Да рискувам ли с тази жена или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да рискувам ли с тази жена или не?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2401 пъти
Аз съм 31 г. и с много лош житейски опит с жените. Аз съм от тези мъже, които не могат да се оправят с жените, давал съм всичко и накрая винаги съм бил прецакания, просто жените не уважават мекия ми подход към тях. От 5 години не съм имал никаква връзка, а от 4 и секс даже, толкова ме разочарова живота, че реших да си стоя сам. Превърнах се в стар ерген, започна да ми харесва удобството на самотния живот. Искам да кажа, че изглеждам добре, обличам се добре и внимание не ми липсва, просто спря да ми пука след толкова разочарования. Е, да, но от 3 месеца излизам с една мацка... Да я нарека специална. Беше бивша на един мой познат, от там се знаем и ме набеляза нещо, така усетих. Мацка си е отвсякъде, на 25, чернокоса, обича лукса и наистина много красива. Не е кифла, умна е. Мислех, че се интересува от мен заради пари, но реално тя може да има почти всеки чичак с пари, който пожелае. Плаши ме това, че пак започвам да изпитвам тези налудности, да правя жената едва ли не кралица в главата си, да си я представям безгрешна, че едва ли не ще дочакам края на дните си с нея... Плашещи мисли, желания да й угаждам и т. н. Напоследък я усещам, че сменя стратегията. Беше добричка с мен, но започна да ме притиска твърде много. Иска да живеем заедно. Аз свикнах с някои навици от които ми е трудно да се лиша, а такова вмешателство бие малко на контрол и желание за контрол. Не знам дали искам точно това. Тя е властна, аз съм мек с жените, но до един момент в който почвам да браня свободата си и влизаме в конфликти. Под свобода разбирам просто да изляза, да се разходя, да не давам обяснения къде съм, да не получавам вайбър съобщения къде си, какво правиш, как си, с кого си и т. н., да отида на фитнес без да видя нацупено лице или тишина в чата защото съм пренебрегвал.... Ревнива е също. Зодия лъв, иска да ме доминира, аз пък съм стрелец, уж огньове, ама и моя характер е войнствен след определена линия и в пъти по-див и свободен. Не искам и да я губя, не защото е мацка или красива, кефи ме интелекта й и, че е добричка като цяло, дори и това, че има самочувствие ми харесва, но си мисля.... Мисля си, че ако заживеем заедно ще бъда мек, тя ще завземе територии, защото е ескпанзивна, това ще ме дразни, дразни и в един момент ще започне световната война и връзката ни ще се разпадне. Тя не мисли така и ми казва, че сме един за друг... но и, че няма ли развитие ще се наложи в един момент да ме остави, за което си е права...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: f756ae00e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Мацка си е отвсякъде, на 25, чернокоса, обича лукса и наистина много красива. Не е кифла, умна е. “

Че кой е казал, че няма умни кифли?
За да използваш мъжете за луксозен и безгрижен живот се иска все пак някакъв акъл.
Ти от 3 месеца си с нея, а казваш, че от 5 г. не си правил секс?
Извинявай за интимния въпрос, но тази мацка излиза с теб (ти плащаш сметките предполагам), иска дори да живее при теб (за твоя сметка), но не правите секс?
Действително си голяма Мекица ако е така и няма как една жена да те уважава.
Ще ти дам един съвет за жените - не избирай с очите, а с акъла и сърцето си. Една жена, която е разглезена от родителите/бивши мъже, която обича лукс, но за чужда сметка и се занимава преди всичко със себе си - дрешки, поддръжка, фитнес, просто няма да ти донесе нищо добро.
Ще се учудиш, но такива жени рядко са глупави и необразовани. Напротив - тати/бившият са платили лъскаво образование с лъскави дипломи, лъскави дрешки и пътувания и момичето може дори да е много образовано, пътувало навред и интересно, но знай от мен - ако не се е научила сама да изкарва пари за желания от нея стандарт на живот, ти ще си поредният спонсор.

И не си мисли, че чичаците, които визираш са толкова лесни за подобни момичета. Тези „чичковци“ са имали такива момичета без брой и имат опит с тях - почнали са на твоята възраст, може би дори имат брак с такава бивш или настоящ и никога няма да видиш умен, успял, богат мъж на 40 с лачена кифла. Никога. Той им се е наситил. Днес тези мъже са обикновено със скромни момичета от Провинцията, студентки или работнички, но самостоятелни момичета. Моя приятелка е с подобен „чичка“ - тя е самотна майка, има 2 работни места и от него нищо не е получила като подарък или услуга, защото той преди нея е бил само с манекенки. И понеже чичаците искат само да .... такива кифлички, май са се насочили към младите и зелени наивници като теб. Хем с младо и гадже, хем лъскав живот - супер.
Ако се съмняваш в тази жена по-добре питай твои приятели и познати, особено по-възрастни и опитни мъже какво мислят за нея, защото ти си вече влюбен-загубен и гледаш през розови очила, а другите мъже, които са врели и кипели и не са влюбени в нея може би могат да ти дадат по-обективно мнение.
Освен това друго ме притеснява -ти и сега виждаш много големи недостатаци в поведението ѝ, с които на практика не можеш да живееш. Защо не се доверяваш на интуицията си? Нима красотата те е заслепила? Ако е така - просто вземи секса и тръпката с нея, но за по-сериозно изчакай 1 година поне и тогава може би ще можеш да мислиш реално
Ако до сега не ти е пуснала, не ти е дала нищо специално - скъпи, ти си просто спонсор! Не мога да повярвам колко наивни мъже има навън.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bbab6f13c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ги разбирам такива теми, в които се намесват толкова категории - кифла, чичак, лукс, пари. Какво означава, че обича лукса? Обича скъпи коли - БМВ, Ягуар, Инфинити примерно? Нови, разбира се, не втора ръка. Но това, че обича означава ли, че получава такива коли, защото, повече или по-малко, и аз обичам, но нямам възможност да си купя. Да разбирам, че щом е с теб и иска да живеете заедно, ти имаш луксозна кола. Добре.

Останалата категоризация от темата и първия коментар ме довършва. Всеки мъж над 40 е чичак. Момичетата от провинцията са скромни. Чичака се забавлява с манекенки (явно те са единствено от столицата). Кифлите били умни и образовани, но въпреки това търсят кой да ги издържа и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 10380f51b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм казал, че не сме правили секс с нея, казах, че 5 години не съм имал приятелка и от 4 секс. Исках да кажа, че преди нея много дълго време нищо не се беше случвало и като цяло си бях решил, че ми е много добре и сам. Да, притеснява ме, че ме има за спонсор, но не съм грозен, нито разпуснат, със сигурност далеч не е единствената, която ме харесва, просто беше много упорита и не се отказа след като не проявявах интерес в началото. Много други жени се отказваха, чакат да ги свалям и т. н., тук тя направи почти всичко. Както и да е, все пак е достатъчно лачена да си намери мъже с по-дълбоки джобове, а ако аз реша - и аз мога да си хвана друга. Може би си права, че трявба да говоря с някой приятел, така, по-възрастен от мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 49f2c15501
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не прибързвай! Изчакай да мине още време и да видиш как ще се развие връзката ви, дали ще си паснете и дали ще можеш да приемеш недостатъците й. Още на третия месец да иска да живеете заедно ми звучи несериозно и е направо плашещо за доскоро необвързан мъж. Направи си добре сметката и се изясни със себе си защото ако тя не се окаже човека за теб може да си съсипеш живота. Умната.

М26

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9111b7fdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Рядко са жените, които ще ти дадат свобода и няма да те командват. Въпросът не е дали искаш да си с тази жена, въпросът е по принцип дали би се обвързал с която и да е. Аз като мъж с жена и дете, ако сега мога да избирам, бих си останал ерген вечен. Има защо......

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d603568cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти си от типа мъже, които не искат да си развалят рахата и за това не предприемат сериозна стъпка с дадена жена. Когато си в сериозна връзка, какво развитие очакваш? Всеки да си живее до старини по къщите си, да се виждате я за секс, я за кафенце и т.н. Ако нямаш сериозни намерения към тази жена, остави я. Щом тя е готова на такава голяма стъпка, значи си търси нещо сериозно. Няма да коментирам това, че сте от 3 месеца заедно. За някои това са прекалено малко, за да се решават подобни неща. Други пък не са имали никога толкова дълга връзка. Трети ще ти кажат да изчакаш 4-5 години :D . За всеки е индивидуално. Аз имах връзка с мъж, с когото бях 5 години. Дори не сме повдигали темата. Но, в момента съм в друга връзка и с него заживяхме още на 2-рата седмица заедно. Няма правилно и грешно. Щом си постнал тази тема, значи не чувстваш това, което трябва да чувстваш, или просто си прекалено егоцентричен и не изпитваш нужда правиш компромиси. Ти си отговори какъв си.

Плюс това, какво е това сърдене, ако излезеш някъде?! От къде на къде ще ти се сърди, ако отидеш на фитнес или излезеш на по бира с приятели? Ако жената до теб ти се сърди за такива неща, сори, но не е достатъчно зряла. Всеки трябва да си има лично пространство, и свой живот. Ако това го нямаш, не се заробвай. С времето ще става по-зле. НО! Обяснения къде си и с кого си, си е в правото да си иска. Представи си, че те няма цяла вечер, тя седи до късно и те чака. Не знае къде си, може всичко да се е случило. И ти се прибираш сутринта и не искаш да и кажеш какво си правил цяла вечер.Не мога да си представя да попитам приятеля ми къде е, и той да ми каже, че не е длъжен да ми дава обяснения. Това в една връзка е задължително! Както е задължително и да си имате пълно доверие, да можете да говорите свободно за всяко едно нещо, което ви тревожи, и т.н. Но, дори да не се изпада в такива ситуации, и дължиш едно обяснение къде отиваш и с кого. Ей така, от уважение към жената, с която си избрал да бъдеш.

Ти не си готов да предложиш нищо на тази жена, на този етап. От темата ти лъха една недоверчивост към жените, да не кажа и омраза. И то на база предишен опит. За жалост, много мъже и жени, след поредното любовно разочарование започват да губят вяра в отсрещния пол. Честно казано, изпитвам само съжаление към тях, защото не осъзнават, че това, което са получили е в резултат на това, което са търсили. Ако някоя си търси някой отворко, к*рвар, фитнес батка, богат "чичак" и т.н., и на среща си получава нечовешко отношение, тя си е виновна. Ако някой мъж търси най-красивата, най-поддържаната, най-известната/популярна, най-харесваната и т.н., а от нея получава изневери и несериозно държание, ами какво търсиш при нея? Ти си си виновен. Не са ти виновни противоположните полове. Но, някои хора не виждат по-далеч от носа си, и не осъзнават тъжната истина. И се почва "Те жените са такива, такива и такива....". Или "Всички мъже са долни боклуци..." . Истината е, че такъв тип хора, поради предубедеността си, най-често остават сами, или с неподходящия човек, защото си мислят, че по-добри няма да намерят, защото не съществуват. Та, ако не си готов да създаваш семейство, да поемеш отговорност изобщо към някоя жена, тогава защо се занимаваш с момичето? Жените търсим своята сродна душа, мъж, който ще ни обича и уважава. Такъв, който би бил готов на всичко за нас, и не би чакал на жената да настоява кога да заживеят заедно, кога да се оженят, да имат деца, и т.н. Жените сме романтички. Иска ни се вие да ни изненадате, вие да предложите връзката ни да се издигне на по-високо стъпало. Разбира се, не винаги е такъв случаят, но почти невъзможно е да намериш сериозна жена, която цял живот да прекара отскачайки до вас за малко секс и гушкане, и да се прибира сама на сутринта. Въобще, това е естественият ход на нещата. Не знам защо очакваш нещо друго.

Не целя да обидя теб, или някой друг. Казвам гледната си точка. Ако искаш я приеми, ако искаш недей. Но, с това мислене, за мен, никога няма да си намериш сериозен партньор в живота, по простата причина, че не искаш да поемеш ангажимент и отговорност за някой друг, освен за себе си.

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 579e7dffdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н 1 пaк чете- не дочете/ не рaзбрa, но бързa със съветите.
Не е кaзaл aвторът, че с НЕЯ не прaви секс. Зa дa обичa мaдaмaтa лукс живот и го демонстрирa, явно имa и възможност зa товa, тaкa го рaзбирaм aз.

Aвторе, понеже подчертa, че е лъвицa, ще ти кaжa, че нямa по- лоялни от хорa от лъвовете. Нaй- мaлкото от гордост нямa дa ти зaбият нож.в гърбa, ВНИМAНИЕ- aко ти не го нaпрaвиш пръв!
Нaй- любвеовилнaтa зодия. Дa, обaче пaзи ревностно "своето". Много е вaжно постоянно дa знaе, че е всичко- "слънце, въздух и водa" зa избрaникa си.
Aко тя имa товa от теб, ти ще имaш всичко и повече.

Инaче, не си ли се зaмислял, че може би преувеличaвaш стрaховете си зaщото губиш...свободa? Също стрaхът от рaзочaровaние?
И тaкa зaпочвaш дa я виждaш кaто зaплaхa.
Aнaлизирaй добре собствените си чувствa и стрaхове, дa не ги проектирaш върху нея.
И се нaслaждaвaй нa връзкaтa си, поне докaто я имaш!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3185dc486d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съгласен съм с номер 1 - за три месеца трябваше да сте се скъсали от секс ако действително се говори за някаква тръпка, а не просто за удобна връзка. А ако само "излизате" от 3 месеца без да сте били дори малко интимни (целувчица и пипане по дупето), тогава въобще явно не може да се говори за тръпка.

От мен мога да добавя следното - когато поставяш жена на пиедестал, това е майката. Като малък си поставял една жена на пиедестал (майка си) и си развил зависимост - ако не я поставяш на пиедестал, няма оцеляване. Затова МНОГО мъже (болшинството) са т. нар. "добри момчета" - които все още виждат майка си в жените, с които излизат. Гледат да им угодят, както са угаждали на мама. Търсят емоционална подкрепа и "прегръдки", както са търсели от мама, а не да я нае. бат като мъже. Ако ти е интересен чисто психологическият момент тук ти препоръчвам книгата "Оковите на майчината любов".

Твоята работа като мъж е ако решиш да си вземеш жена, да си готов да инвестираш в нея пари и време (= енергия). Достатъчно е да живеете 10 дни заедно, за да прецениш става ли тази жена за теб или не. От теб се иска да живееш живота си приятно, да ти е готино, да изкарваш пари, и да си интимен с жена си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 124ee15519
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От три месеца сте заедно и тя напъва да живеете под един покрив? Не е читава работата. Вероятно е решила, че може да те управлява и да си живее живота според нейните мерки. Няма читава жена или читав мъж, който да заживява заедно с гаджето си толкова бързо. Иска да те хване поради някакви причини. Мисля, че си интелигентен, знаеш за себе си с какво можеш да направиш компромис и с какво не, така че довери се на интуицията си и не допускай това. Секс, излизания - да. Но за другото е рано. И накрая поработи върху начина, по който възприемаш една жена - не можеш да виждаш във всяка една потенциална съпруга, да фиксираш върху добрите й качества или да ги преувеличаваш и изобщо да е обгърната в розово и с крилца. Ще ти отнеме време да си промениш нагласата, но това ще те предпазва от допуснати вече грешки. А що се отнася до завинаги, няма такова нещо в този живот, особено що се отнася до любовни връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 31ce31a275
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   3 месеца е твърде кратко време, за да живеете заедно. Моето мнение е, че тя си те е заплюла за мъж, скромен, работяга, не си женкар, просто е решила, че и е време, но едва ли е лудо влюбена в теб, просто си подходящ (властните жени ги привличат още по-властни мъже) За съжаление такива връзки не успяват. Не казвам да я зарежеш, но не се подавай на ултиматуми, не се съгласявай да живеете заедно, няма нужда да правиш компромис с начина си на живот, за да си с нея (така, както го описваш).

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 90ce0de853
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Плаши ме това, че пак започвам да изпитвам тези налудности, да правя жената едва ли не кралица в главата си, да си я представям безгрешна, че едва ли не ще дочакам края на дните си с нея... Плашещи мисли, желания да й угаждам и т. н. " - добре е, че си знаеш проблема, остава да намериш решението. Причината за проблема според мен е в това, че дълго си бил без интимна приятелка и на подсъзнателно ниво се страхуваш да не те отхвърлят. Не прибързвай, не потъпквай себе си и личността си в стремежа си да й угаждаш..

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f756ae00e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Автора от 1

Сори, не съм разбрала за секса правилно, но както и да е.

Виж си пак цитат „Много други жени се отказваха, чакат да ги свалям и т. н., тук тя направи почти всичко. Както и да е, все пак е достатъчно лачена да си намери мъже с по-дълбоки джобове“

Значи ТЯ те е преследвала, за да те има? Ами питай се защо! Нима това поведение е нормално?
И още - ТИ си мислиш от сегашното си положение на „лапнал“ въдицата мъж, че тя е можела да си намери мъж с по-дълбоки джобове и така нататък, но реално дали е така?
Проучи първо с какви мъже се е движила преди теб. Ти не си обективен! То е като да питаш алкохолик дали алкохолът е вкусен. Трябва ти мнение на външен човек, препоръчвам ти мъж над 40 г., който е имал интересен живот и опит с жените. Излезнете ако трябва тримата или я вземи с теб на среща с много приятели и после ги питай за ЧЕСТНОТО им мнение.
Проучи какво ѝ е името в града и си направи малък експеримент - кажи, че си станал поръчител преди години на познат и може би трябва да плащаш неговите кредити и затова искаш да поспестиш малко пари, ограничавайки бюджета си. Все още не плащаш, но е възможно.
Почни да я водиш вместо в заведение да кажем - в парка. Не казвам да ѝ обръщаш по-малко внимание, а просто да търсиш места и занимания, които са почти без пари/без пари.
Примерно покани я на вечеря у вас и сготви макарони с доматен сос вместо да я каниш на скъп ресторант. Намери културни мероприятия в града ти, които са безплатни или с 3 лв. вход да кажем, вместо да я заведеш на най-новото заведение с жива музика и така нататък.
Наблюдавай дали ще си промени поведението към теб.
Ако я караш навсякъде с кола.... прати колата си „на ремонт“ и 2 седмици не я карай с кола, а се движете с градски транспорт или пеша.

Просто с елементарна промяна на поведението си я тествай. За теб също не е приятно, разбира се, да живееш така, но 2 седмици със сигурност ще издържиш.
Дори перспективата да намалиш стандарта за живот заради „кредитите“ може да е достатачна без реално да променяш нещо. После просто ще кажеш, че приятелят ти е отишъл да работи в чужбина и ще си плаща кредитите сам и готово...става дума за тест, за елементарен тест.

И пак ти казвам - не си мисли, че навън хората с „дълбоки“ джобове са много. Реално 10% от населението само има над средния стандарт на живот - в големите градове може би малко повече, но млади хора с над средния стандарт рядко, много рядко. Над 50% от хората навън имат проблеми да си платят елементарните сметки, храната и дрехите. Тя може би също не може самостоятелно да си покрива разходите за живот или поне стандарта, при който е свикнала да живее. Винаги бъди внимателен с такива хора, не са само жени, между другото. Желанието да живее с теб след само 3 месеца особено ако имаш симпатично жилище, платени сметки, идва зимата....парно, сещаш се...това са разходи...и не си мисли, че навън е пълно с хора, при които можеш да живееш добре и безплатно, а твоя си доход да го даваш за по-приятни неща като козметика, фризьор, парцалки...
И да, не е лесно изобщо да си намериш „спонсор“ и особено не млад и симпатичен, защото колко млади и симпатични мъже имат излишни пари за такъв вид живот и жена?
Чичките пък са или заети, или вече не пасат патки и търсят нещо различно от приятелката ти - имали са ги такива през годините десетки и вече масово чичките си търсят страшно млади, неупотребени момичета от провинцията, които също ще са зависими от тях финансово и ще слушкат, но нямат никакви претенции, не са нагли и не са скъпи за поддръжка, а отгоре на всичко сигурно въртят домакинство, учат висше, знаят как да си натискат парцалките и да са доволни с това, което получават от мъжа. Отделно 2/3 от чичките са женени за стари или млади жени. Синовете на чички, които също имат пари пък също не са свободни. Навън с две думи има много повече лъскави, лачени момичета от свободни мъже с пари или с добър стандарт на живот има отделно страшно млади 18-22 г. момичента от селата и малките градове, студентки, които се задоволяват с много по-малко, приятни са и през ум не им минава да прави такива театри като твоята.
За какво му е демек на един богат мъж момиче като твоето? Това е само трън в задника - има претенции, иска да определя как да живееш, иска ....иска...иска...иска. С такива жени не се занимават богатите, успелите мъже навън над 40 г. и ти гарантирам, че и ти като поостарееш няма да имаш нито енергията, нито желанието да живееш с такъв трън в задника, но какво правим ако имаме семейство, деца с такава жена?
Огледай се навън колко мъже и не само богати са роби на подобен вид жени, които знаят как да взимат...
И още - запознай се с майка ѝ.
Ако познаваш майка ѝ и е ОК да прекараш живота си с такава жена - ОК, но ако майка ѝ е невъзможен, труден човек - сещаш се с какъв вид трън си се захванал.

Освен това ако преди теб се е движила с някакви чички или синовете им, тя е известна в тези среди като узурпия и съответно няма много кандидати и затова може би се е насочила към свежо момче като теб, който не си бил сред средата ѝ преди.
Интересно е, че настоятелно едва ли не те е преследвала.
Това поведение и от мъж е странно, но от жена е мега странно.
Но както ти казах - смени си малко поведението, намали стандарта, остави колата в гараж, а доходът ти нека ходи „за кредити“ и да видим как ще се промени жената.
Ако издържи теста - ОК, грешим всички тук. Такъв тест по принцип е супер, защото в живота има и падения - да видим дали ще издържи едно лачено, насвикнало на лукс момиче с един мъж, който не може да предложи този лукс...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 683b187ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 1. Абсолютно съм съгласен с твоя коментар, браво.
Не, недей рискува с тази жена. Така както си я описал и както описваш и себе си, вие не сте един за друг. Щом тя е властна и иска да доминира какво още трябва да му мислиш. Ти ще бъдеш винаги под нейния чехъл, щом си мек със жените. Не мога да разбера какво те кара да бъдеш мек със жените. Жените не харесват меки мъже, дори ги смятат за будали щом за всички тяхни прещевки мъжете се съгласяват. Когато им угаждаш за всичко, те ще те водят за носа ти. Познавам няколко такива семейства където жената свири първа цигулка, а мъжете изпълняват всичко каквото се поиска от тях. Абе, като домашен роб ги третират. Ако ти харесва да бъдеш слуга на тази жена ами давай напред смело. Едно им признавам на такива жени, те са като радар, веднага усещат слабите места в мъжете и един път вземе ли връх над теб, ти като личност вече си свършил. И най-скромната жена открие ли слабостите на мъжа тя вече дирижира живота им. Виждал съм съпруги как удрят мъжа си, как го обиждат и как му се подиграват в присъствието на други хора. Ти кажи такъв мъж какво представлява. Задавал ли си си въпроса защо тази 25 годишна специална мацка не е вече с твоя познат или и вярваш всичко каквото тя ти казва. По принцип на жена никога не трябва да вярваш, те са шампиони на лъжата. И за тези 3 месеца ако още не сте правили секс, това не ли ти подсказва какво те очаква занапред. Ако аз съм с такава жена и след втората седмица не ми пусне я изпращам по живо по здраво да ходи където си иска, ако ще и най-голямата красавица да е. Ако ти не се осъзнаеш и не си коригираш отношението с жените, всички жени ще те третират така, както са те третирали и жените от предишните ти връзки. Щом като си разбрал, че жените не уважават мекия ти подход към тях защо тогава не промениш подхода си. И защо си се повлиял толкова от красотата й. Тя щом е толкова красива, тя никога няма да бъде само твоя. А това, че ти звъни често по телефона, не го приемай като ревност от нейна страна. Тя може да те проверява къде си и кога ще се върнеш за да си направи сметка дали тя има достатъчно време тя да кръшне с някой мъж. Не й се доверявай. Чукай я докато можеш и ако иска да си заминава пожелай й добър път.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7752739eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разкарай я тази досадница!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 683b187ee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Н1. Не знаех,че си жена,но такъв трезвен коментар да направи жена,по отношение характера на друга жена,рядко съм срещал. Личи си,че имаш житейска мъдрост и си безпристастна дори към жените. Дано повече жени има като теб. Не зная дали си омъжена и какъв ти е живота,но ти желая искренно от цялото си сърце всичко най-добро в живота ти и разбира се перфектно здраве.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7dc3f8c2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Добре... , ти си на 31 г. , като 5 от тях си пропилял без въобще да се оглеждаш и да правиш някакви усилия. Помисли си - статистически - колко още такива момичета би срещнал в близките 4-5 години, защото след това наистина влизаш в категорията "стар ерген" - все по-трудно би правил компромиси и все по-трудно би си намерил свободно свястно момиче. Да, вярно, ако се напънеш би могъл да си свалиш нещо, ама дали то ще ти допадне така, както сегашното? - вероятността е малка, иначе досега да си го направил.
Тук въпросът е дали си готов да влезеш в сериозна връзка, с деца и всичко останало, защото жените наистина това търсим - то ни е биологически вродено. А тази връзка върви с отдаване - на свободното време, финансите и всичко останало, както от твоя, така и от нейна страна, ако искате да сте щастливи. Всъщност ти не губиш свободата си, просто от сега нататък ще купонясвате заедно, ще се борите заедно, ще имате общи цели. Зодиите ви наистина много си подхождат и предполагам, че ако проявиш нужните усилия ще се получи. Успех!
Ж, стрелец

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 003cebbd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пич, много правилно те притеснява, че те има за спонсор. Ти си точно такъв в момента. Не си мисли, че чичковците с пари, а и не само се срещат под път и над път. Изобщо не е лесно за масата да си намерят такъв. Под масата имам предвид златотърсачките, а не нормалните жени, които по никакъв начин не искам да обидя. Лично съм виждал случаи, в които поради липса на по-подходящ се тръгва с първият срещнат и това е само за едното кафе и цигари. Аз също съм имал доста разочарования, но за почти всички си бях аз виновен, просто бях изключително наивен. Сега вече знам, жена без стабилна работа, която работи колкото да се каже, че прави нещо - не, благодаря. Парашутистки, спуснати насам-натам, също внимателно избягвам. Опарих се с една такава, а и принципно познавам доста подобни, за да стоя далеч. Иначе, в момента и аз нямам приятелка и съм долу-горе колкото теб. Не мога да кажа, че предпочитам да съм сам и ми харесва, но и не ми пречи да си живея живота. Освен това, навън е пълно със свестни жени, за които просто човек трябва да се огледа.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c95dc5fab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Подкрепям мнението на ном 16. За мен, мъж на 31 г., си е стар ерген и не приятелката ти, а ти си този който трябва да настоява, да заживеете заедно. Но, каквито и съвети да получиш тук - това как ще си живееш живота си е предимно твое решение. На 41г. ще си доста стар да ставаш татко за първи път, на 51 г., би могъл да станеш баща и дядо едновременно, но ако на 61 г. недай боже стане нещо с теб, кой ще ти гледа децата тогава? Или предпочиташ на 71 г., да те открият мумифициран - до това води самотният ергенлък! Сигурно звучи грубо, но моят съвет е: направи каквото иска приятелката ти и гледай да ви свързва не лукса, а любовта.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2dddfd82e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами, пич, ако много му мислиш, ще си изпуснеш късмета. Такива колебания, като твоите, просто са за някоя комедия. Виж какво пишеш ти самият:
"Мисля си, че ако заживеем заедно ще бъда мек, тя ще завземе територии, защото е ескпанзивна, това ще ме дразни, дразни и в един момент ще започне световната война и връзката ни ще се разпадне. "

Бе, просто ти се чудя на акъла. Ти се боиш не толкова от нея - жена на място, ами от себе си и от това, че няма да можеш да се адаптираш към новите условия. Еми, естествено, че когато сте двама, няма да можеш и не трябва да живееш така, все едно че си сам. И неволно възниква въпросът: ти нея ли обичаш, или своя ергенски начин на живот? Ако я обичаш, ще се съобразяваш с нея и с нейните интереси. Ако се боиш от себе си, че си мек, еми, станѝ по-твърд, нима мислиш, че човек цял живот трябва да е все един и същ и не трябва да се развива? Толкова ли си безпомощен да промениш поне нещичко в себе си?? Ако си мъж на място, тя охотно ще позволи ти да я доминираш, и да я водиш, ама като те вижда, че не знаеш какво искаш и към какво се стремиш, естествено, че ще дърапа управлението към себе си, защото ти не си способен да ръководиш тая връзка, а все някой от двамата трябва да го прави. Не може да се носите по течението, като лодка без платна и без весла. Помислѝ малко! Време ти е за деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker