
Помисли малко от страна на мъжа. Човек иска да има връзка, не за да си има проблеми и да го тормозят цял ден с драми, а за да бъде щастлив. За мъжете сексът е много важен, но на второ място вече идва спокойствието - да има дом, където да се приберат след работа и да се чувстват добре. За 4 г. също мъжът иска да бъде разбран от жената до себе си, да получи признание за нещата, които върши за нея, да бъде щастлив и може би мисли за семейство, за деца с тази жена.
С теб на този етап не виждам как един мъж може да бъде щастлив. Любов та любов до полуда. Е, извинявай, но това не оправдава някого, който просто не те прави щастлив. Всеки може да ти каже, че те обича, да се напива и тръшка, но делата, делата са важни.
Мъжете си отиват не заради липса на любов, а от чувство за самосъхранение.
Ако искаш този път да функционира, промени се... но не вярвам това да се случи толкова бързо
Мога да ти дам съвет да се разберете да не живеете заедно известно време, да работите и двамата над себе си, защото ако пак заживеете заедно - същата работа - след месец ще те изгони, а ти мисли и малко за детето си, за това каква майка си..

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24f346e501
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката:
Ще направя всичко каквото мога за да го задържа до себе си. Готова съм да потъпча достойнството, всичко. Каквото каже ще направя. Промених се и само се моля да имам възможността да му го покажа

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bb4a353c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке здравей!
Пише ти 22 годишна жена, която мина през ада за един мъж, който продължавам да обичам до болка дори повече от първия път.
Потъпках себе си, нараних много хора...
Знаеш ли, че тези негови думи.... може би са взели връх на проблема.
Авторке шанс се дава на човек, който обичаш, за да ти е дал такъв значи те обича, но и много го боли.
Няма какво да се лъжем един мъж иска от една жена няколко неща

1. Когато сии дойде от работа - да е сготвено, изчистено
Да му се е сложило питие, , ако пие".
2, Да сподели с жена си как е минал денят му, а не жената да го кори
Къде беше (ако е закъснял)....
3. Мъжа си иска свое собствено пространство в което да е само той самия.

Никой мъж няма да търпи нервни кризи, въпроси, съмнения и т. н.
Освен ако не е някой сухар!
Давам ти мой съвет, койтоми помага години наред.
Когато си съвсем сама изключваш телефона и лягаш на леглото
Заглеждаш се в една точка и мислиш час, два, три къде бъркаш
В една връзка винаги и двамата са виновни...
Не си се променила... въпреки, че го казваш- промяната не идв от днес за утре.

Опитай се да не налагаш волята си и поне един път постави него на първо място.
Колкото до страха, че той ще каже Край
Да, напълно е основателен, но не е казано, че ще го направи!
Пожелавам ти да се вслушаш в съветите на хората.
Едно стъкло счупи ли се дори да го лепиш то никога няма да бъде същото!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24f346e501
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 3
Честно да си призная аз не съм била добрата домакиня. Когато се прибереше от работа аз тогава почвах да готвя. Имам и депресия, която лекувам и често изпадах в кризи от сълзи, тръшкания и меланхолия. Рядко ми се ставаше с кеф и да направя закуска, да изчистя, да простра... През тези години дори и не работих. Той ми каза, че е по-добре да седя в къщи и да гледам семейството. Грешка и е, че Започнах работа уж да съм между хората. Работата ми беше такава, че втора смяна се прибирах късно, към 00:00, 01:00. Той взимаше детето от градина, водеше го с него на работа, идваше при мен да вечерят защото както казах рядко готвих. Прибираха се и посред нощ идваше да ме вземе от работа. Разбирам грешките си. Знам, това не ме оправдава. Мен ме хващаше яд, че той ми няма доверие, че постоянно ме следи какво правя, с кой съм си писала, с кой съм се чула. Сега разбрах, че ми е нямал доверие, защото съм се отмятала понякога от думите си и затова незнаел на кое да вярва. Ядосваше се, че излизам понякога на кафе с приятелки или отивам при нашите да ги видя. Сега разбрах, че е било защото нищо не съм свършила за него, за вкъщи пък заминавам на някъде.
Да, факт е, че сме заедно сега. Днес сготвих, сложих масата, и го чаках. Но не мога да спра да се притеснявам още като излезе. Дали ще се върне? Ще се обади ли?
Не ме корете. Знам, че повечето ще кажат "Тая пък. Как не я оставил до сега? Да си сърба попарата... Заслужила си го е... "
Виждам грешките си. Съжалявам, че го приех за даденост. Аз си го обичах и тогава, но не знаех, че не го разбира. Искам да се променя. Аз съм променена. Мога го. Ще го докажа. Искам този мъж в живота си и ще си платя цената...
Но той дали ме иска???

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1ca5592fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей, отговора на твоя въпрос е много прост и лесен за изпълнение, ще ти го кажа после. Първо да разгледаме проблема, а и кажи на колко години си и ти и мъжът. Проблемът е, че ти изпадаш в истерии, кавги, караници, дрязги, конфронтации, защото не искаш да се смириш, да проявиш самообладание и търпение и да не влизаш в спорове. Ти действаш разглезено и капризно съобразявайки се само със себе си. Така създаваш много неприятна и потискаща среда за живот в която вместо любов и разбирателство има напрежение и кавги а никой не иска да живее така. Оттук и проблемите ти, ти едва после се замисляш, че може да изгубиш човека и се хвърляш в някакви отчаяни опити да го задържиш. Дотук добре, човека може да реши да опитате отново, но той очаква, че пак ще подновиш старите си привички да се караш и вдигаш скандали затова е песимистично настроен. Сега относно решението. Решението е да разбереш, че ти имаш отговорност да поддържаш уюта, разбирателството, любовта в отношенията и това е по-важно отколкото да защитаваш непременно твоята позиция с цената на кавги, обиди, караници. По принцип мъжете много мразим, някой да ни припомня някакви минали провинения които вече трябва да са простени и забравени а жените пък обичат да ги изравят от миналото с което ни огорчават при някой спор. Това ни обижда, отчуждава, разочарова и отегчава. Другите обиди които мразим е да ни се казва какви сме ние и да се правят сравнение между нас и други хора. Казвам ти ги тези неща за да знаеш какво не бива да правиш, защото ако ги казваш тези неща убиват любовта и вместо щастлив живота става тягостен и нещастен. Трябва да го проумееш този факт и да се стремиш да пазиш мира и спокойствието в семейството, защото няма кой друг да го пази ако ти действаш безотговорно към това и егоистично ти сама разрушаваш отношенията. Не влизай в спорове, замълчи си, подмини, не настоявай, че ти си правата и т. н. Като настояваш, че ти си правата стигате до спорове, караници, обиди и т. н се получава според поговорката "два остри камъка брашно не мелят" тоест ти трябва да си отстъпчива и по-мека, по-спокойна, по-любвеобилна, поддържаща мира и разбирателството. Ето по-този начин можеш да бъдеш добре и да съхраниш това което имаш, защото на никой не му се живее живот изпълнен с караници, напрежение, обиди и драми.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8466cd5a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами не, не те обича и наистина връзката ви няма бъдеще.
Когато един човек от семейството страда, страда цялото семейство. Ти имаш депресия, която е сериозно заболяване, и се нуждаеш от лечение. Един обичащ мъж би се погрижил за жената до себе си, би ходил с нея по лекари и психолози, докато не я види щастлива. Би и помагал във всичко, докато не я види усмихната, би бил добре, единствено и ако тя също е добре. И не би се примирил, докато не стане това. Депресията се лекува. Индивидът с когото живееш, не прави нищо от посоченото, не си мърда пръста да върши част от домакинската работа, въпреки, че ти вече работиш, да направи закуска или вечеря. Той си е един краен егоист, на когото не му пука за теб и твоето състояние, и е въпрос на време да го разбереш. Единственото, което го вълнува, е да има сготвено, за да напълни търбуха си, да има кой да му изчисти, за да не се мори той и евентуално за достъпен секс. Такъв не ти трябва, само ще задълбочи депресията ти. Намери си мъж, който ще те обича, и който ще го е грижа за теб и детето ти. Не слушай коментарите тук, че имаш някаква вина, нямаш никаква вина за провала на връзката ви. Това, че си повишавала тон понякога, е било знак, че си разбирала, че действията му спрямо теб не са били добри, и в душата ти е било бунт. погрижи се за себе си и за детенцето ти, ти си си най-важна, защото онзи явно се грижи добре за себе си, а за теб няма кой да се погрижи, освен ти самата. И следващият път, като си избираш мъж, си отваряй очите на четири, защото е много по-добре сама, отколкото с такъв егоист.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 67f5f7a8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вкопчила си се като удавник за сламка. И той го разбира. И те манипулира с това. Ще дойде един момент, в който ще те разиграва със заплахи, че ще си тръгне и ти няма да си себе си, а ще се мъчиш да се нагодиш според неговите желания и изисквания. Такъв живот харесва ли ти? Това не е любов. Твоето е обсебване. Дал ти е шанс. А ти как ще промениш неприятните черти, които го дразнят в теб? Как, като това е характер. Той не се променя. С годините неприятните черти в характера се изострят. Знам, че това, което пиша няма да ти хареса, защото ти си полудяла по мисълта той да е с теб и не признаваш чуждо мнение. Вие пак ще се разделите, защото ти няма да бъдеш себе си, ще угодничиш, ще правиш планини от геройства, като пренебрегваш собствените си желания и интереси. И той ще вижда това покорство, което ще го кара да се чувства господар. И ще продължава да изисква и да се сърди и да си събира багажа, ако нещо не му хареса. И ти вечно ще бъдеш на тръни. И в очакване. И в самообвинения ''Къде сбърках? ". Това не е мъж за теб. Посети психолог за една консултация и разкажи драмата си. Иначе те чака един порочен кръг, от който няма излизане. И един добронамерен съвет - намери мъж, който наистина ще те обича - без условия и без заплахи. Животът ти е ад, защото не искаш да видиш, че света е пълен и с други мъже. И може би с голямата любов, която ти предстои.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 24f346e501
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря много за съветите на номер 6 и 7.
Днес Взех решение да напусна квартирата, защото на въпроса ми "Не е ли по-добре да идем у вас, за да не плащаме поне квартира", той ми отговори "Не" Умишлено му казах и че скоро трябва да я плащам, той замълча и ми каза "И моя ток не е платен" До днес не бях споделила с родителите си подробности, но днес го направих. Майка ми отсъстваше от града и днес като се върна и ме видя се разплака. Отслабнала съм с 6 кг. за месец, ходя като пияна, не помня откога не съм яла, спала. Не говоря както преди, не се усмихвам... Тя ми отвори очите. И реших. Утре отивам при нашите. Искам малко време сама. Да си стъпя на краката, да излизам на разходки с приятелки, да помисля малко. Приятеля ми ми каза, че не съм го била обичала и, че съм била с него заради това да има кой да ме храни и издържа (напуснах работа) и детето ми да имало баща. Това много ме обиди. Бях го преглътнала, бях му простила всичко, но май не е така. Той от както сме заедно сега не ми дава да излизам с приятелки. Аз тука сама в друг квартал не познавам никого. Цял ден стоя между 4 стени. Той излиза сутрин е 8, прибира се в 10 вечерта. Аз го чакам. Ако звъне-звъне, ако ли не аз не го притеснявам. Дойде ми малко в повече. Нарочно ли го прави незнам. Дори на разходка не излизаме. Много ми е объркано и мисля, че ще полудея. За това на този етап ще си търся работа, ще се прибера при нашите и ще искам да си дадем време. Няма да се втурвам във връзки, н е искам друг мъж. Обичам си този. Така, че времето ще покаже. Пък каквото стане. Аз се съсипах

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 75161d9d07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От 5

А така слушай им глупостите на 6 и 7 и си съсипи връзката, после ще плачеш пак и ще съжаляваш и сигурно повече няма да можеш да си намериш мъж, защото кой ще иска самотна майка която не работи, лоша домакиня е и прави скандали. Те мъжете бягат само като чуят самотна майка а какво остава за останалото. Ти обаче си ги слушаш и им благодариш, такива като тях мнението им константа - разделяйте се, развеждайте се, късайте. Такива като тях са пълни с претенции към мъжете и мислят, че "света е пълен и с други мъже" и мъжете падат от небето и са се втурнали за тях и не разбират колко далече са от истината. Непостоянна си и си променяш мнението, капризна си. Преди няколко дни писа: "толкова много го обичам, Боже! Кажете ми според вас защо ми даде шанс? От съжаление ли? Питах го дали ме обича, той каза-да. А дали ще се получат нещата този път Дайте ми съвет, не мога да издържа това. Помогнете ми. Моля! " и "Ще направя всичко каквото мога за да го задържа до себе си. Готова съм да потъпча достойнството, всичко. Каквото каже ще направя. ", сега пък пишеш, че искаш време и искаш да се връщаш при родителите си? Този човек оставиш ли го, той сигурно ще си намери друга жена а и той с право те обвинява в използвачество и неблагодарност, защото не стига, че те подкрепя и се грижи за чуждо дете като за родно а и ти си неблагодарна, караш се с него, вдигаш скандали, изказваш претенции. Ма ти си ги слушай такива като 6 и 7 за тях жената винаги е права и света е пълен с мъже които чакат само да им свирнат и си вярват! За тях винаги решението на проблемите е раздялата. Не ти харесва нещо - раздяла! Скарали сте се - раздяла! Някой ти е писал по фейсбук - раздяла! Имаш неудовлетворени капризи - раздяла! Не ти обръща достатъчно внимание - раздяла! А после като дойде време да се понесат последствията и да събираш парченцата от живота си на кой ще легне всичко това - на теб. Какво ли и аз се хабя... прави каквото знаеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker