Подиграва ли се с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подиграва ли се с мен?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3013 пъти
Здравейте, първо да благодаря на редакторите, ако са публикували историята ми.
От две години харесвам едно момче. Той учи в моята гимназия, две години е по-голям, тази година завършва. Миналата учебна година беше просто като физическо привличане от моя страна, но с настъпването на новата учебна година, нещата се промениха. Аз се влюбих. Ние въобще не се познаваме, нищо. Не знам как е възможно това да се случи, но уви. Престраших се да му пиша в социалните мрежи. Ставаше въпрос за участие на изпълнител в нашия град и дали има шанс да ме пуснат, тъй като съм непълнолетна. Отговори добре, каза че според него изглеждам по-голяма, бях изненадана, че знае коя съм. Още няколко пъти писах ужким за дадения изпълнител. Тръгваше някакъв разговор и дотолкова. Беше написал, че добре, че е този изпълнител да му пише момиче. От друга страна, няколко пъти даже въобще не виждаше последните съобщения, тоест моят отговор на въпроса му. Два пъти му писах ''Здрасти, как е? ''. Отговори. Позаинтересува се за една дискотека, където щях да ходя. Поразпита с кого. Бях казала за едно момче, искаше да му обяснявам какъв ми е. И пак накрая имаше невидяни съобщения. Сега го поздравих за Коледа и той ми честити. После ме попита какви подаръци съм получила, опита да започне разговор. И после, след няколкото разменени реплики, пак не видя моето съобщение. Трябва да отбележа, че винаги аз пиша първа, той никога. Отговаря добре, но не мога да си обясня защо не ми вижда съобщенията или само ги вижда.
Два пъти сме се поздравявали в училище. Първият път като минавах просто повдигна вежди, следващият път леко се усмихна. По коридорите погледите ни се засичат, мисля, че може да има леки симпатии, че не е съвсем безразличен. Но никога не ми пише, не се опитва на живо нещо да ме подпита, даже на живо сякаш се притеснява от мен.
Не мога да си обясня поведението му. Ту си мисля, че нещо може да се получи, в следващия момент се самоиронизирам. Кое нормално момче, ако дадено момиче му е малко симпатично, няма да предприеме нещо? Срамежлив ли е? Досаждам ли? Мислех си да го попитам защо все не ми вижда съобщенията, но е някак тъпо да държиш сметка на непознат човек. Ставам все по-жалка, унизително е момичето да се навира. Според Вас как да постъпя- да се откажа, да го попитам и има ли той въобще някакви симпатии?
Благодаря много на всички, които прочетоха историята ми. Винаги съм давала съвети на другите и сега се надявам и аз да получа такива. Весели празници!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4057558dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да не се тормозиш попитай направо дали може да се получи нещо. В краен случай само ще се нервираш. Не мисли чак толкова над нещата, само ще се напрягаш. Също и не следи всеки негов жест и после да го тълкуваш. За мен това момче няма голям интерес, по скоро направи нещо, за да му привлечеш вниманието. Може да направиш стъпка към него, среща или нещо такова. С времето ще разбереш, не бързай, казвам от липен опит. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fb25a4768d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Опитай да се дистанцираш. Не да го игнорираш напълно, но не и да се държиш както досега. Досетил се е за чувствата ти, и това го ласкае, но на този етап не му се занимава с теб, просто се старае да подхранва тази, , игричка", за всеки случай. Умно момиче изглеждаш, не позволявай никога да си играят с теб. Ако това-ако онова, ако те харесваше, щеше да ти ПОКАЖЕ. Уважавай себе си, за да те уважават и другите. Ж51

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c4b18151df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   или не те харесва или го е срам, а пък може и да е гей, кво ти пука прави се на ударена пиши му чат пат, те нещата или ще станат или не мъж30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c450494aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Моето мнение е. че трябва да намериш ваш общ приятел на когото имаш доверие или поне знаеш. че не е клюкар и да му кажеш. че само ти чете съобщенията и не искаш да си досадна и той да го попита какво му е мнението за теб и по този начин ще начуиш. Друг вариант е като го видиш сам в училище да му кажеш... хеййй почакай. ние така и не се запознахме.. после се представи. Така вече ще се познавате. После му кажи.. последния път ти писах. но не ми отговори. нещо грешно и лошо ли казах? извини ме ако има някакъв проблем... и той ще ти отговори нещо. после може да го питаш какви планове има като завърши. какво ще прави с живота си. Така ще види. че се интересуваш от него. но няма да е прекалено нахално. Изчакай да видиш дали ще пита дали ти имаш планове и ще видиш дали и той се интересува от теб. Като цяло бъди смела. Колкото повече се срамуваш. толкова повече ще се отдалечавате един от друг. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ddadcb0fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Напиши нещо игриво, но без сексуален подтекст. Просто шегичка, която да го разсмее и да го принудиш да излезете някъде заедно. Нещо от сорта: ''Пишем си чат-пат, ама на глас го докарвам по-добре отколкото на писане... '' Той е батко и се държи с теб като батко. Определено има интерес, но не го показва много. Може пък и да се получи някоя хубава любовна история. Успех.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1dd8480a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От авторката:Благодаря на всички за съветите! Писах му още няколко пъти, отново нямаше отговор. Написах му, че се извинявам за това, че съм го притеснявала и съм му досаждала. Казах му, че повече няма да го безпокоя. Неговият отговор беше, че не обича много да пише в социалните мрежи, забравял и някакви такива. Извини се. Каза, че съм била много мила и му било приятно да си пишем. Не мога да разбера как му е приятно да си пишем след като всеки път аз започвам разговора. От един приятел разбрах, че той знае за чувствата ми. Какво да предприема сега?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6efa29ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (77 гласа)

9.   Ами щом знае и нищо не прави, работата е повече от ясна. Даже постъпва добре, като не те използва само за секс и после бегом. Още повече може да ти е гадно после.
Защо мисля така... защото аз като младеж и въобще после като мъж, който дори да харесва някое момиче/жена, еле пък да не говорим да съм влюбен в нея и да разбера, че и тя ме харесва... остави, че веднага ще предприема стъпки да станем двойка -разбирай веднага, на момента, то ще се възползвам от всяка възможност да съм в контакт с нея. Било то по интернет и по телефона, когато не можем да се видим реално и т. н. А той бил забравял да влиза, не му се пишело.
Пожелавам ти просто той да е такъв тип човек и да не прибързва, та това да е причината да се прави на ударен. Аз лично не познавам и не съм познавал мъж, който каато разбере че някоя го харесва, веднага да не предприеме действия.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d2825c06c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прави се на недостъпна. Дръж се сякаш нищо не се е случило. Не му го показвай и недей да му се натрапва и да започваш всичко винаги ти. Сега щом знае за чувствата ти или ще предприеме нещо и ще продължи контакта с теб или просто ще те зареже дето се вика. Не е малък, че да го е срам от момиче още повече, че си по-малка от него. Най-важното е да бъдеш леко закачлива, да показваш, че имаш характер, че имаш някакви симпатии към него, но не да му пишеш все някви глупости и такива. Много скучни неща сте си писали виждам. Не сте някои пенсии. Когато го видиш не му казвай нищо. Погледни го за секунди и си продължавай по пътя па той, ако ще да те заговаря. Надявам се да си ме разбрала. Успех! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker