Да, продължа или да търся ново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да, продължа или да търся ново
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1519 пъти
Здравейте, момче съм на 20 години имам красив вид, както външен така и вътрешен. Разбира се на първо място обноските и държанието са най-важни да са добри на човек. Не съм някой злобар, добър човек съм гледам с всекиго добре да се държа. Та проблемът по който пиша е, че запознах се преди има няма пет месеца с едно момиче. Стигна се до там, че се харесахме, но тя си праща любовни сърца с бившият и, и то няколко пъти. Когато я попитах, тя ми каза не си пращаме повече, но така се стигна до втори път, отново получих същия отговор, аз харесвам теб повече няма. И до трети път се стигна и вече, не знам какво да правя иска да и предлагам обаче след тия три пъти аз нямам доверие, ще се радвам да ме посъветвате. Какво да правя да и се доверя за пореден път или да оставя както се казва да се срещна с правилното момиче. Ново момиче, ново щастие, всичко ново, без гадни моменти и въпроса защо.. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b3b54e238a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължи да подобрява граматиката си, че е срамно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf4ea89561
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Можеш ли да споделиш малко за това дали си имал преди това по-сериозни взаимоотношения с момиче и момичето, с което се занимаваш сега на колко години е? Според мен, ако си имал сериозна връзка преди това, която е приключила зле за теб, по-добре изчакай да ти мине и след това си търси момиче, за да не останеш разочарован. Зависи и каква им е била връзката на тези двамата, как е приключила? За мен по-важни са действията от думите и не бих имала доверие, ако бях на твое място.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 59376b08f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пич, приключвай с тая, няма смисъл! Щом си флиртува с бившия, значи не държи на теб. Лъже те няколко пъти, почва да свиква, че си мекушав и те държи като резерва, щото си добряк. Ще си намериш добро момиче, което да е честно с теб и да те уважава. Тази определено не те уважава и те разиграва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 32a8c13a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най- добре е това, което си написал тук, да го споделиш с приятелката си, т. е. да й обясниш как се чувстваш и какво те притеснява, без да я обиждаш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cafeb1b744
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Жените са долни същества! В един момент ти казват че те обичат а само чакат да си обърнеш гърба и да си сложат нещо между краката или в устата. Разкарвай я по бързо докато не си се влюбил че тогава става лошо приятелю.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 488548fc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Я да я режеш веднага! Човек, не се захващай с момиче, което не е честно с теб още преди да сте станали гаджета, сам се обричаш на провал. Какви са тези тъпотии, контактувате от 5 месеца, пък тя продължава да си пише с бившия?! Личи си, че сте малки, но нещата са много прости, независимо на каква възраст сте- ако те харесва достатъчно, ще забрави и бившия и всички други и няма да прави неща, които знае, че те обиждат и нараняват. Просто явно си е оставила някакви вратички и сега не знае по кой път да поеме... пък може и да има и други момчета, за които ти да нямаш представа. Казал си веднъж, два пъти, е..докога? Някой може да ти каже: "това е дребна работа, не си го слагай на сърцето", но аз смятам, че точно тези дреболии ти подсказват още от самото начало какъв човек стои насреща ти и колко можеш да му вярваш. Не си хаби нервите и недей да се забъркваш с момиче, което не иска да бъде с теб толкова, колкото ти искаш да си с нея. Ако се държиш добре, както казваш, правилното момиче ще се появи и ще разбереш какво означава да си наистина желан и харесван.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf4ea89561
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, сподели малко по-подробно как стоят нещата, за да можем да ти помогнем.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8cfc51aa24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Автора съм, значи да добавя това момиче нещо са писали с бившият. Той самият ми прати чат как тя му е писала, защо ми е казал, че му праща сърца. После обиждайки го му казва, кажи му всичко и забрави, че си ме имал. И аз тотално я отрязах, не е ли правилно, как може да има толкова нагли хора незнам.... Не съм ли прав да искам да си намеря друго добро момиче

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d38c2c4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прав си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf4ea89561
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прав си, че искаш да си намериш друго момиче, но много зависи какво са си писали, колко силна ви е връзката, дали влияят твои предишни връзки по някакъв начин, освен и нейни, както видяхме, дали нещо сте се сдърпали.. затова казах, ако можеш малко предистория да дадеш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8994e0f9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз много мразя някакви такива истории обеснения във чата, но ясно е е че бившият й не е свестен и тя също и се е опитвала да се скрие. Но все пак говори с нея, не се доверявай на бившият й напълно, чуй и нейната гледна точка преди да вземеш решение, хубаво е да и разкриеш каквото знаеш поне да е ясна истината за всички. Та дори да не останеш със нея кажи и поне, така е най честно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker