Той се раздели с мен, заради глупост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се раздели с мен, заради глупост
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2279 пъти
Ако може историята ми да бъде публикувана.
Здравейте, момиче на 17 години съм и имам сериозна връзка с момче на 19 от година и половина. С него много се караме, но винаги след това се оправяме. Има едно момче, което има сексуални намерения към мен и моя приятел разбра за това и поиска това да е края между нас. Аз никога не съм имала никакви чувства към това момче, даже и допирни точки нямаме. След този "край" бяха сапунки и сеири, но се срещнахме и се разбрахме всичко във връзката да се промени, включително и ние двамата.

Така.. вчера въпросното момче ми писа във фейсбук, относно наша обща близка приятелка и нейните проблеми и целия чат беше за това как да и помогнем. Аз не казах на моя приятел, че това момче ми е писало, защото не го сметнах за важно при условие, че не става дума нито за мен, нито за приятеля ми. Но приятеля ми е научил от някъде, че това момче ми е писало и се скарахме много. Пратих му хронологията, но той ме отряза с думите, че съм трила, че му изневерявам и го лъжа зад гърба за тази година и половина, а нито аз нито той някога сме си изневерявали, защото се обичаме. Таа приятеля ми скъса с мен, не ми вдига телефона, изтрил си е фейсбука и ми казва, че това е окончателен край. Вдигна ми само един път и аз го питах дали това иска и той ми каза: "Аз друго исках", при което ми затвори.

Въпроса ми е какво бихте направили на мое място, как бихте реагирали, заслужава ли си изобщо нервите и сълзите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2021bbb8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Леле разбирам какво ти е... Трябва да говориш с него и да се оправите, това е пълна глупост. Не е искал да се разделяте, но явно си е втълпил, че го лъжеш. Ревнив е... Лол намери някакъв начин да говориш с него, не може година и половина връзка да се захвърли заради тази глупост. Все имате общи приятели, говори с тях да му предадат дадено нещо, смисъл говори с тях. Лол

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f8ddfd6be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тийн историйки някакви. Твоят приятел само е чакал за повод да се разделите явно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 211c137921
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И за какво ти е да имаш връзка с човек, който ти няма доверие и с който се карате непрекъснато? Извинявай, ама така, както го описваш това вашето е всичко друго, но не и нормална връзка. Когато обичаш някого не се държиш така, не го обвиняваш с повод и без повод, че те лъже и въобще ми се струва, че бившия ти от много време просто си е търсил повод да скъса с теб и чата с това момче е бил идеалното извинение.
Така, че не го преживявай толкова! Отървала си се от едно доста нездравословна връзка, която можеше да завърши и с много по-големи драми.
За това сега си дай време и се погрижи за себе си, поглези се, излизай с приятели, забавлявай се и ще видиш, че всичко ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 057404cd11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не си заслужава. Това е патологична ревност, която само си сменя повода. Ако не е това момче, ще е нещо друго. Казвам ти го от опит, защото съм имал същия проблем в миналото - неадекватно ревнива приятелка (даже две, всъщност). Ти не си нечия собственост и той трябва да уважава личността ти и твоето лично пространство. Ако не го прави - има много други момчета :)

Причината за неговата ревност явно е някъде по-дълбоко, това е проява на несигурност, но какво я е породило не мога да кажа. Възможно е и той самият да не знае. Резултатите обаче са налице. И ако доверието не е взаимно, нервите не си заслужават. По живо - по здраво. Знам, че ще те боли, но всяка връзка се основава на ДВЕ страни, а не на 1-странните прищевки само на едната страна (това би било не само неадекватно, а дори вредно за теб самата). Така че - обясни му кротко и спокойно, че не си го лъгала, че това е хронологията от чата и точка. Ако го приеме - ОК. Ако не - да си върви. Ти може и да поседиш някакво време сама, но след това ще си намериш друг, с който да си щастлива. Нервите не си струват. Ще си спестиш много потрошени нерви и време - това е най-добрият съвет, който мога да ти дам в случая.

P. S. - Ти също си допуснала една грешка и гледай да не я повтаряш в бъдеще. Трябвало е да му кажеш за този чат още в началото, за да го разбере от теб, а не да го научава от другаде впоследствие. Коректните отношения изискват ти също да си точна.

Philip

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9e10731a81
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   След като веднъж сте се разправяли за въпросното момче, то редно беше, ако наистина си искала да запазиш приятеля си, да прекратиш взаимоотношенията с момчето. Приятелят ти е скъсал заради теб, не заради друго, а заради факта, че въпреки изричното му нежелание да имаш контакт към момчето със сексуални мераци към теб, ти си продължила да общуваш. Нека това ти е за урок за бъдещите ти връзки, мераклии за секс много ще имаш, но гаджетата ти няма да съвпадат с броя на партньорите ти. С този твой приятел е минало, насочи усилията си към следващите евентуални, млада си и то много, взаимоотношенията мъж-жена изискват много компромиси и от двете страни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 060c26a0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не, не си заслужава. ти самата пишеш, че често сте се карали, което означава, че трудно комуникирате и имате сериозни различия.
а щом няма и доверие между вас и е в състояние да скъса с теб само защото той мисли, че му изневеряваш, без дори да те изслуша, няма смисъл да се тормозиш.
Ж45

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: da6e5a67e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Човек който ти няма доверие не си заслужава. И да не си направила нищо лошо той очевадно вярва само на себе си...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ef4995065b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-параноични в една връзка са тези, които изневеряват. или той кръшка, няма ти доверие. Или е бил лъган преди и вече се съмнява във всеки. Давам идеи. Интересното е, ако те обича, защото така спокойно те оставя да си намериш друго гадже.
Мъжете да дадат по-добри съвети.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a79b5bf59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Твоичкият е патологичен ревнивец. И моят така ми казва "аз друго търсех". Все не му е достатъчно, все съм правила глупости и съм му изневерявала, занимавала съм се с други мъже и го лъжа. А то не е така, той си въобразява и постоянно ме кара да се чувствам виновна за нереални неща. За него всичко е изневяра, всичко води до раздяла.. По-добре бягай докато е време.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 90cb55c951
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересно, казваш, че с това момче, заради което стана данданията, нямате допирни точки. Но живеете на една планета, ползвате фейсбук, включително за да общувате един с друг, имате обща близка приятелка, заради която започвате чрез интернет да говорите, да си споделяте, да чертаете общ план за помощ.
Това не е липса на допирни точки, това е много от тях.
Второ, с това момче, заради което стана данданията и щяхте да се разделите с твоя приятел, влизаш след сдобряването ви във взаимоотношения, които може и да са най-невинните, най-алтруистичните, но са отношения. Ти обаче, при положение че си се опарила вече от укриване на информация от приятеля ти, нищо не му казваш, защото си сметнала, че не е важно.
Напротив, това е най-важното във взаимоотношенията с твоя другар - да бъдеш искрена и да не криеш от него. А ти точно обратното правиш. И нямаше ли да се издигнеш в неговите очи и той да те обикне повече /защото това е най-нормалното, постижимото и позитивно за теб/, ако ти споделяш какво правиш за своята приятелка безкористно? Така той ще разбере какъв човек си.
Имаш проблеми с доверието. Мисли и за в бъдеще върху това.
А на въпросът ти никой тук не може да ти отговори - дали си заслужава нервите и сълзите. Един би дал всичко, друг малко, при всеки е различно, но ние не сме ти. Преценката е твоя, а и нали ни разбираш, как да оценим нещо дали си заслужава, след като не го познаваме - та ти не си го описала изобщо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2aea057bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом от сега има циркове представям си нататък. Такава връзка няма бъдеще, само безкрайна агония, болка, терзания. Мнението ми е че хората не се променят, а просто с времето все повече се опознават, така че очаквай ревността му да се задълбочи.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b310fee61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не си заслужава. Той се е чудил как да те разкара, ама така че ти да излезеш виновна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0a2242140c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Иска ми се да чуя и неговата версия и доводи година и половина връзка не се прекратява просто така монетата има 2 страни зайче не ми се вярва да си светица не се обиждай но явно пича има основание

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker