Влюбена съм в най добрата си приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в най добрата си приятелка...
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 6709 пъти
Здравейте!

Първо, да кажа че съм момиче на 15 и миналата година разбрах че съм лесбийка. И малко след това се влюбих в най добрата си приятелка. Ние сме много добри приятелки, познаваме се много добре и аз знам какво мисли относно лесбийките - отвращава се от тях, затова не съм и казала, че съм, а и отгоре на това съм и влюбена в нея! Страх ме е да и кажа, не искам да я загубя. Опитах всичко, но не мога да спра да я обичам. Ние сме много близки, държим се за ръце постоянно, се прегръщаме и това усложнява нещата още повече. Не знам какво да правя, ако може да ме посъветвате нещо! Мерси предварително :):)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: fdf70ccfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Моя съвет е да не и казваш, щом се отвръщава от лесбийките ще я загубиш завинаги. Никога повече няма да сте същите приятелки. Но все пак ако толкова я обичаш може да рискуваш :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 42deae64bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък ще кажа, че на 14-15 годишна възраст просто няма как да знаеш със сигурност, че си лесбийка. Това се разбира много по-късно. На тази възраст почти всички момичета са склонни да опитват нови и интересни неща, и повечето са бисексуални. След време, когато вкусовете ти се установят и утвърдят, тогава ще можеш да се самоопределяш като такава или онакава.

Колкото до конкретното влюбване - пак е нормално предвид възрастта. Много често се случва. А и в крайна сметка, всички обичат най-добрите си приятели, макар и не в сексуален аспект. За да чувстваш някой като най-добър приятел, то ти по принцип трябва да имаш емоционална обвързаност към него.

Не знам дали трябва да споделяш на приятелката ти за тази любов или по-скоро не знам дали трябва да го правиш на точно в този момент от живота ти. По-добре си сложи една дата например навършването на пълнолетие или завършването на училище, когато да го направиш, за да имаш време да прецениш както собствените си емоции и на каква основа са те, така и какво би последвало като резултат от това твое признание.

Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 47ef0309ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Напълно подкрепям №2.

Ray

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1fdaa77fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не слушай 2 и 3.. те и толкова разбират...
Aко я обичаш очевидно имаш 2 избора, казваш й или си мълчиш за винаги... според мен ще е по-добре да й кажеш защото хората не винаги казват това, което мислят... тоест може да има някаква дълбока причина за нейното отвращение ако въобще има такова.. ако найстина се окаже че се отвращава, кажи й че си се пошегувала с нея защото просто си искала да й видиш реакцията или нещо такова... много късмет :))

- Death_Blade ^

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 33a781cc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   какво става с младото поколение за бога! ! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: baca8a6693
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напълно подкрепям № 2. На тази възраст две мои приятелки твърдяха, че са влюбени в мен. После едната от тях се влюби в друга и беше луда по нея. След време това отшумя. Сега и двете си имат семейства и деца. Не бързай да се самоопределяш каква си

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 34136a9a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се побърквайте, хора... Та това е ПРОТИВОЕСТВЕСТВЕНО. Ако трябваше да има обратни тогава щеше да има само момичета или само момчета. Какво те кара да мислиш, че си лисбийка? ...

~ColorfullSocks

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1fdaa77fed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ако бяхте прочели правилно, авторката ви пита КАКВО ДА ПРАВИ, не какво вие мислите за нейния статут >_>научете се да четете за бога, не всички хора са еднакви.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 34136a9a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз отговарям на въпроса й! Казвам да се вземе в ръце, такова нещо като хомосексуалност няма има просто объркани хора, които се заблуждават. Или пък са отчаяни от срещуположния пол... Тааа, пак ще попитам авторката, ако все пак реши да ми отговори: Какво те кара да мислиш че си лесбийка?
Без лоши чувства ;)

~ColorfullSocks

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 90365354db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хомосексуалността се среща и сред животните. Противоестествено или не, природата е много разнообразна и не е толкова лесно да се определи определи дадено нещо за правилно или грешно. Авторката е изпаднала в доста трудна ситуация, но ако чувствата й са наистина силни(имам предвид любовните) ще ги признае пред приятелката си.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 42deae64bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Хомосексуалността се среща и сред животните - да, ама ние хората нагаждаме този факт, така че да ни е удобен. В природата нещата стоят по следния начин: когато няма женска наоколо, по-силните мъжки "оправят" по-слабите представители на своя пол. Това е един вид резервен вариант, защото при мъжките индивиди съществува опасност за тестисите им, ако дълго време не еякулират. Това е хомосексуалността сред животните и тя никак не пасва на нашите разбирания за хомосексуалност, още повече, когато говорим не за мъже, а за жени. Ако някой ми даде пример за женски хомосексуални екземпляри от вид животно, различно от човека, ще си преразгледам позициите, но дотогава - за да стане една жена хомосексуална, има фактори от средата, които са я подтикнали да намрази мъжете и да си създаде фетиш към жени. Това обаче не става за една нощ и много често се касае за временно увлечение по същия пол, след което жената се ориентира към създаване на семейство с противоположния и поколение от него. Това е естественото състояние на нещата, факт.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 52f5b3b379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Противоестествено си е! След като две жени сами не могат да възпроизведат наследство :P Чисто елементарна логика...
ColorfullSocks

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 0d5d28ef79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Тези тъпанари нищо не разбират! Те никога, ама никога няма да могат да разберат какво е това да си лесбийка. Лесбийките изживяват неща, които хетеросексуалните никога няма да могат да изживеят! ! ! Светът на обратните е нещо, в което другите не могат да се намесят, а и те не ни разбират.
И аз съм го чувала това, че на 14-15 години е рано човек да се определя, но нали това поколение няма търпение да порасне? Съвет: Бъди такава, каквато си, без да ти пука за мнението на околните. Само така ще си щастлива!
Колкото до твоя въпрос - помисли, ти всеки ден се виждаш с приятелката си, всяка тръпка, всеки миг, прекаран с нея е вълшебен, нали? Ако й кажеш, ще рискуваш да я загубиш. Сега имаш много, въпреки че тя не знае за чувствата ти. Искаш ли да го изгубиш? Наслаждавай се на тези мигове с нея и бъди щастлива за това, което имаш. Някои хора и това нямат...
Относно другите мнения за лесбийките, те само се правят на многознайковци, които нищо не разбират! ! ! Няма нищо по-хубаво от това да искаш, да харесваш и да обичаш жените! ! ! Защото, не знам дали знаеш, но ние - жените, можем винаги да си прекараме много по-хубаво с жена, отколкото с мъж! ! ! Защото се разбираме, знаем какво искаме и от какво имаме нужда! ! !

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2a3b535846
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Абе №11 защо пишеш глупости без да разбираш как всъщност стоят нещата. Единствено и само хомосексуалните знаят най-добре как стоят нещата свързани с влечението към собствения си пол. Крайно време е да спрем да заклеймяваме тези хора, все едно са "чудовища" и да започнем ако не да ги разбираме, то поне да приемаме тези им различия. Те не са ли хора? Нямат ли право на собствено щастие? Защо непрекъснато някой трябва да им натяква, че са "ненормални" и това да ги кара да се чувстват така все едно не принадлежат на тази земя. Някой може ли да ми дефинира понятието "нормалност", и смятате ли, че вие само защото сте хетеро попадате в графата "нормални"?!
Ако разсъждаваме аналогично, то тогава всички хетеросексуални индивиди от човешки вид са в синхрон с природата само и единствено, когато са използвали секса за създаване на поколение. Във всички останали случаи излиза, че вървим против природата си,тъй като използваме секса само за доставяне на удоволствие, без това да отава след себе си потомство. Не съм ли права? Ами за изкуствено прекъснатите бременности, за тях какво ще кажете? Те естествено нещо ли са? Май не е лошо да се замислим върху тези неща преди с лека ръка да раздаваме квалификации на този или онзи! Ама какво пък толкова-на чужд гръб и 100 тояги са молко. Да не забравяме обаче, че утре може и нашите деца да се окажат"педали" или "лесбийки"............ интересно ми дали тогава някои персони така лесно ще слагат стигма върху тази група хора?!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1caae1613d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Само от първото изречение, което погледнах-ще ти кажа какво чето, в пубертета, жените имат период от около година, който е хомосексуален.

Ще се абонирам за коментарите по темата ти, обещавам.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 1caae1613d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От опит с такива съученички се присъединявам към" Единствено и само хомосексуалните знаят най-добре как стоят нещата свързани с влечението към собствения си пол. Крайно време е да спрем да заклеймяваме тези хора, все едно са" чудовища" "

p. s. : Аз съм мъж.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 69071e85b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Ами аз да ти кажа по - добре не и казвай! Ако искаш я попитай дали иска да сте по близки отколкото сте. Но не и казвай, че я обичаш по друг начин, а не както тя си мисли!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 42deae64bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От номер 11 до номер 15 - къде точно в моя коментар прочете за квалификации на нормални и ненормални хора? ? ? Къде сложих стигма? ? ? Къде заклеймих някого като чудовище? ? ? Много силни думи, които явно си имала нужда да излееш, но не разбирам какво в думите ми са" глупости"? Някой по-горе беше направил паралел с природата и затова я споменах, все пак писаното от мен по този въпрос е доказан факт. Всичко останало явно е ексалирало в теб на база на някакъв вътрепен комплекс, който ти пожелавам по-скоро да преодолееш и да изживееш живота си щастливо без да се концентрираш в това дали някой мисли, че си" ненормална" и" чудовище" , каквито определения в моето мнение напълно отсъстват, докато в твоето буквално блика от тях. Късмет и всичко добро.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 33c7b8b9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Едно немога да разбера.. секи е против това. Кво толкова ви пречи момичето е на 15 да.. и кво от това незначи, че свършва света.. Млада госпожице познавам бая такива хора може би не си лезбийка а си бисексуална рядко се срещат лезбийки за това ако решиш и кажи успех

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2a3b535846
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   №11 аз съм №15. Силните думи, които употребих не са насочени конкретно към теб, а към онези, които заклеймяват тази група хора, а знаем, че в България те са много.
Обърнах внимание на твоя коментар в началото, защото повечето от нещата, които твърдиш нямат нищо общо със истината. Например следното" за да стане една жена хомосексуална, има фактори от средата, които са я подтикнали да намрази мъжете и да си създаде фетиш към жени. " Една жена, която е разочарована от мъжете може да стане мъжемразка, но не и лесбийка. Друг е въпроса, че има такива жени, които се опитват да се изживяват, като обратни и започват да се самоопределят, като лесбийки. Ако случая е такъв, тогава може би след известно време, като забрави за мъжа който я е наранил да се върне към хетеросексуалната си същтност.
Има обаче и други жени- те са си хомосексуални още от малки. Има вероятност тази сексуалност да е придобита в ранното детство под въздействие на различни фактори, поради, които, като форма на психична защита се отключва хомосексуалността, може обаче и да е вродена. Това няма как точно да се определи. Важното в случая е, че не подлежи на промяна. Една лесбийка или гей, може да се опитват да поддържат връзки с противоположния пол с очакването, че това ще ги промени, могат да се омъжат или оженят дори заради предрасъдаците на обществото или от желанието да създадат семейство, но това няма да промени сексуалната им ориентация.
Има и бисексуални- хора с двойствена сексуална ориентация, те са различни от хомосексуалните. При тях може в един момент едното да надделее над другото.
Важното в случая е да можем да разграничаваме нещата, а не да си създаваме някакви си теории, на базата на стериотипи без да знаем всъщтност как стоят нещата. Ок, има и такива, които опитват от любобитство или от временно увлечение. Има обаче и такива за които е природа и това, че видиш ли бил женен или омъжена с деца и в един момент обърнали резбата при това на стари години може всъщтност да означава обратното- връщане към нещо подтиснато във времето, което обаче за конкретния човек е реална същтност и синхрон със себе си.
За животинските видове не мога да кажа много, обаче съм виждала мъжки котараци, които се привличат сексуално само и единствено от мъжки, въприки, че в средата която обитават има и женски индивиди.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 42deae64bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 21, женско животно, което не прави секс за удоволствие, а само когато природата предвиди то да е в период на овулация, никога не би допуснало до себе си мъжки през останалото време... Тогава именно се налага той да си намери друг отдушник и това обикновено става в лицето на някой, който е по-слаб и вече подчинен в битки за превъзходство. Колкото до изконния въпрос кое формира човека като личност - вродените му заложби или въздействието на средата, едва ли ще можем да дадем еднозначен отговор, след като много по-големи имена не са успели...

Ако някой може да ми докаже, че хомосексуалността се предава генетично, може би ще се съглася с твърдението, че е вродена, но дотогава за мен лично си остава придобита под някакво външно влияние. Като никъде по-горе не казвам, че това става в резултат от разочарование от мъж, а че "има фактори от средата, които са я подтикнали да намрази мъжете и да си създаде фетиш към жени", т.е. не бива да се разбира единствено партньор в зряла възраст - може да е всеки преставител на мъжкия пол, включително и в най-близкото семейно обкръжение от най-ранно детство или пък дори не много психически и/или морално устойчива роднина от женски пол. Варианти всякакви.

По отношение на природните закони и женската хомосексуалност съм склонна да направя едно хипотетично допускане - че може би природата се презастрахова в случай на изчезване на всички представители на противоположния пол. Тук обаче не мога да си представя как жена би могла да забременее от жена - макар че клиторът се счита за закърнял фалос, не знам жената да има дори загатната способност за производство на семенна течност. От тук и отхвърлянето ми на подобна хипотеза до доказване на противното.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2a3b535846
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   №22 Първо пишеш едно, после уж говориш за друго. Нещо не ми стана ясно какво искаш да кажеш. А тоива за омразата на лесбийките към мъжете е абсолютен стериотип. Те не мразят мъжете, просто се привличат сексуално и емоционално от жени Относно придобита или вродена е сексуалната ориентация има много хипотези, но нито една не дава достатъчно доказателства в полза на едното или другото. Поради тази причина всеки сам си избира коя теория да поддържа. Аз и по-горе казах, че само и единствено хомосексуаните знаят за себе си как се чувстват, и никой няма право да ги съди и да се опитва да ги анализира научно какви са всъщтност. Не разбирам защо веднага след като авторката е пуснала темата са започнали да текат коментари от такъв тип.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ad2fca2c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Здравейте, аз съм на 12 години и съм влюбена в най-добрата си приятелка. Има една подробност тя е лесбийка! Ние с нея сме много близки:прегръщаме се, седим една в друга, споделяме всичко, но не знам дали да и казвам? Притеснявам се че мога да я загуба и, че ще започне да се държи с мен различно което аз не искам да става!! Моля ви кажете ми какво да правя? !!! Ще очаквам отговор. )

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 81578f2371
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Приятелко изтегли си филма " The L word" по точно това са сериали, ще ти хареса ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ad2fca2c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Да но това с какво ще ми помогне, аз се побърквам само при мисълта за нея!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 14 дни
hash: b30d133c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   По-добре да и кажеш какво чувстваш към нея. Щом ти е най-добрата прятелка сигурно ще те разбере.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 5379cbbb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Просто е била в този период от пубертета.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b3318fb2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Ако ти е истинска приятелка няма от какво да се притесняваш тя ще те разбере, а ако не то подобен човек няма място в живота ти. Много хора ги е страх да разкрият чувствата, които изпитват към приятел именно заради страха от загубата му, но по-добре и кажи какво чувстваш към нея вместо да се самоизмъчваш. От това няма никаква полза повярвай ми знам го от личен опит :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 46835c09c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Оффф, сега ще те нападнат идиотите, че не било морално, че едва ли не като дойде вълшебния к*р с прословените си 2 минути и ще се "излекуваш" или дай да подтискаме това в себе си, че да родиш на 19 от мъж, който те налага е нормално, ама секса между две жени не е. Миличка, всеки е минал през този период - съветвам да се обърнеш към съответния форум - момичетата там са много отзивчиви и не веднъж са попадали в твоята ситуация. Иначе една от най-стабилните и готини двойки, които познавам са лесбийки и са заедно от 5-6 години някъде ( и държа да кажа, че и едни от най-хубавите жени) и са заедно и щастливи. И не, не е "само фаза".

Оффф

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 68c827a0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Случайно попаднах на твоята история, макар и публикувана година по-рано. Аз съм почти на 16 и имам подобен на твоя проблем, ако те интерсува бихме могли да си пишем и да обменим опит, защото аз наистина се побърквам и няма с кого да споделя.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ff9825e685
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ем ся ти как на 14 ще осъзнаеш че си лесбийка нито си имала полов контакт с момче нито с момиче а дано :О защото незнам кво ги вършиш:-/

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 52bff8ba9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До номер 33. И какво като не е правила секс с момиче това не пречи да се влюби в никоя или според твоята логика първо трябва да се го направи с някоя и тогава да каже че е влюбена? ! Абе брат я земи се стегни аз съм влюбена в едно момиче от година и половина и не съм правила секс с нея но това не ми пречи да я обичам. Живееш в 12 век не че нещо ама осъзнай се

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: aacb68055b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Нищо противоестествено няма в еднополовата любов, и тя си е любов като всички други видове любов. Първо, понякога една жена може да разбере друга жена така, както на един мъж би му било твърде трудно да я разбере. И второ, понякога сексът между жени е много по - приятен за тях, много по - нежен, отколкото сексът с мъже.
Според мен не е кой знае какво чудо еднополовата любов, и тя не спира по никакъв начин възможността да си имаш семейство и деца. Има много голяма вероятност да си имаш хетеросексуално семейство и деца, и те, поне докато са малки, дори и да не разбират, че може да си имаш и такава тайна, извънбрачна връзка. Но виж, лесбийки да отглеждат деца, и едната от тях да заема мъжката роля и да си играе на татко, или пък да се редуват и в този вид да възпитават децата си... и да претендират, че искат да раждат или да осиновяват деца - това вече е осъдително. Така наистина объркват психиката на горкото дете, и така са не по - малко лоши родители от хетеросексуалните родители, които тормозят психически или физически децата си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 47ef0309ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   35, така ли?! А какви деца се раждат от еднополовата "любов"?
Май съвсем през просото пердашите вече... И акълът ви е толкова...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 906c3ded2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Не е сигурно дали си лесбийка. Може просто да си много привързана към нея и е нормално в твоята възараст човек да се обърка или да не е сигурен в сексуалната си ориентация.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a25c5af13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   36, а от ВСЕКИ акт на двуполовата любов се раждат деца, така ли!?? А ползването на контрацептиви от хтетеросексуалните няма съшата цел (единствено удоволсвие от секса) при хомосексуалните, така ли?? А хетеросексуалните бездетни нямат деца, но тяхната бездетна любов е нещо повече, така ли??? А си провери къде е твоят акъл!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a25c5af13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   36, а според теб хетеросексуалните НАД детеродна възраст трябва тутакси да спрат със секса, така ли!??? Да продължавам ли или се разбра къде ти акъла!?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5bbb3c0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Аз мога само да ти кажа че ако тие наи добра приятелка и тя е много близка с тебе и не се гнуси от тебе знаи че имаш възможност да сте заедно аз съм си такава и съм влюбена в наи добрата ми приятелка тия имаше желание да пробва с момиче но аз се срамувах да и призная и винаги се скрих от нея 9 години тя за мен беше наи прекрасната ми мечта а сега е една прекрасна истина всичко започна преди две години и много се обичаме и постоянно се караме и се ревнуваме че тя е в България а аз съм в италия но въпреки това много се обичаме тя малко се срамува и се крие от мен но аз я усещам че когато сме си заедно тя ми казва това е истинска лудост ти ме оставяш без дъх а аз незнам каде се намирам от щастие когато сме заедно неможем да си вярваме че това е истина и си казваме ущепиме зада се сабудия ако санувм много я обичам ако я загубя сигорно няма да имам въздух да дишам много мие мъчно за неия много ми липсва но това е живота трябва да се грижим за себе си аз съм на 30 а тя е на 27 години само като мисля за нея сърцето ми се запълва със радост обичам я повече от живота си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker