Приятелката ми ми каза, че съм влюбен в друга жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми ми каза, че съм влюбен в друга жена
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2448 пъти
Историята ми е доста объркана. Имам приятелка от повече от 3 години. Преди година във фирмата дойде да работи една позната с която доста се сприятелихме до там, че даже някои от колегите, дори и приятелката ми помислиха, че между нас има и нещо повече.

Преди месеци, тази жена отиде да работи в конкурентна фирма, създадетна от бивш служител на нашата фирма. Той примами част от колегите да работят при него като им наговори куп лъжи за собствениците. На колежката каза, че никой във фирмата не я обичал, тя повярва без да попита някой от нас и отиде да работи при него.

Въпросният бивш колега, се опита по същия начин и мен да примами да работя за него, но аз не се поддадох.

Преди време тази жена поиска да и помогна в работата и аз споделих с колегите, един от шефовете разбра и каза, че ако го направя веднага ще бъда уволнен. Днес тя отново ме помоли да и помогна и аз казах на приятелката си, която ме попита защо искам да помогна на човек, който е повярвал на лъжи и сега работи за други хора. Каза ми - Тя е направила своя избор, какво ти пука, че тя има нужда от помощ.

Аз казах, че ми е неприятно, че е отишла да работи за други хора, при което приятелката ми ме попита от колко време съм влюбен в тази жена. Каза също, че много жени с които съм работил са напуснали, но никога не съм изглеждал толкова тъжен. Попита ме също дали съм готов да жертвам приятелството си с колегите, с хората с които работя от години и са ми помагали за всичко заради тази жена.

Казах на приятелката ми, че не съм влюбен в другата, но мисля, че тя не ми повярва и забелязах, че се отдръпва от мен.

Не искам да я изгубя и не знам как да и докажа, че обичам само нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: d1a14e8e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма някакъв дълбок казус тук, сам си създаваш проблеми. Приятелката ти е права, а другата жена иска да те използва доколкото може.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 29681dc63d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само прочети колко си написал за приятелката си и колко А тази, за която твърдиш, че не си влюбен в нея и сам си отговори

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: aa86af660f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами спри да мислиш и 'спасяваш' другата жена. Тя е направила своя избор и той едва ли се основава върху това, че никой не я обичал. Тя сигурно си е направила сметката. Едва ли е безпомощно дете, както ти я изкарваш. Ако държиш на приятелката си, й обърни внимание. Другата жена е решила да напусне и си е поела отговорността за своята постъпка. Тя не е малолетна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 778718be4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз като приятелката ти не ти вярвам, че нямаш абсолютно нищо към тази жена. Звучиш ми неубедително. И за секунда не вярвам в такива приятелства между мъж и жена на работното място. Права е приятелката ти да се притеснява. Аз така проспах сигналите за приятелство-пиша от телефон и нямам кавички да го сложа това приятелство в кавички-между мъжът ми и една приятелски настроена колежка. Няма да ти казвам как завърши-всеки, който чете се е досетил. А ти, като не искаш да си загубиш приятелката-по-малко приятелства с колежки...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b9f8c62a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много добре знаеш как!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d710290c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами елементарно уотсън- отдръпни се от тази приятелка, щом всички са ви взели за гаджета е имало защо. Понякога трябва да жертваш нещо ако обичаш наистина човека до себе си. Ето в началото на връзката с моя приятел имах много близък приятел момче много си пишехме излизахме- никога не е имало нищо между нас, но виждах че моя се дразни спрях да си пиша с това момче или поне по рядко и нещата се успокоиха и не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d710290c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами елементарно уотсън- отдръпни се от тази приятелка, щом всички са ви взели за гаджета е имало защо. Понякога трябва да жертваш нещо ако обичаш наистина човека до себе си. Ето в началото на връзката с моя приятел имах много близък приятел момче много си пишехме излизахме- никога не е имало нищо между нас, но виждах че моя се дразни спрях да си пиша с това момче или поне по рядко и нещата се успокоиха и не съжалявам.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 913050fe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да сте приятели с тази жена или ти да си мислиш, че сте приятели. Откъде си сигурен, че ако й помогнеш дори тайно, тя няма нарочно да го направи достояние на твоя шеф, който веднага ще те освободи? ! В крайна сметка, ти в твоята работа имаш ли нужда от помощ от други хора, в това число и от конкурентна фирма? Може нарочно да се опитва да те подлъже тъкмо, за да те махнат от фирмата и като нямаш избор да отидеш при конкурента. Изглежда ми съмнително такава оферта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker