Да се боря ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2416 пъти
Пиша тук, защото всичките ми приятели и познати ми дават един единствен съвет – да го оставя, но вече повече от година се опитвам – не става. Ще ви разкажа историята си и много се надявам да намеря помощ тук, защото вече буквално не се издържа. Преди три години през лятото се бях запознала с едно момче, което беше по-голямо от мен и в което по-късно се влюбих. Запознанството ни беше много интересно, но няма да навлизам в подробности. Ще кажа само, че много хора ми бяха казвали, че е не знам си какъв, че е по-добре да не се занимавам с него и подобни глупости. Даже бяха споменали, че бил наркоман (което аз и до днес НЕ го вярвам). Бяха го изкарали като някакъв изнасилвач и убиец при което аз много се бях наплашила, защото от негова страна се виждаше интерес към мен. Отбягвах го колкото се може повече, но все се засичахме от време на време. Оказа се, че си е тук само за лятото и през другото време е в друг град. И не знам какво стана, но точно когато започна училище по някакви причини започнах да го харесвам. И не, не ме привличат "лошите момчета", дори напротив – гледам да страня от тях, но точно в този случай нямам идея какво стана с мен. И така изпитвах чувства към него няколко месеца, въпреки че дори не го бях виждала през това време. Накрая се реших да му пиша и се оговорихме да излезем. Да де, ама в мен се появи онзи страх и си спомних какви неща ми бяха наговорили, а още повече че съм и по-малка от него. С две думи – прецаках нещата, а той си беше дошъл само за да излезем. Нямаше как да искам реванш, защото както казах – тук е само през лятото и дори не знам как се беше навил да дойде. Както и да е. Поддържахме нещо като връзка от разстояние, но в един момент той просто спря да ми пише и да отговаря на съобщенията ми. След месец някъде разбрах, че е с друга. Нормално беше, защото не на всеки му е по-силите да поддържа такава връзка. Е, след много сълзи и сополи се примирих и си казах, че няма да го търся и ще го оставя да бъде щастлив с нея. Дойде лятото, той също си дойде, но вече имаше нова приятелка. Обичах го адски много, но пак реших, че е по-добре да не досаждам и да не им се бъркам. Засякохме се през лятото на няколко пъти. Един-два от тях се направи, че не ме познава, а в останалите ме поздрави и си поговирхме. Пак започна учебната година, далеч е от мен, но често се случва да си поплача за него. Много е труден за обичане, но досега той е единствения, който съм абсолютно готова да обичам въпреки множеството му лоши черти, които ми е показвал за времето, когато бяхме заедно. В момента доколкото знам няма приятелка и се чудя дали да не му пиша някой път, но ме е страх да не ме отсвири. Страхувам се да не му бъда досадна. Всички ми казват остави го, но щом за толкова време през което дори не съм го виждала, не съм го забравила, не мисля, че ще стане лесно. Абсолютно всичко, ама всичко, бих направила за него и за това ако не друго, поне да си бъдем близки приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: e820afe92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "И не, не ме привличат "лошите момчета", дори напротив – гледам да страня от тях, но точно в този случай нямам идея какво стана с мен." - ами точно това е станало с тебе, което отричаш. Точно "лощите момчета" те привличат, само че ПОДСЪЗНАТЕЛНО. Съзнателно можеш и да се опитваш да ги отбягваш, само че това с нищо не променя нещата. Човек не избира (съзнателно) в кого да се влюби, и критиката е точно че се влюбвате в лои момчета, а после плачете и се оплаквате! Да, те са "по-интересни" - бягат ви по фланга, привличат ви вниманието, поставят ви предизвикателства, само че резултатите (за вас) са плачевни...

Зрялата жена е в състояние да слижи спирачка на подобни "чувства" и увлечения. Неразумните тийнейджърки обаче налапвате въдицата и с двете усти.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c4053209c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш надежда, че някой тук ще ти каже "пиши му". И аз ти казвам - пиши му. Имаш интерес, защото не си изживяла това твое увличане. Пиши му без страх и притеснения какво ще стане. Поне ще си наясно и ще можеш да продължиш по някакъв начин, а не да стоиш на едно място още 3 години.

Намисляш си небрежно изречение за започване на разговор, затваряш очи и натискаш "изпрати" и после чакаш.
Варианти:
Има възможност нещата между вас да потръгнат отново.
Да не си е спомнял за теб изобщо в последните години - най-възможен.

Ти не си влюбена. Измъчваш се от мисли за миналото и какво би било ако... Така че му пиши. По-зле от това положение, в което си в момента няма да стане. Само може да се подобри. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 36541fb13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Как така обичаш човек, с който се виждате веднъж-дваж в годината? Та ти не го познаваш. Влюбила си се в твой измислен образ за него. За да разбереш какво представлява трябва да го познаваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 07fbe0b5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сега и тази тема ще се напълни с комплексари които са яли бой през междучасията в училище, и ще сипят обиди срещу т. нар. "лоши момчета" и авторката, която е извършила най-големия грях - харесала е т. нар. "лошо момче". Давайте "добри момчета", зад монитора няма кой да ви набие.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 596bfb4f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И как приятелките ти ти казаха да го оставиш, като даже не сте заедно?

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b7ab397f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Скъпа авторке, моето мнение е, че ти толкова много искаш този човек, защото знаеш, че не можеш да го имаш. Това е нормална човешка реакция, която е често срещана в подобни ситуации. Замисли се, вглъбила си се в някакъв образ, който съществува само във въображението ти.. ти реално не го познаваш, не си имала отношения очи в очи с него, които да траят повече от няколко часа, веднъж-два пъти в годината. Вкопчила си се в някаква емоция и сякаш се самонавиваш, че това е човекът за теб, когото едва ли не си изпуснала и сега цял живот няма да го забравиш. Нагласата ти е такава, затова не се получава. Ти просто НЕ ИСКАШ да продължиш напред и докато това е така, независимо дали го признаваш пред себе си или не, ти ще бъдеш все в това положение. Съжалявам, но не можеш да ме убедиш, че това е някаква свръх силна изпепеляваща любов, при положение, че както казах, вие дори не сте имали връзка, нито сте контактували по-дълго време. Привличане, желание, харесване.. да, но любов, не мисля. По някаква причина си си го навила на пръста и това е. Сега сигурно ще си помислиш, че аз не съм на твое място, че не разбирам какво говоря и че само ти си знаеш какво изпитваш.. това е безспорно така, но повярвай ми, когато един ден ти се случи наистина да се влюбиш, ще се чудиш как си се заблуждавала и защо си си губила времето толкова дълго с този човек. Факт е, че всеки сам знае за себе си, аз просто най-вероятно имам повечко опит от теб и затова си позволявам да ти кажа, че всичко сега ти се струва твърде грандиозно и пресилено, а след време ще осъзнаеш, че не е било така. Е, човек се учи от грешките си, в крайна сметка. Надявам се да вземеш правилното решение за себе си и веднъж завинаги да сложиш точката, защото очевидно, по думите ти, това момче не се е поинтересувало от теб и не е проявило повече интерес по никакъв начин, откакто сте били заедно.. за мен, това говори достатъчно относно неговите чувства към теб. Не се мъчи повече, не си го причинявай, заслужаваш да имаш до себе и човек, който да те иска толкова много, колкото и ти него и съм 100% убедена, че ще го срещнеш веднага щом решиш да пуснеш този спомен, който те преследва постоянно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 58c8101ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   N5 имах в предвид да не се занимавам с него и да си харесам някой друг.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2a97e9979d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти не го познаваш и не го обичаш. Ти имаш само илюзии.
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c60d6f8708
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се притеснявай ще ти мине, като се влюбиш във друг, , малка си имаш време. И аз разбрах каквото ми беше нужно да осъзная от сайта дори и без да го искам, е.. нямам повече работа тук. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 1f548bfee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитай, какво губиш? нищо. Ако той няма чуства към теб вече сам ще си каже

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker