Болката ми не намалява... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болката ми не намалява...
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1780 пъти
Много пъти събирах смелост да споделя своята най болезнена история и винаги се отказнах, но вече съм в безисходица. Още към ученичка. Всичко започна приди около половин година. Срещнах момчето, което винаги съм чакала и описвала като "идеален". Той ми даваше сигурността, която търсех. С него маските ми паднаха. Нямах нужда да се правя на такава, каквато не съм. Той ме караше да се чувствам едиствена и най-специална за него. Отначало всички беше на шега. Приех го като приятел, пред когото можех да се отпусна, да бъда себе си, да казвам първото нещо, които ми хрумнеше без да се притеснявам как ще реагира и какво ще си помисли. Не усетих кога нещата се задълбочиха. Кога ми стана толкова нужен. Кога се появиха пеперудите в стомаха ми при мисълта за него за пръв път... така започна нашата връзка. Беше забавна, нежна, наивна дори и детска. Повтаряше ми какво знача за него и виждах искреността в очите му и усмивката му, докато ме гледа. С него просто не мислих за края... но той дойде. Просто така, без да съм го очаквала. Единия ден ми се обясняваше в любов и на следващата сутрин ме заряза с смс с едно безсмислено оправдание... не знаех какво се случва и кога съм се привързала толкова много към него. Никога не бях усещала такава болка и то само след 2 месеца връзка. Далеч съм от мисълта че съм го обичала, реалистка съм и смятам че болката е по скоро заради накърненото ми достойнство. От това че той зараза мен и дори нямаше мъжката смелост да ми каже истината а ме е лъгал толкова време... От тогава вече половин година не съм го виждала, но още се чувствам зависима от него... ходя на местата където сме били заедно за да го почувствам отново въпреки че усещам само още болка. Всичко ми. напомня за него. Думи жестове места събития. 6 месеца той е постоянно в мислите ми. Върнах се в спомените ни за всяка една наша среща с цел да разбера аз ли сгреших? Какво направих? Нямам отговор... мислех че всичко е перфектно а той ме разби. След него не мога да почувствам нищо. Определено привличам вниманието на момчетата и винаги мога да си намеря по добър но просто не усещам нещо... каквото и да провя не го забравям. Опитах се. Срещнах още по добре момче, но само му загубих времето защото всеки път като го погледнех виждах "разбивача си". Търсих кратки забавления за да усетя тръпка но пак не... истрих всичко, което може да ми напомня за него, но нсеки път щом видя момче и момиче край мен се сещам за НАС. За това, които бяхме и за това, което не знам кога ще усетя отново. Не пиша с цел да получа съвети, най малкото пък упреки. Никой не е преживял любовната си мъка след един два съвета. Просто исках да споделя за пръв и последен път тази моя история...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6a7f4dfd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвети не ти трябват. Плачи, иди на местата на които сте били някога, гледай снимките му, съобщенията... Дай си срок - гледаш всичко това 1 месец, имаш право да изживееш мъката си, да се сбогуваш в душата си с него и после край. После те чакат други хубави неща. Всички са преживявали по една такава любов, която е била единствена и неповторима, но след време са разбирали, че това е било просто младостта и наивността, идеализирането на любимия... Животът е пред теб. Чакат те прекрасни моменти. Няма незаменими хора. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a1dad3e9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Видяла си искреността в очите му. Хах

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ee15b5ce7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще ти мине. Времето лекува. А това, за съжаление, е трупане на опит в личните отношения. Това ще те научи да не се доверяваш бързо, да проучваш човека до себе си, да не се отдаваш изцяло веднага и пр. Просто растеш... Занимай ве с хоби, с учене, прави нещо активно, което да отмести вниманието ти в друга посока.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c63fb52ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако питаш мен, трябва да се поучиш от случилото се, да спреш да живееш в миналото и да го оставиш да си отиде. Ако продължаваш да видиш една изминала битка отново и отново, то няма да имаш сили за настоящите и бъдещите такива. Не мислиш ли, че е крайно време да продължиш напред?
Освен това не разбирам защо правиш неща, които те карат да страдаш? Ако в ръката си държиш нож и се порежеш ще продължиш ли да режеш въпреки болката? Защото макар и на пръв поглед да става дум за съвсем различни неща, принципът е същия. Когато човек се чувства зле от дадено действие или бездействие, то това е сигурен признак, че прави нещо, което не би трябвало да прави. Между другото, когато започнеш да мислиш за него или за "вас" и искаш да спреш, просто го направи. Съсредоточи се върху нещо друго (като дишането), остави мислите да си шумят и не им обръщай внимание, не ги възприемай като свой, а като мисли на ума си (има разлика). След като ги игнорираш, след време те сами ще изчезнат, трудно е, но не е невъзможно. Добре е да приемеш също, че понякога, когато не получаваш това, което искаш, то може би е за твое добро.
Както и да е, минавал съм по подобен път и знам какво. В крайна сметка, ако нищо друго не помогне, то когато човек стигне дъното, тогава става най-отворен за промени.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 28580678e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Първо, защо се разделихте? Каква е причината? Второ от опит да ти кажа, че старата любов се лекува с - нова. Не си мисли че е края, не е! Не стой сама излизай, забавлявай се. Няма смисъл да си с човек, когото не хресваш. Нищо няма да постигнеш. Избирай, подбирай и повярвай все някой ще ти отвлече вниманието. Успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 52d83a4889
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Дай малко по подробно какво се е случило. Да не е имало от твоя страна нещо да го кара да те остави?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 66fd2f800e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на коментиралите! По всякакъв начин се општвам да го забравя, изтрила съм всички снимки, избягвам да правя и казвам неща, които са се случвали с него. Но винаги се намира нещо, които да ме върне към мислите за него. Опитвам се да ги отклонявам, но рано или късно пок се връщат. Да, излизам, забавлявам се. Имах и друга връзка след това, която обещаваше, че ще има много по добро бъдеще, с много по стойностно момче, но както казах всеки път когато го погледнех си сещах за другото момче. Нямах силата да продължа напред и да го оставя в миналото. По другия въпрос... причина не поучих. Каза се просто едно "проблемът и в мен не в теб" всички знаем какво значи това. И отново благодара за коментарити

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8bce9cdcf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Все едно чета история, която аз съм писала. По същия начин постъпи едно момче и с мен и ме разби, 2 години не мога да преживея раздялата, докато не срещнах момче едно към едно като него. Но се чудя дали бих била пак с подобно момче. Не те е направил щастлива, може би хубавите спомени надделяват и приглушаваш отрицателните спомени. Радвай се, че си свободна, не се концентрирай върху миналото, гледай напред.
Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker