Раздели и събирания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздели и събирания
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1897 пъти
Здравейте! Моята история е много объркана. Лятото на 2014 година се запознах с едно момче, което живее в моя град. Аз съм на 19, той на 21. Пишехме си редовно, и така веднъж дойде пред нас с една роза и всъщност тогава почнахме да ходим. Но прекалено много де карахме за разни неща, аз съм много ревнив човек и го показвах и следователно той много се ядосваше. Не знам за него дали е бил ревнив, но не го показваше. Карахме се много и така след около 8 месеца скъсахме. През това време се ядосвахме, дразнехме се, че си пишем с други във Фейсбук.. не издържахме и на едно барче и двамата бяхме там и излязохме да си говорим и се гушнахме и все едно нищо не се беше случило, отново се събрахме. Но разбира се караниците не престанаха. Имах рожден ден, не ми подари дори цвете, което смятам за нещо малко, което щеше да ме кара да се радвам. Майка ми вкъщи ми натяква, че не ме обичал и разни.. но честно казано аз усещам любовта му. Пак скъсахме, от много караници. Той не искаше да се обвържем във фб нито да качваме снимки. Минаха около 3 месеца и пак се събрахме. Сега сме заедно, но майка ми е против него, аз си го обичам той ме обича, но не е такъв да покаже любовта си да ми подарява нещо, нито да използва мили думи.. объркана съм.. Да бъда ли с него, според вас имам ли бъдеще с него или да послушам мама и да сложа края, въпреки че го обичам много.
Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7e9db934af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж това че ти искаш подаръци, а той не ти ги подарява си е лично твой проблем... И като ти подари подарък какво повече ще го обичаш ли :D

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4e141cafae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Щом имате желание и възможност да сте заедно, какъв е проблема? Мнението на майка ти? Да не би тя да живее твоя живот? Или това, че е по-разсеян и не се сеща да ти подари цвете за рожденния ти ден? ЛИбов да има, хора! Ако я има и у двама ви, удри два пъти по масата и се вземайте пак. Няма, защо да мислиш отсега за евентуални проблеми и препядствия, докато сте заедно. Те се преодоляват в движение. И от двама ви. Айде, горчиво!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3f60b6683f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не бил такъв да подари дори цвете за рождения ден, а е подарил първо? Я пак си помисли! Да не качвате снимки заедно? А качва ли той снимки или не? Защото ако не качва по принцип - ок, но ако качва, а не иска да има с теб, целият разговор нататък е излишен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 280dfc4da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз съм имала такива периоди с бивш приятел само че ние се разделяхме за доста по кратко и пак се събирахме, но каквото и да е било дори да е имало негативни емоции, ми беше хубаво с него докато не приключи. Не че ти казвам да не слушаш майка си по принцип, но за такива решения какво ще правиш със връзката си не трябва да се водиш от чуждото мнение, имай го в предвид тъй като ти е роднина но ти ще бъдеш с този човек а не майка ти. Близките ни понякога си мислят че знаят кое е по добре за нас, (те ни мислят доброто) но всъщност само ние си знаем така че. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d4a8aff2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сега, какво мисли майка ти, е важно до някаква степен, защото вероятно иска най-доброто за теб, но не и определящо за връзката ти. Не можеш винаги да се съобразяваш с нейното мнение, защото ти порастваш, изграждаш се като личност и трябва да взимаш някои самостоятелни решение за живота си, дори и в последствие да се окажат неправилни. Щом за момента се чувстваш добре с това момче и искаш да бъдеш с него, значи това трябва да направиш. И в този ред на мисли, искам да ти дам един съвет: забрави за всякакви драми, сцени на ревност и скандали за глупости. Отношенията между двама души не се измерват в подаръци, във фейсбук статуси и снимки, нито в това кой кого колко ревнува. Ревността не е признак на любов, тя е нещо, от което трябва да се освободиш, колкото се може по-скоро, ако искаш да имаш здрава и щастлива връзка. Полза от нея- никаква! И не можеш да казваш "такава съм си, ревнива", това е оправдание. Имай доверие на човека до себе си, отпусни се и си изживейте хубавите мигове заедно, без да се дразните за простотии и да си правите напук. Дръжте се като големи хора, каквито вече сте. Няма ли компромиси и толерантност помежду ви, връзката ви няма да трае дълго. И все така, със събирания и раздели не се живее, всичко ще е до едно време, докато не сте тотално изнервени и двамата от всички дреболии, за които се карате, и не си развалите отношенията окончателно. Няма смисъл, обичайте се, радвайте се един на друг. Една връзка трябва да ви носи много повече позитиви, отколкото негативни емоции. Не казвам, че е лесно, но всеки може да направи опит и да се промени малко, за да живее по-спокойно и щастливо. Успех :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0c74750e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дори не прочетах историята, а само заглавието. Опита ми показва, че има ли веднъж раздяла - край, не бива да има втори опит. Нещо или става, или не става, щом не става - има причина, щом не е била преодоляна - значи всеки да си ходи по пътя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker