Обича ли ме още - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича ли ме още
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1446 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме вече 2 години и 2 месеца заедно. През този период сме имали доста трудности, но сме се справяли заедно. Имаме различия в религията, която изповядваме, а живеем в малък град и трябва да се крием. Семействата ни също са против другата религия, единствено майка ми и сестра му знаят за нас и ни подкрепят. Заминах да уча в големия град и някак си бяхме по свободни и повече време заедно. Всеки влюбен човек има своя красива приказка, но смея да твърдя, че нашата е една от най-прекрасните... или поне беше. Приятелят ми винаги е бил много ревнив-аз също, но караниците ни бяха за няколко часа, след това той идваше при мен с роза или просто ей така изминаваше 80 км само, за да се извини, да се изслушаме един с друг и да прекараме вечерта заедно. А пък знаете, след кавга винаги е по-сладко и все едно се целувате, прегръщате и правите любов за пръв път. Има ли сме раздели. Точно 2- заради него, а после заради мен. Но пак сме заедно. Той винаги беше много мил с мен, знаеше как да ме зарадва и развесели. Ценя всичко, което е направил за мен. Не мога да кажа, че аз не съм правила нещо. Не работя. Спестявам от джобните ми за седмицата и всичко спестено беше за него. Най-голямата ми жертва е тази със семейството. Ако баща ми разбере за нас ще стане много, много страшно, но човек, когато обича не се страхува.
Както повечето млади българи, така и на моят приятел дойде времето да замине на работа в чужбина.. аз не исках, страх ме беше, както и сега ме е страх- чужда страна, чужди хора, не знаеш къде ще попаднеш, къде ще спиш и най-вече тероризмът... няма по-страшно от това. Както и да е замина, аз съм до него дори и само духом- всеки път треперя и чакам да ми пише, че е пристигнал на работното място, а след това, че е вкъщи... но... той много се промени. Разбирам колко е тежко там-работи, готви, пере и всичко нужно. Общуваме по 3 часа общо за 1 ден, но нужна ти е и минута, за да разбереш, че някак си вече не му пука за теб. От скоро почна да ми повишава тон и да използва изрази и думи, които не са от най-хубавите и най-подходящите.... аз почнах да се притеснявам и съмнявам-наистина не е същият човек. Почнах да го питам съвсем човешки и с нормален тон: "Има ли някакъв проблем? ", "Да не би да има друго момиче"? , "Проблемът в мен ли е, нещо направих ли? ". Е, познайте как реагираше той-нервно и студено. Никога не ми отговаряше на въпросите, единственото, което казва е: "Ти нормална ли си ма каква си, престани да ме нервираш, само нерви с тебе нищо друго, още си с тъпо детско мислене, не ми пиши повече и не ми звъни докато не се промениш. ". Всъщност не знам какво трябва да променя, защото просто му задавам въпрос на който не получавам отговор, а само несвързани, гадни думи. Не ме изслушва вече- не иска да ме слуша изобщо, а аз просто искам да му споделя, че не ми е приятно да се държи така и че от това негово държание идват всички мои съмнения, а той просто избухва и ме прави на нищо с какви ли не думи, все мен напада и все аз съм виновна. Наговори ми ги, навика се, а след това казва "не ми звъни" и затваря телефона. Опитвам се да го разбера, опитвам се да разговарям с него, но повярвайте ми нямам сили. Отношението му към мен всеки ден става все по- гадно и по-гадно. Нищо не мога да направя, слаба съм, влюбена съм и каквото и да кажа аз си го изяждам и все съм най-гадната. Не ми е приятно да ме обижда, не ми е приятно да крещи и вече да няма никакво време за мен. Преди малко даже ми каза, че не иска и в обедната почивка да ми звъни, а направо довечера и че му е все тая какво ям, защо ям, кога ям и даже ако искам да не ям, все му е тая(всеки път казва така за всичко, което правя, просто този път стана въпрос за храна). Как да не си мисля, че има друга или че вече не иска да е с мен. Не знам какво да правя, не знам какво да мисля, защото вече не мога да говоря с него, както разбрахте. Моля ви, дайте ми някакъв съвет. Мислите ли, че се притеснявам напразно или наистина има за какво? Как бихте постъпили вие в такава ситуация с вашия любим? Благодаря ви, че отделихте време за историята ми и предварително благодаря на хората, дали своите съвети и мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: f5d1b2f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Животът в чужбина е труден, а ако е в лоши условия - непоносим. Той се е променил. Ако ти говори грубости просто се разделете.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4ed3a2aeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, не бъди тъжно! Другата държава, в която се е преместил, очевидно много го е променила. Може би той просто е гневен за нещо и иска да си го изкара на теб. Но ако един човек истински те обича, навярно не би се държал по този начин. Но е възможно да е изключително обиден на теб или на някого другиго и ти да си нямала възможност да разбереш причината. Дай му малко време, да се успокои и според мен сам ще те потърси. Дано съм ти била полезна.

Стефанова

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b5cf014a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен голяма грешка си направила като си се влюбила във него, ето това е проблема. Защото ако не беше влюбена сега раздялата би била по лесна и щеше да погледнеш по трезво над нещатата, ама не им й сигурна дали щеше да така... зависи от теб, от характер. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f5decc2659
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурна съм, че тий е мюсюлманинът във връзката ви, нали?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: becf5574d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен със сигурност нещо не е наред. Но не познавам човека, за да кажа каква е причината за държанието му.
Моят съвет е да се отдръпнеш, търси го по-малко, когато той те потърси бъди по-малко обстоятелствена.
Ако той види промяната в теб и те попита на какво се дължи тя- кажи, че го обичаш, но не искаш да прекарваш времето си в дерзания дали той те обича, че не искаш да бъдеш с някой, който те наранява ( било с думи или с липсата на такива )... Ако не види промяната - тръгни си от него.
Трудно е! Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a078657456
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Надявам се не си се унизила да се отдадеш на турчин и някакъв подобен, нали казваш, че имате различни религии. Не е хубаво, че така реагира, това означава, че раздразнението му е по-голямо от чувствата които изпитва ако изпитва някакви изобщо за да си позволява да те обижда.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a95f9661b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има си друга очевидно е... и сега е объркан... хенм иска да тре разкара хем може би има още нещо към теб... но само времето ще покаже... но пак казвам има друга 100%

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker