На 39 съм и не съм имал сериозна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 39 съм и не съм имал сериозна връзка
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 2315 пъти
Заглавието казва доста, но ето и детайлите:

Явно има някакъв проблем в мен - в последните 20 години съм имал само 2 кратки връзки. Не мога да кажа, а и други не са ми казвали че има проблем с външния вид - нормална работа. Почти не пия. Обаче пуша доста.

Може би не съм от най-духовитите и забавните, но не съм и някой сухар. Мил и внимателен с жените. Може би това е проблем - на думи те търсят такива мъже, но на практика, установих, че много жени обичат да бъдат доминирани от мъжете в почти всеки аспект - особенно в сексуален.

Като социален статус - собственик на на 2 фирми. Имам имоти в софия, кола, нищо не ми липсва. В интерес на истината, какво имам не се вижда - карам кола от 2003 година, макар че например мога и нова ес класа да си купя - но го намирам за непрактично. Нямам притеснения никакви, работя си, плащам си данъците всичко е ок.

та въпроса ми е, какво да направя, че да си намеря жена?

Знам ще кажете да разширя социалния кръг - при мен той е доста стеснен. Имам двама приятели - другите са познати, но те си имат семейства и не можем да излизаме или по точно много рядко. А и те със семействата - аз някак си не стоя на място. Сам да излизам не става - сам мъж = психопат в женската психология. Мислил съм да се запиша на курсове някакви, или пак да стана студент - макар че за второто не знам как на 39 ще изглеждам в очите на колежките. Истината е също, че нямам и кой знае колко свободно време.

Знам, че нещо трябва да променя, но какво? Видимите материални неща биха привлекли жена, която се интересува от тях - което би било нещо като правене на бизнес от нейна страна. Или греша. А аз се надявам на някакви романтични чувства.

Идея си нямам къде да търся. А как да търся е още по спорен въпрос. За моите цели, най смислено е курс, за да има общи интереси, обаче такъв курс няма понеже моите интереси са много специфични.

Пробвал съм онлайн - имам фейсбук с 300 приятели - от тях 300 не ме интересуват - кой какво направил, къде с кого, това е някаква ненормална система за шпионаж и намирам че е губене на време - там всеки се представя в най-добра светилина. Аз там имам хора които изглеждат страхотно и са супер духовити а спокойно мога да кажа че имат страхотни бъгове, комплекси и може би психически отклонения. Изобщо не вярвам, че нещо олнлай работи - може би по изключение да, но изключението само подчертава общото правило.

как според вас трябва да променя живота си и навиците си (ако изобщо мога)

започвам да се притеснявам, че живота ми е безсмислен, ако няма с кого да го споделя. След няколко месеца чувам 40. Имам здрава психика, но да не взема да изпадна в някава емоционална криза, депресия или нещо такова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 074edb0da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм мъж на 27 с хубава работа/финансово стабилен и до преди няколко месеца бях долу горе в същото положение, но се регистрирах в няколко сайта за запознанства и понатрупах някакви контакти. Не беше лесно, доста често се ядосвах на простотията на жените там, но като цяло останах с впечатление, че по възрастните знаят какво искат. Също така мога да ти препоръчам "clubR" - организират бързи срещи и партита за необвързани. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 40b5dbbcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сайт за запознанства. Там всичко, предполагам е честно. Хората са с ясни намерения.
И въпросника, който попълваш ще помогне на жените да те разберат, поне като за начало. Съответно и ти четеш техните - интереси, работа, какъв човек търсят.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ff91adff08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, все едно описваш моята история. Аз съм на 34 и до момента съм имал също 2 връзки. Едната - много кратка ( 2-3 месеца ), а другата дълга, но с омъжена жена, за което не се гордея. Тя е много добър човек, но просто не беше правилно това, което правехме. Материално и аз съм много добре, с тази разлика, че докато стигна до тук извървях не кратък път, по време на който нямах пари. Реално, когато трябваше да водя гаджета насам-натам, аз си позволявах само по едно кафе. Не се оплаквам обаче, благодарен съм на Господ за всичко и спокойно мога да кажа, че винаги съм бил щастлив човек. Времето ми също не е много, както и социалните контакти. Последните са направо сведени до минимум. Иначе, жени, търсещи материалното не липсват, само че аз от такава нямам нужда. Повечето сериозни и интелигентни момичета отдавна са заети, което си е напълно нормално. Далеч съм всякакви депресивни състояния, радвам се на живота, но все пак да имаш добро семейство си е едно от най-хубавите неща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5399636c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изчакай още 20 години, все ще се намери някой.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 429a0816cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   приятелството и любовта не зависят от това на колко години си. Има все пак някаква съдба може би ти е писано на по-голяма възраст да изживееш твоята любов- не губи надежда

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7f595f2835
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако бях на твое място щях да ходя на кратки пътешествия. Предполагам дълги не са за препоръчване при 2 фирми. На различни дестинации напълно противоположни. Това е възможност да срещнеш интересни жени. В мола е също възможно, но те са с други интереси. Може да не ти допаднат за дълготрайна връзка. Също така някакъв спорт. Ама не фитнес моля те. Сърф, ски, катерене. Ако щеш на народни танци се запиши. И впрочем мома ли търсиш или си склонен с разведена или даже и с дете... Това е също важен момент. Ако ти самия не водиш интересен живот извън работа няма как между четирите стени на дома си да я срещнел. Поне при мен е така. Само работа и вкъщи-мъже бол, ама всеки тича на някъде. Няма допирни точки, няма запознанство.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b400e4dc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Как сам мъж ще е психопат? ! Отърси се от тия глупости. Какво ти пука какво мисли някоя кифла. Ти мъж ли си или?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c43bd9bc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Само да ти кажа, че времената са други. Днес има студенти и на 30години и на 40 години и дори на 50 ходини. Някои дори и трето висше карат

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: cb899ce685
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На 39... така хората на 50 са студенти, че и над тази възраст. Цигарите не са проблем за гаджето, макар че ако ги махнеш ще си само на от това, тази вреда, смрад... ужасно за мен като жена. Моята препоръка е колкото и странно да ти изглежда, то според мен напълно работи, направи промени в живота си, спри цигарите, със сигурност ще се отрази положително и на видът ти и на то носа, почти да учиш, посещавай курсове за усъвършенстване със сигурност ще има нещо положително, смени прическа, дрехи, смени си колата, не казвам да си купиш ес класа, но нещо почитано, вкъщи изхвърли ненужното, направи освежаване, смени някоя и друга мебел и със сигурност това ще донесе положителна промяна в живота жалост ти. Потякога сме затътали в миналото и живота ни боксува. Моя позната има същия проблем, но виждам че ти си по-гъвкав. И те на посредно място пътувайки, колкото можеш повече. Това ще те зареди, ще промени светогледа ти, ще срещнеш нови хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bb264a9112
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Еми брат, на теб нищо ти няма. Тия неща дето ги изброяваш за себе си са добре, проблема не е в теб като личност. Ти си окей.
Проблема е, че имаш 2 приятели, които са семейни. Трябва да срещаш повече хора, да общуваш с жени и ще попаднеш на някоя, която ти харесва и тя теб. Просто е.
А и между другото, да излизаш сам не изглежда лошо в очите на жените. Честно казано е много разчупващо.
Единственият ти проблем може да се каже, че са комплексите ти, които си натрупал с годините. Мисли, прави квот знаеш, намери си приятелка и ще видиш нещата от друга гледна точка. А вече ти казах как. По-просто е отколкото изглежда. Окей?

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 022f83144d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Спокойно, сега ще се изреди тука мъжката солидарност ;-)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: abe48e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей, аз съм в подобно положение. Момиче на почти 18 години съм, красива съм, отлична в училище, пиша поезия, рисувам, работя и като модел. Не целя да си правя реклама, не ме разбирайте погрешно. Истината е, че никога не съм имала човек до себе си в интимен аспект. Повечето ми приятелки сменят мъже от 13 годишни, а аз съм много далеч от този живот и начин на мислене. Не ми липсва мъжко внимание, винаги съм обект на погледи и коментари - и от мъже, и от жени, заради високия ми ръст, и цялостния ми външен вид. Но никога не се случва нещо по-сериозно от флирт с останалите. Обикновено хората, които се интересуват от мен са доста по-възрастни, това не ме притеснява, но искам да имам истинска връзка, а не да съм нечия играчка...
Така силно искам да се влюбя и да получа любов, че в живота ми всичко хубаво губи смисъл, защото е празно...
Вероятно ще си кажете, че съм твърде млада за да се притеснявам и че животът е пред мен, но аз чувствам, че губя тези ценни години, в които трябва да изпитам най-хубави чувства, а няма с кой да ги споделя... Пожелавам успех на автора в търсенето на истинска любов и успех на всички, които се чувстват по този начин!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 55c5de364e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Всеки уикенд по баирите. :)
Накупи екипировка, включи си в някой туристически клуб през фейсбук. Има мнооого групи и страници за туризъм. (ето едно положително нещо у проклетия сурат).
Първите пъти ще ходиш с водачи, забавно е, интересно, каляваш тялото, храниш духа си, запознаваш се с нови хора.
Сетне ще намериш други планинари, с които да ходиш по преходи, и ще намериш чудесна, земна жена, с поддържана фигура, и други положителни качества, и вероятно с непретенциозен характер - на фона на кухавелките у моловете.
Няма как една калена, здрава психически и физически жена, свързана с природата, която е божествена и храни и пречиства - да се впечетли от някой доминиращ мачо, тая жена ще търси качества в мъжа си, не дефицити.
Това е моят съвет.
Той освен, че може да ти намери жена, ще ти даде сили и смисъл, ще те зареди с живот.
На мен ми помага. :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: faed00ec46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ами стани мъж. Правилно си разбрал какво търсят жените. Доминирай. Запиши бокс, разчупи се, изкарай първичното. Какво сте се свили като шушумиги с парцала и кърпата и искате жените да ви уважават. Ако не, вземаш материално затруднена жена и се радваш, ако цени лесния но скучен живот. Моля не ме нападайте с фалшиви ценности и култивиран морализъм. Да доминираш не означава да си див насилник. Почети потърси има информация в нета

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 38aed18f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Каква жена търсиш?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6f0a3b40ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравей!
Според мен започни да контактуваш повече с хора в реалния живот, дори може да се запишеш на фитнес или някакъв друг спорт...
Не изключвам и идеята за запознанства в интернет, но аз лично ги избягвам, жена съм и трудно бих се навила да изляза с някой мъж, но и за това си има хора...
Започни да излизаш по-чесно, да заприказваш жени, но все пак гледай и къде се целиш, за да не се окажеш в леглото с някоя само за една нощ. Не че е лошо, но нали не това е целта... :)
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d24de8e12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   ХОДИ НА ФИТНЕС.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8d70ea7a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   На първо място - стани по - самоуверен! Не някакъв нагъл мачо, щото свестните жени такива не харесват. Само жените с ниско самочувствие и ниски изисквания! Второ - ходи на места, често посещавани от жени. Например фитнес, зумба, йога, танци. Ходи на почивки и екскурзии из страната. Там жени много. Ако трябва си намери стилист, който да оправи външния ти вид. И си намери някой, който да ти дава съвети и насоки как да общуваш с противоположния пол. Но като цяло трябва да опитваш. Твърде си нерешителен според мен. Като паднеш - ставаш. Като те отрежат - пробваш пак. Успвх!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3d1ee701cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Да, не си казал каква жена търсиш? С какви качества? С какъв характер и така нататък...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 05e96dc6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Пич добре си си, днешните жени търсят лоши момчета и след като ги открият разбират, че са сгрешили но чак когато забременеят от тях и започват да се кахърят колко е лош животът им.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9530d4ff28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Много ми е любопитно какво е това "собственик на две фирми"? Ти не говориш като бизнесмен - няма как да си толкова неуверен и да имаш успешен бизнес - един вид: "всичко ми е наред, ама нещо не се получава". Според мен или умишлено преувеличаваш цветущото си положение, или си толкова сляп, че не можеш сам да прецениш собствената си стойност. От там идва и проблема ти с намирането на жена - като прецениш стойността си и снижиш критериите драстично ще успееш да си намериш и жена. Е, тя няма да е първа красавица, може и да е малко глупава или пък да е с дете, т.е. съвсем нормална жена, ама и ти не си на 25, интересен и забавен пич, а просто най-нормален мъж.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bb1ab98d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Толкова ли е важно да имаш сериозна връзка? Не. По скоро еднообразен живот е това. Дори и с връзка живота може да е сив и безмислен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker