Какво и става? Тя се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво и става? Тя се промени
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2050 пъти
Живея с приятелката си от много време. Млади сме и преди много се обичахме. От няколко месеца постоянно сме в скандали и проблеми. Караме се за много неща. В последно време особено положението стана нетърпимо. Скандали до 5-6 сутринта, после пак се започваме, като куче и котка сме. Все по-рядко ми казва нещо мило, някой комплимент. Все по-рядко се целуваме, прегръщаме и казваме думата Обичам те. Но същинския проблем не е това, ами това, че тя ме бие и ме превръща в нейна боксова круша, колкото и тъпо и смешно да звучи. Вече когато стане дори лека караница между нас започват да валят обиди от нейна страна от сорта на-Боклук долен шибан, еби си майката нещастна, мършо, грозник, гей и т. н. След това започва да ме удря с все сила в лицето, да ме рита, да ме щипе, да ми показва средни пръсти и дори да плюе в лицето ми не веднъж. В началото не отдавах такова внимание на тези неща мислейки, че с времето те ще отшумят, но уви агресията и се увеличи. По една седмица ходя със синки от нея, вчера пък си заби ноктите злобно във врата ми и ме гледаше злобно. Не знам какво и става. В рамките на 2-3 дни ми направи отново с ноктите си кървави рани, като от котка по ръцете ми. Едната, като гледам тръгва да става белег. Бие ми зверски шамари, после ми гори лицето с часове, а сутрин понякога се будя с главоболие. Незнам как се реагира в такава ситуация. Обичам си я, но тази нейна агресия не може да продължава постоянно. Там е работата, че и не мога да и отвърна.... Как да ударя момиче и то момичето с, което сме се обичали лудо и в добро и в лошо. Наранява ме и с разни думи без после да се извини от сорта на: "Падам си по яки пичове с големи х*йове" след, което просто си заспива сякаш нищо не е станало и без да се е поинтересувала как се чувствам. Не казвам, че съм света вода ненапита и, че не заслужавам понякога подобно отношение само, че напоследък с повод и без повод го получавам. Отключила и се е страшна ревност от нищото, злоба и агресия към мен. Написа ми наскоро едно много дълго любовно писмо за мен, колко ме обича, колко съм и ценен и т. н. беше върха просто, като шедьовър. На другия ден при поредния скандал ми го взе и скъса на парчета. Незнам какво да мисля... Обича ли ме още и дали поведението и е в следствие на силната и любов към мен или на тоталната липса на такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: bd557a3e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно ти е изневерила (дори и в мислите си), и проектира собствената си вина върху теб - т. е. все едно ти си виновен, че тя ти е изневерила. Другият вариант е да иска да ти изневери, но да няма топки да скъсате, и да иска така да направи, че ти да скъсаш с нея. За нея ти вече нямаш авторитет, щом се е стигнало до това ниво, и това е доста зле за един мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d15b63e6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно тя няма твоите скрупули...
БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!
Спуквай коврата от бой и шутове, за да знае кой кара влака!
А за приказките и псувните заслужава да ходи със счупена уста и избити зъби (хем по-хубави свирки ще прави).

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 966225dd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това не е нормалена връзка. Тя не те уважава. Тази агресия е чисто домашно насилие и и много сериозно. Вас мъжете ви е срам да си признаете тези работи, но ако не искаш да вземеш легални мерки срещу нея я напусни. За съжаление вашата връзка няма бъдеще.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1668ea1e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какви хора имало... И как живеят...!
Това е по-скоро, някакъв абсурд! Да живея с жена, която ми плюе в лицето и ме ползва за изтривалка? Ума ми не го побира! Може би става въпрос, за някакъв вид особен мазохизъм? За каква любов, гооворите всъщност...?
Какво имате в предвид, като казвате, че не сте, света вода ненапита и, че понякога си заслужавате подобно отношение? Но, за каквото и да става въпрос, такова поведение не може да бъде оправдано с нищо!
Ако имахте деца, те какво ще гледат и ще слушат...? ! Как майка им псува, като каруцар и си разменят удари с баща им? ! За какво въобще живеете заедно? За да си вдигате скандали и да се унижавате взаимно...? Наистина, не разбирам!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c2ae1f29dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Помисли. Има ли проблеми? В работата, изнервена ли е отстрани от вашия съвместен живот, нещо има ли, което да я изнервя по принцип?
Не че това би я оправдало, но поне би обяснило промяната на нейното поведение.

Знаеш ли какво? Седни и поговори с нея и й кажи да не се повтаря, защото не искаш такива отношения и не си представяш така съвместния ви живот. Ако се повтори - теглиш й една майна и не се връщаш повече назад! Не се излагай да й търпиш глупостите - казвам ти го като жена - колкото повече търпиш, толкова повече тя ще си го позволява. Разкарай я тази грубиянка, не си заслужава да я обичаш...

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bde6753a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   3. Номер 1 напълно съм съгласен с теб още като прочетох първите редове от написаното мислех същите неща няма друго обяснение за държанието й ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 625b25c7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Агресията и любовта са абсолютно несъвместими. Въобще не се чуди, а най-добре се раздели с нея. Това не е нормално поведение и ти не бива да ставаш доброволна жертва.
Според мен, тя трябва да потърси помощ, но трябва да стигне до това заключение САМА.
Каквито и да са причините, не мисля, че са пряко свързани с теб.. Така че си тръгни от нея с чиста съвест.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f4dc42d3d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Много ми е интересно какво ще те посъветват жените, защото съм забелязала, че винаги пишат тенденциозно! Ако мъж изневерява - боклук, ако жена - давай момиче. Ако на жена й липсва секс - намери си друг, ако на мъж му липсва секс - обръщай внимание на жена си!
Сега искам да видя какво ще напишете след като агресорът в тази връзка е жена?
Авторе стегни се и не се дръж като жертва. Ако наистина държиш на нея и смяташ, че има промяна в нейното поведение, потърсете заедно помощ от психолог. Но ако имаш и най-малко подозрение, че просто е агресивна, напусни я веднага. Никой няма право да посяга и бие друг човек.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6e64d77b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Убий ме-обичам те! Не ви разбирам, хора, какво получавате от съвместното си съжителство, освен обиди и шамари? За какво ви е нужно това, мазохисти ли сте? Направо ми е отвратително!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9eebae51a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен трябва да се разделите. Това вашето не е нито връзка, нито любов.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 513365ba7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разделяй се веднага с нея. Как така ще те бие? това връзка ли е според теб? В една връзка трябва да има УВАЖЕНИЕ. Е, при вас го няма. НЯма и връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5773acf149
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   значи или има някакво психично отклонение, или ти е кръшнала и се чуди как да те разкара или има нещо което я смущава. изведи я на вечеря сред хора и кажи да поговорите, но спокойно, ако видиш че почва да ескалира и да се ядосва смени темата, но трябва да говорите. кажи и че не ти е приятно този ви тип отношение. не ти харесва тя така да се държи с теб и ако трябва я отеби ако не може да и се помогне. но първо поговорете

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker