Женен с две любовници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен с две любовници
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3108 пъти
Здравейте.
От близо половин година имам връька с женен мъж. Ясно ми е че с него нямам бъдеще, нямам очаквания, нямам претенции към жена му и прочие. Докато един ден не разбрах че си има още една любовница, не знам от колко време. Разбрах по възможно най-глупавия начин, случайно видях съобщения в телефона му като го беше оставил включен. Не съм му държала сметка или подобни глупости, защото честно не ме интересува той с колко жени се вижда. Оттогава обаче той не се обади, не ме е търсил вече месец, сякаш изчезна вдън земя и по това аз помислих, че той е разбрал че зная за втората любовница и е решил да не се занимава повече с мен, макар че можеше поне да ми го каже доректно, но както и да е. Той ми се обади онзи ден, каза ми че е нямал възможност да се свърже с мен по никакъв начин заради домашни проблеми по тая тема... Толкова глупаво оправдание че не може да бъде, окей, сигурно жена му го е забелязала че нещо постоянно кръшка, но да кажеш че е нямало начин е глупаво, желание е нямало. Искаше да се видим, но все още не съм му дала отговор. Мисля да се видим за да чуя обясненията, които по свое желание каза че ще ми даде, но се замислям дали дс продължа връзка с този мъж. Окей, приех че има жена, но не приемам че лъже и мен с друга. Вие как мислите? Струва ли си да продължавам с него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9412d62749
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, той явно е прекратил връзката ви. Що за въпрос изобщо? И отделно що за мъж е това? Губиш си времето, миличка.
Аз предполагам, че и без това е искал да те зареже и затова е имал вече друга. Гаден консуматор. Той се интересува само от себе си. Забрави.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4745afe51e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Най-добре е да кажеш и на жена му, и на любовниците му. Такива боклуци като него трябва да се поставят на място.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ee1066ef83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва да продължаваш връзка въобще с женен мъж, няма значение с колко любовници. Не можеш ли да си намериш някой необвързан? Защо ти е този? Какво бъдеще може да имаш с него - той никога няма да остави жена си, заради някаква любовница. Пропиляваш живота си. А и не помисли ли, че така нараняваш жена му. Както си се почувствала зле, че той те мами, така си представи на нея какво й е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f9a5a52cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лошо е да излизаш с женен мъж, той също постъпва лошо. Ти сама виждаш, въпреки, че не си негова жена а любовница колко ти е неприятно, че има и друга любовница а какво да кажем за жена му. Недей да имаш връзки с женени мъже, потърси си човек който не е обвързан и характера му е да е верен на жената с която е. От тези авантюри само ще страдаш и времето ти ще минава с неподходящ човек в обречена връзка. Ти заслужаваш да си имаш твое момче а не да си нечия любовница, изгради твоята специална връзка с човек с който ще сте си верни, ще се обичате и ще сте един за друг.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 12bfb72fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен, той не ти се е обадил НЕ защото си мисли, че си разбрала за другата, а просто защото с другата му е по-хубаво. Мислиш ли, че му пука дали знаеш за нея изобщо? Може и трета да има, която да ви измести и двете след време, така че свиквай.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e2149c4285
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей!
Защо си губиш времето с женен мъж? Явно обича да спи наляво и надясно. Освен всичко така се пренасят болести. Не мога да ви разбера жените да се унижавате заради един гол... и да бъдете една секс играчка. Имайте малко по-голямо самоуважение. Колко много мъже има, които си мечтаят за жена и семейство! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bdbc3408ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти явно си доста глупава жена, която не си цени времето. Намери си необвързан мъж, с когото да градите пълноценни отношения.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6b6f138ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Въпросът е какво получаваш от него до този момент?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c0d53c26ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   4, виждала съм достатъчно мъже, които оставиха жените си заради любовници, и то по- млади, но този явно не е от тях.
Жена му не я мисли, като не й отърва, има разводи!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7d7163d75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Много забавна тема. И донякъде забавни коментари.

Само като си представя как е прекарала последните дни в малоумно цикленене напред назад мислейки - "ще ми се обади, не, няма да ми се обади. ще го отрежа за да му покажа, че съм нещо вече. не, ще го приема. ох, не, вече 3ти ден без секс.. " :)


Ще ти спестя главоблъсканиците и ще ти кажа, че ти за него си общо взето секс кукла. И знаеш ли кое е най забавното? Той е прав. Просто си е намериал друга, по добра кукла.

Я ми кажете, всички вие жени дето "си знаят цената" - като оставим розовите ви самовнушение настрана и накрая си признаем, че всичко опира до секс и експлоатация в различните и нюанси, това не ли ви прави просто различни видове к**ви, но все пак к**ви?

Ще ви обрисувам и друго развитие - подобен тип човек, с очевидно ограничен капацитет на мислене, никога няма да намери мъж който гледа на такива като нея като нещо повече от просто комплект дупки. Защото единственото което може да предложи такъв тип жена е именно това.

Случайно припозналите се да не се обиждат а да се запитат защо се обиждат след като уж гореописаното не важи за тях.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: fabc2cc65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей,
Аз също имам връзка с женен мъж вече от 3 години, повярвай ми - бягай докато можеш!!! Аз през ден късам с него, но поради времето, навика и чувствата го отлагам, а времето си тече. Накрая ние оставаме сами и с разбити сърца, а те със жените си.
Недей да се виждаш с него, забрави го и продължавай напред. Особено при положение, че има и друга... БЯГАЙ С 200!!!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 13e144f1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Тъпо е, че е женен и отделно е тъпо да крие от теб полигамията си, а и от жена си. Ако всичко е открито, нещата са ок.

Просто прецени сама за себе си какво искаш от тази връзка и дали го получаваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 993d3de7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Машаала на пича. Добре се е уредил Мунчо. Много патешка перушина около него. Абе, жени, нормални ли сте да се занимавате и с такива идиоти. Малко себеуважение и достойнство е нужно за да биеш шута на такива играчи.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e02977f869
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Унижението и желанието да живее в лъжа е част от живота и емоционалното състояние на някои жени. За съжаление, това е горчивата истина пък вие ме оборвайте колкото си искате.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7f41ce8c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Доста стара тема но пък забавна. Не знам коя поред любовница си
в тефтера на тоя мъж, но той продължава напред с бройките. Ти си аут. Сигурен съм, че ще си вземеш поука и ще създадеш свое семейство. Да ти кажа обаче какво ще последва за теб след години. Ще създадеш дом и деца, но... няма да си щастлива. Мъжът ти ще ти изневерява на 100% с нещо младо и свежо. Не мисли, че си застрахована от нещо. Каквото си причинила ще ти се върне. Това е животът.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b6bcac0a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти си много нагла жена. Защо ли-защото си позволяваш да държиш сметка на чужд мъж. Ако някой има право да му държи сметка, това е съпругата му, не ти. Ти си просто една от отбора. Никога няма да престана да се учудвам на такива жени, дето нямат и грам самоуважение-а иначе имат претенции.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 00fc571c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   То оставаше и сметка да му държиш. Значи докато си мислеше, че си само ти всичко беше наред, но щом си разбрала, че и ти не си му достатъчна те е заболяло. С много голям "играч" сте се забъркали и трите. Не разбирам какво очакваш?

Ледената

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker