Промяната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Промяната
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1572 пъти
На 27 години съм. Имам връзка от 4 години с момче на 29 години и не наоразно казвам момче. Той просто е едно голямо дете. Родителите ми често ме питат кога ще се откажа да си играя на учителка с него и кога ще осъзная, че от него не мога да очаквам нищо за в бъдеще. В началото ме впечатли с това, че беше различен от всички останали, но се оказа само маска. След първата година бях готова да си тръгна и когато седнах да обясня защо си тръгвам се започнаха едни крокодилски сълзи и заплахи, че ще посегне на живота си. Глупаво плачейки пред мен го прегърнах и мислено се хванах да променям нещо вече затвърдено в съзнанието му. Започнах да го поправям когато използва думичките: ма, сетне, кво, що, за кво. След това станахме любезни. После се учихме, че е по- добре да кажеш истината от колкото лъжата. После се научихме да не бъдем комплексари, да можем да общуваме с непознати, като ги гледаме в очите. Разработвах темите му и учих с него за изпитите му завърши и сега е на хубава позиция. Обичам го и си давам сметка, чак сега че за всичко той чака на мен била съм, като майка за него. На всичко го научих само със секса не се получава толкова време с грешна представа е от порно филмите, няма чувство за ритъм и винаги чака да му кажа какво да направи. И така не се живее. Губиш самочувствието на жена, губиш желанието за интимност. Моята грешка е в много неща. Явно сгреших, че тръгнах да го променям, но се радвам за едно сега е един преуспял мъж на хубава позиция. Обича си работата и ходи с желание. Но съм грешна пред него започнах да се виждам с друг мъж на неговата възраст знаех, че иска да е с мен. Даваше ми нежността, вниманието, страстта, самочувствието и желанието към секса. Разкъсвах се от терзания за това, което правя и казах на приятеля ми всичко. Естествено прости ми, но страшното е, че явно от страх ми предложи брак, купил къща с ипотека и не спира всеки ден да мънка кога ще си направим бебе. И аз искам да бъда с него, но за дете все още е рано. Работата ми зависи от народа. Предадох бизнеса ми на сестра ми за да служа на народа и все още се доказвам. А и се страхувам, че ще бъда сама и не съм сигурна, че ще бъда добра майка. Просто исках с някой да споделя не мога да кажа нито на приятели, нито на семейството ми, нито на неговата майка - понеже всички ме познават, като силна и бореща се. А сега се страхувам, той не ме разбира, споделил с майка си, че ще има скоро внуче и че съм се дърпала, но нямало време вече и майка му ми каза, че ще бъда много добра майка щом съм вкарала сина й в правият път. Вярвайте ми чувствам се много зле явно никога не съм постъпвала правилно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: f72251b857
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен ти не го обичаш. Щом си му изневерила с друг е ясно. Още след първата година си разбрала, че не искаш да си с него, а въпреки това си останала явно от съжаление. Не съм сигурна дали и той те обича или те възприема наистина като майка, която го учи, готви пере и тн. Естествено, че няма да иска да си тръгнеш, защото му е много удобно с теб. Ти си реши дали го искаш наистина.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a1119655b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В крайна сметка той си е взел изпитите сам нали така, както и работа си е намерил сам,сам се е доказал там. Според мен нещо те е яд на него и си мислиш,че всичко е благодарвние на теб, а ти просто си му била упора, както всяка жена трябва да е за избранника си. Сама се оправдаваш пред себе си,като си намираш причини за изневярата. И според мен не го обичаш. По-добре не избързвайте с деца, макар дори да ти е време. Не искам да съм груба, но слез на земята и се погледни отстрани. Твърдиш, че си добра и искаш да помагаш на хората, но реално дали наистина е така. Струва ми се, че не си в хармония със себе си и не търсиш грешките в себе си, а само в другите.
Ж.25

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1748e93946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 2 се изказа като злобен мъж. Щом се колебаеш в него значи не е той човека, няма да се чувстваш щастлива с него, щом сега е така - представи си с дете.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 779c03fbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога много да ти кажа по казуса с мъжете, но с голяма сигурност мога да кажа, че ти ще си недобра майка, защото си прекалено инвазивна. Не си дала свобода на мъжа до себе си сам да се справя. Да, определено си направила огромна грешка, като си се върнала при него от съжаление. При връзките от съжаление децата не са толкова желани колкото при връзките от любов. За теб неговият авторитет е вече нулев, ако не и под нулата, как ще е баща на децата ти, като ти ще се отнасяш към него като към дете?

Проблемът е в теб основно. Прекалено вярваш на родителите си, от малка си емоционално обвързана с тях и не признаваш реалността, придаваш си вид на сериозна госпожа и дори стилът ти на изказване е като на 55-годишната ми учителка по литература от 7 клас. Реалността е, че на 27-годишна възраст ти си изхабила 4 години от живота си да учиш някакъв недорасъл мъж как да не е момченце. Разбираш ли какво си направила? Ти си се превърнала в майка му, защото от малка са ти дали такава роля - да си сериозната госпожа, с отговорността. Обикновено такава ситуация се появява в семействата, в които няма истинска интимност между родителите, и определена част от родителската роля всъщност е заета от самото дете/деца.

И тъй като си на 27 и си емоционално обвързана с родителите си, не се знае дали ще имаш по-добра възможност, ти трябва да прецениш дали си го променила достатъчно, че да става за баща. Ако решиш, че става - трябва незабавно да убедиш подсъзнанието си, че това е така - трябва да приемеш компромиса. Ако не приемеш компромиса, идват нещастни деца. Ако се насочиш към другия мъж, не се знае дали ще ви съвпаднат намеренията.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c48574e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всяка жена си има ку*венски период е ти си в него. Само недей разиграва момчето и никога ама никога не му раждай дете защото после детето ще страда. Остави момчето и ходи се чу*ай с който си искаш само недей баламосва момчето че го обичаш защото не е така. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker