Искам някой до себе си, а като го намеря търся нещо друго... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам някой до себе си, а като го намеря търся нещо друго...
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1457 пъти
Здравейте!
Момиче съм на 17... И така, преди около 6-7 месеца имах връзка с мъж по голям от мен с 13 години от мен и общо взето той ме използваше само за секс... И след него имах връзка с момче по голямо с 2 години което накрая ми поднесе, че е влюбен в мен и моята приятелка която естествено го отряза.. След тези връзки бях много наранена, и сега с който и да съм търся нещо различно, а като съм сама не мога да издържам искам да срещна някой който ще ме обича колкото аз него и да не ме предава... Сега имам връзка с момче колкото мен, но той се държи супер детински и аз правя всичко за тази връзка и чувствата ми към него угасват все повече, а той ми е верен и ме обича, но аз искам нещо различно искам някой който знае къде се намира не се държи така детински искам като предишните ми 2 връзки да обичам, но и мен така да ме обичат... Моля ви дайте ми съвет на къде?
И моля модераторите да ми споделят историята. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: cc3897ade4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Логично е, след твойте разочарования ти да си на ред да разочароваш някого... Уви, така става в живота. Обаче, струва ли си? Мисля, че при малко добра воля може не да разбиваш сърцето на момчето, а да поработиш върху него. Обясни му, че неговото поведение не е такова, което ти е нужно. Дай му шанс. Щом те обича, той ще е мотивиран да стане мъж, да се промени заради теб. Пробвай поне, сигурно ще се получи. Любовта може да твори чудеса, вярвай в нея. Другото е хазарт. Да нараниш някого е най-лесното решение. И така се получава порочна спирала. След време, без съмнение, ти пак ще бъдеш наранена. Жените все чакат всичко наготово и винаги все са недоволни, все някой им е длъжен. Отношението на хората към теб е функция на твоето отношение. Искам да кажа, че това, което ти се случва, до голяма степен се корени в теб самата.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: af67fc4aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нека намерим начин да се свържем, ако не друго просто да си поговорим.
гетсата маймуняк а бе ве ;) мисля, че ще ме разбереш.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f1659fe34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Коментар номер 1- как така отношението на другите зависи от нея? Обясни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3a7385802b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жените искат всичко и веднага, но какво и те не са наясно. Според мен си търсят материално независим и подчинен на желанията им мъж, но се опитват да го прикриват и да говорят за чувства, интелект и пр. Имам приятелка, която мотаеше доста дълго едно момче и накрая прекъсна контакти, защо ли му даваше надежди само, та и тука същата работа. Повечето си търсят някой организиран и изцяло самостоятелен и решителен мъж., за да може да ги издържа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 68ace66487
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, не всички жени са материалистки, аз съм се водила от две неща -чувства, където се правят компромиси или ако няма такива.. сигурност, че човека ме харесва достатъчно, да знам че човека ще бъде до мен, тук материалното не е от значение. Вероятно момичето е нямала тази любов, привързаност, голямо привличане иначе в противен случай е щяла да му каже какво изпитва, за да знае дали има смисъл. Аз за подобни неща гледам да съм искренна за да няма после неразбрани ситуации. Виж когато човек е необвързан тогава е склонен да се пробва ако не иска да бъде сам но в противен случай може във ситуацията където е готов да остави сигурността заради чувствата си. А когато те не са казани в прав текс от момичето няма никакво разиграване, просто питаш и очакваш отговор за да си знаеш защо, какво и тн. И аз съм така припряна и понякога избързвам което не е добре, ама може да е до характер, дева съм във асцендент на везни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3c59655768
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, думата която търсиш е - материалистки. За тяхно съжаление, ние материално независимите мъже с висока заплата никога не бихме имали каквато и да е сериозна връзка с тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker