Обичам го и държа на него, но много неща във връзката ни липсват... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го и държа на него, но много неща във връзката ни липсват...
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2113 пъти
Здравейте!

С мъжа до мен сме заедно от 3 години, като от 1 година и няколко месеца живеем заедно. Той е изключително мил, добър, грижовен и всеотдаен. Връзката ни е много хармонична, почти не се караме, с него се чувствам комфортно и съм себе си. Съвместния живот ни направи толкова близки, че вече не чувстваме никакво неудобство един от друг за каквото и да е.

Още в самото начало обаче между нас нямаше някаква изключителна тръпка или привличане, нещата станаха бавно и постепенно. Инициаторът на всичко беше той, като преди да разбера за неговите симпатии дори не съм помисляла, че мога да имам отношения с него, защото дори не беше мой тип на външен вид. Но започнахме да се опознаваме и видях един различен образ от мъжете, с които съм била и които са ме разочаровали преди и му дадох шанс. Влюбих се, обикнах го, имаме прекрасни моменти заедно, но дори след тези 3 години аз все още усещам, че имам нужда да изпитвам емоции, които той не ми дава. Не е спонтанен, не ме изненадва почти никога, не е страстен, а по-скоро сдържан, сериозен и уравновесен. Напоследък го чувствам повече като по-голям брат, а не като интимен партньор. Нещо, което много ме потиска е фактът, че многократно ми е казвал, че за него няма значение как изглеждам, а е важно какъв човек съм. Да, това е страхотно, външния вид не е всичко, но аз чисто като жена имам нужда мъжът до мен да се влудява от мисълта за устните ми, кожата ми и т. н. Просто аз така го усещам. Не изпитвам вече желание дори да се гримирам или облека добре, защото за него няма разлика. Правя го единствено защото работата ми изисква да изглеждам спретнато. Някакси нещата се сведоха до какво ще пазаруваме, какво ще вечеряме, кой ще изхвърли боклука и има ли сметки за плащане. И двамата работим, като той започва доста рано сутрин, а аз приключвам в 18ч. Прибираме се, вечеряме, говорим си на кой как е минал денят и няма и 9ч той вече е заспал. И аз го разбирам, умората си казва думата... А аз точно тогава имам нужда да излезем някъде или да правим нещо различно и интересно. Цялата тази рутина във връзката и ежедневието ми идват малко в повече. Не искам да приема факта, че такъв ще бъде целият ми живот. Той наистина е прекрасен мъж, такъв какъвто бих искала някой ден да бъде бащата на децата ми, но ако и занапред ще продължава да е така сиво всичко, не знам как ще се справя. За изневяра или раздяла и дума не може да става, така че дайте ми съвет. Как разчупвате нещата? Как се справяте с този застой във връзката си, защото съм сигурна, че не съм единствената в такава ситуация.

Благодаря!

Ж., 26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: aaedd2d4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяко действие има противодействие,това е закон от физиката, но и всяко бездействие, може да се задейства от външно действие, в това сам съм се убедил. Умна жена си, личи си. Мъжът е най лесното животно за опитомяване и дресиране. Не чакай той сам да се сети за това което си мечтаеш. Той не е гадател, затова Господ ни е дал възможността да говорим. Както го описваш, и той е добър човек, разбира и от дума, но ти не му я казваш, а се оплакваш по форуми. От описанието което правиш, за всичко друго споменаваш, но за най важното деяние нищо не пишеш, а то е най важното в младото семейство-СЕКСЪТ. Чувстваш го като брат, заспива уморен, не излизате вечер, всичко това говори, че за секс не остава време. Затова си и недоволна от живота си, затова ежедневието ви е сиво. Розово ще стане, когато станете по близки в леглото, а не от вечерните излизания. Ако знаеш, че ще има борба в леглото, изобщо няма да ти се излиза, а и вече сте готови за деца, избрала си човека за техен татко. Умората си е умора, но ако един мъж усети, че е силно желан от любимата си жена, ще забрави за умората. Жената действа като допинг, но само ако е искрена и всичко прави от душа, а не с лицемерие, само и само да получи чукане. Преди да реши да заспива, поразсъни го с малко еротика, поръзсъблечи някои дрешки, напръскай малко аромати, покани го да си вземете душ заедно, изтъркай му гърба и като стигнеш по надолу, позавърти ръка към корема и още някъде, пък тогава пиши дали му се спи. Държите се като пънове пред мъжете си, после искате внимание. Нали знаете поговорката, каквото повикало, това и отвърнало. На пасивно отношение, ще получаваш пасивно внимание. Така дядо Господ ни е устроил, жената да съблазнява, мъжът да кълве като шаран. Ето твоят цяр, стани съблазнителка, сама казваш, че сте си вече много близки, захвърли задръжките и действай. Най лесно ще го дресираш в банята и после в леглото. Отношението към дресьора, зависи от неговите действия, а не от животното което дресира. Старите хора казват, кучето скача според тоягата, така е и при мъжете, защо да се напъват, когато няма "тояга"? За тях "тоягата" е жената, но умната и любящата. Иначе се отива в другата крайност-"бий магаре, ще стане по магаре". Действай авторке, но не по последният метод, иначе ще пишеш-магарето ми избяга!?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1557c3fea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много добре знам за какво говориш. Аз минах през същото и също не исках да се разделяме, но в един момент стана непоносимо и се разведохме, макар че имаме и дете.

Съдейки от опита си вероятно ви чака раздяла в някой момент. Иначе просто отношенията ви ще се превърнат в агония и някой ден яростта и разочарованието в теб ще ескалират и ще признаеш най-после пред себе си, че не искаш да си с него. Знам много добре какво ти е и съм убеден, че не искаш да си с него, но подсъзнателно не можеш да си го признаеш пред себе си. И аз така дълго време си мислех и убеждавах сам себе си, че всичко е наред.

Но в един момент става просто непоносимо. Вие сте заедно само от 3 г. Ако сега ти се струва скучно, представи си какво ще е след още 3. Ще ти е поне 2 пъти по-скучно. А да не говорим след още 5 или 8 г. Просто няма да се търпи. Аз лично се съмнявам, че ще изкарате повече година-две заедно. И да изкарате, просто ще сте емоционално ограбени. Ние хората просто не сме устроени да водим толкова скучен живот. Имаме нужда от постоянна промяна и емоции. Такава си ни е природата. Той едва ли ще се промени, а ти едва ли още дълго ще издържиш на тази скука.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: bd93cb9e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това, че те харесва естествена е ОК. Проблемът е, че явно не го възбуждаш достатъчно, за да те желае и да го влудяваш. Нито веднъж не си споменала, че се опитваш да го съблазниш по някакъв начин. Ти искаш да начешеш егото си, че си женствена, но просто не се получава само с грим и готини дрешки, трябва да имаш и женствено поведение. Бъди грациозна, бъди палава, бъди перверзна. Ще го запалиш, ако знаеш какво да правиш. Явно не знаеш, но засега няма да се меша. Ако искаш съвети, питай смело! :) Най-добре ще е да споменеш и какви хватки си прилагала досега и какво смяташ да приложиш тепърва!
Успех!

М31

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 93c546ab6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Сигурно много хора ще скочат, че такива мъже са един на милион и си адски неблагодарна, но за мен ситуацията е абсолютно разбираема. Както често казвам: любовта е онзи тип човешка връзка, в която трябва да има привличане, страст, желание. Не е най-важното, но без него не може... нещо като безсолна манджа.
Напълно нормално е да искаш да се чувстваш оценена И като жена. Обожавам, когато приятелят ми казва, че го влудявам. Когато танцуваме и с жестовете си показва колко го привличам. Действа добре на самочувствието, заздравява връзката ни и изобщо се радвам, че изпитва същото като мен. Не мога да си представя връзка, на която ѝ липсва това.
Първото нещо, което трябва да направиш, е да действаш директно и да му обясниш ясно и точно какъв е проблемът. Без офлянкване и глупости, направо "Така и така, какво правим? ". В зависимост от отговора и по-нататъшното му поведение ще разбереш дали има смисъл да продължавате заедно.
Честно казано не очаквам да настъпи някаква особена промяна, просто е такъв тип човек - иска си кротко съжителство с някое добро момиче, което си е негово право. Проблемът е, че ти не си правилният човек за това. Не сте заедно от чаак толкова много време и вече напират сериозни търкания, които не вярвам да се изгладят.
Казваш, че за изневяра и раздяла и дума не може да става, но ако нещата продължават така, друг вариант не виждам...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d6c2825a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей,

Аз съм на 25. С моят приятел сме заедно от 4 години и живеем заедно от 2. Само да вметна, че не живеем в България. Казвам го, защото сме в голяма европейска столица и освен, че е скъпо да отидеш на хубав ресторант и пътуването не е малко, приятелите ни живеят далеч от нас и не се виждаме често.
И ние като вас сме свикнали един с друг, двамцата сме нон-стоп, с две думи рутина, Но се стараем да разнообразим когато имаме сили и енергия.
Ето какво правим ние. Една събота или Петък аз решавам къде ще отидем, организирам всичко и го изненадвам в деня. А другия път той го прави. Ходим на кино, на театър, на футболни мачове, на клуб, на разходка в парка или фестивал, коледен базар или подобно. Гледаме за градчета в близост с интересни места и отскачаме за през деня. Стараем се поне два пъти в месеца да правим нещо интересно през почивните дни.
Петък е нормално да е уморен, но можете в събота да излезете някъде. Може да излезеш по женски, ако той иска да почива.
Питаш ли ме мен, в този град нямам една позната, не приятелка, а позната за кафе. Има българи, но те са толкова вглъбени в материалното- къде ще ходим на почивка, какви пари изкарваме, колко струва това или онова, само за това се говори.
Опитай се да го изненадаш с нещо, което харесва да прави.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d6c2825a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей,

Аз съм на 25. С моят приятел сме заедно от 4 години и живеем заедно от 2. Само да вметна, че не живеем в България. Казвам го, защото сме в голяма европейска столица и освен, че е скъпо да отидеш на хубав ресторант и пътуването не е малко, приятелите ни живеят далеч от нас и не се виждаме често.
И ние като вас сме свикнали един с друг, двамцата сме нон-стоп, с две думи рутина, Но се стараем да разнообразим когато имаме сили и енергия.
Ето какво правим ние. Една събота или Петък аз решавам къде ще отидем, организирам всичко и го изненадвам в деня. А другия път той го прави. Ходим на кино, на театър, на футболни мачове, на клуб, на разходка в парка или фестивал, коледен базар или подобно. Гледаме за градчета в близост с интересни места и отскачаме за през деня. Стараем се поне два пъти в месеца да правим нещо интересно през почивните дни.
Петък е нормално да е уморен, но можете в събота да излезете някъде. Може да излезеш по женски, ако той иска да почива.
Питаш ли ме мен, в този град нямам една позната, не приятелка, а позната за кафе. Има българи, но те са толкова вглъбени в материалното- къде ще ходим на почивка, какви пари изкарваме, колко струва това или онова, само за това се говори.
Опитай се да го изненадаш с нещо, което харесва да прави.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ce2f5e52ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че се гримирай и обличай добре. Това трябва да правиш за себе си, не за някой друг. Поддържай се, носи любимите си дрехи. Прави го за себе си.
Иначе с него, може би етакъв, по-спокоен мъж. Говори с него. Кажи му, че искаш един път седмично, примерно през уикенда, да отидете на клуб или някъде, където да се веселите. На следващата сутринще имате време да се наспите. Ако той наистина държи на теб, би трябвало да се съгласи.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2c24f76577
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Женски акъл - все чакаш нещо от него. Напълно погрешно. Това, че той е такъв, говори, че ти си му достатъчна такава, каквато си. И това ей богу никак не е лошо. Ако на теб ти се иска нещо повече, еми, просто - направи го! А не чакай само на него. Някаква изненада, нещо щуро, някакво пътуване, романтична вечеря 148 и ще видиш как очите му ще светнат. Щ3е почне дори да те цени още повече. Я си размърдай малко мозъка. Все чакате наготово, все някой нещо ви е длъжен.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5be30224c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами аправи нещо разтърсващо ти, ако очакваш някой друг да ти направи да ти е хубаво, но по сценария от твоята глава, как да стане това. Пишеш, че до сега си била с неподходящи, които са те наранявали, но явно ти харесваш "лоши момчета", освен това онази романтика от филми и книги е просто игра. Това е живота и реалността, ако ти не го осъзнаем сега след години ще осъзнаеш какво си имала и какво си загубила. Ти искаш емоции, много връзки само започват така, но после дали остава така?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2825d04032
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:

Благодаря Ви за отделеното време! Обаче пропускате факта, че не мога да опиша 3 годишна връзка в един пост! Не мога да спомена всичко, което правим/сме правили. И в долните редове няма да ми дойде на ум да напиша всичко.

Умишлено не съм писала за секса и интимния живот, защото въпреки умората и забързаното ежедневие намираме време да го правим. Знам много добре какво обича, как да го съблазня и какво да правя. Аз съм доста палава и перверзна на моменти, но проблемът е, че на него това му идва в повече и често ми казва нещо от сорта на "хайде стига сме се лигавили", докато мен точно тази предигра ме възбужда. Сексът за него с мен е напълно ок, но за мен е просто нещо рутинно вече, не е уау, защото неговата същност не ми позволява да бъда напълно себе си. А знам, че ако прекалявам с "лигавенето", това го отблъсква и буквално му секва желанието.

Също така в нашата връзка аз съм по-инициативна, по-спонтанна и ужасно много обичам да правя и да ми правят изненади! Ето например миналия месец една петък вечер запазих места в любим негов ресторант, където да отидем направо след работа. По принцип той ме взима от работното място и се прибираме, а сега исках да го изненадам и му казах, че няма да се прибираме и ще му казвам накъде да кара. И реакцията, още преди да потеглим, не беше каквато очаквах... По-скоро се "ядоса", че съм направила планове без него, че на него не му се ходи никъде точно сега, имал тежък ден и главоболие.. И на мен ми стана супер тъпо естествено. Настоя да му кажа къде искам да го водя и като казах за ресторанта вече по погледа му разбрах, че направо си тръгваме към вкъщи. И така и стана. Каза, че ще ми се реваншира и ще ме изведе идните дни, но накрая просто отидохме на вечеря със семейството на брат му, което е чудесно по приницп, но не е преживяването, което ми се искаше.. Да сме само двамата, в по-различна от домашна обстановка, на приглушена светлина с хубаво питие и т. н.

Въпреки всичко това ужасно много го обичам и държа не него, не си представям ежедневието си без него, много съм привързана, но не знам дали все още съм влюбена. Нямаше от самото начало, както вече споменах, някаква невероятна тръпка или привличане, от което коленете ми да омекват. Други неща надделяха и останахме заедно, защото си казах тогава, че не мога да имам и да искам всичко в една връзка. Не знам дали съм била права.

Просто е много сложно за мен в момента. Най-вече защото предишната ми връзка беше с точно такъв човек, с който имахме невероятно сексуално привличане, спонтанност, изненади, пътувания.. На емоциалнално ниво нищо не ми липсваше там. Но той не ме обичаше дори на половина колкото сегашния ми партньор. На него не можеше да се разчита, не беше сериозен човек, а и може би бяхме по-малки, не знам. Натрупаха се доста разочарования и въпреки страстта между нас, взехме решение да се разделим и не съжалявам. Сегашната връзка обаче е другата крайност и се побърквам.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 52ae7ecbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината е, че сте с различен сексуален темперамент. Аз съм омъжена за мъж като мъжа, който описваш, а съм жена като теб. Мога да кажа, че с годините става по-зле. Той става все по-инертен и чак мързелив в секса, а аз като прехвърлих 30, станах още по-палава и умирам за див и страстен секс с повече екстри. Аз като искам секс от него го притискам в стената, събличам го, целувам го, френска и очаквам да ме сграбчи и да ме хвърли на масата, но той не е такъв, той си сяда удобно на дивана и очаква аз да се кача отгоре и да свърша цялата работа. Той като иска секс, просто пита дали бих желала и от мен се очаква да се разтреса от възбуда мигневено и да надървя него и себе си и буквално трябва да прося да съм отдолу. За съжаление просто сте различен тип партньори и това няма да се промени. Моят не ми казва, че се лигавя, но ме пита какво ми става, ако съм малко по-палава. Съжалявам, че ще те разочаровам, но имам няколко приятелки в това положение и всички се чувстват адски незадоволени. В един момент вече и оргазъм спираш да получаваш, просто защото онова дивото в теб започва да работи, малко преди той да свърши и.... тадаааа, отиваш в банята да се довършиш сама, за да нр го обидиш, защото той е прекрасен и добър баща. Кофти е, не се живее така. Започваш да се чувстваш по-малко жена и започваш да се въодушевяваш от глупавите подмятания на случайно минаващи покрай теб мъже, защото някой все пак днес е забелязал, че ти си се нагласила. Тъпо е. Особено, когато си майка и се държиш прилично, а вътрешно вриш и кипиш и мъжа ти не ползва и 50% от сексуалният ти потенциал.
Ти ще си решиш дали това, че ще е добър баща и верен съпруг ще е по-важно за теб или това да си обожавана от някой по-първичен мъж, като не казвам, че вторият няма да е добър баща и съпруг. Помисли си. Нещата ще стават все по-зле, ножицата ще се отваря. След няколко години, ти няма да си милото 23 годишно момиче, което той все пак е впечатлил, а 35 годишна жена, която ще иска от мъжа си много повече, защото вече е жена с цялото си тяло, съзнание и нови усещания, които ще се появят в тялото ти след като станеш майка.
Желая ти успех и щастие! Ако го смениш, изчукай се моля те и за мен!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b416b0880c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, така е... с едните е страстно с другите спокойно!
Който й от двата варианта мъже да избереш, в един момент пак ще си недоволна!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker