Възможно ли е да съм влюбена в жена и в мъж едновременно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да съм влюбена в жена и в мъж едновременно?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1484 пъти
Аз съм момиче на 23 години. Всъщност има една жена в животът ми, която е на към 50 и.. тя е като моя майка. По стечение на обстоятелствата аз живея при нея и наистива я чувствам до някъде като майка, но не само. Като изключим това аз я намирам за привлекателна. От две години имам силни чувства. Желания. Обожавам я. Харесвам всичко в нея. Знам, че не е редно и знам, че няма нищо да се случи въпреки, че силно искам. Нямам идея дали ще ми хареса или не. Не е някаква прищявка. Аз наистина съм влюбена. Интересното е, че от скоро изпитвам симпатия към управителя на мястото където работя. Всъщност тези симпатии се породиха от това, че видях, че е свестен човек. Добър, внимателен, забавен, тактичен и куп други добри качества. Усещам, че изпитвам нещо. Мисля за него често. Искам да го видя. Приятен ми е. Разбира се изпитвам уважение и съм дисциплинирана като знам, че ми е шеф, но вътрешно изпитвам желание да го докосна. Все още не съм напълно дигурна в чувствата си към него. Въпросът е дали е възможно да съм влюбена в тези двама човека? Да се радвам ли ако съм се влюбила отново в момче или да се смущавам, че ми е шеф. Не знам.... Изключително морален човек съм и не знам как да постъпя. Да покажа ли чувствата си и как? Усещам, че и той има сичпании към мен. За друго не мога да съм сигурна.??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b147d48d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не и в двaтa случaя. Просто имaш нуждa от любов. Вероятно ти е липсвaло родителско тяло, родителскa любов, семейният уют, респектa дори към родителят, но... тaм е ключето.
С женaтa чувствaтa ти преминaвaт от "кaто мaйкa" към любов която не си дaже сигурнa кaквa е точно.
С шефa от респект към... пaк товa желaние дa е любов.
В кaквaто и средa дa си постaвенa, ти ще търсиш, a и "нaмирaш" любов. Товa е твоя нуждa, но не е реaлностa.
Мисля, че имaш нуждa от психолог зa дa си помогнеш дa рaзпознaвaш чувствaтa и ги рaзгрaничaвaш.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e283958922
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж. Първо щях да ти кажа, че може би не си влюбена, а я харесваш и тя ти е нещо като идол. След това стигнах до "Желания. " и сметнах, че не си би, но може би наистина си влюбена в конкретната жена. Обаче щом стигнах до управителя... И нататък не четох, но! Ти май не си влюбена, а започваш да си мислиш, че си влюбена във всички възрастни от които зависиш пряко. Което вероятно говори за проблеми в детството и някаква нестабилност. Щом задаваш въпрос тук, ти самата не си сигурна.
Моят съвет е да потърсиш психолог, който да ти помогне да се изясниш със себе си.
Късмет и успех в живота!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2abd7331c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен изпитваш тези чувства към майка си защото тя винаги те е обичала и се е отнасяла с теб добре, а ти самата показа, че харесваш такива тип хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f121b12616
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като те слушам причините за тея "чувства" са за жената, че ти е като майка, а за мъжа, че е добър и свестен. Звучиш сякаш нещо куца в семейството ти или не са тк обръщали внимание като дете, затлва сега прехвърляш върху всеки, който е по - грижовен с теб някакви чувства. Не е нормално това, любовта не е заместутел на майката и бащата. Помисли върху тоеа.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 50e758ac41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   много е вероятно да си нямала достатъчно близки отношения с майка си, или родителите изобщо, духовна връзка, да търсиш своя идеал и да запълваш вакуума от примера, които не си намерила в годините на подрастване. или просто си далеч от тях?
според мен главното е да разбираш причините за това развитие на нещата, и може би да поговориш с майка си, да видиш дали тя не е изпитала някои липси, за които не си подозирала. ние често продължаваме развитие на уравнения, започнали поколение или поколения преди нас.
може би жената, в която си влюбена носи чарът и качествата, които имаш нужда да намираш в мъжете, но не срещаш.
може би твоя шеф ти дава усещането за сигурност и стабилност, освен да го харесваш като мъж, поради това, че е мъж.
може би това, което не ти достига е усещане за сигурност, закрила и обич и тези неща си проектирала в хората около себе си, които имат от тези качества.
ако е така и ако желаеш да поработиш върху това да станеш един по-уверен в себе си човек, за да намериш опора и сигурност в себе си, тогава по-честно ще подходиш към въпроса , за да разбереш дали наистина си бисексуална, дали наистина си влюбена в човек от своя пол, и в шефа си поради това, с което той ти въздейства. постави любовта пред любимия.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 15d631df8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако се поддадеш на тези си "фантазии" май скоро няма да има нито при кой да живееш, нито при кой да работиш...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 86b0328893
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6. Не съм казала, че ще се поддам. Опитвам се да намеря истината за себе си. Благодаря на всички, който писаха по-горе. Прави сте. Винаги ми е липсвала майчина и бащина обич. Освен това и не сполучих с човек до себе си. Всъщност харесвам така наречения си шеф и щях да го харесвам и да не ми беше шеф. Харесва ми като мъж и като човек. Има и някакво привличане. Иска ми се да разбера на 100 процента дали той също има чувства или не. Никога не бих се бутала сама към него. Иначе за психолога, да ходих и да имам проблеми от миналото. Силно се надявам това с жената да ми мине. Иначе тя знае и въпреки всичко се държи добре с мен и ме обича като нейно дете. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 542d2eb223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съчувствам ти - сигурно си имала най-отвратителните родители на този свят! Поне за майката е потвърдено. Който си търси "майки" вместо съпруг/а, той е нямал такава дори да е била жива по време на детството му. Същото важи и за търсещите си "баща". И сега хем се очаква да сте сексуално активни, хем детето във вас търси мама/татко. Сложна ситуация, в която не изпадаш, ако родителите ти са ти дали нужното в детските години и ти го дават дори сега. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker