Не знам как да реагирам, когато го видя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да реагирам, когато го видя.
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1949 пъти
Ходя в един клуб по танци. Там определени хора са "по-известни", заради уменията си. Въпросният човек, за който ще пиша, може да се каже, че ако не е един от тях, то поне е в тяхната компания. Миналата година ми го показаха на едно събиране, но не ми направи кой знае какво впечатление, колкото останалите създават за него. Симпатичен, но честно казано, физически не мой тип. Изглеждаше доста високомерен и студен. Дори не се и усмихваше. После го забравих.
След няколко месеца нещо беше публикувал в групата ни и реших да го добавя, просто да му разгледам снимките - нищо повече (дори нямах намерение и да му пиша). Е, той писа... Няколкото пъти, когато сме писали, не ми промени мнението, което си бях изградила за него - студен, трудновпечатляващ се, високомерен. Винаги той ми пишеше пръв, ако изобщо има значение. В клуба и на събиранията дори не се поздравявахме.
Една вечер, когато за пореден път писа, реших да бъда директна с него и да му кажа какво точно мисля за него. Обаче тогава нещо се преобърна и започнахме по друг начин да пишем. Той със сигурност не стана по-мил, но поне не се надуваше толкова.
След няколко дъъълги нощи в писане, решихме да си разменим телефоните. (Тогава за месец той не беше в града. ) В продължение на месец говорихме всеки ден с часове. На мен ми беше супер странно, защото той започна да се привързва към мен (или поне добре го играеше). Казах му да "забавим топката".. все пак не сме излизали дори на среща...
Мина месец и в началото на годината излязохме на среща. Както грам нямах чувства към него (освен че бях свикнала с разговорите), така още на първата среща в мен се преобърна нещо и започнах да хлътвам. Беше приказно... но само на първата среща... след това всичко стана ад за мен... Когато ходих у тях, още от първата нощ започна да се държи студено с мен - не искаше да се целуваме, не искаше да се прегръщаме, почти не си говорихме. Чувствах се странно. Никой досега не ме е отблъсквал като жена (не съм имала много мъже в живота си, но такова отношение никога не съм получавала.. а съм доста желана жена, не ме разбирайте погрешно, че се хваля). След няколко приспивания, той реши да ми каже, че иска да бъде сам на този етап. Аз бях в шок. Не можех да повярвам, че съм допуснала само да ме използват. Седмица след това ме потърси.. простих и отново същото нещо... Същите нощи се повтаряха, аз "преглъщах" отношението, с мисълта, че той ще се влюби в мен, когато свикне с мен. Разделихме се пак. Два-три дни след втората раздяла, след като отново бях в шок, ми стана зле и припаднах на улицата и се наложи да ме закарат в спешното. Той разбра за случая, но дори не попита как съм... След един месец раздяла, той ме потърси и започва да ми се жалва колко е сам и т. н. Обеща, че ще се промени.. Е, простих за пореден път, НО нищо разбира се не се промени. Даже започна да ми говори как харесвал по-възрастни от него жени, колко по-привлекателни са били... На мен никога дори лъжлив комплимент не ми е правил. Лятото се наложи той да отиде до родния си град и тогава му казах, че не искам да съм повече с него, защото не съм щастлива. Той го прие нормално, каза ми, че заслужавам много по-добро отношение, че не е вярвал и той, че така студено може да се държи с едно момиче, че заслужавам някой да ме издига на пиедестал... Миналият месец от нищото ми се обади, каза че е в града и иска да поговорим и дойде до у нас... Познайте... хванах се отново на въдицата и то точно за една нощ. Споделих му, че в момента съм в труден момент в живота си и че имам нужда някой да е само морално до мен. Той започна да ме обижда, че съм слаб човек, че трябва сама да се оправям в живота (за което може би е прав, но не е ли това смисъла на всичко - да имаш човек до себе си и да се подкрепяте в трудни моменти? ). На другия ден, каза че се прибира отново в родния си град и вече не се сдържах и му казах, че за него съм мъртва и изобщо да не ме търси.
Да добавя за него, че той няма постоянна работа. Никога не съм му искала парите или нещо такова, даже винаги аз съм купувала храна. Искал ми е заеми, давала съм му. Но когато му споделих, че имам и труден финансов период, понеже съм студентка и тогава още нямах работа, може и това да е било също определящ фактор изобщо да не ме потърси до днес.
Този последен месец до ден днешен не спирам да мисля за него. Напълно осъзнавам, че той само ме е използвал, колкото и трудно ми е да повярвам, но не знам защо не мога да го забравя. Не знам какво да правя. Не сме се виждали от месец и сега предстои да се засичаме в клуба за танци. Дори не знам как да реагирам, когато го видя. Затова пиша за съвет. Какво да направя? Много ме боли... Хем ми се иска нещо да му пратя като СМС, защото определено няма да му се обадя.. хем се чудя как да го забравя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: f09d6c0c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей ето къде виждам грешките ти. Първо ти си осъзнала какъв човек е, но си решила да пренебрегнеш преценката си и да се забъркаш с него. Второ щом като си "доста желана жена, не ме разбирайте погрешно, че се хваля" защо не се събра с момче което те желае и проявява интерес към теб а с човек който е "студен". Надявам се не си от онзи тип жени които презират мъжете които открито показват, че ги харесват а харесват онези които проявяват безразличие към тях, защото за такива жени такъв край е очакван. Този човек не ти е мъж, той само те използва а не се интересува от теб, когато му се прави секс ти се обажда, ти идваш и после за него ти не съществуваш до следващия път. Питаш за съвет. Съвета ми е да престанеш да бъдеш негова к***а, да изтриеш номера му и всякакви контакти с него и да напуснеш клуба по танци за да не го виждаш повече и ако толкова ти се танцува да се запишеш в друг. А защо си се привързала питаш след като знаеш, че само те използва? Защото човек се привързва с този с който прави секс, това е с цел да се създаде връзка между двама души които да се превърнат в семейство. Когато се прави секс в случайни връзки се получава такъв ефект на привличане към неподходящи хора в стил любов-омраза.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e6b1ee70e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Никой досега не ме е отблъсквал като жена (не съм имала много мъже в живота си, но такова отношение никога не съм получавала.. а съм доста желана жена, не ме разбирайте погрешно, че се хваля). "

Това става, когато се оплетеш в опитите да украсиш истината. :(
1. Не си имала много мъже - значи не е странно, че никой не те е отблъсквал като жена. При малка група шансът също е по-малък.
2. Такова отношение никога не си получавала - пак има логика с оглед на предишното.
3. Доста желана жена си - тъй като не вярвам да става дума за желание от вида "Ти я вземи! Не, ти я вземи! ", значи говорим за стандартното желание. Т. е. или си твърде претенциозна към мъжете, или имаш нечовешко самообладание и не си се поддала при цялото това желание от околните, или просто преувеличаваш. Ако все пак си откликнала на повечко желаещи, има начини да се е стигнало до такова отношение. Ако пък не си, тогава цялото изречение е безсмислено и няма сензация в това, че досега не си получавала такова отношение: все едно аз да заявя, че в Англия времето не е толкова лошо, колкото казват (въз основа на един ден) или да разкритикувам останалите, че това за честите земетресения в Япония е мит (въз основа на 1 или максимум 2 дни, прекарани там). Не може хем да си най-желаната, хем най-целомъдрената и самотната, хем да се изказваш в стил "това е голям проблем", защото няма как да го знаеш, ако си с толкова ограничен опит с мъжете, а ако не е ограничен, тогава началото на изречението в скобата е излишно. Спокойно, тук не убиваме аутсайдерките, нито пък твърде опитните (стига да не влязат грубо с лафове в стил "Която няма богат опит с мъжете като мен, не струва! )

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c23569f0d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пълен игнор!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5a91ac28d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тегли му майните! Аз също като теб имах такъв случай. Моето продължи дълго обаче. Докато един ден си казах, че аз заслужавам да бъда щастлива и обичана. Ако не от този, то ще е от друг! Но все пак го обичах... колкото и да си повтарях, че съм пълна глупачка, ако си помисля за него или реша да се върна... Казвах си - "Ти си глупачка... той те използва - забрави го! Има милиони мъже по света, които са способни да ме обичат истински и да са ми верни! ", но нощите не позволяваха да си го казвам... Пусках си тъжни песни, които ми напомнят за него и плачех с часове... Сама си бършех сълзите и това ме правеше силна! Осъзнах колко глупава наистина бях. Сега дори като се сетя колко съм била тъпа ми идва да се самоубия, че някога съм си позволила да плача заради мъж! Той отиде в друга държава за около година и се върна за постоянно. Засичахме се няколко пъти, но дори и дума не съм му казала. Още се виждаме и се опитва да ме заговори, но аз си обещах в името на щастието си, че ще съм студена и груба с него! Гледам го сякаш е убил невинен човек! НО НЕ ГО МРАЗЯ! Една част от мен още го обича и се сеща за спомените, които ми остави. Не бих могла да го мразя, но бих могла да се държа както той с мен! Писа ми няколко пъти, че все още "имал чувства" към мен и аз не му отговорих... На другия ден ме попита защо не съм писала нищо и аз му казах, че съм имала по-важна работа! Виж, щом един мъж знае, че си готова на всичко за него понякога си играе с чувствата ти като знае, че не можеш да го оставиш. Бъди независима! Покажи му, че можеш да живееш и без него. Че той просто е един идиот, който е изпуснал страхотна жена! Покажи му, че си силна! Не го допускай отново до себе си, ОСВЕН ако НАИСТИНА не се е променил. И не за 2 дена. Ако има търпение и обич към теб, ще те чака... В моят случай може би нещата не са чак подобни като твоите, но все пак... Сега колелото се обърна и той страда за мен, а на мен ми е все тая! Извини ми се хиляда пъти и ме молеше за прошка, но повече шансове не давам! Дала съм му достатъчно и той ги пропиля! Живи и здрави!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5a91ac28d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Щом е решил да напусне живота ти... имай гордостта да не се появяваш в неговия!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e6c5ff8089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 4 точно като знае на какво си готова, няма шанс да те остави на мира преди да си негова, как все грешни изводи извират от вас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 572683dda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1 и 2, не знам защо се хванахте точно за това изречение, като не там е проблемът. Написах го, защото знам какво внимание получавам от мъжкия пол по принцип на база поведение, мислене, външност и т. н. Но това, че получавам повече внимание защо трябва да ме прави к***а? Това, че съм допуснала доброто отношение, не означава, че съм преспала едва ли не с всички. Както и да е...

Останалите 3, 4 и 5, ми потвърдиха решението!

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker