Изправена на кръстопът! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изправена на кръстопът!
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1679 пъти
Аз съм на 26, а той на 44. Досега съм се влюбвала 3 пъти болезнено и истинско, но несподелено. Преди година срещнах този мъж, истински мъж, даващ най-голямото внимание, подкрепа, любов и нежност, които се срещат само по филмите. Винаги ми казва най-милите и нежни романтични думи, винаги на 1во място съм аз, всички мои желания или просто хрумвания е готов да осъществим. Всичко е перфектно, иска да си имаме деца, общ дом и просто да бъда до него.
Проблемът е, че аз съм млада и ми се живее, а той иска да съм постоянно с него и нямам лично време, сърди ми се, че не отделям достатъчно време, а аз работя, имам нужда да се видя с приятели, да отида на танци.
Дали ще направя грешка, ако не съм с него, защото интуицията ми и вътрешни я ми глас си противоречат. Това ми се случва за 1ви път - да не знам как да постъпя.
Да се обвържа ли сериозно с него и да чувствам винаги, че съм обичана, направо боготворена и най-ценното за някого, или да продължа да се лутам сама, търсеща ВЗАИМНАТА споделена любов. Съществува ли тя, или е само дар от Бога и то за някои отредени хора. Досега само аз съм обичала и знам какво е да трепери сърцето ти за някой. Сега съм от другата страна, мен обичат, а аз не така, както разбирам любовта.
Как да разбера дали е той човекът за мен и най-големият ми късмет или пък не е и ме чака нещо-по-добро.
Измъчвам се в мисли.
Помогнете ми как да разбера, страх ме е, че като го оставя времето ще мине без да намеря човек, който да ме обича като него и аз да обичам. Обича ме толкова много, прекалено много, казва ми го и ми го доказва, никога не ме е карал да се съмнявам и за секунда, дори когато съм го изпитвала и съм се държала ужасно, страда като малко дете, дори е плакал пред мен 2 пъти. Дали ще има друг който да ме обича така, мисля, че не, но единствено ме притеснява това, че не ми дава лично пространство.
Вие как бихте постъпили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2403dd2cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как не те е срам, бе? Ще изоставиш добър и мил мъж, който те ОБИЧА ИСТИНСКИ, само за да можеш да ходиш на гнусните чалготеки и да въртиш кючеци с "приятелките си"? ! Ти ебаваш ли се? Я, се стегни, пикло, имаш мъж, който дава всичко за теб, забрави за миг проклетата си женска природа и го обичай и ти.
Иначе такива като теб само за секс стават, после защо ви използвали, пхахахахахахаха.
Използват ви, защото сте долни кифли готови да зарежат мъж, който ги обича, за да въртят кючеци по чалготеките и да ходят на кафета с "приятелки".
Жалка работа. : ))

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3125ae5563
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Спокойно, ще срещнеш още много хора!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cc11cfc995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти луда ли си. Не са много жените които могат да намерят мъж като твоя. Знаеш ли колко разведени хора има? И само защото са се оженили само заради парите или секса. Друг мъж като твоя няма. Аз досега си мислех, че такъв като твоя няма. Аз ако имах мъж като него дори и заради милионер не бих го оставила. Ти сега бъди с него пък ако си намериш някой който ти хареса повече тогава го остави твоя.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4a3229cae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ооо не! В никакъв случай! Това, че някой ТЕ обича не е причина да се обвържеш, такова начало води до един доста обичаен сценарий... недоволството от ограничаването на личната свобода ще нараства, той все повече ще те приема за даденост, ти все повече ще се чувстваш сякаш си направила компромис заради него и ще му го изкарваш през носа, сексът няма да те удовлетворява... защото хубавият секс се прави когато твоето сърце трепти, у а не когато някой теб те обича... ще се влюбиш в друг, ще изневериш... междувременно може и да има деца в картинката и ще почнат драмите... спести си това... пътят зависи от първата крачка, от първата стъпка... когато тя е направен с компромис.... само защото.... едва ли ще намеря друг... нещата няма да са добре. Знам го от личен опит за съжаление.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8a7545269a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любовта не се намира, тя се изгражда. Модела който много жени използват да търсят подходящия т. е. да спят с много мъже докато намерят този който им пасне е грешен и порочен и ги превръща в курви. Когато си с някой трябва да си му изцяло вярна и трябва да даваш в тази връзка както мъжа до теб ти дава. Съжалявам, но ти много от жените не сте възпитани как трябва да се държи една жена и какви ценности и вярност трябва да има и лесно се превръщате в курви. Курварството не води до нищо хубаво, то опорочава човека и води до това, че започва да го преследват нещастия, защото човек сее това което жъне. Като постъпва лошо, после ще страда.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c607ff44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм изправена пред същата дилема. С него сме заедно от две години и нещо, но постоянно ме ограничава. С 13г е по-голям от мен. Не знам дали любовта е достатъчна за една връзка. Той не ми позволява нищо. Не излизам, не работя нищо не правя. Не ми забранява директно, но знам, че ако направя нещо ще се скараме и разделим. Помисли кое е по-важно за теб-личната свобода или любовта? В началото не знаех, че така ще се развият нещата, а сега съм погубила себе си и не мога да се откъсна от него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker