Има ли случайни неща в любовта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли случайни неща в любовта?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1889 пъти
Пише ви 20-годишно момиче. Ще разкажа всичко от самото начало.
Не съм човек, който вярва в случайността. Миналата година по това време се разделихме с вече бившия ми приятел. С него се запознахме на ученически лагер 2 години по-рано. Аз го харесах още тогава, но не казах нищо на никого, защото знаех, че той се занимаваше с друго момиче. След като се раздели с нея ме потърси сам за първи път след лагера. Той е на 21. Бяхме 8 месеца заедно. Връзката ни беше повече от перфектна, докато не дойде лятото и той трябваше да замине да работи. Няма да изпадам в подробности, а просто ще кажа, че се разделихме по негово желание и аз очаквах това да се случи. Все още го обичам и чувствам, че няма да обичам друг, колкото обичам него.
Откакто срещнах този човек обаче, някак странни неща се случват и не знам дали това е само в моята глава.
Първо, когато трябваше да реша в кой университет да уча, той държеше да отида при него. Родителите ми също искаха да отида там още преди да им кажа за приятеля ми, защото градът и университетът бяха по-добри от тези, които бях избрала аз. Не съм човек, който изневерява на принципите си. Винаги държа на моето и до последно казвах, че няма да отида там, където той иска и се карахме доста с него. Тогава беше и първото ни скарване като двойка. Сутрин като стана обичам да си тегля късметчета, ей така, да видя какво ще ми се падне. И на сутринта след караницата ни късметът ми гласеше "Щом се карате, значи се обичате. " Нещо ме побутна и в крайна сметка отидох да уча при него. Да речем, че съм го направила от любов. Нищо странно уж.
Второ, покрай него се сближих много с едно момиче, което познавам от много време и с което не си говорехме в продължение на 6-7 години, а сега ми е една от най-добрите приятелки и винаги се подкрепяме взаимно.
Трето, след като се разделихме аз не спирах да го търся и той много се дразнеше и винаги ми казваше, че никога повече няма да сме заедно. Аз спрях да му досаждам, но вътрешна исках отново да съм с него. Бях наясно с факта, че го обичам, но не правех нищо. След около месец сам ме потърси да ме пита как съм и какво правя, започна да се държи добре с мен. Знаеше какво изпитвам към него и накрая пак ми казваше, че няма да сме никога повече заедно. Да речем, че ме е разигравал. Нищо странно.
Четвърто, занимавам се с пеене и вярвам, че има някакви сила, която ни управлява, но не знам дали бих могла да нарека това Господ. Бившият ми си намери нова приятелка, която пее, а баща й е църковен служител.
Пето, той винаги се появява на местата, на които съм и аз без да знае, че ще съм там. Редовно се виждаме там, където не се е случвало да се видим и докато бяхме двойка.
Шесто, преди няколко дни го видях случайно, отново без да очаквам. На следващия ден ми се случи да намеря някакъв камък из дрехите ми в гардероба вкъщи и така и не разбрах откъде дойде. Едва ли на хората често им се случва това.
Седмо, имам хоби, което много дълго време се опитвах да превърна в работа още преди да се запозная с бившия ми. След като станахме двойка, работодател ме намери сам и ми предложи работата, която винаги съм искала. И след като отношенията ми с бившия започнаха да се развалят аз продължавах да давам всичко от себе си, работодателят ми беше доволен от мен, но платформата, за която работех пропадна и се наложи да прекратя работата.
Осмо, преди известно време имаше рожден ден и му честитих, като към нормалните пожелания за рожден ден добавих, че доброто в мен винаги ще го има, а лошото отдавна е изчезнало, имайки предвид, че след всичко, което ми е причинил, никога няма да му направя мръсно, даже винаги ще го обичам. А той ми каза, че СЪЩО не изпитвал лоши чувства към мен. Не знам как точно да приема това.
Девето, докато бяхме заедно той ми каза, че винаги ще намира време за мен, че иска един ден да се ожени за мен и че винаги ще съм негова. Също ми каза, че заради това, че сме много инати и двамата ще се караме доста, а ние по време на връзката ни почти не се карахме, карахме се след връзката ни точно заради инат.
Наистина обичам бившия си, въпреки факта, че си има нова приятелка и не мога да разбера дали тези неща, които ми се случват са свързани с връзката ми с него. Мисля, че той донесе всичко хубаво в живота ми и сега, когато го няма на мен не ми се случва нищо толкова хубаво. Някак си той начерта някакъв път и сега го следваме и двамата, ама поотделно, ако това има някакъв смисъл. Не знам как да приема всичко. Не може да е просто случайност. Надявам се някой да разбере гледната ми точка. Кажете ми вие какво мислите и моля без подигравки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 85e814eae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бившият ти си е свършил работата в живота ти и сега е време да се фокусираш върху нещо друго и да продължиш напред.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 21a9ede5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той си има друга приятелка. Не се самонавивай за него, ами си върви по собствения си път. Намери си приятел и продължавай напред.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 654466f6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Научи се сама да внасяш най - хубавото в живота си.
Иначе много ще страдаш занапред.
Затваряй страницата и забравяй за бившия - само си хабиш психиката така.
Ориентирай се към нови момчета.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 66b2a8bd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: И аз в крайна сметка не разбрах има ли случайни неща в любовта, а и не само?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 61e3616bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, не е случайност. Било е предопределено да се засечете в този живот, да си помогнете един на друг и да получите ценни уроци. Може би пътищата ви ще продължават да се засичат. Надали вярваш в прераждането и езотеричните учения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker