Да се боря за момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря за момиче
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2240 пъти
Здравейте, уважаеми читатели. Пише ви момче на 23 години, което търси отговора на следния въпрос: Трябва ли едно момче да се бори за любовта на едно момиче и ако да, то какво се има в предвид под думата "боря"? Питам това, тъй като в живота ми има момиче, с което имаме взаимни симпатии. Като момче, съм по-буен и желая да станем гаджета по-бързо, но тя желае нещата да станат по-бавно и каза да не бързам. Не мога да си обясня поведението на жените, затова моля предимно момичета да ми отговорят на питането. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: c0a770a54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, много вероятно е тя да не е сигурна, че точно ти си нейният човек. Може да не иска да се обвързва преждевременно поради това. Иначе тя щеше да те притиска. Или иска да се увери в твоите чувства, ако се бои, че само ще я прекараш и ще я изоставиш. Защото наистина по-буйните и невъздържани, като теб, обикновено плашат и карат другия да се отдръпва! Така че, по-кротко. Но има опасност тя да те изостави, щом е толкова предпазлива и дистанцирана. Не я насилвай, и ако си сигурен в себе си, опитай да изградиш доверие. Но внимавай и да не те будалка, за да не е сама, и едновременно да си търси някой по-подходящ. Щом тя се дистанцира, дистанцирай се и ти и гледай как ще се развият нещата. Ако се усъмни, че може да те загуби, може да разкрие истинското си отношение. Може да се опиташ не само да се правиш на интересен, но и да станеш реално по-интересен, да се развиваш, да я превъзхождаш в интелектуално отношение - тогава ще ти има уважението. Освен това, на 23 г. ти не си момче, както пишеш, а си мъж, и тя трябва да те възприема именно като мъж, в противен случай не е чудно, че е резервирана. На нея и трябва не буйно момче, а търпелив мъж с воля. Точно в тая насока трябва да се бориш за нея - да станеш надежден силен умен сериозен мъж, на когото тя ще може да разчита и да се опре.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ab5480bd95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Как да ти дадем съвет, като не си споделил нищо за вас двамата. Какви са ви отношенията, от колко време се познавате и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: afdd1fe077
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да се бориш значи да преглъщаш нейните дребни емоционални неразположения, разбира се не безусловно а само ако после се усети и ти се извини. Да себориш също означава в началото ако е по-затворена и действително те иска но се срамува и те отбягва да си по-настоятелен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1fa234e8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това "да не бързаш" всъщност е деликатен отказ. Ако едно момиче те желае, определено няма да чака цяла вечност.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f7265e108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами просто се опитвай да подържаш чест контакт със нея, пишете си, почвате да се виждате и така малко по малко ще се развият нещата от самосебе си, нали казваш че си по буен/не си срамежлив едва ли ще предствлява проблем за теб. Тя има предвид че не иска да ставате гаджета бързо, иска да се спреятелите, с течение на времето когато си станете близки, се опознаете ще бъдете заедно ако се харесвате взаимно. Но ако си пасивен и не поемаш инциятивата в началото обаче може би тя няма да посмее да направи нещо по въпроса и така ще си остане. Няма нищо толкова сложно, няма нужда от някакви възхваления, подаръци и прочие, ако разбира се не е момиче което да се интересува от материялното. (ж. 27)

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a201559df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Не иска да бърза" е деликатен начин да ти каже, че или й липсва интерес към теб или е много малък и просто иска първо да види дали няма някой друг да и предложи и ако не стане ще се "примири" с теб.
Това не значи, че ти не си готин и т. н., просто явно това момиче не е влюбено в теб или не те харесва достатъчно.
Който обича/харесва винаги бърза. Който се колебае винаги се бави и си измисля извинения и пречки.

Според мен няма за какво да се бориш. А ако пък си сигурен, че те харесва, то тогава под "борба" според мен по-скоро се разбира вид "ухажване". Можеш да се "бориш" за нея като се държиш супер мило, интересуваш се как е, какви са нейните интереси, правиш и малки подаръчета, цветя и т. н.
Иначе да се бориш за човек, който не те иска е безмислено - просто няма как да стане нищо.

Преди да решиш какво ще правиш просто помисли добре и прецени какво е наистина отношението на въпросното момиче към теб.

Ж29

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 77e07b19a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма такива работи като "по-бавно", ако наистина има взаимни симпатии. Вероятно има трети, и пилето се чуди все още накъде да хване. Такива са, свиквай.
М28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f65e66e035
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Никога не слушай съветите на жените как да де държиш с тях и какво харесват и предпочитат, защото те самите не са наясно със себе си и се разминава ужасно много това, което си мислят, че искат и това, което наистина искат. Не знам какво точно искащ да постигнеш с отсрещния пол, но на тези години бих те посъветвала да не се ограничаваш с едно момиче, а да комуникираш и флиртуваш с колкото се може повече жени и най - вече да си следваш целите и да тренираш за да поддържаш максимално добре фигурата си. Инак човече ще се хванеш, като удавник за сламка за тази мома и ще я прогониш с несогурност.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ede00e1eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Моля те не слушай глупавите съвети по-горе. Ако я харесваш и си сериозен го покажи, направи мил жест за нея, букет цветя или нещо друго, което тя харесва. Не е нужно да е скъпо, но да е жест на вниманието ти. Може да е приключила кофти връзка на скоро и за това да не бърза. Но ако искаш да се бориш за нея, не я притискай, и напомняй за себе си. Покани я да излизате дори са по кафе, опознай я като човек. Виж какви са ви общите интереси, направи и комплимент.
Ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c0a770a54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле, № 9, какви букети бълнуваш? Това пък е най-безсмисленото и вредно нещо. Тя ще си помисл, че той иска да й купи симпатиите - не с личностни качества, а с подаръци и мили жестове, така само ще се изръси с пари, ще хлътне още повече и разбитото сърце не му мърда. Комплиментите също са нож с две остриета. Така той може да я затвърди в убежденеието й, че тя е много над неговото ниво и ще стане съвсем студена. Както чета историята му, е малко незрял и не й е достатъчно интересен, хубаво е той да почне да играе - ту внимание, ту дистанциране, разни такива свалячески трикове, да не е сигурна в него, защото така нещата не вървят на добре. Да вземе да прочете за пикъп- има много в интернет. Колко хора си патят от невежество в свалките и във флирта - не е за вярване. Същевременно - да се грижи за личностното си израстване, за тялото си, формата, облеклото. Да стане ПИЧ, важно е другите мацки да го заглеждат, да бъде търсен, така и на нея ще направи впечатление. Все пак, да не казваме, че играета загубена още от сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker