Всички жени ме възприемат като приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всички жени ме възприемат като приятел
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2890 пъти
Не ме разбирайте погрешно не се оплаквам и мърморя. Желая просто да анализирам случващо се с мен с хората тук, защото започна да ми писва. Не искам да звучи като самохвалство, но се смятам за добър, културен, възпитан човек. Винаги съм имал цели, амбиции в живота си и съм се борил сам с тях. Започна да ми писва от това жените да ме възприемат за приятел и да ми казват не искам да те губя в живота си. Винаги съм се държал на ниво с женския пол, но ми писна. Последните ми 2 взаимотношения с дамите завършваха по следния начин. Ти си перфектен, грижовен амбициозен, джентълмен, умен, хубав, без пороци, осигурен с добра работа мъж мечта и страшно се гордея, че те имам в живота си на теб може се разчита на всичко и не искам да те губя ако започнем връзка обичам те, но като най-добър приятел. Фразата не съм готова за връзка ми е ясно кога жените е използват тази лъжа. Това искам да анализирам това женско мислене и да ми се помогне и аз съм човек който желае да създаде връзка с развитие да помагам на човека до себе си да постига целите си а и ми е време за семейство. Търсих вината в себе си с държанието си пораждам страх у дамите които са на възраст 27-28 години за да ми казват не искам да те губя в живота си ако започнем връзка не искам да те наранявам може би е заради възрастовата разлика 10-11 години за да не искат връзка. Лошото е друго, че в периода на общуване аз съм се влюбвал и после е труден период за мен. Не се моля за любов, не се моля за приятелство ставам и си тръгвам, но и аз като нормален човек имам нужда от любов. И после разбирам че същите дами си хващат за гадже някой боклук към който изпитват любов и едно цвете не им подаряват. Мъж на 38

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: c1b2c70d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами пробвай се при дами около твоите години бе, пич! Или ти се виждат старички, а?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e854f0a643
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Твърде си женствен затова така те възприемат. Жената иска малко грубост, увереност, а не "както кажеш, ти решавай" и да те е страх да я докоснеш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 06ef9a1436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам какъв реално е проблемът, но виждам следното: понеже ти си внимателен, любезен, приветлив и т. н., жените нямат смелостта да ти признаят в очите каква е истинската причина да не желаят да са с теб. Да, може наистина да държат на приятелството ви, но това не е истинската причина да не сте заедно. Съветът ми е, следващия път, да поставиш въпроса директно, като кажеш, че това не е реален довод.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 31d6fb50bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Освен теб, никой друг не може да ти помогне, защото явно има в теб нещо, което жените не приемат и само ти можеш да се анализираш, за да разбереш какво е то. Във всеки случай, това няма да стане ако подхождаш така "аз съм мъжът-мечта". Явно не си мъжът-мечта, щом не те искат. И имай предвид, че това със сигурност е качество на характера, а не на външния вид, защото жените на 27-28 години вече са добре ориентирани и търсят вътрешни качества, някое от които ти не им предлагаш. На тези години е време да можеш да се ориентираш, а не да обвиняваш жените за собствените си неуспехи.
Ж

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d525caf790
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да не си грозен?

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8915d5f366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен има нещо в поведението ти, което ги кара да те възприемат така. Аз например имам един приятел, който също жените го възприемат само като приятел, включително и аз. Казвам ти директно какво го предизвиква, разбира се при теб може да е друга причината. Ами има склонността да се държи все едно ти е приятелка, и не не е гей в никакъв случай. Просто може би си мисли, че като прекалено те изслушва, клюкари и т. н ще ти влезе по-лесно под кожата. Например с него говоря както с приятелка и той няма против примерно да ме слуша 2-3 часа. С мъже които възприемам като мъже за връзка никога не са се държали така, да обсъждат някакви ежедневни детайли, да навлизат в прекалени подробности, това са си главно женски черти. Давам ти още един пример с него - имаше жена, която беше доста харесал и тя седяла и му разказвала за любовника си, а той седял и слушал, тя си изливала душата и като приятелка му разказвала. Това един нормален мъж няма да го търпи, никога, особено ако има намерение към жената. Друг случай, обажда ми се един ден и разказва как някаква му се обадила и 5 часа го занимавала къде ходила какво си купила и той слушал и се почувствал все едно и е приятелка. Та ето това много го прецаква, аз лично него като мъж не мога да го възприема, защото не се държи мъжки, това не значи да не си говорите и споделяте, но не по този начин. Просто имаш усещане към него, че не го искаш за мъж и това е. А и той дори да харесва една жена, не знае как да я ухажва и как да и спечели вниманието като мъж, просто и става някаква подлога и чака нещо да се случи. Сигурна съм, че ако се вгледаш в себе си ще намериш нещо, което прецаква нещата, нищо не е без причина.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4a6a322a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Личи си, че приятелството за нищо го нямаш, щом като не се получи връзка, ставаш и си тръгваш. Само заради това ти качество бих те отхвърлила като мъж, такъв човек дори и за приятел не бих искала, защото той няма да оцени приятелството ми.
Вярваш или не, в живота на почти всеки има човек от противоположния пол, към който не може да изпитва нищо различно от приятелска любов. Просто така приемаш човека и не винаги можеш да обясниш защо. Знам, че си мислите, че жените използват това като оправдание, но поварвай ми, не винаги е така. Случвало ми се е и на мен и искрено съм обичала човека като приятел, прекрасен човек, ама го чувствам като брат, какво да направя.
Да, гадно е да имаш чувства и да не ти се отвърне (и това ми се е случвало), но това не е нещо, което се контролира съзнателно. Ужасно е отношението на някои мъже, които като разберат, че си готова да им предложиш "само" приятелство, се държат все едно си ги измамил, все едно приятелството ти е някаква утешителна награда, която се опитваш да им пробуташ, за да ги залъжеш. Гадно е и боли.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 584d65232a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   За съжаление типичен пример за умственият багаж на много мъже във връзките им. На 38 години мъж, и не знае че го отрязват защото не ги привлича сексуално. На всичкото отгоре се тика и на млади жени... Не че годините са проблем за някой който 20 години с това се е занимавал, но явно ти не си от тях. Така че се по-добре се насочи към жени на твоя възраст. Макар че те са или след развод с 2 деца, или с неприятен характер за да останат до тази възраст сами. Но те търсят такива мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 26b6897b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторе, не слушай такива, дето ти пробутват темата за възрастта, те са напълно неадекватни. Естествено, че ще искаш по-млада жена, за да може да ти роди деца, без риск за здравето си. Не се връзвай и на такива хитри и нагли женички, дето ти пробутват приятелство, за да ти пълнят ушите със словесните си отпадъци, ами си търси своето. Като за начало приятелство - да, но още скоро трябва да и покажеш невербално, тъй или инак, че си мъж и че излъчваш тестостерон. Не им давай да те скопят. Много е права #6 - поразмишлявай върху думите й. За да те възприема като мъж, жената трябва да ти има респект и да не се разкриваш много пред нея.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 12747c24f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, проблема е в твоето поведение. Държиш се прекалено обсебващо, прекалено нуждаещо се, търпиш им лиготиите и лампичката им светва, че си мекушав и твърде слабохарактерен. Освен това, подозирам и, че и не изразяваш своята сексуалност, тоест сервилничиш им, държиш се като приятелка с тях. Причината за проблема ти е, че подобно на много други мъже надценяваш жените, издигаш ги на пиедестал. Всъщност малко хора си дават сметка, че думата "свалка" идва от това, да свалиш жената от пиедестала, на който се е качила тя или са я качили другите (най-вече мъже). Жените са емоционални създания и от моя гледна точка като мъж, считам, че повечето са елементарни за сваляне(нищо лично дами, просто личен опит). Започни да гледаш на тях малко по-различно, спри да им се умилкваш, да бъдеш "доброто момче", дето ги утешава, когато поредният гадняр ги нарани. Стани мъж, твърд, силен и решителен. Не се хвърляй отчаяно към всяка, която ти се усмихне. Покажи им, че си мъж, а не женчо, който се нуждае от вниманието им! Аз в момента съм обвързан и не се занимавам с други, но още щом срещна жена и разменим няколко думи, а дори само от поглед разбирам, че съответната жена мога да я имам ако пожелая! Просто са толкова прозрачни, повечето се мислят за много печени, но истината е, че ако си изиграеш правилно картите падат в обятията ти.


Малко трезви истини за жените:

1) Копнеят за мъжкар с яко мъжко излъчване

2) Всяка иска решителен, а не колеблив, мъж, който не се огъва лесно при нейните номерца и тестове. Желаеш ли силно една жена без колебания, това е 50% от свалката.

3) Копнеят за мъж с подчертана сексуалност, който не се срамува от това, че е мъж и, че има мъжки сексуални мераци към жени (у жените подсъзнателно ако мъжът прикрива или не изразява своите сексуални намерения, това се възприема като невъзможност да я забремени, защото у всяка жена дреме майчински инстинкт). Без да си го признават, всяка копнее и се подмокря от мъж, който освен, че е нежен е и страстен, ще я награби в обятията си и ще я целува така, че да и омекнат коленете. Ако мъжът е добър и потентен любовник, жената се пристрастява към него.

4) Жените харесват зрели мъже, които могат да изслушват и с които да градят приятелство, но започнеш ли с това, вероятността да те отхвърли е твърде голяма. Важно е да можеш да си им приятел, на когото да споделят, пред когото да изливат душата си, но ако не видят в тебе от онзи сексуален плам, се превръщаш в тяхна приятелка. Когато избират съпруг държат много на приятелството с мъжа, но само с това няма да покориш никоя, защото няма да я накараш да се подмокри между краката в желание да бъде обладана, а вярвай ми, те искат това, макар трудно да го признават.

5) Жените искат мъжа до тях да е емоционален, а не скучен сухар, който мълчи. Харесват мъже, които имат социални умения, отворени с към живота, оправни са и знаят какво искат

6)Харесват мъжа да е водач, тоест да бъде инициативен в отношенията с хората и най-вече със самите тях. Те искат мъжа да ги води. Подсъзнателно всяка жена иска да бъде доминирана, защото всяка жена, каквито и маски да слага има нужда да се чувства слаба за да се чувства жена. Ако се съобразяваш за всичко с нея, тя ще се обърка и ще те счита за слаб и нерешителен. жените искат да могат да изразяват мнение, но искат също така, мъжа до тях да е решителен и да ги облекчава във вземането на решения, защото това им тежи. Когато имаш среща с жена, ти избери мястото, където да я заведеш, като нека това бъде изненада и не искай нейното разрешение. За първа среща най-подходящи са тихи кафенета и разходка, в които да си поговорите на спокойствие.

7) Искат сигурност (финансова обезпеченост, брак, деца, дом)

8) Боят се от изоставяне и от там е прословутата женска ревност. Жената е по-склонна да прости изневяра отколкото мъжа, стига мъжа да няма чувства. За жените в по-голяма степен е страшна емоционалната изневяра отколкото единия секс.

9) Обичат разнообразието, комплиментите, хвалбите. Мразят скуката, еднообразието, рутината, липсата на емоции.

10) Харесват грижовните мъже, но обикновено оценяват подобни мъже след като се напатят с разни първични мачовци непукисти.

11) Харсват романтиката и романтичните мъже, но започнеш ли с това те възприемат като отчаян човек, който се опитва да я спечели с подаръци и цветя, тоест да купи нейното одобрение. Мразят да търсиш одобрението им. Младите жени особено се дразнят от мъжете с прекалено романтично, граничещо с лигаво поведение. Подарявай цветя, но никога на първа среща!

12) Не на последно място, жените харесват мъже с чувство за хумор. Както казва кака ви Наталия Кобилкина, ако мъж разсмее жена пътят до леглото и е изминат наполовина. С хумора обаче не прекалявай, за да не те помисли за прекалено несериозен и инфантилен, а и никога не се подигравай с нейни физически недостатъци. Шегувай се с нейните странности в поведението и, но не и с физически недостатъци!
Мисля, че това е достатъчно изчерпателно. Мога да пиша за жените до утре, но това стига засега.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e2a39a46b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 10, мисля, че твоето мнение трябва да бъде прочетено от всеки млад мъж и особено от мъже като мен и автора, които не умеем да създаваме сексуално привличане в жените. Всъщност, сайтът е пълен с теми на млади мъже, споделящи сходни проблеми, много от които дори не са имали сексуален контакт досега. В един момент това става проблем в живота на мъжа, защото започва да се пита дали изобщо някога ще създаде семейство. Лошото е, че на възраст 26-27 години човек може да осъзнае грешките си или слабостите на характера си, но вече е по-трудно да ги промени. Много пъти съм се питал каква е причината за този все по-често срещано явление - възпитанието - прекалено грижовна и обсебваща майка, липса на мъжки модел, или може би промените в обществото и фактът, че в днешно време жените са по-независими, отколкото в миналото, и имат доста високи изисквания към потенциалните си партньори. При всички положения - мъже, прочетете внимателно думите на номер 10, показвайте уважение към жената, но показвайте и сексуален интерес - иначе ролята на "мъжка приятелка" е почти гарантирана. И не, не е лошо един мъж да има приятелство с жени - но ако с абсолютно всички жени е само приятел, значи нещо в телевизора не е в ред и трябва да се оправят настройките.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 55519f91e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8,хах ,не е задължително да имат неприятен характер,може да има достатъчно др причини - кариера и тн и определено не търсят такива мъже
10,свалка изобщо няма нищо общо с някакви пиедестали,дрън ,дрън,не е важно какво си мислиш,а какво се случва.10,добре че си останал само до погледите,като стигнеш по - надалеч ,пак пиши.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 55519f91e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   8, хах, не е задължително да имат неприятен характер, може да има достатъчно др причини - кариера и тн и определено не търсят такива мъже
10, свалка изобщо няма нищо общо с някакви пиедестали, дрън, дрън, не е важно какво си мислиш, а какво се случва. 10, добре че си останал само до погледите, като стигнеш по - надалеч, пак пиши.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c714d090d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   10, определено си написал доста верни неща, но на мен ми е интересно да отговориш на един въпрос. Вярно ли е, че една жена се държи лошо с теб, ако те е харесала и ти не обръщаш внимание и си някак недостъпен и сериозен. Чувал съм, че се държат арогантно с такива мъже, защото ги харесват и се дразнят на апатията им. Ако можеш кратко да отговориш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e568ffbd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Като прочетох "хитри и нагли жени, които се опитват да ти пробутват приятелство" и ми призля. Не знам вече какво да кажа за хората, ценностната им система е толкова потресаващо деградила, че ме отвращават като цяло. Такива същества не само, че не заслужават любов, не заслужават да ги погледне даже човек.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 974384f560
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 10 - Поясни на автора и другите мъже, че тези правила се отнасят за отношенията между български мъж и българска жена, защото българските мъже не си дават много зор извън България, напротив, има ли химия всичко си идва на мястото, никой не прилага и една от всичките ти точки от 1 до 12. Понятни са ми приоритетите на съвременната българка, няма как да се заблудя. Лошото е, че ей такива като 11 се връзват и започват да играят роля, да, роля! Всеки човек(конкретно по темата мъж) е уникален индивидуално, а българките се опитват да го преобразят, да го превърнат в кукла на конци. Аз имам много повече опит и наблюдения от теб, както и информация направо от други обективни и честни жени. Женската психология е много силно понятие за мен. Ще оборя всяка твоя точка.

1) Копнеят за мъжкар с яко мъжко излъчване - Мъжкар без пари е комплексар, комлексар с пари е мъжкар. Доказателството е, че такива като теб успяват да пленят всяка, точно защото са послушни и минали покрай мъжкари. Хващам бас, че сутрин отиваш на работа с колата абсолютно сам, че се правиш на остроумен и смешен за да те харесат, а реално си някакъв свит и дълги години страдал от липсата им на внимание. В България истинските мъжкари се избягват усилено и убедително, те не са онези от фитнеса, те са честните, добрите и сериозните. Който е себе си той е мъж. Това, което сега ти притежаваш, е това, което привлича жените към теб. Без него ти си незначителен. Предполагам не си и кой знае какъв хубавец, тъй като има тенденция хубавите жени да ходят с невзрачни мъже. Ясно е, че материалното и маската са причини да си вървежен, научил си урока след десетките случаи, когато са те рязали.
2) Всяка иска решителен, а не колеблив, мъж, който не се огъва лесно при нейните номерца и тестове. Желаеш ли силно една жена без колебания, това е 50% от свалката. - Всяка иска решителен на работното място, за да носи повече и повече пари. Желаеш ли силно една жена, това е гаранция, че ще се дърпа два пъти по-силно от желанието ти. Твърдението е базирано на много подробен анализ и примери с много читави и симпатични момчета. Една дори държа мой приятел 4 години на сухо, при положение, че тя трябва да му плати за да си легне с него, както е всъщност и в повечето случаи, тъй като не пълно с толкова много красавици тука. Жалкото е, че наистина тия жени трябва да се радват на тези свестно момчета, че дори да си плащат за вниманието им. А сега еманципацията обърна неща и изроди представите за отношенията между мъжете и жените. Ще ти кажа само, че в Япония няма такова явление еманципация. Погледни къде е Япония и къде е България. Ако всички мъже се съобразяваха с тия точки, дето ги пишеш ти, сега Япония щеше да е развита като Банлгадеш, да се придвижват с триколки и да ядат сурова зърнена храна.
3) Копнеят за мъж с подчертана сексуалност, който не се срамува от това, че е мъж и, че има мъжки сексуални мераци към жени дъдъдъ.. брътвежи и пак брътвежи. - Не копнеят за мъж с подчертана сексуалност, напротив, бягат от такъв мъж!!! Фактите са толкова много, че няма да ми стигне цял час да ти ги пиша. Майчинският инстинкт не им е заложен, защото след раждане, те са със децата по моловете и кафенета тогава, когато децата трябва да са в леглото, а това, че е комерсиално да станеш майка е друг въпрос. Ясно е, че Мария видяла от Лили че има дете, какво да си говорим..
4) харесват някой да им тича подир задника. Ако си останат само приятелки, още по-добре. Ето ти например си добра приятелка.
5) Не, жените не харесват мъжете да са емоционални. Приета е само изпълнителната и поьорска емоция. Не обичат уморени, не обичат изнервени, не обичат тъжни, не обичат ядосани, не обичат загрижени и пр. мъже. Не ни ли правят на роботи? !? !? Има толкова много състояние, заради които могат да те зарежат. Ти трябва винаги да си без проблеми, да си приказлив и весел циркаджия. Казвам го това, защото все такива намазват, а не са такива по природа и са си някакви обикновени типажи. Просто всеки се прави на интересен и привлича внимание. Ще ти кажа, че всеки който не е успял в България, успява извън нея.
6) Жените искат да изразят мнение, но ти да не изразяваш. Бъди ясен на читателите.
7) Да, това го знаем. Знаем, че тузарските жилища и авомобили са сигурност, а не глезотия. Знаем, че обикновените мъже с обикновени жилища и коли или без, са просто смешници и не представляват интерес. Те няма как да си позволят да оцеляват луксозно.
8) тук нямам компетенция.
9) Офф, , повече не ми се пише. Безумие.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 26b6897b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   №17, явно си се припознала в думите ми за хитрите и нагли женички; които под формата на приятелство само гледат, как могат да използват мъжа, като лицемерно подържат у него илюзорната надежда, че МОЖЕ БИ някога нещо по-съществено ще го огрее... Защото имах пред вид именно такива жени-интересчийки, а те никак не са малко, по мои впечатления. Е, тъй като ти добре илюстрира приказката "гузен негонен бяга", то аз спокойно мога да ти отвърна по същия начин: че твоето намерение да не ми обръщаш никакво внимание е в пълно съзвучие с моите желания и интереси,защото всякакъв контакт с подобни плоски същества, като теб, би ми бил тягостен и отвратителен.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6840c4355e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Авторе здравей, аз съм жена на 35 години също необвързана и също с подобни проблеми като твоите, но от другата страна на медала. Обяснявам какво имам в предвид. Аз пък попадам постоянно на именно този тип мъже, които ти описваш, че си. Как да се изразя, възпитани, добри, на които можеш да разчиташ и тн. Да, но винаги има нещо в тях, което не ме привлича. В повечето случаи е физиката да си призная. Замисли се дали и при теб не е така. За единия, за когото говоря беше, че е просто пълничък и примерно безхарактерен според мен ( като казвам безхарактерен имам в предвид с мек характер, който би ме оставил да му се кача на главата ), другия не ме привлича външния му вид, който е под всякаква критика и дори ме отблъсква, третия ръстътът му не ми допада. От всичките тези трима мъже, нито един не ме привлича сексуално, но ми допадат като хора, с техните добродетели и позитивни черти от характера, така, че на всичките трима съм им казвала същите неща, които ти си чувал от жените, които изброяваш по-горе. Тоест, харесвам те като човек, харесвам как мислиш, какво е отношението ти към живота, към жените и тн, но те харесвам само и единствено като приятел и не искам да те губя. Така, че мога да ти гарантирам 200 процента, че всичко това се получава, защото жените, с които контактуваш не те харесват като мъж, не са привлечени сексуално от теб и намират някои черти от характера ти като слабост, тоест имат те за слабохарактерен или обратното може би с много силен и властен характер - не те познавам. И тримата мъже, за които говорех допреди малко са част от живота ми и до сега. И тримата са ми се обяснявали в любов и преди години се пробваха и очакваха от мен неща. И с тримата съм била пределно ясна и никога не съм им казвала. Но тъй като не мога да кажа, пич не ми харесват хигиенните ти навици, или пич, не харесвам, че си доста пълен или, ти винаги казваш нещо, което да ми се хареса и никога нямаш собствено мнение, за това те имам за слабохарактерен, предпочитах да им кажа, за да не ги обидя, че мног харесвам еди коя си черта от характера им и тн, и че истински ги обичам но само като приятели. Това трябва да ти е аларма номер едно, червната лампичка както се казва.
Съжалявам, че трябва да бъда толкова директна, но исках да ти покажа как и какво мисли една жена, когато се запознае с мъж, към когото отправя израза" Не искам да те изгубя като приятел ".
Истината е нелицеприятна - ние сме привлечени често, от мъжкари със силни характери, недотам добро поведение, често егоисти, мистериозни, които не се разкриват, с които не се чувстваме сигурни и тн. А сме привлечени приятелски, от мъже като теб или поне от това, което ти описваш. Мечтаеме си да срещнем мъже, които да ни привлечат сексуално, но които и да ни разбират и могат да разговарят с нас, но когато ги срещнем ( ако ги срещнем защото комбинацията е рядкост ), на нас това не ни харесва или пък установяваме, че всъщност това не е нещото, което винаги сме търсили. Говоря като масовка, като общо видяно, а не поединично или в изключенията. Има някаква степен на мазохизъм признавам във всичките тези отношения, но така стоят нещата.
Лично аз както споменах по-горе съм сама и така съм решила, че ще останат нещата. Не защото няма кандидати, а просто защото не успявам да намеря този, който искам да намеря. Попадам нон стоп или на мъже тип най-добрия ми приятел, от които не съм привлечена сексуално по никакъв начин, или на женкари или на върли недорасляци, които се изживяват като тиинейджъри. Поради тази причина и тъй като не мога да бъда с нито един от този вид мъже, си взех решението, че ще си вися сама. Компромиси със себе си не правя и цената само и само, за да бъда с някого не искам да я плащам.
Съветвам те, ако не можеш да се примириш със ситуацията си, да промениш нещо в поведението си. Да не се разкриваш толкова много пред жените, да бъдеш по-загадъчен и дръпнат. В противен случай, те автоматично те слагат в графа " Най-добър приятел " и ти си до там.
Съветвам те също така да вдигнеш малко възрастовата летва, примерно след 30 те, може би там ще се намерят жени, които вече не гледат само външността и нямат кой знае колко претенции, а напротив, които ще търсят партньора, приятеля, от колкото главно сексуалният обект... Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7d9998a4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Н 20, ти просто не можеш дa приемеш, че си нежелaн от жените по някaквa причинa. Дори тяхнaтa тaктичност я приемaш кaто "хизри интересчийки"... оф, Божее, кaкъв може дa им е интересa към теб, освен по- бързо дa те изгубят от полезрение?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 26b6897b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   20. Хубаво, че бързо си ме разгадала и така ще мирясаш. Обаче когато някой афишира явно намерение да те уязви, точно това най-малко ме засяга. Няма да тръгна да ти се връзвам на простотиите - мога да кажа само, че съм бил в различни ситуации, и колкото повече взимаш насериозно приказките на всяка една жена, толкова повече губиш.

Тук обаче искам не да се дърлям с разни лелки, а да помогна на човека, защото той иска жена, иска да има полов живот, което е една необходимост, да се избави от тоя гнетящ комплекс към жените, иска евентуално семейство и деца, иска родителите му да имат внуци, животът му да е пълноценен и състоятелен, - едни жизнено важни за всеки мъж неща, и това са коренните му интереси, а пък вашите приказки за ценността на дружбата между мъжа и жената само му хвърлят прах в очите и абсолютно с нищо не му помагат, а нагледно демонстрират, че дамите, които го държат перманентно във френд-зоната, хич не им пука за него, ами си имат своите себични интереси, и си ги гонят само тях, сиреч, че са егоистични кучки. И не е толкова от значение колко си готин и колко им харесваш - явно на автора всичко му е наред с външния вид, а поведението към жените и с вътрешната нагласа при общуването с тях. Тук е задължтелно да не им се връзваш, да не им показваш целия си интерес, да не показваш, че се нуждаеш прекалено от тях, в никакъв случай да не им се обясняваш, да не си добричък услужлив джентълмен, да не завишаваш изкуствено тяхната самооценка, защото те само това и чакат, за да те преметнат и да те пратят в графата "балъци" и защото такова поведение е гаранция жената да загуби всякакъв интерес и да останеш с празни ръце. С жената трябва да водиш двусмислена игра, да не се водиш по свирката й, в никакъв случай да не си твърде услужлив, от време на време да я игнорираш за по-кратко, за по-дълго, а ако се наложи, и окончателно. Имах една колежка, та тя веднъж ми дойде на гости, бяхме в дружеския период, и имА наглостта да ме прати да съм й купел цигари, шоту нейните свършили... Естествено, отказах. Тя много се подразни от отказа ми - как така ще й отказвам, на нея мъжете нищо не й отказват. И много ми се обиди. Толкова, че само след пет минути се прегръщахме и целувахме уста в уста, целите се тресяхме от страст, и
станахме любовници за дълго, а беше омъжена. Та, авторе, правИ си изводите. Ако бях й купил цигари, не само че нямаше да има секс, ами щеше да ме тъпче и унижава перманентно. Когато опитомиш жената, поставиш я на истинского й място, тя ще те цени и ще те следва. По-насетне можеш да се заемеш с градеж на едни равноправни и стабилни отношения, ако си заслужава, в които всеки ще дава своя принос и от двете страни ще се правят взаимни усилия.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 12747c24f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Номер 10 съм. Номер 18, искаш или не, това са фактите, дали ти харесват или не е друг въпрос. Сам си противоречиш на места. Никой не казва, че човек трявба да играе роля, но ако един мъж не се научи елементарни социални умения, той остава напълно игнориран и доказателство за това са десетките истории в този сайт на самотни мъже, които просто не знаят как, страх ги е от женския пол, боят се от отхвърляне и т. н.

Написал си куп глупости! Впрочем не ходя на работа с кола, работата ми е твърде близо за да ходя с кола, но не разбрах за какво се басираш, че ходя сам с колата!

Да, жените наистина ги отблъскват мъже, които са прекалено срамежливи и не изразяват мъжките си намерения като мъж към жена. Когато един мъж е твърде срамежлив и колеблив, жената обикновено и писва, защото тя се чувства жена, когато мъжа е водач, когато инициативата е негова. Жената е жена, когато се чувства слаба, когато мъжът е опора за нея. Каква опора за една жена ще е мъж, който тя ще направлява като дете?

Няма смисъл да пиша повече


Номер 16, вярно е понякога, но не е задължително. Зависи от жената. Всички жени имат общи характеристики на пола, но и са уникални всяка сама по себе си. Има такива случая, при които жена е влюбена и ако не бъде удостоена с внимание се озлобява към мъжа и се държи лошо, но това е рядко. Пак казвам много зависи от жената. Ако е срамежлива и неопитна (къде ги такива в днешно време), обикновено си трае, подава сигнали, но е изключително деликатна. жените искат действия, искат мъжа да е мъж, а не с женска душевност. Жените копнеят за мъж, който буквално ще преобърне вътрешния им свят, а не за поредния сухар и нерешителен образ, който ще им лиже подметките. Колкото повече един мъж сервилничи и търси женското добрение, толкова повече, жените го отхвърлят. Пичове, първо, започнете да харесвате сами себе си и тогава и жените ще ви забележат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cedbb058e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 10 или 24-Казваш " Пичове, първо започнете да харесвате сами себе си и тогава жените ще ви забележат". Обаче коя черта да харесам в себе си-Това, че не умея да общувам изобщо с околните? Или това, че ми се отдава това, което не искам, а това, което искам-НЕ ми се отдава.
И аз съм в положението на автора, макар че при мен дори е по-зле. Най-лошото, е че ти самия не можеш да намериш в себе си причината, докато околните я виждат веднага. Просто се затваряш в себе си, и почваш да трупаш омраза към жените. Поне една да се намери да ти каже-виждам, че имаш проблеми с жените, ще ти помогна да ги разрешиш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 26b6897b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   №26. Така е, прав си, обаче жените нямат причина да помагат на когото и да било. Те просто си правят преценки и изводи -този става, а този само ми губи времето, и край. Всяка си има своите цели и не ще да си прахосва силите за някого, който не я интересува. Просто не им пука за него - здрав ли е, болен ли е, жив или мъртъв. Така че правилото е: "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се"- цитат от "Златния телец" на Илф и Петров. Има много материали в Интернет за подобряване на социалните умения, ще ти препоръчам една книга в руски превод:

http://www.booksgid.com/psihologija/42903-revoljucionnaja-metodika-soblaznenija..html

Трудно е, но като се захванеш, и малко по малко става. Теорията на практика - всеки ден по малко, на час по лъжичка. Разширяваш си кръга от познати, които мислят добре за теб, възприемат те положително, без да им угодничиш, разбира се, но и без излишни конфронтации... и така. Гледаш да се впишеш в обстановката, отчиташ реакциите на твоето поведение от другите и се съобразяваш. Имам един познат - не е лош човек, ама е комплексиран. И като те види, не само мен, ами някого- все ще изтърси нещо неуместно и неделикатно, нетактично. Явно го прави от вътрешно смущение, иска да се представи за някого си...- и ръси глупости, не на място. Така отблъсква хората. И си е все саможив. Ей този момент трябва да се избягва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker