Моята голяма дъщеря ми каза: "След като не обичаш тати, не обичаш и мен, защото аз съм част и от тати" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята голяма дъщеря ми каза: "След като не обичаш тати, не обичаш и мен, защото аз съм част и от тати"
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1909 пъти
Пише ви 47 годишна жена по повод поставените във форума теми за влюбванията на омъжени жени в други мъже. Преминах по този път и почерпете информация от моя опит, защото този път води до никъде. Обикновено се влюбват омъжени жени със свестни мъже, които са отговорни, грижовни, обичащи и всеотдайни. Получавах всичко в сексуално отношение от съпруга си, в сексуално отношение беше невероятен и до днес. Майстор е и на бързия, и на бавния секс и то така, че жената да се подмокря. Аз, защо се влюбих в друг? Ами, защото съпругът ми, който ме дари с всичко любов, деца и сигурност, в един момент ми стана безинтересен и винаги знаех какво мога да очаквам от него. Знам, че звучи цинично, знам, че звуча като разглезена жена, а и такава бях, но е факт!
Действато се разви преди седем години. Влюбих се като малоумна млада госпожица в мъж със седем години по влад от мен, женен със съпруга на 24 г., вече му родила две деца на 2 и 4 г. Тога аз бях на 40, той на 33, а съпруга ми на 43 г. Две дъщери имам, тогава бяха на 14 и 9 г. Сега голямата ми учи в чужбина, а малката се учи упорито и върви по стъпките на кака си. Както казах влюбих се в интилигентен млад мъж, мой колега нов, шест месеца ходихме, без да правим секс. След като преспахме един път, вече решихме, че навлизаме в дълбоки води и трябва да признаем на половинките си и да заживеем заедно. За първи път изпитах страх. Тръгнах към къщи със свито сърце нямах представа как ще реагира съпруга ми. Разстройх се, уплаших се. Почнах да мисля, ами децата, ами неговите деца, ами роднините. Къде ще живея, с какви пари и хиляди други неща. Най - голям авторитет в моя живот това е баща ми и за това отидох първо при него, мама беше починала преди 3 години. Вика ми дете си ми и вечно ще си останеш такова за мен. Мъжът ти го приемам, като вой син и ти знаеш защо, но и ти си ми скъпа. Няма да те разубеждавам, но си подготви почвата, въпреки, че резултата ще е ясен за всички нас от тази твоя авантюра. За нищо на света няма да казваш, че си спала с този, това мъж не прощава. Моят съвет е първо да поговориш с голямата си дъщеря. Тя е зряло момиче, децата са добър индикатор. Извиках дъщеря си при татко (дядо и), без да увъртам и казах, че без причина от страна на баща и се влюбех в друг и я попитах дали ще ме последва. Категорично отказа, въпреки първоначалния шок, който преживя, и ми каза горните думи: "След като не обичаш тати, не обичяш и мен, защото и аз съм част от тати". Думите звучат по детски и незряло, но детето си каза всичко право. Баща ми се намеси тогава и каза на дъщеря ми, майка ти е много объркана, знам, че си разстроена, дай и време, за да се разбере с баща ти, за сега не казвай нищо, тя обеща. Татко тогава ми каза, първата битка за децата си загуби. Викай твоя хубостник любовтика ти да поговорим насаме с него. Обадих му се той дойде. На всички въпроси, които баща ми му зададе относно квартира, деца, финанси, родителски функции, неполучи смислен и ясен отговор. Къде сте тръгнали. Каза ми накрая чужди деца ще гледаш вместо своите!
След две седмици, седнахме мислих ме и с моя колега се разделихме. Видяхме, че не сме за никъде той две, аз две деца, имаше млада съпруга без ден трудов стаж. Напуснах работа. Признах на мъжа ми, че съм се влюбила (без това, че съм преспала с друг) и че съм напуснала работа. Поисках разбиране и прошка. Получих ги. Аз обаче се промених като съпруга. Всеки жест на внимание и уважение го оценявах по достойнство, а не като него задължение. Отвръщах му по същия начин и не само това, поемах инициативата за много неща и показвах, че живея и горя за семейството си и за него и че той е на първо място. В секса се себе раздавах така, както той.
Моят съвет е: омъжени жени с прекрасни съпрузи, преди да се влюбите в друг мъж огледайте се, любовта ви към съпруга е накъде вътре във вас, само една искрица трябва да я възпламени. Моите искрици бяха татко и голямата ми дъщеря. Те ме презимиха и отредвиха.
Поздрави на всички и на модератора специално, който дава възможност за споделяне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8ad0b8ee91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак се започна!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a29e31d16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Умни хора-умно решават.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: be2ffe55cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Прави ми впечатление, че това е поредната история в последните 2-3 месеца, в която заблудена жена се връща при първия си мъж. Не знам защо, ама имам чувството, че всички те са писани от един и същ човек - стил, начин на изразяване, внушение, и този човек не е жена. Най-малкото жена не би коментирала с баща си сексуалния си живот. Дори и да сподели, че се е влюбила, няма да каже за секса.
Та се чудя дали някой не се опитва да манипулира читателите със сълзливи истории...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c85a50a785
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Н 5, товa е Чичо :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9638d11b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До Н 5.
Е, как! Това е Чичо, който пише всичките тези истории за изневеряващи жени с прекрасни съпрузи, но винаги си личи, че историята е писана от мъж. Целта му явно е да ни набива канчетата на жените, че сме "малоумни", както той се изразява, и че сме за никъде без мъжете си. А съпрузите винаги биват описвани като перфектни и в идеални краски. Следващият етап е, когато започне да пише и коментари, обикновено от два адреса, и да спори яростно с останалите, които не са съгласни с него. И забележи, всички истории завършват с хепиенд, жената се осъзнава, че съпругът й е прекрасен, и се завръща с наведена глава и подвита опашка при него, а той всеопрощаващо я приема. Абе, боза отвсякъде! Този човек явно не разбра, че за да се влюби някоя жена, за да изневери, за да се развежда и разваля семейството си, обикновено има много сериозни причини. А, забравих да добавя- обикновено любовникът също е описван като неориентиран, малоумен смешник, както в тази история, или като безотговорен човек-в други. Ама, толкова му стига фантазията на чичи. но лично на мен вече ми идва в повече!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 32620f9516
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Може темата да е измислена, обаче е вярно това, че жените губят интерес към мъжа до себе си, когато не им създава емоции, макар и да ги уважава и обича безумно.
Агент 005

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker