Постоянно се сърди и пита едни и същи въпроси. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно се сърди и пита едни и същи въпроси.
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2497 пъти
Здравейте искам да разкажа моята история. Аз и моят приятел сме заедно от 2 години. Запознахме се по интернет в сайт за запознанства. Преди да се видим за първи път си писахме около месец. В началото ме е разпитвал за предишни мой връзки... и подробности за секс и т. н.
На 22 години съм имала съм 2 връзки в живота си. Първата за 8 месеца а втората за 1=2 седмици. Нищо сериозно не е било не съм ги обичала никога тези хора, нито съм имала намерение да имам сериозна връзка с тях... виждали сме се 1 път в седмицата само за единя секс. Никога не съм вярвала в любовта докато не срещнах моето момче, моят красавец най-красивото момче на земята, което адски много обичам и вече 2 години не спирам да мисля за него всеки ден и да го обичам все повече и повече.
Правил е и грешки, но съм му прощавала много ме е наранявал, но това са минали неща. В средата на нашата връзка на 8-мия ни месец още не живеехме заедно той си пишеше с няколко момичета и ги уговаряше да се виждат и да правят секс за една вечер... впоследтвие го бях разбрала... А преди да разбера за това видях в нета негова обява, че търси момичета за една вечер за забавление и аз реших да си направя фалшив скайп и го добавих и започнах да го разпитвам за " приятелката му ( демек за мен ) той си мислеше, че пише със съвсем друго момиче и, че е навита да легне с него. Писахме си секс теми и отвреме на време го разпитвах за " приятелката му демек за мен самата и той сподели, че не ме харесвал грам само очите ми бил харесвал... незнаел даже защо е с мене беше писал как постоянно се заглежда по други момичета... аз не съм била негов тип била съм твърде слаба 1. 57 съм 49-50 кг. не съм като скелет с атлетично тяло съм, но според него съм била много слаба а той не харесвал такива момичета искал да спи с момичета, които са над 65кг доста по-едри тела. И след този чат аз направо неможех да повярвам, че точно той е написал тези неща... и направо бях смазана и сърцето ми тупкаше силно... направо се бях сринала, че така говори моята любов моето момче бях много наранена.... преди ми е правил скандали как трябвало да напълнея как трябвало да ям още да съм качвала килограми... а аз си ям достатъчно не пазя диети и съм си съвсем нормална нито слаба нито дебела. И както и да е след тази случка аз помислих, че той не ме обича и реших да прекратя връзката ни... казах му как съм се престорила и, че знам всичко за чата и във фейсбук хронологийте с други момичета и той почна да се извинява обясни ми всичко... и поговорихме доста дълго и разбрах, че наистина си ме обича и, че тези неща не ги мисли в което вече съм напълно сигурна. Обаче.... когато прочетох тези неща които си писахме аз споделих на мои приятел и започнах да обиждам моя приятел и да говоря, че е гей, че не го бива в леглото и всякакви всевъзможни неща защото бях адски наранена и наговорих простотий по фейсбук на един приятел тези неща не съм ги мислила но просто мислих, че моя любим не ме обича и бях срината и трябваше да се оплача на първия човек когото видя.... и така се започна всичко... Бяхме ходили на море в гърция с моя приятел седмица след караниците ни началото на септември до преди това никога не ме беше ревнувал и т. н Откато отидохме на море за седмица свикнахме да си спиме заедно и той всякаш се влюби още повече в мен и този ден нататък ми предложи да заживеем заедно... Вече цели 13 месеца живеем заедно неразделни сме. Той много ме обича и много ме ревнува... и незнам как да му помогна да се промени.
Тази негова ревност го убива... постоянно ми задава въпроси за бившите ми приятели.. дали те не са били по-добри от него... дали тях не съм ги харесвала почече и постоянно стават скандалите заради тях... постоянно ме обвинява, че той не ми е първото гадже как съм могла да имам предишни гаджета защо не съм чакала подходящия човек а съм правила секс без да съм влюбена и т. н Но просто тогава бях по малка аз съм на 22 а той на 24 бях по-малка тогава и не съм вярвала нито в любовта нито съм имала чувства към бившите ми дори на външен вид не ми допадат никога не бих се върнала при тях.... Откакто срещнах моето момче разбрах какво е това любов в него съм истински влюбена преместих се да живея при него... въпреки, че майка му изобщо не ме харесва и постоянно трябва да търпя лошото и отношение. Заради моето момче и работата си напуснах защото и затова ставаха големи скандали, че съм предпочитала парите пред това да съм с него... но не е така без пари няма как да се живее знаете... но този проблем вече го решихме с него разбрахме се да си търся работа... но той много се притеснява да не ме загуби и да не се захласна по някой колега.. а това няма как да стане аз си обичам моето момче и не бих го заменила за друг. Но неговите всекидневни въпроси свързани с моите бивши ме побърлват постоянно ме обвинява за това и постоянно се караме за това даже не ми издържат нервите и почвам да крещя и да викам по него и понякога съм го удряла от яки нерви просто ме изкарва извън нерви като ми заговори за тия. Изобщо не ми вярва... че той е единственото момче, което някога съм обичала и съм влобена адски много в него.... търпя всичко само и само да съм с него живея в дома му като търпя постоянно лошото отношение на майка му... постоянно ми се правят забележки у тях от сорта на колко храна сме изяли... защо съм готвела в нейната кухня защо съм и пипала нейните тенджери... била съм тъпа проста... била съм бездомничка, която се е нанесла у тях... ( имам си апартамент в центъра на София и има къде да ида, но моя приятел за сега не иска да се преместиме там, апартамента е малък 66 кв. и живеят майка ми и приятеля и и ще ни е малко тесно имаме и втори етаж, но е за ремонт та след време мислим да си го стегнем и да идем у нас да живеем там поне е по-изгодно за работа а и майка му няма да ме дразни. ) А те живеят на 17км. от София в къща...
Та това е друга тема де... НО НЕЗНАМ как да помогна на моя ЛЮБИМ как да го накарам да ми повярва, че го обичам безусловно и, че никога не съм имала чувства към тия скапани бивши... постоянно всекидневно му повтарям и му казвам колко е красив, че е най-добрия мъж на света, че тея тъпи скапани бивсши немогат да му стъпят на пръста.... ама той не та не не вярва и не вярва и от сутрин до вечер само тях ги мисли и е тъжен и се почват с караниците и въпросите му...
Той понеже аз съм му първото гадже преди не е имал гаджета бил е само по курви 10-12 и неможе да ме разбере мен... че не чувствам нищо към бившите постоянно ме обвинява, че аз съм се наживяла, че той не е имал гадже и се чувства прецакан, че аз съм имала пък той не е имал и така нататък.... ВЕЧЕ НЕЗНАМ какво да ПРАВЯ какво да му говора как да го накарам да мисли позитивно и да си избави тези простоий от главата. МНОГО РЕВНИВ стана много няма ми доверие за нищо... а хем има всичките ми пароли... постоянно съм у тях с него ако се прибирам до нас той идва с мене... преди като работех ме чакаше пред работата... изобщо ми няма доверие... телефона ми следи лаптопа също историята преглебда дали случайно не съм си писала с някой. АЗ откакто съм с него не пиша с никакви момчета не съм такова момиче никога не бих изневерила никога не бих тръгнала с някой и да го изоставя него обичам го безркайно много и ми е голяма болка като го видя ка ревнува от бивши и как малко по малко се убива с тази ревност... просто виждам как го измъчва и незнам как да му помогна? ПРавил ми е опити даже беше си направил профил все едно пиша с бившия ми беше ме изпробвал дали ще клъвна да се върна при него, но аз го отрязах... той се зарадва, но пак и пак и пак ревнува и неспира да ме ревнува и да задава тези въпроси за бившите не може и неможе да ми повярва, че той е перкетното момче за мен, че го обичам страшно много и, че секса с него е върховен той ме накара да свърша за първи път от него просто е страхотен свършвам като ме лиже... свършвам като ми бърка свършвам и от секса с него свършвам и като ме пипа по клитора даже и от анален свърших протсто секса с него е нервероятен с него разбрах какво е това да правиш любов... просто усещането е невероятно от един сеанс с него свършвам по 10 пъти поне слагаме кърпи на леглото да не се мокри чак, , , мнного е добър идеален е... НО НЕ МИ ВЯРВА НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЕ МЪЖ КОГОТО ОБИЧАМ И КОГОТО НЯКОГА СЪМ ОБИЧАЛА И КОЛКО МНОГО ЗНАЧИ ЗА МЕН! Кажете ми как да го накарам да повярва... и как да спре да мисли за тея мои нещастни смотани бивши, които не значат нищо за мен. Благодаря предварително за мненията и съжелявам за правописните грешки, но нямам много време и написах историяте на бързо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9008476afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Прочетох те на диагонал, трудно се четеш, прекалено много текст си изписала, изречения от по 15 реда едното, а нищо смислено, повтаряш едно и също, дано поне като си го написала да ти е олекнало.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 237c76399e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   С нищо не можеш да го промениш, така ще си остане, тези мисли ще останат завинаги в главата му. Няма как да върнеш времето назад, и той да ти стане първо гадже. Повече го мъчи това, че си правила секс с предишните, без да имаш чувства към тях. Това е най обидното, правила си секс, както го правят проститутките(даже и да не е за пари, а за кеф), така сама си се поставила в това положение. Тук никой не може да ти помогне, по добре поговори сериозно с него, докато още не ти е минало времето, годините бързо преминават. Той добре да прецени, ще може ли да живее с тази болка в душата, че си се нанизвала на други шишове преди него, или ще го измъчва и занапред. Ако няма да може да я преглътне, по добре се махай докато е време, докато още нямате деца, после ще стане много сложен живота. Неговата ревност, ще ти вгорчи живота. Сега те търпи само заради секса, но после...!?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: effdb7b5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Колкото можеш по-скоро се отърви от него(знам, че няма да го направиш, защото имаш чувства към него, но поварвай ми ще си съсипеш психиката с такъв мъж)...послушай ме, БЯГАЙ-никога няма да се промени, при него е като болестно състояние !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ce49129783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Трябвало е да го оставиш още когато си го хванала, че си търси по интернет мацки за еднократен секс. Т. е. че иска да ти изневери. А може и да го е направил. След това си направила катдиналната грешка да му кажеш за фалшивия си профил. Така си засегнала егото му, честолюбието му и си го направила да изглежда глупак. Това той никога няма да ти го прости и затова и те тормози. Разделяй се с него, нямате никакво бъдеще заедно. Той нито е твое момче, нито те обича.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8489a55be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох то бива да си заблудена, ама чак толкова.. обичал те бил, еми не те обича ама как да го разбереш? Дано някой ден се осъзнаеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4903ac7013
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Глупости!
Този младеж има чувство за маллоценност.
И моя беше такъв! Отврат!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker