Не спират да ми се бъркат в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121355)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6481)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спират да ми се бъркат в живота
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1664 пъти
Добър ден и от мен! Аз съм на 32 и се нуждая от мнението на непознатите хора в сайта, тъй като
ми е писнало от напътствията на приятелите ми. Получавам непрекъснато едни и същи наставления, защото се случва често да ме заглеждат жени, и те се дразнят че не ги свалям.
Това са няколко човека от компанията ми, непрекъснато ми дават съвети: Ами ти имаш чар, стабилна физика и сериозен вид, ти трябва да направиш първата крачка и да не седиш така, че
иначе ще си останеш ерген, ако те били като мен щели да изпозват визията за оръжие. Не обичам да съм сваляч и не ми се занимава с флиртове. До 22 години бях много сърдечен и вечно се кикотех и цепех бисери, но тогава ме отрязваха и набеждаваха за лигав, след някоя друга година успях да се преобразя и да стана сериозен, обаче пък много сериозен съм бил.
Омръзна ми и се отказах да опитвам, минаха години и успях да се превърна днес в това, което се опитвах да бъда тогава, а именно да балансирам между сериозен и весел. Един от от приятелите ми обяснява, че трябвало задължително да свалям мацки защото съм имал оръжия в наличност, че това било мъжкарски признак.
Как всички ме мислят за големия отракан батко, как съм можел да се възползвам от тях и тн. Когато бях малък си бях хлапак и не ми обръщаха внимание, примирих се. Улегнах от няколко годинки насам и монетата се обърна, само дето
не търся обвързване и това изглеждало мнооого нередно. Какви времена само, да нямаш право на личен избор. Вече и за това ли има предразсдъци? Едно нещо ми повлия много сериозно за изграждането на този светоглед, преди само спортувах и бях на джобни от родители, разкарвах се по разни квартални дрехи навсякъде и разбира се не ме поглеждаха,
после почнах работа и започнах да се барвам с кожени якенца, дънчици и изведнъж станах атракцията на всяко обшествено място, някоя жена се вторачва в мен и ме гледа замечтано, друга усмихнато. Интересно защото преди не беше така. И тогава се замислих, че явно ме мислят за някакъв дето има пари и лъха на сигурност, тоест мислят ме за богаташ.
Не съм беден според мен, ама не съм богаташ и никога няма стана, освен ако не спечеля от лотарията. Както и да е, аз чак на 26 правих секс при проститутка и от този ден до днес съм така, по един път всеки месец отивам. Само едно не ми става ясно, защо приятелите ги дразни това? Било глупаво да си плащам за секс, след като съм можел да го правя без пари, да, ама не се замислят, че ако се облека в дрехите от неуспешните ми години, ще се превърна в мъжка Пепеляшка и никоя от тия дето ми се усмихват няма да погледне към мен, ясно ми е. При това положение разбирам, че тия дето сега ме заглеждат струват много повече от парите за час секс, но не е само това. От няколко години насам само някакви мъже ме гледат злобно и осъдително, други непознати недоумяват как не съм бил цитирам "ебал всяка вечер" Един колега в работата ми пуска всеки ден лафове, че съм бил цепеняк, трепач и некви такива, че съм имал непризнати деца и съм развалял много бракове, обаче съм се правил на примерен. Един път котката ме беше одрала по лицето и врата и тоя колега в обедната пред колегите казва: Погледнете го! Снощи колегата е палувал, някоя хубавица го е драла и хапала и глупости от тоя род. Ако някой си мисли, че съм глупак и трябва да съм щастлив, не!
Определено не ми е приятно, не ми е приятно и то не за друго, а защото всички тези хора не се шегуват и наистина ме мислят за вървежен играч. Бих искал да се махна от България и да си живея живота някъде далече. Ще ме побъркат с това " Хайде отивай да я заговориш, хайде тая се подмокри, как я остави да си тръгне и още и още. Аз определям дали ще търся запопзнанство. Примерно аз не гледам сериозно на това "гаджета", ама на никой приятел или познат не казвам: Скъсай с тая и не занимавай, ходи като мен по проститутки. Защо на мен ми се бъркат и ми налагат мнението си. Възможно ли е да ми завиждат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3ad225c72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много са ми странни и чужди убежденията ти. Ти баща нямаш ли, чичо, ПОРАСТНАЛ мъж в живота си нямаш ли да ти дадат акъл?
Живееш с мноооого, ама мнооого обърнати и изопачени предубеждения за жените.
Първо, ще те разочаровам, но едни дънчици и едно кожено яке не те правят богат в очите на жените - това както сам виждаш и човек с нормална заплата може да си го купи - който гледа парите, гледа неща като часовник, обувки, кола, жилище, пари като цяло, власт, положение, места, които посещаваш. Вероятността ти като обикновен служител да попаднеш на Златотърсачка е 0, 00000%. Златотърсачките знаят къде могат да намерят хората с пари и КОЙ има пари. Ти нямаш.
И още - да, за жените също външният вид е важен. Преди, когато си се обличал зле и може би си изглеждал неподдържан като прическа, парфюм, зъби и т. н. си се дразнил, че не са ти обръщали внимание. Ето, сега си се лъснал, а и на 32 г. си в перфектната възраст - жените те заглеждат, сега пък са златотърсачки или нещо по-лошо.
Какво искаш всъщност???

Не можеш ли просто да бъдеш себе си и да се гордееш с постигнатото?
Явно си хубав на външен вид, но нямаш никакво самочувствие и си голям комплексар по отношение на жените.
Освен това се събираш с много примитивни, НЕпорастнали мъже, които ти правят глупави намеци, но ти с жени не си общувал и реално нищо не знаеш за жените, освен това, което ти разказват глупавите ти приятели и колеги. Най-тъжното е, че ти самият виждаш реално колко е зле преценката на тези хора за хората - за теб самия - но си попил техните предрасъдъци за жените.
И не, не си мисли, че жените ламтят за коженото ти яке и дънките ти. У нас 51% от работещите хора сме жени и можем да си купим и якета, и кафе, и дънки. Жените навън просто те намират за симпатичен и се заглеждат, така както ти се заглеждаш по симпатични жени. Нима искаш да ги обереш или търсиш богатство ако жените са поддържани, имат хубави якета и обувки?
Замисли се малко как може така да съдиш жените без да си им дал нито един шанс.

Успех все пак...

Колкото до проститутките - не дължиш сметка на никого, но защо разказваш на тези хора за живота си? Гледай си живота и до тук. Не искай съвети от тези твои „приятели“, защото те самите са на ръчна, а потърси контакт с истински жени за разнообразие преди да осъдиш целия ни пол и чак тогава си прави изводи. И сред жените има лоши хора, все пак сме хора, но без да си ни опознал... теб просто те е страх от жените, нали? .

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 46ba102299
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 - в десятката!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 845b753495
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пич мисля че имаш сериозни предрасъдъци, и то много сериозни. Обикновенно този който е най харесвания в една компания всики му завиждат, което ме кара да мисля, че или приятелите ти са наистина истински или ти си с адски изкривено самосъзнание. Не може да гледаш на една свалка с жена или на връзка в парично измерение. Колегата по горе ти е написал, златотърсачките знаят къде да търсят. Не може да сравняваш 50 или 100 лева дадени за проститутка веднъж месечно с парите похарчени за жена, с която имаш връзка, дори било и само сексуална. Извинявай напълно несериозно е. Повярвай ми, свестни жени има и то много, но с тоя начин на мислене няма да стане. Жената приятелю иска внимание, иска да усеща че я желаеш и ако си попаднал на истинска такава, повярвай ми тя знае какво да прави. Доколкото разбрах визията я имаш, промени начина на мислене само. Това е според мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1da5f678fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хехе, сериозно ли не го рaзпознaхте? Жaлко, a той си търси комплименти и "мъжко" потувпaне по рaмото. Е, рaзбирa се и зaмечтaни моми с нещо кaто "ее, що тaкa бе пич, пък ние тaкa дa си мечтaем зa тaкъв кaто теб".
Инaче си личи де, че истински контaкт с женa никогa не е имaл :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 49d7d4b06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   №1, ти вземи ПорасТни и ПорасТнеш тогава пиши, а през това време и речник си потърси.
Напълно правилни убеждения имаш авторе и отлично те разбирам, гадно е да го разбереш, но наситина облеклото прави чудеса. Дори квазимодо има шанс да намаже ако е облечен като Брад Пит. И мъж, който си променя мисленето за да се хареса на жените, е просто един П. Маринкин. И да, определено не е нормално да се гледа на една свалка в парично измерение, но за жалост жените не ги интересува това и си гледат така.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 88e6934269
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля, че в твоята история се крие по-дълбок проблем, който може би самият ти не осъзнаваш или подтискаш. По някаква причина ти не желаеш да имаш нормални отношения с жена. Може би нещо се е случило, когато си бил малък или пък си имаш лош пример за отношения мъж-жена и сега несъзнателно ги избягваш.. Може би не е лоша идея да поговориш с психолог за това, просто за да не съжаляваш някой ден.
Иначе за приятелите ти: те явно усещат, че има някакъв проблем, но очеведно не могат да ти помогнат по адекватен начин. Коментарът на номер 1 е много точен в това отношение, както и за жените между другото...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 415d066ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Завиждат ти, да. И да напуснеш България пак ще е така. Обаче, честно казано годинките си текат и по-млад няма да ставаш. Със сегашните мадами, ясно е защо бягаш от връзки (и женска го казва). Правилно си го усетил това с парцалките и парите. Трябва да знаеш, че проститутката деца няма да ти роди. Може би още не се е появила точната. Живей си живота, приятелите ти да си приказват, каквато искат, но си следи и времето. Иначе, всички имаме нахални приятели, които си пъхат носа повече, отколкото им е работа. Пускай всичко покрай ушите си. Душичка, оправи ми деня.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 53b21c34fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да разбирам те много добре, когато си бил по-млад и си бил самия ти, весел тогава жените са те отрязвали и нещо в теб се е пречупило и ти повече не можеш да гледаш на тях по същия начин, останала е горчивина. Когато пък си започнал да се обличаш по-добре, да се държиш по-сдържано ти си се превърнал в "принца", но ти добре помниш как са те пренебрегвали и отритвали заради предразсъдъци в миналото и то дотолкова, че си спрял да опитваш и си се разочаровал и примирил от фалша и глупостта на жените които са те пренебрегвали. Сега те те искат, но ти не ги искаш... ирония. Нерезите които не разбират твоите душевни рани и горчивина от отхвърлянето преди и които живеят като животни за нагона си не могат да те разберат и постоянно те приканват да се държиш като тях, а други които не те познават те преценяват пак само по външния вид и очакват и си представят поведение което ти нямаш. Причината е в жените, когато са те отхвърляли заради глупавите си и измислени критерии за мъж, който трябва да е такъв и такъв те са те наранили душевно, това са рани които не заздравяват, сега ти си станал близък до техните глупави представи, но ти си оставаш същия човек когото са наранявали и на когото вече не му пука и не иска да се занимава с тях. Жените са виновни, защото имат глупави и криворазбрани очаквания към един мъж и презират мъж който не покрива измислените им очаквания без да разбират, че човек цял живот се променя и никой не се ражда, научен, развил се и т. н. а това е дълъг процес и за да я обича някой мъж тя трябва да се хване с него когато няма пари, няма нищо и двамата да изградят всичко от нулата. Обаче те очакват всичко наготово и търсят само такива мъже които са го постигнали, обаче тези мъже помнят как са се отнасяли с тях когато са имали малко и дори да се обвържат с жена горчивината остава и тя никога няма да е тяхната любима а просто едно допълнение в техния живот. Сега ти ходиш по проститутки което е лошо и нездравословно в много аспекти, съветвам те да престанеш. напъни се да преодолееш нежеланието си и си хвани едно момиче с което да излизаш, да ти няма да чувстваш нещата искрено и дълбоко както когато си бил по-млад и отворен за любовта, но когато са те отхвърляли, но поне ще е някакъв приемлив вариант.

М 30

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ea7ac47590
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Май Н4 се комплексира от някакъв текст тука, а?
То и на живо не умеете да разпознаете кой какви контакти е имал. :) Момчето е писало за посещение при проститутки всеки месец, ти за статуи ли ги имаш? Какво е контакт със жена за теб, телесен или словесен?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 06cf0e6294
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек, ти май си луд нещо. Една камара глупости на приказва за нула време. Не те разбирам ама въобще.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 916c1a039e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Знаеш ли, контактите ми са всеки месец по един път, от 6 години. Ти си ги смятай, номер 4. Но аз имах съвсем друг въпрос към аудиторията. Пожелавам си повече хора да ме мислят за необщувал с жени, тъкмо да спрат да ме юркат. От автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker